Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Jelentem mester úr már 2 hete megvolt😊
Fasza egy film,pörög végig.Vannak benne furcsa dolgok pl a bombaszakértõ mióta tud lõni egy mesterlövész puskával centi pontosan😄 De azért tetszett^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Még. 😊

Azért ez nagyon durva szerintem. Múlkor megnéztem a Loncit és bizony egyes gépek részletessége bizony már a Falcon alatt marad most is. A táj viszont ott egy egészen más kategória...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Kegyetlen jól néz ki a Horus skin...

A másik sem kutya ugye zsolti? 😊

polluxware
namostan ha valki még nem látta eztet a filmet

akkor az amikor tudja akkor leszedi és

MEGNÉZI! de nagyon rögtön ám

repvez
ha valakinek hiányozna valami a gyüjteményéböl:
repszimek
Molnibalage
Mert azok a mezgõgazdasági gépek királyai.

polluxware
annó hallottam én is ezt azt a John Deer vagy mifene taktorokról amikben már akkor cd lejátszó volt, amikor idehaza még asztali lejátszót sem árultak.

kemény dolgok ezek<#hehe>

repvez
Akkor te valamelyik ujgazdag céghez mehettél ,mert nálunk még csak pár éve lett olyan amibe egyáltalán van légkondi.Bár minden évben idejön az amerókai meg a német mutogatni a legujabb fejlesztéseit 😊

ON
mielött megint jön a cenz ura 😊
Gundark 1 1
Minap jártam egy játékboltban. Másféle célzattal jöttem de nézegettem hogy mik vannak. Rácsodálkoztam erre arra, néha az árakra, de a legjobban a mezõgazdasági dolgok tetszettek meg. Volt 200 féle traktor meg dózer, eke, borona és hasonlók. De a legjobbat a trágyaszóró utánfutón röhögtem 😊 Azért mekkora parasztnak (a földmunkás értelemben😊 kell lenni ahhoz hogy ilyet vegyél a gyereknek karácsonyra 😊

Megyek kipróbálom ezt 😊 Úgyis régen vezettem kombájnt. Már vagy 5-6 éve hogy vidéken aratáskor odaengedtek egy igazi Claas fülkéjébe. Hernyótalp elöl, bent légkondi, 8-9 szines monitor, és üveg mindenhol. Szerintem még a gripenünk is elszégyellte volna magát 😊
repvez
ne is mond az unokaöcséim ezzel nyomják egész nap, muszáj volt feltennem a gépemre.Nagyon érdekfeszitö ahogyan köröznek a földeken 😊
polluxware

Gundark 1 1
Igazad van, az igazi neved nem Kun Béla, az csak az illegalitásban használtad, valójában Ságvári Endre vagy 😊 És a múltunkon mindig tovább tudunk lépni. Ugyanis elhatárolódunk tõle 😊
polluxware
anyám mit el nem kattognak ezzel a Szántó/vetõ szimulátorral😊

állandóan a totyik tetején van a fórumcíme<#vigyor1>

polluxware
na figyeld még pár nap aztán erre is lesz próbálkozás

megindul a tavaszi hadjárat😊

polluxware
tudom=<#merges3>

Ne feszülj... csak a véredet szívják! 😄 A múltat meg nem töröljük el, fõleg végkép nem! 😄

www.smart-bus.hu

Tudod:😊)=poén

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
Kun Béla.. <#fejvakaras>

azért mert baloldali érzelmû vok ,meg nem tartom semmivel se kisebb hazug gazembernek Orbánkáékat meg a népi felszabaditó egyletét mint a möszöpö oszlopos naplopóit, azért ne legyek már én a VÉRKOMMUNISTA basszus..

ennyire nem gondolom én ezt ám komolyan a lenin renddel meg többi szarsággal

csak azt utálom hogy képtelenek vagyunk tova lendülni a múlton...

uncsi már:/ 2009et írunk

csak ennyi

polluxware
Hát inkább mint Szálasi, Göbbelsz, meg Shujbejt Nojbié

Basszus Polli,olyan vagy mint Kun Béla,Che Guevara meg Kovi keveréke😊)

Hakan
Sirály csak bátyám ne néze miket írok 😄

polluxware
oszt itt kattog nekem az fórumügyi erkölcscsõsz

ejjj

De nekem ilyet!😊BB

L Viper
Kellemes Úsvétolást mindenkinek
és hölgyismerõseiteknek: ne ilyen nyuszit :-)
Boldog Nyulat mindenkibe! 😊

Hakan
Üdv a Tornádónál a belsõ világítás bekapcsolásánál másnak kilép a játék?
És kellemes ünnepeket mindenkinek!

polluxware
nos igen..

az hogy az ország fontosabb gazdasági civil létesítményeit lerombolták az egy dolog

az meg egy másik hogy a hadi eszközök "Nagy" része sértetlenül vonult vissza

Molnibalage
Nehezebb lenne, ha tudnám hogyan mûködik a ARM modellezés. 1000 feletti HARM volt indítva AF alatt és a szerb radarhálózat és SAM radarok komoly része megmaradt. És ez csak egy "apróság".

polluxware
példa:

Jane's F-18

1. küldetés: két Tu-95öt kellett elhesegetni (nem lelõni!) ,mert berepültel a biztonsági zónán belülre

vagy hogy figyelni kellett a gépekre rakott fegyverzetet és gazdálkodni azzal
szervizelni a visszatérõ gépeket..

meg azok a taktikai összehangolt támadások NFLYZ övezetekkel tûzdelve

valmi ilyesmire gondolok

kitalált volt az is de Brilllliáns

polluxware
másrészrõl ha totál reális lenne az avionika (a'lá Balázs által mondjuk), akkor a könnyebb kampány néhol még izgalmasabb is lenne.

utántankolások levegõben, õrjáratozás, egy-két gumitank becserkészése gbu12-vel..

szóval realisztikus😊 hogy Solt nevû ellenlábasomat idézzem: fél órás óvatos lopakodás néha sokkal izgalmasabb tud lenni mint 6 tárat kilõni 30katonára 2perc alatt
(Arma)

polluxware
na jóóóó, de így legalább garantált lenne a sikerélmény<#hehe>

polluxware
azok se mai göbzik..

máma itt is nagy élet volt Szeged felett😊 hóóléggömböcök, meg azokat kergetõ zlinek zümmögtek egész nap

L Viper
Nem lenne olyan túl jó, totális volt a NATO légi fölénye.
Azért jobb, hogy erõsebb a hadjáratban is az ellen, úgy nagyobb kihívás szerintem.
JoeDestroy
Még egy bodzaszedõs ancsa hátra van 😊
Kép hegyek lesznek!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
meg még vagy két F-16ot is lelõttek.. asszem abból az egyiket ugyancsak sa-3al

régebben találtam egy oldalt ahol összesítve volt az összes hadieszköz ami AF-ben volt mindkét oldalon

na abból gyúrni egy totál reális kampányt szép balkán scenery-vel..

az lenne az igazi

L Viper
Szép képek, frappáns komment <#eljen>
JoeDestroy
THX!
FSXXL patch.
Érdekes módon csak egy kóderrõl tudok.<#eplus2>
Ha érdekel a többi szólj, felrakom valahová.<#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
Mi ez? FS9? FSX?
"Azok a csodálatos férfiak,és azok repülõ masinái"
Klasz képek Joe!
<#eljen>

JoeDestroy
PM ment.

Hakan

Ezek már szépek😊

JoeDestroy
Happy flying time!<#eljen>

Juhhúúúúúú !

Ha jó idõ lesz, holnap ugrok is belõle... <#eplus2>

Ezt viszont most találtam, qrva jó, fõleg az alsó youtube video. Anno egy székely lõtte le a lopakodót, sosem tudtam...

rtfmZoli
Na bazz, 2 hete voltam az alulról a 2.ik képen látható élményfürdõben(hosszú volt az út, de megérte) 😊

Hakan
Oké köszi

A FreeFalcon fórumon egy tag "Eole2" csinált egy párat,ott nézz utána...

<#worship><#eljen>

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
Razor kollégának ajánlva (neki ez megvan)!!!! 😊
A mai training képekben.
A gép:

A pit kidolgozása elég jónak mondható:

A kabintükrözõdés majdnem élethûre sikerült.

Oldalnézetbõl Low Tiles:

Mid Tiles: már látszik a nagyolás.

Város felett repülve elég kidolgozottak a házak, épületek.

A víz textúra azért hajaz a REX-re.

A scenery kidolgozása néhány helyen kiemelkedõ!

Leszállás után a sceneryben automatikusan vizsgálják a gépet.

Összefoglalva, az alig 40 perces küldetés útvonalát lerepülve elég jól adta vissza a repülés élményét. Az idõjárás is változatos volt, kb. 200m-ig enyhén oldalirányú szél, így a le és felszállás oldakormánnyal és enyhe csûréssel volt korrigálható, 200 m felett gyengébb széllökések emeltek a gépen néha 15-20m-t. Ez az ülésben is érezhetõ hatású volt.
Ajánlom mindenkinek, keressen egyszer egy ilyen sceneryt kipróbálás céljából.

Hakan
Ez meg hogy csináltam nagyon tok <#idiota>

Hakan
Kösz, de azért csinálni nem kell, csak találok, valahol mert F16az van dögivel mindenhol😊