Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman

Molnibalage

Szólóban csak én egy TE-ben SA-2 üteg ellen.

Eredmény. Radar kilõve, 3 állvány és pár ZSU-57-nek is annyi.

Magasan, nagyon magasan. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mert az eltér a kiadottól. Hiába írom ott át az nem biztos, hogy importálással át lehet hozni majd a nyitottba. Továbba perpillanat nincs rá idõm. H-CS minden nap 6.15-kor megyek és fél kilenc elõtt nem érek haza. Szerdán 11 után érek haza. A Falconon kívûl is van életem bármilyen meglepõ. 😊

Azokat a helyzeteket pontosan írjátok le, hogy mikor nem volt chaff / flare. A TE-ket meg ahol van küldjétek át és megnézem õket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
scott má megin közel mész az érdeklõdéshez.. <#nyes>

felraktam az ff4et hátha most jobban megy😊

Scottt
Figyumá' az az A2.0 gizdaság zsír "baszkurálható" DB-vel bír?(mármint te beletudsz nyúlni)
Mert akkor miért nem kezded el azt kitakarítani?Mire arra megcsinálod a rendes kampányokat meg helyre pucolod a DB-t addigra gondolom kijön 1-2 patch az FF5-höz és csak átmásoljuk a DB-t meg a többi általad korrektált cuccot.Kompatibilis lenne oda-vissza a 2 változat?!!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Ja, hogy ez HARM-os ráadásul? Én csak AGM-65 + CBU kombóval kinyírom.

Scottt
Neeem😊
4en mentünk 1 üteg ellen(próbálkoztam, hogy ha nem olvasom el a kézikönyv azon részét vajon tudok-e AGM-88ast indítani)tehát nem volt üres se a levegõ se a föld.Az AI-kat csak azért raktam be, hogy hátha azért nem megy a chaff/flare mert a levegõben vagyok egyedül^^De még így islazán leradíroztam a földrõl😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Ha végre egyszer nyílt lesz úgy fel lesz forgatva az adatbázis áltlam, hogy a készítõje sem fog ráismerni. Teljes koncepciótlanság jellemzi az egészet véleményem szerint. Pedig tényleg csak türelem kéne hozzá. Az F4Browszal olyan egyszerû megcsinálni ami kell, mint egy excel táblát kitölteni...

Molnibalage
ne haragudj Balázs, de ez vicc...

Igen, én is kb. 10-szer írtam le, hogy NEM ezt kellett volna kiadni. Kérd el valakitõl az A2.0 linkjét. AZT kellett volna kiadni. Nincs benne Tornado, F-16C új kabin és fixált mobil SAM, de a kiadott exe-t alárakva talán megy és akkor lesz AI fix az utóbbi téren.

Az atomstabil.

tegnap raktam fel az FF5öt csak janhas skineket raktam alá és kapásból az elsõ 3repkedés során block50el !!!EGYSZER!!! sem mûködött a flare szórás..

Tényleg nem értem. A kinti fórumon is egy-két ember jelezte ezt a gondot. Nem tudom elõdizni. Mindenféle géppel minden oldalon mindenhol repülök egydül szólóban, de nem jön össze.

83korea hadjáratban lépten nyomon sa14-be botlok... az is vicc

Akkor most mondok valamit kicsit csúnyán mert.

ad.1.: Írtam, hogy szar. Leírod mégeszer. Minek?
ad.2.: Nem figyelsz arra amit írok. Nem egyszer írtam le amit most.
ad.3.: Mást meg észre sem veszel csak ezt.

Eddig nagyn nem figyelhettél, mert FF4 alatt SA-16 volt MINDEN SAM ütegnél. Ez fel sem tûnt? Az még unrealebb. Azt is leírtam vagy ötvenszer, hogy NINCS szeparált adabázis azért ilyen. Felfogod végre? A K-200 BIHO, Mistral, K-30AD, stb. nem is zavar? Azt is leírtam, hogy nálam ezért lesz 1989-ben és 1980-as évek elején szeparált adatbázis.

A simadata-ban levõ dolgok még így is közösek maradnak.

kampányban nem mûkszik az egység INFO menüpont.

Hol? Ilyen menupont hol van?

[i]remélem egyszer jó lesz[i]

Én is. Egyszer már volt, úgyhogy nem lehetetlen.

és ha mégegszer szídja valki az AF-t... baszki fényévekre van stabilitás terén

FF5.0-tõl igen. FF4 és OF4.7-hez képest nem annyira és multiban ott is láttunk már CTD-t...

hannyuk mán ibolykát a csakazéris nekem van igazam féle nyakaskarajkodással

polluxware
ne haragudj Balázs, de ez vicc...

tegnap raktam fel az FF5öt csak janhas skineket raktam alá és kapásból az elsõ 3repkedés során block50el !!!EGYSZER!!! sem mûködött a flare szórás..

83korea hadjáratban lépten nyomon sa14-be botlok... az is vicc

kampányban nem mûkszik az egység INFO menüpont.

remélem egyszer jó lesz

Vista alatt meg ugye nem megy az OF..

áhhh.. jelen pillanatban az FF5 örömrepkedésre jó

és ha mégegszer szídja valki az AF-t... baszki fényévekre van stabilitás terén

hannyuk mán ibolykát a csakazéris nekem van igazam féle nyakaskarajkodással

Molnibalage
Komolyan nem értem mi van nálatok. BÁRHOGY próbálkoztam minidg tudtam chaff-et és flare-t dobni.

Az meg, hogy 3 db AI-val nem bírsz el (milyen géppel?) egy SA-2 ellen az nem a program hibája. Én egyedül is leradírozom a lényeget. Igen, szerény vagyok. 😊

L Viper
Alakul ez is.

OF 4.8 Partycle system.
Scottt
Elhiszem, hogy ezek is nagyon fontosak de amíg TE-ben 3 Aival meg egy Sa-2es üteggel nem tudok kidobni 1 darab szaros chaffot/flaret addig nem ér semmit.Hiába van reálisabb modellezés mint az origi USAF szimulátorokban ha ez nem megy...<#miaz><#falbav><#whatever>

polluxware
F-16A verzsönnek kellene egy mappa név, valamint két szám amit a DAT file-ba kell átírni. (alap ff5 f16A kabint akarom lecserélni)

tudja valki ezeket az "értékeket"?

DANIELE
Nekem nincs rajta az SP2 mégis mûködik, de meg, ha rajtavan az Acceleration Expansion pack az viszi magával az SP2 patch-et, és így még egyszer nem szabad felrakni. De itt van a link, akit érdekel, de az SP1-patch-et elõtte felkel rakni

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=204fee1e-f8de-4b21-9a32-5a41a3e27ff0

Molnibalage
Ja két hír.

- Két új kóder megérketett.

- ITO2 tesztelésre megjött. (Ezt angol fórumon ne említsétek.)

Molnibalage
Sikerélmény? Ja, hogy akkor durvítsunk be mindent kék oldalni fegyvert, hogy vér istván is élvezze?

Az R-73 olyan durva, hogy 1 vs. 1 esetben is, ha látom hogy jön labels miatt (vagy csak egy gépre fókuszálok) és azonnal tucatszámra szórom a flare-t és az RPM alig 80 vagy alapjárat akkor is szembõl eltalál. Vicc. AIM-9M hasonló. Gondolod viccõl manõvereztek még akkor is a célgép mögé? Mert annak ellenére, hogy jó volt nem olyan holy weapon, mint a játékban. Ez FF és OF. Az AF ennél egy nagyságrenddel pontosabb. És akkor van még AIM-9X és IRIST-T, stb.

Az iraki MiG-25 gépek utánégetõ mellett szembõl indítás + falre dobásával képesek voltak legalább két AIM-9M-et lerázni. Ezért is dogoltak aztán mögéjük. A Falconban erre gyakorlatilag nincs esély. Az AIM-9M még engem is szétkap kinematikai hatótávolságon belül legyek szójam bármilyen durván még utánégetõ nélkül is. Pont.

Hol korrelál ez a valósággal? Etiópia és Eritrea esetén nagyon kevés raktétát indítottak (és a mûszaki állapot kérdéses lehetett), de egy fegyvertelen MiG-29UB leszedéséhez kellett 3 db R-73.

Leírtam, hogy mit tudott az AIM-9X a helik ellen földháttérben. Akkor ezt vetítsd arra, hogy ahhoz képest az R-73 és AIM-9M kb. 20-25 cucc.

Engem igenis zavar a felülmodellezettség. Az AIM-9X megjelenéséig gyakorlatokon is komolyan vették, hogy szimulált rakétaindítás csak hátsó féllégtérbõl. Biztos viccbõl...

Az AI meg egyébként visszafogja magát. L_Viper-rel teszteltem, hogy alapjáraton mûködõ hajtómûvel szembõl asszem 2.5 mérföldrõl rá tudott lockolni R-73-mal. Az AI viszont alapjáraton nagyon ritkán tüzel még 1,5 mérföldrõl is. Tucat flare meg sem hatotta a raktettát.

Nekem modthat bárki bármit a modellezeséi értékek rosszak. BÕVEN 90% feletti találati arány összehozok AIM-9M-mel, ha a kinematikai hatótávolság stimmel és nem minimális távolságon belül indítok. Vicc? Szerintem az.

Willenbrock
Nekem SP3 van de FSX alatt a 15-ös mûködik.Csak a kabintetõ eleinte nem volt átlátszó de valaki az fsx fórumról elküldött 1 fájlt amivel felül kellett íratni a régieket,ezután már teljesen rendben volt.

zsoltfireman
Igen de a Mig-15/17 FSX(SP2)-nél NEM mûködik!
Megjelent a frissítés,hogy az SP2 is kezelje,de én még nem találtam meg
gitáros

polluxware
mert játék..

és a játékosnak sikerélményre van szüksége hogy tovább játszon.

de ez csak egy szösszenet... ezzel nem téged akarlak fúrni

egyszerûen csak arról van szó hogy olyan dolgokon megy a kattogás ami saját stílusodnak igazítható
sztem sokkal fontosabb lenne az hogy jóval reálisabb kampányok legyenek, már ami számbeli dolgokat illeti. (ha már realisztika)

DANIELE
Igen mindkettõhöz jó MIG-15 és a MIG-17-is

Willenbrock
Piratbayen,Isohunton van a Bear Studios Mig-15-öse.Én letöltöttem,nagyon részletes.Lehet a 2004-hez meg a FSX-hez is telepíteni.

Willenbrock
E havi Aranysasban van egy folytatásos cikk:Egy magyar pilóta élménybeszámolója a Mig-23-as típusátképzéssel kapcsolatban.Valahol Kazahsztánban volt az átképzés és nagyon vicces dolgokat írnak pl:csak csoportosan mozoghattak,titkolniuk kellett külföldi származásukat stb.A kinti népek(32 féle)nem szeretik az idegeneket,nem tanácsos kint mászkálni mert a múltkor egy fej nélküli Román pilótát találtak a vasútállomáson.Nem tudom igaz lehet-e,lehet hogy csak ilyesztgetni akarták õket a ruszkik.Az egésznek tisztára olyan Sziklák szeme meg Texasi láncfûrészes hangulata van.<#nevetes1>

Willenbrock
Seven G megjelent már?Hol lehet beszerezni vagy letölteni?

L Viper
Én is kifejtettem már a véleményem, hogy nem vagyok már naprakész sok mindenben, ami a haditechnikával kapcsolatos. Ennek puszta idõhiány az oka, de azért örülök, hogy valaki van olyan fanatikus, hogy ilyen szinten utána néz a dolgoknak.
Molnibalage
Most meg mi bajod van megint?

ja.. meg ugyan ki mondja meg itt hogy valójában milyen érzékenységû is az a cucc?

A valós légiharcokban leírtak szerint újrajátszva a Falcon gyakorlatilag mindig felülmodellezi a valóságot.

Scottt
Na ez meg a másik

polluxware
ja.. meg ugyan ki mondja meg itt hogy valójában milyen érzékenységû is az a cucc? az ilyen Füles rejtvény újság cikkei vhogy hidegen hagynak<#zavart1>

Scottt
Ahogy ezeket a lelkes srácokat elnézem-engemet meg Téged kivéve-kb mindenki lekaksizza, hogy mennyire érzékeny az Aim-9x infra feje.Fusson jó sebbességel,ne fagyjon,lehessen vele élvezetesen játszani.
A többi a háttérben marad^^Sokaknak pl ideje sincs arra, hogy felbassza magát mert igazából ez nem is így lenne^^

polluxware
köszönjük Balázs..<#pardon1>

DANIELE
DCS-máskép gyönyörü

http://simuladoresgame.blogspot.com/2008/10/fsx-alphasim-ka50-black-shark.html

DANIELE
Zsolesz várd, meg míg visszaszámol

Molnibalage
Skacok közben kiderült, hogy a MANPAD mitõl lett agresszívebb. Régóta rágtam a fülüket, hogy mozgás közben nem tüzeltek a mobil SAM-ek. Ez fixálva lett a kiadott vezióban. Most csekkoltam le SA-8-ra. Ez nagyon fontos fixálás, mert gyakorlatilag ennek hiányában a csapatlégvédelem nem is létezett.

DANIELE
Nekem jó

Molnibalage
Abból idéztem. Fura módón a film egész korrekt, csak a 16 hüvelykes "shell" szót fordították "kagylógránátnak". <#falbav>

JoeDestroy
Megyen az is ki van próbálva. TûzZsoltival épp errõl dumáltunk tegnap. Nekem holnap estefelé lehet jó.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bár annak a kulcsmondata:Kenjük a szakácsra!
Rituális pillanata,a szokásos elõélet(több kötet,minimum Kongresszusi érdemérem)felolvasás
Illetve:Hornet 1 ereszkedjen 1500 lábra,mutatják a gépet kb 10 méteren repül😊)
Illetve a SEAL csoport helikopteres támadása.....respect.
Mégha az Achille Lauroról van szó,de a Missouri ellen,mikor övék az irányitás?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Hát,ez a három mondat szerepel az összes amerikai filmben😊)
Pld az Under siege-ben,ami itt különös ok miatt Úszó erõd lett,aztán jól beszoptak mikor lett Under Siege2.😊

Molnibalage
Nem ott írták, de mondat és cselekedetek amik "emelik" az színvonalat és jellegzetetsek.

- Keltse fel az elnököt.

- A fenti nagy homlokráncolással és mély léglegzetel.

- Ez ÕRÜLT! Tisztára bedilizett.

- Éljen a forradalom! 😊

Rmélik, hogy melyik film? Ennek ellenére a kedvenceim között van.

zsoltfireman
Nem lenne rossz! A Joe-val már nyomtunk FS9-et! Jó volt!
Hozzuk össze! Kis távrepülés...stb!
Attól az oldaltó kész vagyok nem enged letõlteni!
Ez akartam: Rescue Pilot Mission Pack - FSX Basszus ez nekem való,aztán nem lehet leszedni!

DANIELE
Ki kéne próbálni az FS9-cet multin kötelékezni, pláne ha meg van
a MIG-15 vagy MIG-17

L Viper
<#hehe><#eljen>
JoeDestroy
Ez jó kis oldal. Ráérõsen sokminden elõkerülhet FS-hez.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DANIELE
Ezt nézd meg van dizájn

http://simuladoresgame.blogspot.com/2008/07/iris-eap-fsxfs2004.html

zsoltfireman
Aranysas-ból a Kõvári Lacit,Zord Gabit

Hello Zsolti
Mintha emlitetted volna,hogy ismersz valakit a volt Top Gun ujság készitõi közül.
Ha ez igaz,tudnál segiteni?

zsoltfireman

zsoltfireman
Seven G???? Nekem el sem indult......

JoeDestroy
DI's Superhornet.
Nem jársz vele túl jól már, hacsak nem Ati tulaj vagy. Az új NV kártyákkal és driverekkel igen darabosan mûködik. Egyébként hangulatos kis progi.

(<#eplus2>)

Sziasztok, a múltkorába olvasgattam a fórumot és láttam hogy irtatok egy szimulátorról ha jól emlékszem F18 Super Hornet vagy valami ilyesmi volt a neve, most nem müködik a keresõ és nem találom, az fogott meg hogy a repülõhordozón nem csak repülõk hanem kiszolgállószemélyzet is volt. Mikor ráakadtam erre keresgélni kezdtem a neten de sehol nem találtam, ha valaki tud segíteni hogy honnan beszerezhetõ illetve valakinek megvan kérem irjon.