Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
<#nevetes1><#nevetes1>

Nos ez igaz az F15 E -re is,bár mondjuk tényleg az az eredetire épult.
Nekem amugy a Falconról mindig az ugrik be,hogy az esztétikum és a funkcionalitás magasiskolája,nagyon szép.Igen ,nekem is kicsit aránytalan a kétüléses.De a Su/Hornet
két üléssel bejön
Molnibalage
A Tomcat alapból kétüléses, ettõl arányos a gép.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

és a Tomcat?Amelyik repül nem ami tüntet:-)
zsoltfireman
<#boxer><#boxer><#bohoc>

Molnibalage
Maci, te meg válaszolj légyszi, hogy móködik -e a cucc azzal amit írtak, mert a feedback igen hasznos dolog.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát akkor én kivétel vagyok. Az együléses SU-27 éws MIG-29 istenkirálycsászár, de az UB verziók okádék rondák. Az F-15E az egyetlen ami jól néz ki.

Boconadi
nekem is jobban bejönnek a kétüléses gépek. Mintha úgy kicsit kiemelkedõbbek, karcsúbbak, kirívóbbak lennének. Szerény véleményem szerint.
zsoltfireman
Nagyon is jók a kétüléses gépek,még a Hornetnél is az "F" a nyerõ,Szuhoj-nál,Mig-nél is az UB az ász!

Molnibalage
Ja, utolsó fázist futtatom a magyar kézikönyvve kapcsoltaban. Átolvasom az egészet és javjtom a magyartalan mondatokat és elgépeléseket.

L Viper
Nekem bejött a kétüléses, még a Superpak 4.2-ben jó volt, hogy a gyakorlásban az volt berakva és ki volt dolgozva a belsõ nézetben is, a tanonc és oktató.
Molnibalage
Nekem a kétüléses F-16 nem teszik, nagyon ormótlan.

Molnibalage
Valójában azt Én csinátam Zolikával. Én két gépet is repültem. (F-16, Delta)

zsoltfireman
Nem,letöltöttem egy komplett Thailand Air Force szín készletet
Klafa nem?

L Viper
Szép ! Te csináltad ?
zsoltfireman

L Viper
Ha viselhetjük mi is ezt a skint, ( szent csuhát ) örömmel veszem.
Gundark
Mint Fõpap, ha akarod akár lehet ez is. A videjón mindenesetre jól néz ki ahogy Pzolika, és Zaccos kiparkolnak vele.

Molnibalage
Crayz Horsemen? Nem véletlenül csináltattam... 😊

Gundark
Ja 😊 Kéne nekünk is valami egységes farokjelzés. Válámi mágyárosch 😊 Vagy akár teljes skin. Mint az Elsõ Magyar Veres Vipera Század 😊

Látod, mikor én kicsit visszább kérdeztem, nincs-e ott neked is helyed, még hitetlenkedtél... Feel the Force, Luke !!!

L Viper
Korrekt kis multi lehetett !!! ( Igaz OpenFalcon )

Jó sokan összejöttek :-)
L Viper
Az baromi jó ötlet, amit Repvez javasol és nagyon feldobná a látványt az a pár lámpaoszlop és némi plusz fa, persze nem ész nélkül, mert nem lenne jó nagy fps romlás !

Abban viszont tényleg lépni kéne, ami egy - két ronda földi egység modelljét illeti.
Molnibalage
Akkor majd megkérdetem, hogy mi legyen a "tréning" neked. Ezt pénteken fogom megtenni, mert most megyek céghez mérni és 4-5 órát jó ha tudok holnap és este 10-tõl van még meccsem is. Ha 55 perc alatt nem zúzzuk le az ellent, akkor még tekerhetek is haza 20 km-et éjféltájt. Péntekre olyan leszek, mint a mosott szar.

repvez
Sajna ilyenekhez még nagyon amatör vagyok,de majd megnézem mit tudok kihozni belöle.Bár én ugy vagyok ezekkel hogy nem sokat fogom látni öket igy olyan mindegy hogyan néz ki,de a reptéren egy kicsit közelebb és többször leszünk.Azért gondoltam hogy valamilyen épületet vagy olyan tárgyat amin nincs mozgo alkatrész mert nem tudom hogyan kell animálni.Sajna texturázni se tudok igy ha sikerül is valamit összehoni azt valakinek még fel kell cicomáznia.
Molnibalage
A repterekkel egyelõre ne foglalkozz. Földi egységekkel annál inkább szerintem! A LOD miatt több modell is kell. Tdnék párat javasolni.

SA-15 (a legtávolabbi LOD-ja most SA-13 és közelrõl tök ocsmány), vagy ábrmelyik SAM egység a gyakoribbak közül. SA-2, SA-3 stb.

Vagy, ha nagyon tudsz egy A-50 NAGYON kéne már. Az is még az alap '98-as van benne. Annyi jó szövetséges AWACS van, de orosz egy sem. Ha ezt kezded el, akkor azért megkérdezem, hogy van -e értelme, ne szenvedj azzal amit már más csinál.

(A grafikus résszel én sem vagyok tiszában teljesen, annyit tudok neked mondani amit bepostoltam Balu-tól.)

Nem nálam a régi RV nincs fent, de seperc alatt felrakom, ha kell. Úgysem azzal multizunk, bár nem'tom mennyi idõm lesz erre. Én inkább NAGYON tolom a moddolást és az új hadjátatot, legyen meg minél hamarabb, hogy mással is foglalkozhassak.

repvez
Egyszerüen lehet majd telepiteni?Megy most a régi RV-vel is párhuamosan?
A meglátásod szerint milyen egyszerübb statikus modell lenne jo még bele ami feldobná a látványt ?
Balunak irtam régeben hogy lehetne a reptereken az állohelyek és a gurulok mellett lámpaoszlopok,mert igy egy kicsit laposnak tünik minden reptér.A bevezetöfények is kaphatnának egy egyszerü modellt.Ha elbirja az uj motor akkor több fát a reptérköré.
Ha jol tudom akkor a DX7 már támogatja a bumpmapot ezt rá lehet-e ereszteni a beton felületére hogy érdesebbnek tünjön?
Molnibalage
Csak, mint az alkoholisták. Apró lépések. 😊

Van jópár dolog amire nem is kell rádumálnom õket akarják az õk is. Egyébként meg úgyis tudok ehhez is MOD-ot csinánli, ha kell. <#vigyor2>

Jaj de nem bírom az ilyen feszültséget! 😊)

www.smart-bus.hu

L Viper
Szúrjad nekik a mod ötleteid !
Molnibalage
Annyit azért modhatok, hogy én is markolom a kaverõ kanalat egy-két helyen elég keményen. 😊

Ez de gonosz dolog!!!!! 😊)))

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Hej, ha tudnátok mi fortyog az FF team üstjében... 😊

L Viper
'Primo' Synchro nyitott egy topicot ugyebár ezzel a címmel: OT: Stupid Yanks

ugyebár már ez is sértõ lehet az amikra.

Na röviden:

Belinkelt egy cikket a BBC-Newsrõl ( érdemes elolvasni ) Egy idõsebb muksó úgy akart kereket cserélni, hogy az egyik csavar, ami nem akart meglazulni, arra rásegít egy kis tûzerõvel a puskájával. A két lába megsebesült.

BuzzU a #4. hozzászólásban el is küldte a picsába 'Primo' Synchro -t

Aztán elkezdõdött a flémelés, CharlieSix #21-ben bedurvult.
Volt itt minden, atomcsapás, barátnõk, San Marino lebombázása stb, linkelés a másik oldalról is.
Aztán le lett zárva a topic, de 'Primo' újat nyitott, ekkor szólt be Aragorn.

Ha van idõd olvasd át <#hehe>

Na egy kicsit elkanyarodtunk a Falcontól, elnézést.
Molnibalage
És min ment a vita?

L Viper
Most nézem, szép kövér "banned" -et kapot mindkettõ <#vigyor1>
L Viper
Kultúra a Frugalson is van:

'Primo' Synchro vs CharlieSix

Ezek jól elbeszélgettek

Folytatás itt lett volna

De erre már Amraam is berágott, hamar le lett zárva a másik topic is :-)
Molnibalage
Aragorn tapasztalata.

"I GUARANTEE you it's anti-virus.
My rig =

Norton on --> 15 minutes.
Norton off --> 14 seconds. "

L Viper
Vagy az új RV simdatájában búvárkodik gõzerõvel a köz és a mi szent érdekünkben.
Pápai áhitattal, a hit erejével jobbá téve a nyáj számára <#vigyor1>
Boconadi
nem hiába nem ír. Játszik most is <#hehe>
Gundark
Nálam avasttal megy. Bár eddig is ment. Ilyenkor ki kell próbálni mindent 😊

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nekem a defragolás segített. Próbáltad már?

Molnibalage
Nos, megy?

L Viper
Tisztára, mintha az RV-t látnám :-)
Plussz a régebbi Nortonok iszonyatosan lassitottak mindent xp alatt,de gondolom az ujak már jobbak.Anno azért álltam át Nod32-re.
Nem tudom felemlithetem e a Lock Ont,de én a régi SoundBlaster kártyámmal
csak ugy tudtam használni,ha levettem a hardveres gyorsitást minimumra,egyébbként iszonyatos recsegés és fagyás volt a vége.
Molnibalage
"try to lower sound accileration..."

Na ez az új még nekem is! A büdös életbe nem állítottm azt még soha.

na ez kipróbálom.addig is köszönöm.bár netes játékhoz azért használnák tûzfalat,meg antivírust is.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
"Make sure Antivirus is not running in the background when running RV.

Make sure no spyware is running on system...

Close any un-necessary programs that run in the background...

If all else fails try to lower sound accileration... I remember one guy had troubles with sound accileration and had very long loading times as a result... "

i_hawk üzenete.