Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy tanács: Ha kabinbol veszed és a földön állsz, a hudon a kiírásokat le kéne halványítani. Kicsit zavaró hogy ott vannak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tegnap elfelejtettük a taxizást felvenni!!! Pedig azzel kezdõdne a klipp!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elsõ gép a középsõ hangárnál felszáll, gyertyába húz, fel az égbe.
2. és 3. gép várakozik ( freeze ) a kifutó két átellenes, vagy akár azonos végénél, pl 5000 és 2500 lábon.
Az elsõ gép a gyertya elején füstöt kapcsol, 5000 lábon füst ki.
A füst megmarad...A 2. és 3. gép elindul ( felolvad :-) )
Lehet az F két szára egy irányból és akár a kifutó két oldaláról is "megrajzolható".
A kamera gép a földrõl vezényelve, segíthet, hogy szép legyen az F.
Ez így könnyen megoldható 😊 hála a freeze-nek ;-)
freefalcon4.extra.hu/Pre/Fun.avi
Este ki tud jönni? Most töltöm fel a "fun" részt. Aztán egy szívet felrakok külön.
A Fun videókat ma feltöltöm egy darabban, de a "használható" kategóriából nem tudom, hogy lesz -e elõnézet, több mint 8 perc igáig az anyag!! Baromi nagy file lenne a vége...
freefalcon4.extra.hu/Pre/Mirror.avi
Pzolika lenne jó szerver, szerintem Dogfightban nem lenne gond.
www.smart-bus.hu
Egyébként hülyeség megint összehasonlítani a 2 játékot. A Falcon mint nyugati szimulátor a jó, a Lock On meg mint keleti gépcsodák szimulátora. Ettõl kezdve kinek a pap, kinek a plébános...
Ennyi.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.smart-bus.hu
Hadjárat nem dinamikus, mint a Falconban, inkább elõre megkreált küldetések. Ez a legnagyobb hiányossága, nem érzed, hogy részese vagy egy komplett hadjáratnak. A rádiózás sem a legjobb sajnos.
Most lehetne sarat dobálni, melyik a jobb, Falcon vagy Lock On, de nem szabad, mert jelenleg ez a két legjobb harci repülõgép szimulátor, és itt kifújt. A kettõt kéne összegyúrni.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
Nem tudom, hogy érdemes-e még Flaming Cliffsel veszõdni. Én anno megvettem gyûjtõszenvedélybõl 2 órát volt a gépemen és azóta semmi. elõ sem szedtem. Nem volt idõm sem kedvem hozzá, most meg már még kevesebb van mindkettõbõl. (nem, nem adom el😄)
Hamarosan jön DCS. (2008 ha mindent jól ígértek) Talán nem csúszik annyit.9
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
vedd meg kategória.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu