Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Fúúúú, erre most modok gonoszat, nekem vannak az új exe-bõl. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Szerényen kérdem meg: MIKOR lesz új videód ? <#vigyor1>
Molnibalage
Skacok beszéltem mással az F-15 teljesítményérõl. Többen is egyetértettek velem, hogy az utánégetõ nélküli teljesítménye nem éri el a valóságosat.

Boconadi
Hát szerény véleményem szerint ezeket neked kell megtanulni, mert talán az a legelõnyösebb, ha azt csinálod amit te szeretsz. Amit más mond nehezebb megtanulni, és leginkább alkalmazni.
Molnibalage
Abból amit leírtam sokmindent le lehet szûrni a taktika tekintetében. A legjobb egyébként, ha te magad jössz rá dolgokra, nem utolsó érzés.

Amikor megcsináltam életem elõs éjszakai alacsonytámadását egy erõsen védett célpont ellen TFR-rel az nem volt semmi. 3 SA-2 üteg is volt a környéken és több vadászgép is üldözött, de mégsem tudtak megcsípni!

Tökéletes 😊)
Köszi szépen! Csak nekem olyan alacsonynak tûnt az a pár száz láb. Egyébként, amikor befejezted a manual-t többen kérdezték, hogy most mit fogsz csinálni. Akkor akartam javasolni egy taktikai kiegészítést hozzá (mikor milyen eljárások szükségesek, mint ennél az esetnél is). Szerintem sok magamfajta kezdõnek jól jönne. Nem tudom mit szóltok hozzá?
Molnibalage
Igazából csak statikus célok ellen jó, a JSOW-t tudom használni, de nem nagyon találom el vele azt amit szeretnék... A köv. patchben ez lehet, hogy fejlõdik is majd az alkalmazás, bár ezt még nem kérdeztem meg...

Boconadi
legyen oktatófilm <#vigyor1>
Molnibalage
Nos, hát JDAM oktatófilmet nem készítettem eddig, ez az én saram. A JDAM bomba "ráállási" képessége kb. ugyanaz, mint az LGB, talán jobb egy picivel. Szóval az elég jó megoldás, hogy 200-300 lábon repülsz, majd a céltól 4-5 mérföldre csinálsz egy hajító bombázást. Ezt a bevetést az AI hozta létre? Akkor gonodolom az MFD-n a célpont egyes épületei kiválaszthatóak.

CCIP módban kell oldani a bombát/bombákat, hogy hogy a kis kör a gyémánt környékén legyen. Ha a bombáknak van elég lendülete, akkor elszállnak a célig és elpusztítják a célt. Bombaoldás után automatikusan a köv. célra áll a rendszer, szóval sorozatleoldásnál az összes épület automatikusan meg lesz célozva oldáskor.

Érhetõ vagy legyen oktatófilm?

Sziasztok!

Már párszor írtam ide és akkor is segítettetek, úgyhogy most megpróbálkozom mégegyszer. A Korea hadjáratban kaptam egy mission-t miszerint valami földalatti bunkerféleséget kell felrobbantani. Ugyanakkor két SA-3-as fedi a területet. A gépen JDAM bombák vannak. A kérdés pedig az lenne, hogy mi ilyenkor az eljárás? Ki kell lõni elõbb az SA-3-asokat, vagy alacsony magasságról kell elengedni a bombákat? Illetve mi a minimum oldási magassága a bombáknak, hogy még legyen idejük "rárepülni" a célra? Remélem érthetõ volt amit összezagyváltam😊
L Viper
Igen, szépek.
Az OF 4.5-be betették a config editorba, választhatóan Lazystone felhõmodját, ha jól emlékszem 8 féle van.
Molnibalage

L Viper
Úgy legyen...khöm, vagy miafene <#hehe>
Molnibalage
Ahogy te akarod. Nem sürgõs, nem romlandó. Egy hét múlva is pont olyan friss és édes lesz, mint most. 😊

Bucser
várhatunk jövõhét végig? Jelenleg üres a számlám.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Mit gondolsz? NANÁ!! És itt megint, khöm... <#vigyor2>

Ha már kabinnál tartunk, valakit érdekel a Raider féle 3D-s kabin RV-hez? Ha valakinek kell (és persze nincs kártyája), én elküldöm pl. e-mailben a .zip fájl-t, a nekem átutalt összegeket (4 USD = 712 Ft jelenlegi árfolyamon) meg áttolom az alkotónak csoportos vásárlás formájában. Jelentkezéseket inkább privátban, úgy nem keverednek el a többi hozzászólás között.

L Viper
Engem is érdekel !
Kompatibilis lesz vajon az új RV-vel is ?
Molnibalage
Gyerekek kinek kell még F-15E kabin? Én megvenném Bucser mesteren keresztül, csak akkor gyûljünk össze és támogassuk a készítõket és ne kelljen állandóan egyenként ezt elintéznie, ha belemegy megint. <#worship>
Én már elõre utalánm át a pénzt neki.

Molnibalage
Azért, mert az OF ahogy nézem alapvetõen megragadt a DX5 szintjén. Csak idõ kérdése, hogy az is a süllyesztõbe menjen. Azért egy picit sajnálom is.

L Viper
Ez tényleg hihetetlen jó.
Érdekes, hogy Aeyes az új kabinjaival teljesen "átállt" az RV-re, nem az OF-et választotta. Gondolom õ már tud sok mindent az új megapatchrõl és nem véletlenül dolgozik RV alá.
Bucser
és miután veszel egyet nélküle nem fogd soha többet bírni ha nem kapcsolod be😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Komolyan mondom én nem bírom ki már Trak IR 4 nélkül...

Molnibalage
Bátran ki merem jelenteni ilyen kabint nem látott még a világ. Ez nem csak csili-vili FSX kabin. Ez TÉNYLEG használható is!

És khöm... 😊

Molnibalage
Bankártyákat izzítani emberek! Itt az F-15E zsír új kabin! Nos én bejelenkezek egy vételre!!!

Molnibalage
Nevetni fogsz, ez pont szóba került. Újra csak <#nemtudom>.
Ha láttad az intró videómat azért van némi sejtésed róla.

Gundark
Egy félg titkos,kérdés 😊 Amikor megjeleik az új dolog, mi lesz a neve? RV2? FF4? Ha FF4 lesz akkor elhárultak az akadályok ezen név elõl? Magyarán az LP nem okosokdik? 😊

Molnibalage
<#nemtudom>

L Viper
Balázs, engem még egy dolog kissé zavar az RV-ben és az OF-ben is, mégpedig a hajók modellje és textúrái. A hordozók kivételével még mindig az alap modellek és textúrák !

Szerinted ebben lesz változás ??? <#wink>
L Viper
Aha, hallottam és láttam is, egybõl rád gondoltam a pápai reptér kapcsán 😊
repvez
Na ezt is megértük 😄
Magyar C17
Remélem jo lesz ez nekünk/nekem 😄
L Viper
Helyes <#eljen>
Molnibalage
Na, felraktam youtube-ra a videót. Csak sikerült. 😊

Molnibalage
AZ összes klasszikus figurát bemutatták. Kötelés orsó töb formációban is. Függõleges rózsa mindkét irányban és viszintesen is. Több irányból keresztberepülés egyszerre, kötelékbõl egymás után függõleges kiválás és orsó stb. Egyetlen szépséghiba az volt, hogy néha a iszonyatosan laggolt a cucc én nem a vidó lejtászás, hanem a repülõk ugráltak, de annyira, hogy néha el is tûntek és utána több száz méternyit ugráltak.

Molnibalage
Az intrót meg felrakom külön. Én voltam az állat, mert elfelejtettem az eredeti Sony verzióból csinálni egy másikat is.

L Viper
Igen, ha máshogy nem megy akkor jó ötlet.
Molnibalage
Nem. Az istennek sem megy 100 mega alá. 102 volt a minimum ami ment. Az intro-t majd lehagyom azt csá. Persze ez is csak most jutott eszembe..
<#falbav><#falbav><#falbav>

L Viper
Balage, a legújabb videót sikerült végül youtube-ra felrakni ? Át tudtad konvertálni 100 mega alá ?
L Viper
A legvégét elcsíptem a földön 😊
Molnibalage
Most gurul ki a Virtual Blue Angels.

Milyen videokártyád van? Mi az, hogy az exe nem futtatható? Meddig jutottál egyáltalán? Próbáltál továbblépni software módra ill Glide módra (következõ lépések)? Lehet, hogy a glide wrapper alkalmazása elõtt még kellene a RAM mennyiséget redukálni, különben el se indul, majd ha fent lesz a glide wrapper, akkor már felesleges lesz.A ddu.exe-t van aki ki is hagyja, esetleg próbáld kihagyni.

Hová menjünk, hogy ne offoljuk a topicot? :-)

Molnibalage
Szégyen gyaláztat végre megvan, de nem tudom futtatni...

Ez alapján póbáltam, de nem megy.

A durva az, hogy amíg egy másik verzióm volt az elindult, csak CD-t krt, pedig csak a részt csináltam meg. Most felrakom a ddu exe-t és szétvágja az egészet, onnatól az exe nem is futtatnató. Komolyan mondom ez valami átok.Amíg én élek, ezzen nem fogok játszani...

Molnibalage

L Viper
Érdekes dolog az idõérzékelés, az biztos. Nekem is olyan messzinek tûnik, pl. amikor elsõ alkalommal kipróbáltuk multiban az FF3-at.

A munkahelyen meg rohannak az évek, én meg vénülök <#vigyor1><#szomoru1>
Nem baj,ahogy öregszel ez még gyorsulni is fog<#vigyor2>
Molnibalage
Fura dolog az idõérzék. 1 év a Falconban kegyetlen hosszúnak tûnik, mintha évekkel ezelõtt csináltam volna. Biztos azért van, mert rengeteg dolgot tanultam a Falcon-ról és klipkészítésrõl. Az életemben és az egyetem tekintetében csak egy nagy huss volt az elmúlt egy év szintén. Bár az utóbbi évek is villámsebesen tûntek el...

L Viper
FF3-al ! De régen volt <#vigyor>

Molnibalage
1 éve készült el az elsõ Falcon videóm a Desert Storm. <#vigyor2>

<#wink>