Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az F14 superpit 3.0 meg az F16 AM superpit 3.0 miben különbözik az elõzõektõl?
Érdemes feltenni?
Molnibalage
Xvid. Pár másodperces mintákkal prbóálkoztam, jó sokszor és kb. 10-dik alkalmora sikerült ezt össszehozni. (1500 kbs/ AS @ L5 profil, fingom nincs, hogy ez mit jelent, de mûködik.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Végülis mivel konvertáltad?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Megnéztem a filmet! Gratulálok az elsõ nagyjátékfilmedhez 😊 Amikor hárman szétválunk olyan mintha kvéklogót csinálnánk 😊 De jól néz ki, erõsen. A füstök tényleg királyak. Szóval karácsonykor új film? 😊

Sajnos..<#help>
Gundark
No, elkezdtem szedni. Kiváncsi vagyok, jelentõsen. Ami meg a képet illeti diszkrét célzás rám. Ugyanis egy kici gundarkot ábrázol. Lehet hogy megkérek valakit hogy alkossa meg egy skinben. (jegyezném meg Wampa kolléga, hogy szerintem ez szétkapna egy jéglényt minden további nélkül. 😊

Boconadi
balázs, ULTRABRUTÁL a vidóó <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Molnibalage
Ha megkéred Red1 kollegát akkor rá tudja rakni a gépre szerintem. Az enyimét kb. 5 óra alatt megcsinálta.

A 88-as hadjáratot csinálom. Ma már lesz belõle egy elõzetes verzió.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Állat lett a videó!Örülök hogy a résztvevõje lehettem amit köszönök és gratulálok hozzá...
L Viper
Persze, a cím az nekünk szólt !
Nagyon szép a kép, valóban.
Molnibalage
Ja, csak abból a kintiek nem értenek semmit. Nem semmi a képminõség mi?

L Viper
Na megnéztem !

Az is lehetett volna a klip címe: Ami a kecskeméti repülõnapból kimaradt <#wink>

Nagyon mutatósak a füstök, jól összevágtad a jeleneteket.
A "Kici Deltát" tényleg kár lett volna kihagyni. Nagyon jók a Miragebõl készült belsõ felvételek is.

Gratulálok !
Molnibalage
Nos, kérem lehet szedni.

molnibalage.extra.hu/Sky Graffiti Display Team.avi

Ez kinek a gépén lesz rajta?

Molnibalage
Render kész, töltöm fel. ISZONYAT jó lett a képminõség! SOHA ilyen jól nem konvertáltam eddig. Bár tudtam volna régebben ezt...
(150 MB lett. 6:45 hosszú intróval és stáblistával)

Molnibalage
A köv videóklipp számomra beláthatatlan messzégben van. Karácsony környéke talán... Az ötlet viszont jó, csak elõbb a hadjáratot kéne megcsinálni.

Gundark
Várjuk, Mester 😊 Idõközben rájöttem, hogy rossz gépet választottam. Sajnos elvakitott a teljesitmény 😊 Ha a legközelebbi filmedben szerepelek akkor vagy egy Tomcatet vagy és Hornetet viszek. Persze nem akarok ötleteket adni de egy "régi" videó nem jár a fejedben? Illene az új készülõ hadjáratodhoz. Ott vállalnék egy MiG-19est 😊 Nagy bravúrokat nem tudnék, de elsõ osztályúan fordulnék a hátamra 😊 De ne rohanjunk elõre. Elõször tekintsük meg az új alkotásodat!

Molnibalage
Hölgyeim (egyszer talánlesz olyan is itt) és uraim. Asszem kész a mû! Kicsit eltér az eddigiketõl, de szerintem nagyon ütni fog a dolog. Render most indul, de csak holnap lesz feltöltve szerintem. Nagy lesz...

Molnibalage
Repvez, beszéltem Baluval és csinálj 3D modelleket ha akarsz. A tetszik majd a FF csapatnak akkor berakják és ellátnak insturkiókkal.

Molnibalage
A MIG-21-93-on lehet, hogy van ECM. (Indiait Bison géphez hasonló, de valóságbansha nem valósult meg.)

A többire még visszatérk.

Örhír, holnap tutira lesz új movie, Pzolikával megcsináltuk a maradék felvételeket. Atomzsír lesz!

A "nény" az négy természetesen. Elnézést.
Hi
Semmi furcsa nincs abban
1. Nem kétséges hogy nincs radar,ellenben rálõttem két Phoenixet és nény Sparowt
baxott eltalálni.Ez TE volt,az öböl moddal.Szeretek gyenge gépeket erõssel lepuffantani.Ez azért van mert gyáva vagyok és sunyi.<#vigyor1>
2.Tököm tudja már melyik mig 21 volt,viszont a radaron vagy ugráló szimbólumot vagy chevront láttam.Mikor láttam.Gondolom zavart.....
3.Egy Génius joy,kurva nehéz benyomni véletlenül a gázkart,mivel egy lapos kapcsológomb tölti be ugyanezt a szerepet.Ez tünt a legmasszivabnak,és én a billentyûzethez szoktam gázadáskor.Szerintem zavarják egymást,érdekes egy régebbi joy-al ugyanezt csinálta az AF is
4.F14 D-vel voltunk,két Phoenix,négy Sparow és két SWinder mindkét gépen.
Na és a köcsög ott hagyott a szarban.Többet vele se repülök.
5.Ezt már irtad csak nem találtam hol kell.
Mondjuk a Mig-et mohóságbol tettem fel,nem is repülöm,nem is szeretem.
Ez azért annyira nem furcsa
ts?
Molnibalage
Én is vagyok...

tõlem mehet
Molnibalage
Hát ebben igen sok fura dolog van amit írtál.

1. MIG-27??? Abban nincs is radar és egyetlen hadjáratban sem találkoztam még vele. Neked ez hol jött össze??

2. MIG-21-en nincs jammer és chaff/flare csak az MF-en. (ami állatság)

3. Milyen joy-od van? Kezdõként én is soszor véletlenül megtoltam a gázkart, SEMMI baja sincs annak...

4. Igen, az AI néha mûvel fura dolgokat. Volt IR rakéta a társadon, vagy csak AMRAAM?

5. Az orosz hang meg amiatt van, hogy feltetted a MIG-29 Aeyest. Halál fölösleges, semmi újat nem nyújt a free MIG-29 kabinhoz képest... Kapcsold ki a kabint a config editorban talán.

Me keseregj...vannak problémák nálam is.Elõsször is a joyon levõ kapcsoló meg a billentyüzet gáz gombjai egymást szivetják.Meg engem.Valahogy le kellene kapcsolni a joyrol....Az összes gépem oroszul ugat,elfelejtettem Balage megoldását....
Kis sebességû fordulóknál,meg csak ugy néha ,ötletszerûen,80-90 RPM-en megõrül és rámegy tök gázra.Kicsit zavaró mikor azt veszem észre hogy kezd szétesni a gép.
Na a kisérõim a sirba tesznek,tegnap pld üldöztem három Mig-et erre vitéz kisérõm szó nélkül lefordult és elhuzott.Mondom fura,biztos Bingon van,de nem tökig volt,mikor levertem az ellent ,vissza csatlakozott.
Belefutottam két Mig*21 be akiknek olyan fasza zavarójuk volt ,hogy mire befogtam a SU/Hornetradarjával,mehettem manõverezõ légiharcba.Azt már nem is mondom hogy hû Tomcatemmel három Mig 27 -est kergetve kilõttem rájuk tök jó pozicioból 2 Phoenixet és négy Sparow-t,egy se talált.Bezzeg a Sidewinder lekapta õket.
Aztán az arab pilota,gondolom kitalálta hogy nincs több kavicsom,szépen beállt mellém a farkát behuzott 12 helyett.
Azt már el se várom hogy bombázanak vagy valami.
Mondom,a tizezerért megvett Lock On ban volt hasonló,mikor kiadtam hogy attack the enemy,jött a boldog Roger,a kolléga eltûnt ,aztán már csak akkor láttam mikor
a leszálltam kilyuggatva.
Molnibalage
Na, kb. így fog kezdõdni.

freefalcon4.extra.hu/Pre/Pre.avi

Molnibalage
A klip 80%-ban kész. Pár felvétel kell Mirage-2000-rel (leszállás és némi akrobatika), F-16-tal egy-két betonos felvétel és deltával való pár manõver. Összesen kb. 50 másodperc "kiadó" még a klipben.

Molnibalage
Nekem magyarázod, hogy mi a trim? 😊 (Mellesleg az csak a csûrõ trim...)

Boconadi
jó nem pont ábécében de el vannak rendezve szépen.

a trim pedig csak simán shift + nyilak csak hogy tudd 😊
OKK
Molnibalage
Már csak pár apró jelenet kell igazából, ha csak egy ember jön aki ráér, nekem már az is jó.

Molnibalage
A keyboard programzásban sajnos nem vagyok otthon, mert nincs rá szükség joy mellett. Ctrl+Shint nyílv az nem a botkormány soha, az a trimmelés...

Tehát, ha elmentetted a profilodat és kiválasztod, akkor sem az van amit te betettél. Az ABC sorrend meg számomra új, soha semmi nem úõgy volt a keyboard részben emlékeim szerint.

Estét URAK!Sajna ma én sem leszek,viszont elvileg holnap nem csinálok semmit,úgyhogy ha még vmit fel akarsz venni és tudok segíteni akkor csak szólj.
Boconadi
Szóval az van, hogy megcsinálom a felhasználóm, a controls-ban beállítok mindent, minden billentyü kombinációt amit én szeretnék (pontosan a nyilakat beállítom, hogy ne ctrl + shift + nyilakkal menjen a gép, hanem csak simán nyilakkal, beállítom a ruddert, felcserélem a chaff és flare szórással, és ennyi!), majd ha ez megvan, rányomok hogy apply, aztán ok, meg még save is, hogy elmentsem a saját beállításom. B
elépek a játékba, és úgy van minden, mintha be sem állítottam volna... <#confused>

Ezután megpróbáltam, hogy a kiválasztom a keyboard-ot, ahol kilehet választani hogy joy-jal repüljek, vagy billentyüvel (értitek na), és ha rákattintok, az összes beállítás megváltozik, olyan dolgok jönnek, amikrõl még életemben nem hallotam. (pl a cockpit gear átváltozik csak simán gear down -ra, meg ilyenek).
Az egész összevissza keveredik, és eltûnik az a fasza abc-s sorrendben levõ rendezés.

No persze ha ezt mentem el, és belépek a játékba, akkor a kurzoron irányítom a gépet, ahogy én szeretném, de se rudder, se a flaps-et nem tudom állítani, és még nagycsomó dolog nem úgy van ahogy kéne...

áááááááááááááááááá megõrülök <#wilting>
Molnibalage
8-tól?

Sziasztok Jol irta L viper .

Este hánytól?
L Viper
Igen, jól emlékszel. Pzolika -ként írja a nevét, ez is jó így.
Molnibalage
Na renderelek egy zenés rész is már az elejébõl. Még 0 effekt van benne, de már így is BAROMI erõs szernitem.

Molnibalage
Ez kicsit pontosítsd! Nem arról van szó, hogy beállítasz mindent, aztán meg a logbookban macerálsz? Benne a van a manualban, hogy azzal kell kezdeni.

Van joy? Mit akarsz belõni PONTOSAN és hogyan. Precízen fogalmazz és a sorrendet is pontosan add meg. Ezzel így semmit nem tudok kezdeni. Akár vidót is csinálhatsz róla Hypercammel.

Gundark
Szorri bojsz, ma nem tudok menni. A vindóz még nincs kész és most el kell mennem. A legközelebbi forgatásra viszont jövök 😊 Jó filmezést!

Boconadi
már elnézést..
Boconadi
Mi a rohadt sz*rért nem akarja beállítani azt amit ÉN AKAROK???

:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@vvvvvvvvvvvvvvvvv

HIÁBA KONFIGOLOM BE A BEÁLLÍTÁST, KÚRVÁRA DE MINDIG VISSZAál.........
elmentem, betöltöm minden fosság, de nem akarja azt amit én. mindjárt szétdurranok

egész délután ezzel a faszsággal baszakodtam, pedig csak kurvra ruddert, meg az irányítást kéne hogy áltállítsa, de az istenért sem akarja......

ha váltok irányításnál a keyboard-ra, akkor meg nagycsomó beállítási lehetõség eltûnik, meg összevissza kuszlja az egészet... TELE VAN A TÖKÖM!
Molnibalage
Annál hosszab tuti nem lesz ami lent van, a kintiek meg szeretik az elnyújott klippeket. Hát most megkapják.

Molnibalage
Gyerekek ki volt az az 5 ember aki összejött szerdán? A klpi eleje szine már kész, a kigurulást megoldottam máshogy. Két Cray horseman F-16 kigurulást kéne még felvenni, az addig pótoltam mással.

L_Viper, Gundark, Zaccos, Pzolika és én? Jól emlékszem? (Pzolika neve így jó lesz a klipben? Így szokta írni?)

L Viper
Arra azért ügyelj, nehogy túl hosszú legyen.

Este nem érek rá menni, aki megy annak jó forgatást !
Gundark
Este megpróbálhatok jönni ha kellek. Most tettem fel a vindózt, még egy csomó dolog hiányzik 😊

Molnibalage
Intróval kb. 6,5 fél perc lesz! Ez jó kódolással kb. 200 megás lesz, ha nem nagyobb..