Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Miért? nincs rákötve a net?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mind a ZA mind a Comodo kb 50%-át megeszi a gép teljesítményének pláne ha olyan alkamazásról van szó ami sok file-t kezel lévén aktívan ellenõrzi a memóba meghívott fileokat. nálam nem játszik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mit szoljak akkor én?Se tûzfal,se virusirtó,se antispy,mégis azt mondom ha valaki bejön az xp-émre, azzal kezet rázok.
Gundark
Comodo, vagy ZA tûzfal. Avast virkó kergetõ. Plusz, spybot, meg spyware terminator. 😊 Én készen állok 😊

Boconadi
nekem még sosem volt semmi. De hát én nem is csinálok mást, mint lock on, falcon, msn, sg :-)

Na térjünk vissza a témához:

Videóm csúszik, egyszerûen nem tud megszállni az ihhlet :S Elnézést <#szomoru1>
egy szakértõ szerint,védelem nélkül ha valaki netre megy,akkor a gépét 13 percen belül támadás éri.átlagosan.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Csak közlöm, hogy nekem "Gonosz" a becenevem! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nekem is csak XP tûzfal van AVG anti-spyware progival. Na ha most erre jár valami gonosz ember a sok falconosnak lõttek. 😊

Számítógépvédelmi körképünket olvashatták...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Nekem is csak XP-s tûzfal van, viszont a spy-okra egyéb szemetekre nagyon figyelek !
Bucser
nekem pl tûzfalam nincs😄

Molnibalage
Bátor ember vagy. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
AVG? Nem is ismertem. Mondjuk eddig nekem semmilyen vírusírtóm sem volt soha <#vigyor1>
L Viper
Messzirõl kerülöm én is :-)
Bucser
A Norton egy fos nem tudom emberek miért képesek még szenvedni vele...

Molnibalage
Szerintem semmit. Aragorn is így használja. Vagy ne használj Nortont. Én ingyenes AVG-t használok. Nagyon jó.

ahogy most látom,a norton az,ami bekever.amint visszakapcsoltam,azonnal vége lett a gyors betöltésnek,és megint 20 perc vörös képernyõ lett a vége.ez ellen nem lehet a most készülõ FF4-ben tenni?

L Viper
Hát jó érzés lehet ennyi kínlódás után !

Díjazom eddigi türelmedet :-)
üdv!nos úgy néz ki,hogy összejön a gyors falcon indítás nekem is.kikapcsoltam a nortont,amibõl a 2007-est használom,és minden más programot is.pl daemon tools.és most még a kampányt is meglepõen gyorsan betöltötte.ja és a játékon belül a hangbeálításokat is visszavettem.doppler effekt,stb.most tölt "normál" idõn keresztül.köszönöm a segítséget,és balage mester légyszi ezt tolmácsold a barátodnak is.akkor most nekiállok ténylegesen is megtanúlni.

Boconadi
balra fent a fórum menünél: "privát üzenetek"
Ha épp nincs új privát üzenetem, hogyan férek hozzá a régiekhez?

Ha közelebb hajolsz Track IR-el, a széleik nagyon pixelesek. Ugyanis a RV-ben a 3D-s kabin hat szabadságfokú, azaz mindhárom tengely körül / mentén mozgathatod a fejed, a kabin leköveti, szal pl el tudok nézni a HUD mellett elõre, vagy közelebbrõl tudom nézni a kisebb mûszereket, vagy magam alá nézek a kabinkeret mellett oldalra "kihajolva". Nem tom, hogy csináljak screenshotot, szívesen felteszem. Mi is volt a képfeltöltõ link, amit korábban megadtál?

Molnibalage
Mit értesz mosott alatt? Kép? Egyébként én is megvenném, csak nincs hozzá kártyám...

Megvettem a Raider féle 3D-s kabint. A feliratok így is ugyanolyan mosottak, mint az eredeti 3D-s kabinban, de tényleg jobban néz ki a kabin. 4 USD-t megér...

Molnibalage
A rakéták max. G értékei és a füst link letárolása az a simdata.zip-ben van. Az egy másolással olyan lesz, mint régen. 3 másodperces mûvelet.

Az szovjet/orosz gépeket én csinálom, ezért elvileg megbuherálhatnám a radar és IR chance értékeket, de nem fogom. Minek erõltessem, ha nem akarják? Akkor meg lesz külön. Nagy kaland... A felfüggesztés és a fegyverzet változtatásba, és hogy min legyen ECM, NCTR, radar és chaff/flare nem szólnak bele, legalábbis eddig nem tették és szerintem nem is fogják. Azért majd jelezni fogom, hogy ezt nem fogom annyiban hagyni. A MIG-21bis chaff chance értéke alacsonyabb, mint az F-15C-nek! Persze a radar hatótávolsága kb. 1/3-a (ez is sok..), szóval azért majd egy-két helyen megpróbálok ezt-azt változtatni.

Úgy érted, hogy az új RV változatban nem lesz benne alapból az a reality modolás, amit eddig Te csináltál, hanem majd újból meg kell csinálnod, még ha nem is sok munka? Nem hiszik el, hogy a Tieddel közelebb vannak a valósághoz, vagy mi a gránát van?

Molnibalage
Mit értesz új dolog alatt? Mióta kész a manual talán két skin és az új Realism Patch került fel. A RP is változatlan már vagy 2 hete, csak a trail miatt frissítettem most is. Ezzel sem fogalkozom tovább, az új FF4-ig ez már jó lesz. Abban úgy is még több javítás lesz, bár a radar értékek és IR értékek nem fognak változni valószínûleg, de majd azt is megcsinálom, de csak azután, hogy az készen van az egész cucc. Nincs 1 napos meló megcsinálni azt amit már egyszer összehoztam.

Molnibalage
Nem, akkor is csak az AIM-9X-et piszkáltam meg. A hadjáratokhoz már használható a cucc. Nem szándékozom többet foglalkozni vele.

Molnibalage
A képen SZU-27 van és nem hajtómû füstöt látsz. Az CTRL+s füst, ami valami okból kifolyólag ugyanaz, mint a kondenzcsík 30000 láb felett. Itt még a rossz RGB és alpha chanel érték van. Ami fönt van az ugyanat ami az új movie-ban van.

L Viper
Balage, majd egy readme-t írjál a modok felrakásához, mert sokan nem tudják, mit hová kell pakolni.

Az AF-esnél 11.05-ös dátumot látok, azon is variáltál valamit mostanában ?
A MiG-29-hez a 10530-as képen látható füst van, vagy csak kísérleteztél? Merthogy az inkább feketés kellene legyen...

az oldlra minden új dolog föl vna rakva ugye? mert akkor leszedem.
ez a füst kell!!!!

Molnibalage
Realism MOD frissítve. A legutolsó füstverziü van benne. Az oldal dátumozásán nem változtattam.

L Viper
Na akkor az AF-esek.

Szép delták :

Következõ misszió:

Azért a légvédelem dolgozott:

L Viper
Hídi vásár :-)

Az ott egy 27-es fejjel lefelé :

L Viper
Mai multin tiszteletét tette: Zaccos és Netmester, utóbbi természetesen megint a 29-est nyúzta. Balage is volt TS-en!

RV után volt AF-es T.E-k lerepülése is, mindjárt rakok pár képet is.
zsoltfireman
Mindenki figyelmébe!
De szerintem sokan ismeritek....
http://www.combatsimchecklist.net/F4download.htm

Molnibalage
Alkotó kedvemben voltam ma. Lehetséges új intro darabok. A zenét is alákevertem, hogy összehasonlítahtó legyen az eredetivel.

freefalcon4.extra.hu/Test/Intro test.avi
freefalcon4.extra.hu/Test/Intro test2.avi

zsoltfireman
Hú,a B-1B nagyon kemény,ember legyen a talpán,aki vezeti,és navigál vele.B-1B-vel az FS2004-ben repültem,na az igen!

Molnibalage
Fontos megjegyezni, hogy ezek már MÓDOSÍTOTT verziók. Régen ezek nem mûködtek FF4 alatt.

De jó,nekem nem volt meg,köszönböm a tippet.
L Viper
DewDog2 felrakott 4db 2D-s kabint, ha valakinek még hiányozna a gyûjteményébõl: B1, C130, F-117A, F-22A !

Mediafire, letöltés itt !
L Viper
Szokásos TeamSpeak : tss.thomi.hu falcon szoba, jelszó is falcon.
Este 9 után multizunk Viperrel,ha van valakinek kedve csatlakozzon hozzánk.
Molnibalage
Ehaj! Kész az ITO2 RV alá. Tesztfázis van már!

Nézegessétek a PMC oldalát is.

Molnibalage
Ma este nem tudok multizni, nagyon szétcsaptam magam a héten. Alig élek.

Repvez, csinálj pár 3D objektumot ami hiánylosz és bepostolom, hogy "lehetne -e?" és kérek majd ezalapján feladatokat. Textúra dolgkot majd megoldhatja pl. Sindel is talán.

L Viper
Tényleg, holnap péntek, repkedni kéne egyet este! <#ravasz1>
gép még 1 hónapot csúszik

holnap ha nem felejtem el fölmegyek ts-re

Gundark
Két ülés? <#vigyor3>Minek? Mi ez? Busz? <#hehe> A rendes vadászgép már a Messzer 109, és a Fokker D VII óta együléses<#nevetes1><#nevetes1> Más téma hogy az igazi csapásmérõ kétüléses. Ennek az állitásnak némileg ellentmond hogy a "sima" 16-osok nagyon "jól" szerepelnek a jelenlegi konfliktusokban. A kétülésesek közül nekem csak a Hornet tetszik.