Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
<#eljen>

Egy tanács: Ha kabinbol veszed és a földön állsz, a hudon a kiírásokat le kéne halványítani. Kicsit zavaró hogy ott vannak.
Molnibalage
Skacok tévedtem, ez egy hosszú movie lesz, máskülönben nem fér bele a cucc. A zene ugynaz, csak a hosszab eredeti verzióval fog menni. (Verve - Bitter sweet...) Már vágom össze!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Kamera az egy kiszórt chaff helyén lenne a kerítésen kívûl egy kicsit. A betonon túl közel lennék. A freeze viszont jó ötlet, csak NAGYON figyelni kell, hogy a két gép egyszerre nyomja le.

Tegnap elfelejtettük a taxizást felvenni!!! Pedig azzel kezdõdne a klipp!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
F betû lerepülési javaslat. ( függõleges )

Elsõ gép a középsõ hangárnál felszáll, gyertyába húz, fel az égbe.
2. és 3. gép várakozik ( freeze ) a kifutó két átellenes, vagy akár azonos végénél, pl 5000 és 2500 lábon.

Az elsõ gép a gyertya elején füstöt kapcsol, 5000 lábon füst ki.
A füst megmarad...A 2. és 3. gép elindul ( felolvad :-) )
Lehet az F két szára egy irányból és akár a kifutó két oldaláról is "megrajzolható".

A kamera gép a földrõl vezényelve, segíthet, hogy szép legyen az F.

Ez így könnyen megoldható 😊 hála a freeze-nek ;-)
Molnibalage
Na itt a fun rész.

freefalcon4.extra.hu/Pre/Fun.avi

Boconadi
én jövök
Molnibalage
A szív repülések kapcsán az jutott eszembe, hogy a szemberepülés NAGYON jó lett! Tehát ezt kihasználjuk és MÁS figurát kell ebbõl kihozni!
Este ki tud jönni? Most töltöm fel a "fun" részt. Aztán egy szívet felrakok külön.

Boconadi
az hogy egyszerre fordultatok MARHA jó lett!!!
Molnibalage
Új F-16 3D kabin!

A Fun videókat ma feltöltöm egy darabban, de a "használható" kategóriából nem tudom, hogy lesz -e elõnézet, több mint 8 perc igáig az anyag!! Baromi nagy file lenne a vége...

Gundark
Hát tökösök azok voltunk 😊 Még az égre is rajzoltunk egyet 😊 Ja és Balázs, grat a vidihez 😊 Már várom a véglegest 😊

Molnibalage
Az elsõ. Szerintem ISZONYAT jó lett ez.

freefalcon4.extra.hu/Pre/Mirror.avi

Boconadi
tényleg picit "tökösre" sikerült 😄
Gundark
És sok bátor leszállás

Gundark
No megvolt a mai forgatási nap 😊 Volt sok...

Felszállás :

Légimanõver :

L Viper
Elérhetõség, Teamspeak :
tss.thomi.hu jelszó falcon
L Viper
Gyere, legfeljebb amíg Gundark nem jön, felvesszük a 16-osokat !
Pzolika lenne jó szerver, szerintem Dogfightban nem lenne gond.
Gundark
9 elõtt nekem nem jó az biztos.

L Viper
Lehet jó a 8 óra is :-)
L Viper
Este 9-kor kezdhetünk, egybõl Dogfight-ban.
Viszem a Su-27-est továbbra is.
Molnibalage
Minél hamarabb. Felõlem akár kezdhetünk 8-kor is. Ha nincs erõs szerverünk akkor max. 3 ember bír el szernitem L_Viper netje. Reméljük a legjobbakat.

Gundark
F-15 ready to take off 😊 Akkor mint múltkor?

Köszönöm az infókat... 😊)

www.smart-bus.hu

Üdv!elvileg leszek este,mikorra tervezed?(már ha kellek)
Molnibalage
Ma este ki ér rá repkedni FF4-gyel. Forgatás továbbra is.

42nd Intruder
Mindig vannak kivételek....

Nekem a Lock On bazi jó A-10 szimulátor
42nd Intruder
Hehe majd akkor vgyetek BS-t, ott kiélhetitek a nyomkodási vágyatokat 😄
Egyébként hülyeség megint összehasonlítani a 2 játékot. A Falcon mint nyugati szimulátor a jó, a Lock On meg mint keleti gépcsodák szimulátora. Ettõl kezdve kinek a pap, kinek a plébános...

Boconadi
ugyan az, csak rengeteg bugot javít. Ugyanazon a konfigon pedig szebb megjelenítést ad, és mindezek mellett kicsit valósághûbb, és repülhetõ benne egy új gép, a su-25t.

Ennyi.
Borisz80
ja igen a Flaming Cliffs is alapjaiban ugyan az mint maga az alap Lockon... úgyhogy te döntesz hogy a látványra mész vagy a valósághû avionikára. 😉

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
a Lock-On -al az a baj hogy (a dinamikus hadjárat hiányától eltekintve), hogy semmit sem kell kezelni a repülõgépben. Az az nem érzed hogy egy harcigép része vagy amit irányítani, vezetni kell. Pl a hajtómû meg az összes fedélzeti rendszer elindítása szinte egy gomb lenyomásáig tart... míg a Falcon-ban egy csomó kapcsolót kell kapcsolgatni, megvárni míg a giroszkóp felpörög... stb. Ebbõl kifolyólag pl. nekem a Falcon sokkal jobban bejön, pedig nem vagyok amcsi repülõ párti 😉 .

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Csatlakozom és egyben értesitelek Vipera hogy ez k.va jó poén.....
Köszönöm, de a LOMAC-ot ismerem... én kifejezetten a flaming cliffs "mod"-ra voltam kíváncsi... 😊)

www.smart-bus.hu

L Viper
Grafikailag szép a Lock On,, bár kissé rajzoltnak tûnik. A víz megjelenítése jó, a városokban minden házikó ki van dolgozva. Gépigény magas, ha mindent maxra akarsz húzni.

Hadjárat nem dinamikus, mint a Falconban, inkább elõre megkreált küldetések. Ez a legnagyobb hiányossága, nem érzed, hogy részese vagy egy komplett hadjáratnak. A rádiózás sem a legjobb sajnos.

Most lehetne sarat dobálni, melyik a jobb, Falcon vagy Lock On, de nem szabad, mert jelenleg ez a két legjobb harci repülõgép szimulátor, és itt kifújt. A kettõt kéne összegyúrni.
repvez
Köszi mindenkinek !
Nice a torta <#nevetes1><#finom>
Tekintettel arra, hogy ezt a topicot tartom mérvadónak, ezért kérdeztem itt! Az érdekelt, hogy a Redviperhez képest milyen... azt ugye belátod, hogy eme kérdésemmel hiába megyek a Lock On topicba...

www.smart-bus.hu

Gundark
Hepi Börzdéj Repvez 😊

Boconadi
ebben a topikban ha megkérdezed, szvsz mindenki azt fogja mondani hogy nem érdemes.
L Viper
+b :-)
L Viper
Én is oldog szülinapot kívánok Repvez :

találtam demo-t, azt letõltöm aztán majd eldöntöm, hogy érdemes-e...

www.smart-bus.hu

vedd meg,és kész.én is le fogom nemsokára tölteni.nem lehet mindenkinek egyformán jó minden játék.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

üdv!az origo-n megjelent egy cikk a grippen beszerzésekrõl,ha valakit érdekel.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hmm... csak olyan gyönyörûek azok a képek! 😊)

www.smart-bus.hu

Bucser
Okés😊

Nem tudom, hogy érdemes-e még Flaming Cliffsel veszõdni. Én anno megvettem gyûjtõszenvedélybõl 2 órát volt a gépemen és azóta semmi. elõ sem szedtem. Nem volt idõm sem kedvem hozzá, most meg már még kevesebb van mindkettõbõl. (nem, nem adom el😄)

Hamarosan jön DCS. (2008 ha mindent jól ígértek) Talán nem csúszik annyit.9

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

letõltés alatt a fizetõs lockon.ru oldalt értem!!!

www.smart-bus.hu

Bucser
nem érdemes letölteni mert úgysem indu l el.

vedd meg kategória.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Közületek játszik valaki a LockOn Flaming Cliffs-el? Milyen a Redviper-hez képest? Érdemes letõlteni? Nagyon szép képeket láttam róla, csak ugyebár az önmagában kevés... 😊

www.smart-bus.hu

Boconadi
Boldog születésnapot Repvez!
Molnibalage
MOD frissítve.

Molnibalage
Igen, arról. Mit nem értesz ezen. Vagy a körülmények az érthetetlenek. Elsõ olvasatra arról van szó szeintem, hogy összetévesztette az eget és a vízet, mert hasonló színük volt és késõn jött rá a dologra és nagyon meg kellett ránatni a gépet. Annyire, hogy a video a nagy G erõk miatt nem vett fel rendesen.