Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fasza egy film,pörög végig.Vannak benne furcsa dolgok pl a bombaszakértõ mióta tud lõni egy mesterlövész puskával centi pontosan😄 De azért tetszett^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Azért ez nagyon durva szerintem. Múlkor megnéztem a Loncit és bizony egyes gépek részletessége bizony már a Falcon alatt marad most is. A táj viszont ott egy egészen más kategória...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A másik sem kutya ugye zsolti? 😊
akkor az amikor tudja akkor leszedi és
MEGNÉZI! de nagyon rögtön ám
repszimek
kemény dolgok ezek<#hehe>#hehe>
ON
mielött megint jön a cenz ura 😊
Megyek kipróbálom ezt 😊 Úgyis régen vezettem kombájnt. Már vagy 5-6 éve hogy vidéken aratáskor odaengedtek egy igazi Claas fülkéjébe. Hernyótalp elöl, bent légkondi, 8-9 szines monitor, és üveg mindenhol. Szerintem még a gripenünk is elszégyellte volna magát 😊
állandóan a totyik tetején van a fórumcíme<#vigyor1>#vigyor1>
www.smart-bus.hu
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
azért mert baloldali érzelmû vok ,meg nem tartom semmivel se kisebb hazug gazembernek Orbánkáékat meg a népi felszabaditó egyletét mint a möszöpö oszlopos naplopóit, azért ne legyek már én a VÉRKOMMUNISTA basszus..
ennyire nem gondolom én ezt ám komolyan a lenin renddel meg többi szarsággal
csak azt utálom hogy képtelenek vagyunk tova lendülni a múlton...
uncsi már:/ 2009et írunk
csak ennyi
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
és hölgyismerõseiteknek: ne ilyen nyuszit :-)
És kellemes ünnepeket mindenkinek!
az hogy az ország fontosabb gazdasági civil létesítményeit lerombolták az egy dolog
az meg egy másik hogy a hadi eszközök "Nagy" része sértetlenül vonult vissza
Jane's F-18
1. küldetés: két Tu-95öt kellett elhesegetni (nem lelõni!) ,mert berepültel a biztonsági zónán belülre
vagy hogy figyelni kellett a gépekre rakott fegyverzetet és gazdálkodni azzal
szervizelni a visszatérõ gépeket..
meg azok a taktikai összehangolt támadások NFLYZ övezetekkel tûzdelve
valmi ilyesmire gondolok
kitalált volt az is de Brilllliáns
utántankolások levegõben, õrjáratozás, egy-két gumitank becserkészése gbu12-vel..
szóval realisztikus😊 hogy Solt nevû ellenlábasomat idézzem: fél órás óvatos lopakodás néha sokkal izgalmasabb tud lenni mint 6 tárat kilõni 30katonára 2perc alatt
(Arma)
máma itt is nagy élet volt Szeged felett😊 hóóléggömböcök, meg azokat kergetõ zlinek zümmögtek egész nap
Azért jobb, hogy erõsebb a hadjáratban is az ellen, úgy nagyobb kihívás szerintem.
Kép hegyek lesznek!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
régebben találtam egy oldalt ahol összesítve volt az összes hadieszköz ami AF-ben volt mindkét oldalon
na abból gyúrni egy totál reális kampányt szép balkán scenery-vel..
az lenne az igazi
FSXXL patch.
Érdekes módon csak egy kóderrõl tudok.<#eplus2>#eplus2>
Ha érdekel a többi szólj, felrakom valahová.<#nyes>#nyes>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
"Azok a csodálatos férfiak,és azok repülõ masinái"
Klasz képek Joe!
<#eljen>#eljen>
Ha jó idõ lesz, holnap ugrok is belõle... <#eplus2>#eplus2>
Ezt viszont most találtam, qrva jó, fõleg az alsó youtube video. Anno egy székely lõtte le a lopakodót, sosem tudtam...
www.smart-bus.hu
A mai training képekben.
A gép:
A pit kidolgozása elég jónak mondható:
A kabintükrözõdés majdnem élethûre sikerült.
Oldalnézetbõl Low Tiles:
Mid Tiles: már látszik a nagyolás.
Város felett repülve elég kidolgozottak a házak, épületek.
A víz textúra azért hajaz a REX-re.
A scenery kidolgozása néhány helyen kiemelkedõ!
Leszállás után a sceneryben automatikusan vizsgálják a gépet.
Összefoglalva, az alig 40 perces küldetés útvonalát lerepülve elég jól adta vissza a repülés élményét. Az idõjárás is változatos volt, kb. 200m-ig enyhén oldalirányú szél, így a le és felszállás oldakormánnyal és enyhe csûréssel volt korrigálható, 200 m felett gyengébb széllökések emeltek a gépen néha 15-20m-t. Ez az ülésben is érezhetõ hatású volt.
Ajánlom mindenkinek, keressen egyszer egy ilyen sceneryt kipróbálás céljából.