Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Volt egy olyan is, ahol egy autóreklámban kellett kiszúrni egy véletlen felvett szellemet, az még ettõl is durvább :-))
Lágy zene és nesze :-)
Van valahol egy jobb,azon majdnem meghaltam.
Azt irta a köcsög,hogy hangositsam fel ahogy birom,mert egy tájfilmezésnél felvették egy szeretkezõ nõ nyögéseit.
Fel a hangerõt tökig(fejhallgató van rajtam)és valami hasonló de borzalmas hangerõvel)
20 percig nem mertem mozdulni mert azt hittem infarktusom van.
Jelzem ezen is beszartam,szintén fejhallgató,Kösz Pollux <#violent>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Willenbrock
WOV-ról beszélek én.Abban általában csak azért nem sikerül befejeznem egy bevetést mert a föld-levegõ rakéták leszednek.Gondolom lehet ellenük tenni valamit.Az ellenség képessége normálra van állítva,lejjebb nem akarom venni.

L Viper
El tudlak képzelni Pollux, amint keresgélsz frankó, érdekes, estleg szómórú, vagy megdöbbentõ repülõs videókat a Youtube-on.
Már várod, mikor megy neki a gép a hídnak, ehelyett jól össze .... magad és eme remek élményt rögtön megosztod velünk is :-)))))

Igazán köszönöm, de komolyan <#vigyor1>.
L Viper
Ez kurvanagy <#hehe><#hehe><#eljen>

Küldöm is pár jó cimborámnak!
polluxware
<#ijedt>

Willenbrock
Hát hogy le ne szedjenek a föld levegõ rakéták.Miggel ki lehetne õket iktatni talán?Elég sokat ki szoktak lõni belõlük.

zsoltfireman
Megvót! Ennek ellenére.......<#idiota>

polluxware
minek védekezni? <#wilting>

Willenbrock
Azért így kiegészítõkkel meg új repmodellel feltelepítve már nem annyira árkád,pláne ha minden nehézre van állítva.Nem túl könnyû Mig-21-el gyõzelmeket elérni,de épségben hazajutni még nehezebb.A föld-levegõ rakéták ellen nem sokat tehetek.Szorosan a domborzathoz lapulva szoktam teljes gázzal menekülni.Tényleg a valóságban hogyan védekeztek ezek ellen a Mig-21-esek,mert chaff meg flare azon nem is volt.A Phantomokon már azt hiszem voltak csalik is.

Ehhe zorbazig hozzászólása nem gyenge! 😊

polluxware
zsoltfireman
AAA....

eject-eject-eject......

DANIELE
"Balkán" nem tudom megfigyeltétek e ezen a táj textura valahogy szebb nekem úgy tûnik, ma egésznap próbálgattam,hiba nem nagyon volt az A-6E Intruderbe bele szerettem csodás a kabin.

[/img]

Azért írtam, hogy játszani kell vele! 😊 Játék függõ a hatása... DCS-ben pl nincs vsync, ha megy az AI... IL-2 meg nem tölt be, ha kikapcsolom... 😊

Mai kártyákon már nem fogja az fps-t...

www.smart-bus.hu

Scottt
De ha be van kapcsolva akkor viszont fogja az FPS-t^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kikapcsolni? Hmmm... de akkor csúszik a kép...

A lényeg, a catalyst AI-val kell játszani...

www.smart-bus.hu

Scottt
Ati Tray Tools,(azt hiszem ez a neve,ha a CCC nem megy^^)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
ezen kívül? ugyanis ebben tölyténelmileg nem múkszik a mozgalom

valmi util? egyéb?

Scottt
CCC?(P-betû nélkül^^)

zsoltfireman
polluxware
Ati kártya esetén van valkinek ötlete hogy lehet a Vsyns-et kikapcsolni?? (VISTA)

Uhh, köszönöm! 😊 Azt a mappát nem is láttam, csak a _the_MANUAL mappát néztem.

Molnibalage
\docs\SP3

Ott van egy keymap és egy lista is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
:-)
Kemény Vlagyivosztoki srácok jól megtanulták kezelni a SA-6-ost, nem úgy, mint Abdulék, akik elkomolytalankodták a sulit a Szovjetunióban :-)))
Sziasztok!

Létezik olyan táblázat/pdf/akérmi az FF5-höz aminek key commands vagy valami hasonló a neve ? Lehet vak vagyok de a hivatalos pdfben nem találtam.

polluxware
sztem Viper ettõl még boldogan játszik vele, és kel fel holnap reggel a szikrázó napsütés hivogató szavára<#zavart1>

Molnibalage
Egy a bibi benne. Olyan ultrabrutál minden fegyver benne, hogy fionman szólva irreális. Egy SA-6 úgy lekövet egy 6-7G menõverben Szu--27-tel mikkor chaff + beaimng + ECM van.

Éppen tengap linkeltem a HT-n a Bagdad környéki F-16 bohóckodást. 6 mellément SA-6

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Flanker 1 és 2.51 -es múltam végett a SU 27 és 33 típusok a kedvenceim a mai napig, sõt a Flanker 2.51 most is fent van a gépemen.
Modokkal nagyon jó ám az is.
Molnibalage
Azért mert lehet, hogy DCS-ben lesz benne. Nem FC. Ott meg kaphat ami belefér.

polluxware
ez igaz.. õrjítõ hogy mennyi 3d modeller gyárt hozzá kiegészítõket..

Mig-21bisz modelt csinálnak éppen... mi a francnak??? se kabin, se repmodell -> amúgy sem kivitelezhetõ

ezzel az erõvel egy boszorkányt seprûnyélen is betehetnének a su-27es kabinjával

ugyanakkor...

relatíve stabil, kiforrott, lehet csinosítgatni és én a mai napig elõveszem a Su-25T-t mert tetszik azzal a min avionikával is.
(csak zárójelben megjegyzem hogy amikor harci helyzet a Kamovnál se nyomkod sokkal több gombot az ember)

SU-25A modell kéne még!

L Viper
Szerintem elõrelépés, hogy szép modelleket tesznek bele lelkes modderek.
Sokan játszanak még vele és fognak is még sokáig.
Halottnak semmiképp nem nevezném, rengeteg virtuális század is van.
zsoltfireman
Ez nekem szólt..........<#ravasz1>

Molnibalage
Ahhoz meg minek? Az halott. Soha nem fog sehova elõrelépni.

Molnibalage
Nem tudom miért kellet beharangozni ilyen oációval..........

Milyen ovációval? Még én is '?' jelet használva linkeltem be. Én még az FF4 alá rakásban sem reménykedtem.

Mikor lesz már olyan FF5 esetében,hogy valami 100%-an mûködik????

Írtam, hogy hackelés. Egy amúgy is nagyon változatos hibákat produkáló proginál szerinted az hova vezet?

Patch volt már? Akkor a mikor lesz kérdést nem is értem, meg még egy fix sem volt. Majd, ha 3-6 hónap múlva is ilyen rozoga lesz akkor kezdek morogni. Addig is örüljetek, mert nektek legalább van A2.0. Ott a recon ablak sem száll el, bár asszem nekem még a released versionban sem. Sokaknak igen.

Az egy tényleg szebb FF4 semmi más. Nincs benne sem Tornado, sem új F-16 sem mûködõ F-16C strobe lights (ott még bugos is...). Viszont nem CTD-zik és moddolható.

Sajnos nem használom,mert nagyon sok a hiba,de majd az a csoda patch....

Csodának nem nevezném, bár én még csak az új exe-t teszteltem. Az exe + DB együtt még nem volt. Kokrétan nálam szarabb az új teszt exe-vel.

polluxware
lock on FC természetesen

zsoltfireman
Inkább nézzük a csajt.........<#szeret>

Scottt
Hát azt már a te unokád sem fogja megérni TûzZsolti😊
(Hûha,Balázs ne harapd le a fejünket😊

Molnibalage
Mármint DCS?

polluxware
lomac f-15C model (under konstruccction😊

zsoltfireman
Most nézem csak,a bácsinak milyen szép színû overálja van.......<#beka2>

<#buck><#puszis><#buck><#puszis><#szeret><#szeret>

L Viper
Nagyon szép ez az FF5, de azért az OF 4.7, vagy AF multikód szinjének tudnék örülni.

L Viper
A legutolsó hibamentes Balkán még mindig csak a SuperPak 4-hez készült, ahol minden hang a helyén van, beleértve a repterek neveit is.
Lehet megint felrakom a SuperPak 4.2 + BMS 1.03-at és rá a Balkánt. Ott semmi hibát nem tapasztaltam eddig. ( Ja, az AF Balkán is tökéletes, de sok OF és FF5 után nagyon nem szép AF-et indítani :-) )

Az Aegean-t leszedtem OF alól is. Nem igazán érdekel egy görög - török konfliktus. Ha már légiharc, akkor inkább a "másik oldal" gépei legyenek ellenfélként. ( Személyes véleményem. )

Nem tudom mi történt, de nálam egy jó ideje nagyon stabil az FF5. Lehet az okozza, hogy Stopworks kabinokat raktam fel és a többi típusnál meg az átnevezõs módszert?

Az Eurowart tolom, CTD nem volt még. Tényleg nagyon stabilan, jól megy.
A setup is lehet közrejátszik, minden sallangot lekapcsoltam a hangoknál és a graphics advancedben is. Rábíztam magam a külsõ videókártya beállításokra :-)

Molnibalage
Azért, mert ez egy hackelt helyszín könyörgöm... Még FF4 alá is úgy lett benyomva, hogy fogalmam sincs, hogy hogyan. SP3 óta senki nem foglalkozott vele.

Még nem raktam fel derstef tajavani teszt hadjáratán kívül semmit, de új Tornado szerintem egyetlen hadjáratban sincs az új adatbázis miatt.

zsoltfireman
Itt nem lehet bombázni,de megunhatatlan,és tökéletes.....

zsoltfireman
Hja,úgy "RAZS" ahogy van!
Nem tudom miért kellet beharangozni ilyen oációval..........
Mikor lesz már olyan FF5 esetében,hogy valami 100%-an mûködik????
Sajnos nem használom,mert nagyon sok a hiba,de majd az a csoda patch....
Addig is...........

DANIELE
A Balkán nekem nagy csalódás, a tornádó, mirage típusok, is hiányoznak meg még sok más típus is szó, ami szó én csalódtam benne..

Molnibalage
Mert a felsorolt MiG variánsok légiharcakétája (R-3Sz) tényleg elég gyenge volt. Bombázók és nem vadászok ellen tervezték.

A sebesség kijelzés nem CAS-ban van véletlenül ott? A Mach számot kellene nézni.

A WoW / SFP sorozat nem a precíz modellezsérõl híres. A modellek szépek, de egy arcade játék.

Willenbrock
Tudom hogy off téma,de a saját topikja kissé kihalt.