Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
2 perc alatt megvan. Magmondjátok, hogy melyik géppel akartok és összerakom. Kanagug AB lesz a helyszín.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Balage, az esti mókára nem lenne célszerû valami TE-t csinálni egy szép reptér környékén ?
Molnibalage
Skacok asszem rájöttem, hogyan tudok még szebb renderelést csinálni. Tesztelés alatt a folyamat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ja, még azt FF3-al csináltuk, szimultán leszállás Su27-el és F15-el.
Fent is volt a Youtube-on is.

Balage vette a 15-ös fülkébõl a 27-est.
Molnibalage
Visszavonom, ezen még töprengeni kell egy kicsit. Az AGM-84E ettõl függetlenül most már mindenféle cél ellen jó, kivéve amihez páncéltörõ kell. Kifutó ellen nem jó továbbra sem.

Boconadi
Lehet én másképp képzeltem el amit mondtál <#smile>
Molnibalage
Sejtésem beigazolódott. Különféle sebzési hatások vannak és van köztük a water is. Ezzel CSAK vízen levõ célpontokat lehet sebezni, alig van ilyen fegyver. Azért nem látom értelmét, mert a PEN és GP/HE fegyverrekkel meg lehet vízel levõ célpontokat is támadni (lásd bombák vs. hajók AF bevetés). Szóval és kivettem assz összes water megjelölést, ami eddig ilyen volt az most átmegy GP/HE robbanófejbe.

A "nagy TARAJOS állatok"-on besz@rtam... <#nyes>

Azt belülrõl elég nehéz videora felvenni Track IR nélkül, az állókép meg nem sokat ad vissza a kobrából szerintem...

Molnibalage
AGM-84E bug javítva bár ekröül van egy kis kavarodás. Ezt bonyás lenne elmagyarázni. Még tesztelek.

repvez
Sajna a héten nem tudok jönni egyik nap se 😞
De jövö hétre már muszály lesz egy kis multi mert kijövök a gyakorlatbol.
Molnibalage
Még régen volt egy ilyen videónk.

Boci, pont ugyanzt írtad amit én.

Gundark
Lémisztõ_Viper múltkor király volt a szuhojjal. Kis gyakorlással szerintem kiválóan megoldja neked a kobrát. Ami a leszállásokat illeti ha Õ leszáll a 27essel és meg mellette géppárban a 15ttel, az nem nézhet ki rosszul amikor a nagy tarajos állatok full féklappal jönnek 😊 Repvez is kiru volt jó múltkorjában a kandúrral. Dupla hajtómûves erõgépek rulez 😊

Boconadi
vagy megy melletted csinál egy kobrát, te pedig haladsz tovább egyenesen ugyan úgy.
Molnibalage
Ja skacok, egyszer meg kéne csinálni azt, hogy elõttem repül 300-400 méterre egy SU-27 és kobrázik egyet! Azt venném fel beülrõl! Ehhez minimális simdata editálás kell majd.

Boconadi
bocsánat közben máshol járt az agyam <#idiota>

Itt lehet látni hogy alulról felfelé kezdik meg a szivet. (meg még mást is láthattok 😄)
nem akarok kötekedni, de milyen az a vízszintes emelkedés? 😊)

www.smart-bus.hu

Boconadi
Jah, azért nemírtam le egybõl hogy hogyan kell, mert szerintem a falcon 4.0 red viper netkódjával ezt nehéz lenne megvalósítani.
Boconadi
A szívet álltalában úgy szokták csinálni, hogy két gép kötelékben repül, majd vízszintes embelkedésbe kezdenek. Egy bizonyos táv megtétele után felfelé, füstöt kapcsolnak, valamelyikük hasravágja a gépet, magukfelé huzzák szépen a joy-t, elõször jobban, majd a szív csücske felé haladva enyhítik a "húzást". Ha elmentek egymás mellett, vagy mielõtt elmennének, kikapcsolják a füstöt.

Ha hirtelen találok vmi videót, mindjárt belinkelem.
Boconadi
Lesz anyahajóra gurulás, anyahajóra leszállás, felszállás, lesz benne sok bvr, lesz benne bombázás, lesz benne kötelék (topgun figura, kb fél méterre egymástól), szép felvételek, és köteléktárs elveszítése (szívszomorító pillanat 😄).

Lesz intraja, ótraja mindennye. Ha nem tetszik majd neki, kinyalhattya ^^
repvez
Balage it van pár info a mig29-es radarjárol ,de fogalmam sincs hogy vannak-e benne használhato infok számodra:
radar
Molnibalage
Próbálkoztam, úgy tûnik, hogy bug. Elküldtem Balunak.

Molnibalage
Újabb kis lépés a MOD terén, AMG-84/86 fegyvereknek nincs füstjük és lágncsóvájuk sem. Ezek nem rakétahajtómûvel mûködnek, hanem gázturbinásak. Az alkamazásukkal viszont valami gond van, az épületeket nem tudják lerombolni valamiért. Ez valszeg egy bug, de majd utánanézek.

Molnibalage
Lesz benne leszállás, kigurulás, katapult stb.? Erre fáj a foga neki. Azt nem értem, ha ennyire fontos neki miért nem csinálja meg õ? Külfödön nem repülnek multiban. Ennyire különleges közösség lennénk? Mert ha igen, akkor talán nekünk kéne az MP kódot tesztelni fõleg a trágya magyar netviszonyok mellett. Ha itt elkarsitol akkor ott tutira...

Molnibalage
Hát akkor hogy? Az elõzõ alkamommal kicspóráltuk és elsõre majdnem tökéletes lett, csak nem lett felvéve.

Boconadi
A szívet álltalában nem így szokták csinálni, de ez a megoldás is jó ;-D
Boconadi
akkor mond meg neki hogy F-18 & F-14 movie-n dolgozom éppen.
Molnibalage
FF fómumon ccc cimbora már vagy harmadszorra kérdezi, hogy mikor fogunk rephordozós klippet csinálni, kigurálssal, leszállással. Mondtam neki, hogy erre nincs se kvalitásunk, se idõnk nagyon. Nem értem miért erõlteti, meg is kérdeztem.

Molnibalage
Egyébként én F-16-tal megyek, a Crazy Horseman-os skinnel.

Molnibalage
A MIG-29 meg azért nem jó, mert nagyon füstöl. Csak az látszódjon amit mi dobunk ki, a fehér füst.

Molnibalage
Miért, te tudsz ilyet bármelyik géphez? Egyébként a videó címe Air Graffiti Team lesz.

Gundark
Ja meg még aztat akartam kérdezni, hogy nem használunk valami nem szokványos csiricsáré szkint? Mégiscsak mûrepüllõ tím lennénk 😊)

Ja és Razor mi a nevében az L? L, mint Lémisztõ 😊

Gundark
És Netmester nincs itt hogy döngölje a 29est 😊

Molnibalage
Fent van az új intro, a cím ugyanaz. Ez már a nagyon végleges verzió.

Molnibalage
A szívet többször is le kell majd repülni. Lesz kint földi egység, õk lesznek a földi kameraállások, és a karmester meg leszek én, látom majd oldalról az egészet. Miután megvan a szív és felvettem szépen átdöföm. Ollé!

Ki milyen géppel jön? Gundark F-15, és valszeg Mirage-2000.

L Viper
L mint Lajos :-)
Az az "I love FF" ötlet (a la Balage) nekem jobban tetszik, mert jobban témába vág a megfelelõ fórumokra esetleg elpostázva. Ezen a karmester dolgon én is elgondolkodtam, mindenképp külsõ szemlélõ tudja ezt igazán jól levezényelni, egyben fotózni is.

Kicsit off: a L_Viper nickedben mi az az L? :-)

L Viper
Jó lesz a szív is a végére.
Úgy lehetne összehozni, legkönnyebben, hogy két emberke szemberepül, a harmadik "vezényel" nekik, aki kamerázza:
Füst be, most, 45 fokosan felhúz, még-még, most hátrafordít, kész, füst ki. :-) Esetleg még egy ember belerajzolja a nyilat alulról a szívberepül és húz egy csíkot.
Molnibalage
Másodjára sikerült összehozi. Hiába, aki tud az tud! Éljen a szerénység 😊

L Viper
Ez nagyon jó, az a flare a kamera elé, paff...<#eljen>
L Viper
Nézem.
Molnibalage
Valami gá van az SG-vel. Örülök neki...

Molnibalage
Na kb. így tervezem az intrót. Ez még nem végeleges. Milyen?

molnibalage.extra.hu/Intro.rar

érdemes a neten is körülnézni X52 ügyben.mert léttam 24 ezertõl,egészen 36ezerig X52-est.a media marktban 34 ezer.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Boconadi
pontosan!

Kereszt faterom egy számítógépes szaküzletben dolgozik, õ a vezetje, lehet hogy olcsóbban betudná szerezni az x52-õt, a válaszát várom jelenleg is.
Molnibalage
Én ezt találtam. Más, mint az övé. Hosszasan kersetem F-16-ról hasonlót, de nem találtam.

L Viper
Gonolom ha már veszel joyt, akkor valami normálisabbat akarsz és inkább adsz ki többett rá késõbb.
Gundark
Rákerestem, megnéztem. De az alapból is egy 22es kép nem? Legalábbis én azzal láttam. Nem kéne inkább valami Falcon? Mondjuk nekem mindegy, de nem lenne stílszerûbb? 😊

42nd Intruder
Intro?😄

Molnibalage
Nem. A Glownig AMRAAM logját ismered? Majdnem ugyanaz a kép, csak nálam F-22 van. A Tomcat triubte video azzal kezdõdik.