Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Ezt leforditaná valaki ami a képen van mert nem igen értem mirol van szo csak valami nagy G-s tuterhelésröl:
high G
Molnibalage
Hát ezt a Frugalson kéne megkérdezni, több olyan topic is van ami videokari gondokkal fogalalkozik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

42nd Intruder
8600GTS, legújabb hivatalos driver és XP.
Bõvebb infó: két egérkattintás után nagy feketeség a képernyõn. Egér látszik, nyomkodni lehet, csak nemsok értelme van. Kb olyan mint anó Vistan csak itt már a menüben mutatkozik a nagy feketeség.

repvez
Pár uj kép a jettudner-böl:
http://www.thunder-works.com/news.htm
repvez
Tipusa és Drivere?Esetleg XP vagy vista? Bövebb info nem ártana hozzá mert igy bármi lehet.
42nd Intruder
Mióta új VGA-m van, azóta ha elindítom az RV-t csak a nagy feketeség fogad... Valakinek valami ötlet?

Molnibalage
Szerintem a lesszállás térköze így is látványos a két földetérés között van kb. 6 másodperc. Sokan még rendesen leszállni sem tudnak...
Meg a valóságban is max. ilyen lenne, mert SU-27 nem túl gyakran repül együtt F-15-tel és a gázsugár miatt is tartani kell a térközt. Nekem ez így nagyon bejön.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Na ezt jo lenne megcsinálni RV-ben is:
sok fa
EF2000 javitás RV-hez
Molnibalage
Ezért kell felszállás után rögtön oldalkormánnyal kompenzálni. Ahogy mutattam. 😊

L Viper
Nagyon látszik az oldalszél a felvételeken, jó lesz ez a klip.

<#eljen>
Molnibalage
molnibalage.extra.hu/Preview2.rar

Ebben van ami majdnem siekrült és pár olyan amit nem fogok felhasználni, csak látványos. Ne válts gépet, mert akkor ezek a felvételek nem lesznek használhatóak.

A füstorsót kintrõl is meg kell csinálni.

Gundark
Nagyon jó lett. De legközelebb a leszálláskor közelebb kéne lennem Viperhez. Nem? Amolyan géppárleszállás szerû ilyen nézetben. A füstorsó is jó lett. Gratulálok az elsõ napi munkához Fellini úr 😊 Ne váltsak át esetleg tájfunra? Bár az nem ekkora malac mint a 15ös vagy a 27es, talán könnyebben megoldanám a feladatokat 😊 Vagy nemtom 😊 A géppárfelszállás menni fog igy hogy látom L_Vipert, és nem csak gondolom hogy hol van 😊

Molnibalage
Itt az egyik összevágás.

molnibalage.extra.hu/Preview.rar

Gundark
S alul a víznek árja. 😊

Felszálláshoz mennek a nagyvasak

Felszálláshoz a Rendezõ irányitásával

A füst és a szörnyeteg

A Mester visszatér a nyájához

A Fõrendezõ úr instruálja a huncut és ravasz falkonpilótákat

A csapat felszállásra kész. Pzolika megmutatja igazi arcát, és bemutatja hogy a HIT többet ér minden vasnál.

L Viper
Ma esti ökörködés :

Molnibalage

Gundark
Megy a téma! Jönni jönni 😊 Fõrendezõ úr filmjéhez gyülekezõ 😊

L Viper
Van TS szoba :

tss.thomi.hu Falcon szoba , jelszó : falcon !
Molnibalage
Nem, egy sorban van tárolva. Mellesleg az, hogy nektek milyen skin és füst van betéve nem számít, mindenkinak a SAJÁT gépérõl olvassa ki az adatot. A modor füstjei valamiért zöldesek mióta újraraktam a Falcon-t. Nem értem. Újra beálítottam a füstöt, de nem értem ez mitõl lehet. A Frugalsra felett screenen tökj fehér...

Itt.

Boconadi
nem lehetne hogy mindenkinek más szinü lenne a füst?
Molnibalage
Ha már veres viperák.. 😊

Molnibalage
Ez milyen skyfix-szel készült?

L Viper
Nézegettem egy pár skyfixet megint és mondhatom vannak még gyönyörûek :

Panther :

Moodfix :

Boconadi
Én nem tudom hogy leszek-e, akadt egy kis problémám a memória kártyámmal. Lehet ferdén van benne, vagy piszkos, vagy nemtudom mi baja van,de 10 percenként leáll a gép. Az is lehet hogy tápegység, lehet kicserélem. Ha tudok JÖVÖK!
L Viper
Úgy látom mindenki "gyúr" az estére.

Olyan 9 körül lesz TS szoba. Mire összeegyeztetjük milyen új modok vannak, meg belövünk mindent lesz vagy este 10 belõle.
kicsit Besenyeis...
Sziasztok.

Kábé mikorkezdünk ma ??
Boconadi
bye bye

szeretjük a travian-t, de már regisztráltam, és itt erre amúgy sincs szükség!
http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Játék! Regisztrál ezen a linken! Nem bánod meg! Ne vírus vagy ilyesmi! Nagyon közkedvelt!
Boconadi
azt csináld meg, hogy a függõleges vezérsíkok karcolják a talajt <#hehe>
Gundark
Készüjök máj a pajádéja 😊 Ja meg van egy ötletem hogy lehetne szinesiteni a gépek felszállását 😊
Illetve a nagyteljesitményûek felszállását 😊

ennél lejjebb?ember!itt már a futómûnek sincs hely!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gundark
Nos, ennél lejjebb nem megy. Ez alatt annyira rázkódik és hintázik, hogy "nem bisztonságos " <#vigyor3><#vigyor2>

L Viper
Azért ez az alap skin sem csúnya :

Boconadi
Amit multkor néztünk videót, hogy milyen szép a grafikája, és sokan nem tudtuk mi az, a játék neve Over G fighters. (A videóban egy anyahajórol szált fel superhornet, és néztük hogy milyen szép, meg az emberek is milyen szépek)

video
Boconadi
jo talan megprobalom :-)

Csak fel kene rakni 😄
Molnibalage
Bazz, valamiért nálam nem fehéres a füst semmilyen háttér elõtt. Multi elõtt majd picit álíani kell a dolgokon.

L Viper
A Hamachi is picit ront rajta.
Molnibalage
Vagy mozgó kameraként nagyon jól elfunkcionál. A gond a sávszél. Érdekes dilemma...

A gond az, hogy már most vagy két másik klipp is a szemem elõtt lebeg, zenével mindenestül, csak idõm az nincs rájuk.

Gundark
Te ne mûvészkeggyé hanem gyere este játszani... Ööö filmet forgatni. 😊 Elboldogulsz Te szépen klavival is 😊

Boconadi
Egy videónak csak akkor lehet nekiállni, ha látod magad elõtt amit akarsz, és ha a zene felcsendül, akkor látod magad elõtt, hogy mikor mi fog jönni. Ezt érezni kell, sokaknak nincs meg ez a képesség. Szóval ez jó!

Lehet kicsit költõi volt <#hehe>
Gundark
Elolvastam. Az alacsony áthúzás megy 😊 A neheze ha igazán alacsonyan vagyok a fejrefordulás. Akkor valamiért makacskodni kezd, és az elején egy pöttyet behintázik..Mondjuk ez 800 csomó felett van. Lehet kisebb sebességnél ez nem jelentkezik. Ez az igazán alacsonynál van amikor már bõven látszik az árnyékom 😛 "normál" áthúzásnál mint pl a valamelyik funfalconban van, hibátlan. De lejjebb és gyorsabban akarom, mindent a film kedvéért 😊

Molnibalage
A skinpack-ba benne van a SIAD skin.

Molnibalage
#10157, ott van pár példa. Éppen most rakoncátlankodik a vinyóm, NAGYON remélem, hogy kitart.

1. NAGYON várom a mai multit.
2. Kurvára nincsen kedvem már megint pénzt kiadni úgy, hogy nem gépfejlsztéshez van köze. Ha ez is elszáll, akkor a videokari kivételével vettem egy új gépet, mert tavaly a CPU+alaplap füstölt el egy memória cellával...

L Viper
Természetesen a 27-est vállalom, mint eddig bármikor.
Gundark
A 27est szerintem sem kéne kihagyni. Túlsûgosan látványos és hatásvadász ahhoz hogy kimaradjon 😊 Kaphatnánk némi elõzetes gondolatsort a végrehajtandó feladtokról? 😊 Biztos ami biztos, gyakorlok a 15-tel 😊 Gyakorlatilag 140 csomó körül még vidáman vezetem a vasat, és húzott fordulókat csinálok a reptér felett.Körbe tudok fordulni úgy hogy nem hagyom el a keritést 😊 Igen kicsi helyrõl (az utolsó gurulóút és a pálya vége között félúton 😊 fel tudok pattanni a levegõbe hála a két bivalynak a hátam mögött no meg a vitorla méretû féklapoknak 😊 Ja akkor a füst a rakétákból fog jönni vagy hajtómûbõl? Egyszóval, én készenállok, és remélhetõleg nem kell csalódnod bennem.

Molnibalage
Cifu-tól igen érdekes dolgokat tudtam meg, hadjárat szempontjából igen fontos lesz, talán még a kézikönyvet is át kell írnom egy kicsit. Az F-5E koreai verziója képes volt AIM-7 használatára! Azért ez fura, mert ez SEMELYIK Falcon verzióban nem volt soha!

Molnibalage
Fejemben már készen van a vidóklip. A FunFalcon ehhez képes egy viccnek fog tûnni, ha összejön! Nagyon jó lenne, ha valaki jönne SU-27-tel is negyediknek, de azzal a fasza ukrán skinnel! Hej, az nagyon ütne!

Gundark
Bezony, induláskor felsorakozni, hadd lássák a népek milyen sok szép gép van 😊 Ja és még mindig F-15C. 😊