52965
  • Molnibalage
    Biztos, hogy ugyanaz a két 21-es volt. Van belőlük elég. :)

F-100?
  • Wampa
    Azért kialakulnak furcsa szituk.

A minap bombázni mentem,a légi fedezetem két F22!!!!! volt,az ellenségé 2 Mig 21:))
    A 22 esek meglátták a 21 eseket rikkantottak,elkezdték üldözni,basztak utólérni(hangsebesség feletti cirkálás rulez)közben kilőtték az összes AMRAAM-ot,de mire befejeztem a bombázást ,a két 21 es ott sündörgött a seggem körül.

Ma meg,négy géppel indultam(külön -külön)egy reptér ellen szemben egy árva F100.Én a 16 A val,neki,seggbe lőttem egy infrával,robban,füstöl,minden ami kell,mondom ennek annyi,még néztem is miért nem katapultál......megyek tovább,mondom olyan fura .
    Kérdezem az AWACSOT,ERRE MÉG FENNT VAN AZ F100! orbitális manőverezésbe kezdtem és ugy lőtt le,hogy csak egyszer láttam,mondom, azt a gépet amit telibe kaptam egy Sidewinderrel.Ja,közben a másik 3 gépem kergette mint a bolond,még azokat is lesnem kellett,beléjük ne menjek.
  • Molnibalage
    Új okatatófilm elérhető a fenti linken,
  • Molnibalage
    Már akkor sem volt aktív, mikor én csatlakoztam. Tiszteletbeli tag, de asszem már olvasgatn sem jár fel. Én 2007 november elején csatlakoztam a csapathoz. Pár nappal előtte volt az utolsó posztja asszem. Az akkor elkészült kézikönyvement mutatta meg. :)
  • repvez
    Egyébként keresgéltem kicsit a topicban vissza az idöben és megakadt a szemem pár régi egyénen és azon gondolkoztam, hogy hova tünt el Balu0, már nem fejleszti a falcont ?Hol van a 3d-s torony épülete?
    Néztem az adatlapját az sg-t azt látogatja még mostanába is, de a falcon honlaján 2005 ota nem volt aktiv.
  • Wampa
    Nem érted mit keres itt,vagy nem érted a szöveget?
    Első esetben igazad van,a másodikban tudok segiteni:P
  • Papa01 #31056
    Köszönöm, eltesszük! :)
  • Molnibalage
    Ezt az oldalt szoktam használni. Általában segít. :)
  • Papa01 #31054
    Köszi a választ!

Amiatt kérdem, mert mostanában összeborul a Flaming Cliffs. Írtam az ED fórumba és ezt kaptam:

just so you know some times when you run a mission from some one else you need to run it the way they set it up; you make changes to it; will cause not responding and CTD...

If its made for co-op play you need to run it as such i.e start a server pick the mission and run it that way.. If you try running it the other way you will get problem as you just described.

Bocsánat az OFF-ért, de ebben a fórumban láttam ezt a kifejezést.
  • Molnibalage
    chrash to desktop

Ez akkor van, mikor a win hibaüzenetet akar küldetni. Ekkora a Falcon gyökerében levő chrashlog fájbla generálódik egy üzenet. Azt posztold a kinti fórumon a körülményekkel együtt. Nem minden esetben generálódik ilyen. Ez is egy bug.
  • Papa01 #31052
    Sziasztok!
    Minek a rövidítése a CTD?
    Köszönöm a válaszokat!

Papa01
  • Molnibalage
    Ezt a posztot esküszöm, hogy nem értem.
  • Wampa
    Hidd el bemondásra,nem égetem magam azzal hogy rosszul irok le ragokat meg szarul egyeztetek.
    Uis az egyetlen amit utálok a francia nyelvtanban,a nyelvtani nem.....utálatos.Illetve idegesitőek még az azonos kiejtésű,de más alaku magánhangzó csoportok.
    Sajnos,van egy ilyen kettősségük,amilyen gyorsan bővül a beszélt nyelv,olyan lassan jönnek be változtatások....szerintem a Francia Akadémia tudorai vagy 40 évig azon filóztak,hogy a gyógyszertár szót ph val vagy f el irják,de csak engem kavartak meg vele:)
  • Molnibalage
    Csak jönne már ki. :)
  • polluxware
    na halljuk.. de ne less!
  • Wampa
    Biztos olvastam már,de most nem tudtam volna......viszont ez az egyetlen francia vers ,amit tudok fejből.
  • Molnibalage
    Kb. ;)
  • polluxware
    amcsik üzentek vele radijón hogy átugranak egy francia pezsgőre:)
  • Molnibalage
    Azt tudod, hogy történelmi szempontból miért különleges a vers?
  • Wampa
    Ok Joe
    A francia magyar forditás okádék,a Balázs féle francia-angol meg szinte tükör forditás....
    nagyon korrekt.Amugy a lényege az ,hogy ha belepiszkálnak az ő változatukba,nem valószinű hogy tud multizni vele,meg nem tudja majd updatelni,inkább azt javasolják ,hogy ne piszkálják,ők is dolgoznak folyamatosan rajta.
    De mi a rák ez?:))))
    Tiszta pidzsin volt,angolul meg franciául:)
    Amugy verseket érdemes ezzel magyarra forditani
    Paul Verlaine Őszi sanzonja...(tudjátok,Ősz hurja zsong,jajjong,búsong a tájon stb)

A hosszú zokogás
    Hegedűre
    Őszén
    Fáj a szívem
    In bágyadtság
    Monoton.

Fojtogató Minden
    És sápadt, amikor a
    Hangok idő,
    Emlékszem
    Naposak
    És én cry

És én megyek
    Rosszban
    Aki / amely me
    Az alábbiakban a fenti
    Mint a
    Rozsdaszínű.
    Amugy ez
  • Wampa
    Üdv Joe
    Most jöttem,megsasolom....egyébbként meg kipróbálom ezt a gogglés forditót,bár talán már próbáltam,akkor visitottam a röhögéstől:))
  • Molnibalage
    FF4-hez cucc.
  • Molnibalage
    A google translator az főbb idegen nyelveket baromi jól fordítja angolra. Orosz, francia német és szerb (!) szövegek tökéletesen érthetőek az esetek 95%-ban.

Ezt hozta ki.

All had a very specific directive concerning restrictions on changes of the version-101 when you downloaded and installed it.

You can always change your personal version Open Falcon, but as regards the official version of the 101st LCA (OF101), you can not do and explain briefly why.

I make this very important reminder: All changes to the OF101 must be previously authorized by the EC and a formal procedure will be transmitted either by means of manipulation to make or otherwise, via a patch (OF101 PATCH EXE) that you will be provided to make the necessary changes.

If you change files without using an official patch from OF101, you may crash your next update, or worse, you may get an invalid version during an investigation VALIDATOR an official meeting. We all agreed on a version identical reasons for possible problems related to this version in multiplayer mode when files or add-ons were integrated. The OF is very sensitive and is the reason for this choice agreed by all members of the General Staff earlier this year.

We know that it is easy to correct with regard to the PIT 3D A-10 and other issues PIT, there is no question, but please just wait for our guidance on this subject, so you do not have Subsequent problems with the version or patch upcoming version OF101 the 101st LCA.

Please read the document again. PDF included with your installation OF101 folder 101ECV \ DOC. Clear guidelines and specific are mentioned on the official version and it's serious. Any facility that will not meet 101 standards will be denied participation in official operations.

I appeal to all our officers here sacahnt very well that many have already started to change the version OF101. I reiterate our guidance to our officers and commanders, quer so we can maintain a stable version for the 101 as adopted in August 2009.

The Executive Committee responsible to provide guidance over the next few hours on this. We simply want to avoid a complete reinstallation and useless later if you change anything in the official version, because the program to update the OF101 checks the file contents before making corrections. The latter may fail or cause damage to your current installation and require you to reinstall full if you do not follow our guidelines.

• JoeDestroy
    Egyébként szerintem is OF-re épülő valami spec patch lehet.
  • JoeDestroy
    Wampa! Ezt szerintem nagyvonalakban lefordíthatnád.
  • Wampa
    Szia Joe
    Az nem Open Falcon 4.7 buherálva?
    Melyik rész érdekel,tán segithetek,tudok vagy két szót franciául.....

Repvez
    Ne szidd a francia nyelvet,elősször is az angol vagy 1/4 részt francia:)
    A nyelvtana könnyebb ,logikusabb,és Alizée nek jó a segge.:P
  • JoeDestroy
    Szétnézek én még ott. Hátha lesz valami ismerős... :)
  • repvez
    De azért az oldalukon van pár jo dolog csak valami emberibb nyelvre kéne leforditani oket .
    A tréningek nagyon jonak tünnek, joyprofilok cougarhoz, progik stb..
  • Molnibalage
    Tekintve, hogy egy nem beszélek franciául nehéz lesz. Szerintem beta teszterek lehetnek.

Egy biztos. Fű alatt hozzájutni nem fog senki BMS-hez. Kiadásra szánt FF verzióhoz sem jutott senki.
  • repvez
    tud nekem valaki segiteni hogy hol találok biztonsági rendszabályokat vagy elöirásokat folyékony oxigén kezeléséröl ?Lehetöleg letölthetö formában vagy hogy milyen rendelet vagy egyéb hivatalos forma hivatkozik erre ?

Joe: 2009 szeptemberi a cucc amikorra a BMS4-et is ki akarták adni ugyhogy lehet hogy tényleg az csak ö tesztelik a hivatalos kiadás elött.Vayg tul jo lett igy nem akarják hogy mindenki megkaparintja, esetleg egy szivhezszolo emilbe rájuk lehetne érdeklödni hogy mi lenne ha mi is tesztelnénk egy kicsit :D
  • JoeDestroy
    Ja és 2009 szeptemberi keltezésű az a verzió.... elgondolkodtató.
    Az a logó van a videón szereplő kezdőkép felső sarkában is talán. Erősen hasonlít az OF madarára.
  • JoeDestroy
    Annak az OF101 nek a letöltéséhez be kellene jelentkezni hozzájuk.
    Ha egyáltalán letölthető, és nem a század csinálta magának. Mert akkor ez lehet az az anyag, amit gyorsan letakarítottak anno mindenhonnan.

A rejtelmes BMS4 ugyan nem BMS4, de valami létezik :)
  • JoeDestroy
    OF lesz az. Itt a honlapjuk.
    Itt mondjuk van említés egy "La version OF101 (Build 4702) est utilisée par le 101e Escadron de Combat Virtuel pour les officiers certifiés de la division nord-américaine" egyedi verzióról. Ez nem tudom mi lehet.
    Meg az AF-ről, meg az OF4.5-ről (Recrutement oldalt, aztán a *-os megjegyzésben a link http://www.quebecairforce.com/falcon/Fichiers/VersionF4.htm
  • Molnibalage

OF pozitívum, működik realisticon is az utántöltés.
  • Molnibalage
    A főmenü nem OF nyitókép. Ritkán látom, de ez nem tűnik annak.
  • repvez
    ezt mibol gondolod vagy látod hogy az lenne ?
  • Molnibalage
    Jó kis cucc.

Mintha BMS 4 menne alatta.
  • Molnibalage
    Bocs, ez rossz, egy fekete terület lesz a függőleges vezérsíkon.

Ez a jó.
  • Molnibalage
    Su-33 skin fix.

A kacsarszárny széle javítva, nincs fekete csík, a LERX táján szintén. A horog most már fekete fehért csíkos.
  • Molnibalage
    Gyerekek, kb. ma két éves (!) Sky Graffiti Display Team klipp. Azóta olyan keveset repkedünk. Szüp, szüp...