Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
Pedig igaz. A mostani idõben nem igazán a gépet és azzal kapcsolatos dolgokat fejlesztgettem, talán majd most lesz rá pénzem, de még mindíg kell másra a pénz.
Gundark
Remélem egy 16ost világitanak meg a reflektorok mint a 20thnál 😊

Molnibalage
Hát ízéles és pofonok, további gond, hogy hosszú a szám. Az elsõ számra (Arrival To Earth) majd készül egy valamikor.

Most éppen egy bevezetõ videón dolgozom ami minden movie elõtt ott lesz. Mittomén, hogy ezt hogyan hívják. (Mint a 20th Century Fox logo)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
pedig a trafós zene illik a legjobban a mûrepüléshez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nem igaz, hogy nem telik egy 4000 forintos joyra net mellett...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A mûrepüléshez nem trafós zene lesz. Vagy Vereve - Bitter sweet symphony vagy Spencer Davis Group - Gimme some lovin' zene lesz a zenei aláfestés.

Boconadi
Én nekem sajnos ki kell állnom a sorból. Nem tudok kötelékezni, avagy szép bemutatókat véghezvinni billentyûvel 😞(
Gundark
Akkor a 15ös kupét viszem 😊 Ahhoz a zenéhez nem illik a júró 😊

Molnibalage
Haj skacok van még egy új zene egy új videóhoz. Kijött a Transformers Score album. Van ám jó szám rajta dögviel.

Molnibalage
Hej gyûlik a nép, a gond az lesz, hogy ehhez már masszív uploadis szerver kell.

Bucser
Szerintem ez jobb kép róla😊

Egy kis nosztalgia😊 (SFP-1-ben imádtam ezt a gépet)

ÉS hogy miért ilyen szar szögbõl a kép? azért mert a nap bevilágított az ablakon és ekkora volt a nyûzsi.

Egyik oldal

Másik oldal

Bocsi a nagy képekért😊 Peace!!

Bucser out

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem 9-ig foci, legfeljebb kicsit kések, max. késõbb bekapcsolódok...

Üdv URAK!A szerdám még zûrös,de mindenképp megpróbálom magam szabaddá tenni.(feltéve hogy beleférek a keretbe)
Gundark
Nem, összképben gondoltam. Minek a kupé meg a kombi egymás mellett 😊 De döntöttem 😊 Nekem EZ a malac kell. Atom . De kéne valami szebb illetve nem ilyen steril szkin rája.
Itt a gyorsulását próbáltam. Hmm. Megyen az azé <#ravasz1>

Itt hogy milyen mikor alacsonyan megy <#vigyor2>

Ez pedig az hogy milyen mikor megtépem. Õt választom Gyorsaság Erõ Cépség <#vigyor3>És még a Pápamobilra is hasonlit <#eplus2>

Boconadi
hát nekem E kell <#idiota>

Vagy rajtam kivül mondod?
Gundark
VAGY. Még arra gondoltam hogy ha valaki más viszi az E-t akkor elvinném a júrófájtert. Mert C meg E minek együtt 😊 Most megnézem a júrót és tesztelem. 😊

Gundark
Én gyakorlok Mester 😊 Szoknom kell a Sas súlyát és ellenállását.

Itt az erõteljes fordulókat gyakorlom, hihetetlen tempóban vesziti a sebességét a vas. Aztán fékszárnyak ki. A "sima" hát a párakicsapódásnak köszönhetõ 😊

Erõbõl lassulás, alacsony sebbeségû teszt.

Boconadi
tökéletes
Gundark
Végülis felõlem mehet a szerda. Most úgy látszik 😊

Molnibalage
Hát du. 5-tõl röpimeccsem van, az kb. fél hétre véget ér. 8 fele itthon leszek, kaja pihi. Este kilenc jó lesz?

Talán nekem is... hánytól vóna a mise?

L Viper
Szerda oké.
Molnibalage
Szerda este kinek jó?

Molnibalage
Hát én erre próbálom terelni a dolgokat, de szerintem nem fognak belemenni. A data-val azét nem fogalkoznak annyira, mert a kód még nem végleges. Az új pacth után a legfájóbb 2D-s hadjáratbeli eltéréseket majd megpróbálom orvosolni.

Egyébként meg nem nagyon érdekli õket az én tudásom, mellesleg az kollektív tudást takar. Sokmindent és is mástól tudok és sokat olvasok. Ennyi. Csak én vettem a fáradságot és rászántam magam arra amit senki sem tett meg jó ideje, hogy gatyába rázzam az egészet. Ahogy már írtam az adatbázis állapotba önmagában muatja, hogy szinte le sem szarták a nagy részét eddig...

L Viper
Ma és holnap még délutános vagyok, de utána 4 nap pihi.
Balage, nem akarok itt puncsolni neked, de van fogalmuk az RV-seknek, micsoda mennyiségû háttértudással mekkora ráfordítást ölsz Te ebbe a játékba? Vagy annyi fölös energiád viszont már nincs pluszban, hogy tudasd velük a "képességeidet" errõl az oldaladról?... Esetleg a mododat nem lehetne (vagy az egyszerûségénél fogva felesleges bonyolítás lenne) belefoglalni a következõ patche-be vagy .exe-be vagy mittudomén melyik adatbázistelepítõ részbe alapból?

Molnibalage
RV-ben lesz a mûrepülés szóval ez nem lesz gond.

Molnibalage
A MOD is frissül ma egy hangyányit. Az F-15E ECM értéke fel lett nyoma az többi attack gép értékéhez hasonlóan és a Grisha is javítva lett. 10.18 volt a Beam dist értéke! Tehát a merõleges irányú repülés MEGTÍZSZEREZTE a hatékonyoságát. Nem ez volt az egyetlen egység aminél ez a "bug" megvolt (az SA-12 is ilyen volt). A chaff chance értéke 0,0013 volt a Grsiha hajónak ami kb. 3,5-ször jobb érték, mint a Patrioté. Szép teljesítmény ez egy 70-es évek eleji szovjet technikától fõleg, hogy az SA-N-4 az a SA-8 haditengerészeti telepített változata... Hát javítottam, SA-8 közeli értékeket kapott a radar hatótávolságát is persze lejebb kell nyomni. Viszont a rakéták számát felnyomtam 8-ról 20-ra, mert a valóságban annyi van neki.
Tehát az új felállás szerint sokkal pontatlanabb lesz, viszont napestig lövöldözhet.

Én talán ma és holnap (hány óra körül volna?), utána jövõ kedd este lennék legközelebb... Mán ha beleférek...<#eplus2>

Más: vajon a Hyperlobbyra be tudom magam feszegetni ezzel a mobilnet + Hamachival, amivel az RV-be sikerült, az AF-be meg nem?

Molnibalage
A héten akkor ki mikor ér rá mûrepülni?
Gundrak a szív figura mellé be lehetne venni egy F betû lerepülését is a hosszú füsttel. Én lennék a függõlegesz szár a másik két gép egymás alatt reppülne kb. 2000 láb térközzel.

I love FF lenne a vége! Szerintem nagy flash lenne! Elõrevetítené a jubileumi klippet.

Molnibalage

Molnibalage
A nehézségi szinthez tartozó slotok. Azért ezt még le fogom tesztelni. RP5 manual doksiból van.

L Viper
Csak bizgerál a dolog, TS-el is ki lehetne próbálni a kampányt RV-ben, bár nagy csodát nem várok, esetleg TE-t.
Molnibalage
Ma repültem FF4 hadjáratot és egy F-15E 4 gépes kötelékkel 21 db (!) gépet durrantottunk le. Persze nagyrészt elavult gépek voltak.

Valami iszonyat brutál az a gép. Elviszek vele 8 légiharcrakétát és 3 db GBU-31 bombát, szinte végig alacsonyan repültem és még így is elértem Toksan repteret Kunsan környékérõl felszállva és intenzív légiharcot folyatatva és kerülgetve a SAM állásokat.

L Viper
Épp most néztem, a Hyperlobbyn jelenleg 4 Campaign szerver van, tökéletes pingekkel. ( Legalábbis nálam. )
L Viper
Azért rendesen megritkítottuk õket <#bdead>

<#vigyor1>
Molnibalage
A multis hadjárat kapcsán jut eszembe, azért volt olyan nagy a túlerõ, mert talán be kellett volna az ATO prioritást állítani, hogy legyen több DCA bevetés.

L Viper
Az Allied Force-val szoktunk hadjáratozni, van külön multis hadjárat mentésünk, amit szoktunk folytatni.
Molnibalage
Ez alatt mit értesz? Ha TE és hadjáratot akkor nem, mert a netkód és a magyar sávszél viszonyok ezt nem teszik lehetõvé. Dogfight és örömrepülések szoktak menni, vagy felvételek a videóimhoz. A köv session is ez lesz. Hej, de várom már!

Borisz80
Multi dolog:
RedViper-rel cooperatív harci repüléseket nem szoktatok csinálni?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Boconadi
egy F-15E -ben én is benne lennék!

Hát mikor mi játszottunk úgy volt, hogy eleinte hamachi-val, aztán kipróbáltuk anélkül. Most nem tudom hogy van 😊
Naonjóóóó,az utolsó a Saaab...

repvez
F4korai, mig21UM,mig15 passz 😊
L Viper
Az ID ( John Carmack )szerint is az.
Teljességgel elég a 9, többször is nyilatkozta.
Azért ez durva. Így akarják az embereket a Vistára kényszeríteni!
Az Fsx Acceleration Pack egy nagy 0000000.
A fizetõs addonok a carrier landingot ,stb stb sokkel jobban megcsinálták,Dx10 = 000000,talán egy év múlva,mikor lesznek a vistához driverek.
Acceleration alatt egy rakás qrva jó addon nem mûxik, úgyhogy uninstall.....

Sok szerencsét Repvez....

repvez
Egy kicsit off vagy mégse 😊
FSX-hez F16-os és a fülkéje
Csak legalább müködne minden rendszer benne ,hogy minimum szimulálni lehessen a fegyverhasználatot.
VeryNice.... a kedvedért nehezebbek 10 perc múlva.....

L Viper
Szokott lenni pár Campaign szerver rajta és írja a pingedet is, legalább látni lehet, melyikre érdemes joinolni.

Dogfight szerveren volt olyan, hogy minden külsõ nézet le volt tiltva, kissé hardcore jelleggel :-)
Gundark
Szivesen gyakorolnék veled, Ó Mester, de ma sajnos nem jó. De igérem, jó leszek és a jövõhéten belemerülök az egodriverek rejtelmes életébe 😊 Szóval ha lehet akkor én F-15öt vinnék. Gondoltam a raptorra is, de annyival erõsebb mint a többiek hogy kilógna a sorból. 😊 Vagy ha nagyon nincs más vinnék egy Block 52est.

Rémisztõ Vipera Bácsi 😊 Felõlem feltehetjük. HÁTHA megy mindenkinek igy az AF. Mindjárt le is töltöm.