Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lágy zene és nesze :-)
Azt irta a köcsög,hogy hangositsam fel ahogy birom,mert egy tájfilmezésnél felvették egy szeretkezõ nõ nyögéseit.
Fel a hangerõt tökig(fejhallgató van rajtam)és valami hasonló de borzalmas hangerõvel)
20 percig nem mertem mozdulni mert azt hittem infarktusom van.
Jelzem ezen is beszartam,szintén fejhallgató,Kösz Pollux <#violent>#violent>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Már várod, mikor megy neki a gép a hídnak, ehelyett jól össze .... magad és eme remek élményt rögtön megosztod velünk is :-)))))
Igazán köszönöm, de komolyan <#vigyor1>#vigyor1>.
[/img]
Mai kártyákon már nem fogja az fps-t...
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A lényeg, a catalyst AI-val kell játszani...
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
<#wow1>#wow1>
Ott van egy keymap és egy lista is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kemény Vlagyivosztoki srácok jól megtanulták kezelni a SA-6-ost, nem úgy, mint Abdulék, akik elkomolytalankodták a sulit a Szovjetunióban :-)))
Létezik olyan táblázat/pdf/akérmi az FF5-höz aminek key commands vagy valami hasonló a neve ? Lehet vak vagyok de a hivatalos pdfben nem találtam.
Éppen tengap linkeltem a HT-n a Bagdad környéki F-16 bohóckodást. 6 mellément SA-6
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Modokkal nagyon jó ám az is.
Mig-21bisz modelt csinálnak éppen... mi a francnak??? se kabin, se repmodell -> amúgy sem kivitelezhetõ
ezzel az erõvel egy boszorkányt seprûnyélen is betehetnének a su-27es kabinjával
ugyanakkor...
relatíve stabil, kiforrott, lehet csinosítgatni és én a mai napig elõveszem a Su-25T-t mert tetszik azzal a min avionikával is.
(csak zárójelben megjegyzem hogy amikor harci helyzet a Kamovnál se nyomkod sokkal több gombot az ember)
SU-25A modell kéne még!
Sokan játszanak még vele és fognak is még sokáig.
Halottnak semmiképp nem nevezném, rengeteg virtuális század is van.
Milyen ovációval? Még én is '?' jelet használva linkeltem be. Én még az FF4 alá rakásban sem reménykedtem.
Mikor lesz már olyan FF5 esetében,hogy valami 100%-an mûködik????
Írtam, hogy hackelés. Egy amúgy is nagyon változatos hibákat produkáló proginál szerinted az hova vezet?
Patch volt már? Akkor a mikor lesz kérdést nem is értem, meg még egy fix sem volt. Majd, ha 3-6 hónap múlva is ilyen rozoga lesz akkor kezdek morogni. Addig is örüljetek, mert nektek legalább van A2.0. Ott a recon ablak sem száll el, bár asszem nekem még a released versionban sem. Sokaknak igen.
Az egy tényleg szebb FF4 semmi más. Nincs benne sem Tornado, sem új F-16 sem mûködõ F-16C strobe lights (ott még bugos is...). Viszont nem CTD-zik és moddolható.
Sajnos nem használom,mert nagyon sok a hiba,de majd az a csoda patch....
Csodának nem nevezném, bár én még csak az új exe-t teszteltem. Az exe + DB együtt még nem volt. Kokrétan nálam szarabb az új teszt exe-vel.
(Hûha,Balázs ne harapd le a fejünket😊
<#buck>#buck><#puszis>#puszis><#buck>#buck><#puszis>#puszis><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Lehet megint felrakom a SuperPak 4.2 + BMS 1.03-at és rá a Balkánt. Ott semmi hibát nem tapasztaltam eddig. ( Ja, az AF Balkán is tökéletes, de sok OF és FF5 után nagyon nem szép AF-et indítani :-) )
Az Aegean-t leszedtem OF alól is. Nem igazán érdekel egy görög - török konfliktus. Ha már légiharc, akkor inkább a "másik oldal" gépei legyenek ellenfélként. ( Személyes véleményem. )
Nem tudom mi történt, de nálam egy jó ideje nagyon stabil az FF5. Lehet az okozza, hogy Stopworks kabinokat raktam fel és a többi típusnál meg az átnevezõs módszert?
Az Eurowart tolom, CTD nem volt még. Tényleg nagyon stabilan, jól megy.
A setup is lehet közrejátszik, minden sallangot lekapcsoltam a hangoknál és a graphics advancedben is. Rábíztam magam a külsõ videókártya beállításokra :-)
Még nem raktam fel derstef tajavani teszt hadjáratán kívül semmit, de új Tornado szerintem egyetlen hadjáratban sincs az új adatbázis miatt.
Nem tudom miért kellet beharangozni ilyen oációval..........
Mikor lesz már olyan FF5 esetében,hogy valami 100%-an mûködik????
Sajnos nem használom,mert nagyon sok a hiba,de majd az a csoda patch....
Addig is...........
A sebesség kijelzés nem CAS-ban van véletlenül ott? A Mach számot kellene nézni.
A WoW / SFP sorozat nem a precíz modellezsérõl híres. A modellek szépek, de egy arcade játék.