52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30862 magyarországon belül kéne gondolkodni.. (franciák perpill nem izgatnak)
tehát lehet példálózni csak akkor már értelme is legyen:)
"Hihetetlen, hogy még mindig mennyi hozzád hasonló elbutított, a múltról, a mostani bagázs bűneiről tudomást nem vevő szimpatizáns van ebben az országban." bocsi de ez nem csak rám vonatkozik...
-
#30861 Basszus, ez az "apróság" már megint elkerülte a figyelmem. A hivatalos címerünkben mai napig ott vannak a sávok. Csak tudnám miért bosszantja a baloldalt, ha valaki lengeti azt a sávos zászlót.
Ez röhej. -
#30860 "Az „árpádsávok” a kései Árpád-háziak által használt, vörössel és ezüsttel (általában) hétszer vágott pajzsmező sávjai. Zászlón először az 1270-es években fordul elő bizonyíthatóan.[1] A motívum, amely az Árpád-kor utolsó évszázadában jelent meg az addig vörös színt használó Árpád-ház címerében, később a magyar címer részévé vált." by Wiki néni ;)
Sajnos ez van ha egy politikai szar elkezd használni valami történelmi jelképet.Ez van a mi árpádsávunkal és ez van a szvasztikával is. -
#30859 Vagy az ő zászlójukban nem is annyi sáv volt ?
Hogy én milyen tudatlan vagyok. -
#30858 Te vazze' hát igaza van Pollinak, az Árpád házti királyok is nyilasok. Sávos a zászlajuk és használtak még akkoriban íjakat, nyilakat -
#30857 Nem volt szó időbeni korlátról. Egyébkén miért félsz a gárdától? Nem bántottak senkit fizikailag. Árpád sávos zászlajuk van? Ja tudom az ilyen nyilas izé. Előtte is használták de hát azok nem értettek hozzá.
Egyébként nézd csak meg a külföldi felvételeket egy szélsőjobbos felvonulásról. Vonulnak, rendőrök körülöttük, és rajtuk túl szélsőbalos ellentüntetők. Majd a szélsőbalosok nekimennek a rendőröknek.
A gond az hogy ha azt a szót mondom hogy cigány, nem vagyok európai. Noha a saját vajdái is igy hivják őket, mint ahogy évszázadokig igy nevezték őket.
Szóval felőlem lehetsz az úgynevezett baloldal pártján (höhö munkások képviselete mi? :) engem nem zavar. CSak ne gondold hogy ezek a legények valami grál lovagok akik megvédenek minket egyszerű népeket.
-
#30856 Klub rádiót akarta írni :-)
A györgy :-) -
#30855 Nem megyek én neki senkinek, de a baromságaidat kommentelnem kell.
Gundi szerint Munkásőrség, szerintem folytathatjuk: magyar rendörség, vagy inkább magyarellenes rendőrség.
Már meg Franciaország is messze van. :-D Ez jó, csak ott volt mostanában a legkirívobban a barátaid akciója, holott szerinted nincs baloldali randalírozás.
Hihetetlen, hogy még mindig mennyi hozzád hasonló elbutított, a múltról, a mostani bagázs bűneiről tudomást nem vevő szimpatizáns van ebben az országban. Nyugodtan szavazz rájuk, nemsoká megteheted, ha elégedett vagy velük.
Ha nem tetszik olvasgasd a Népszabadságot, vagy hallgasd a friss rádiót. Ott igazat adnak neked. :-)))))))
-
#30854 munkásőrség
csak most 2009et írunk úgyhogy nem jár a pont
(létezik még?)
-
#30853 sztem lassan ide is ki kell irni a bannerba mint a haditechnika topicnál hogy tilos a politika.
Amugy meg észre kéne venni hogy mindenki egyformán sáros és csak attöl függ hogy ki melyik részre hajlik hogy a kornyezetében melyik oldalnak a kirivo eseteit mutogatják.
A linkelt oldal meg eléggé egyoldalu.Ha lehet akkor ezeket ne itt vitassuk meg mert csak összeugrassza a társaságot (ami a céljuk ) és még kevesebb hivo lesz.
Én részemrol csak ennynit szerettem volna mondani kérem kapcsolja ki ! -
#30852 " meg kinek érdeke a folytonos ciriburi gyűrölködés"
Hö. Egy oldalt mutass akinek NEM. Mind ebből él hogy uszít a másik ellen. A barátaid most éppen a megbántott mártírokat adják, akiket meghurcolnak.
Mutassak neked a gárdához hasonlatos baloldali egységet? Munkásőrség.
Na mi volt meg? A komcsizás egy kicsit, egy csepp nácizás, most már zsidózhatunk.
-
#30851 semmivész..
fő gondolat továbbra is az a részemről hogy kapja be aki ilyesmin éli ki a kislétűségét
(pillanatig nem mosolyognák az áldozatokon) - sztem nem is írtam ilyesmit
és mielőtt minden hozzád hasonló emberke felhördülne, és menne neki a másiknak
előtte egy pillanatig filózzunk már el azon hogy kinek a képe van a cikk felett, meg kinek érdeke a folytonos ciriburi gyűrölködés
ezzel egy pillanatig nem akarom védeni a baloldalt, de mutass már nekem a gárdához, vagy az azokkal szimpatizáló szélsőséges mozgalmat..
erre mondtam hogy nekem ez új
persze TÉVEDHETEK! sőt pillanatig nem vonnám kétségbe
csak basszus... gondolkozzunk már egy picit előtte, mielőtt valki olyan szól be nekünk aki "NEM A MI KUTYÁNK KÖLYKE"
franciaország meg nem itten van
-
#30850 Bocs, de nekem megint így jött le. -
#30849 ahogy mondottam számomra "új"...
teljesen máshogy fogod fel amit mondtam
sajnálom -
#30848 Megint röhejessé teszed magad. Nézzél már szét Párizsban melyik oldal randalírozott legutóbb! Igen a szeretett baloldalad.
Képzeld nagyon is vannak szélsőbalos randalírozók, ha ez neked újdonság lenne.
Egyébként szomorú, hogy már megint kezded. Nagyon sajnálom, de az itteni társaság nem vevő a hülyeségeidre, meg az állandó provokálásodra.
Nem igaz, hogy nem tudod ezt felfogni.
-
#30847 egyébként érdekes egy eset... nem is tudtam hogy vannak szélső balos randalírozók...
-
ahogy mondottam szánom azt akinek erre tellik szabad idejében
most már ilyen is van:/
-
ergó szomorú hogy valki a nem tetszését így fejezi ki (másik oldalon)
(vagy az is lehet hogy valki félre randalírozott)
-
az is lehet hogy aki ezt művelte, fingja nem volt hogy mit fújkál le, meg tör össze -> ergó akárki lehetett az, még talán valmi agyoniskolázott foci huligán banda ami mint tudjuk közismerten baloldali érzelmű társaság -> erre szólt a vigyor -> nem pedig az áldozatoknak akikről szólt ez a fajta megemlékezés
számomra nem sikk letagadni akármilyen bírka társaság tevékenységének áldozatait... ezt a sportot meghagyom a "boldog oldalnak"
Kedves Viper -
#30846 Ritka tapintatlan vagy megint. Neked ez is vigyorgó szmájli.
Nem baj, tőled pont ezt vártuk. -
#30845 egyébként érdekes egy eset... nem is tudtam hogy vannak szélső balos randalírozók...
most már ilyen is van:/
(vagy az is lehet hogy valki félre randalírozott) -
#30844 mocskos dolgokat műveltek mindkét oldalon.. annyira uncsi már hogy valki ilyen trimbolásokkal üti el az idejét
de jó lenne tovalendülni ezen a ki mit művelt cuccon -
#30843 OFF
Hát a kurva jó édes anyjukat azt.
ON -
moho #30842 Meg talán egy játékstíluson belül nem is volt ekkora választék. -
#30841 No igen. Azért volt jó korszak a régi Dos-os világ, mert akkor egy játék még nem akart több lenni egy játéknál. Amit grafikával akkoriban nem lehetett szépen megoldani, megoldották egy szépen felépített kerettörténettel, karrier lehetőséggel, szép menüvel.
Ma van egy csomó szép nagy semmi játék. -
#30840 Szerintem Tornado GR4 -
#30839 Be szép is volt átlógni a vasfüggönyön és titkos reptereken leszállva felvenni a kémeket :) -
#30838 Ez melyik típus? Minél részletesebb bugposzt lenne a jó, hogy értsük is, hogy miről van szó. Mutasd meg, hogy mikor jó és mutasd meg, hogy mikor rossz. -
#30837 Van amikor egymásra pakolja a motyót kb. mint a képen ;)
-
#30836 A felfüggesztés bugja mi is? -
#30835 Ha megmozdul az egér.De Balázs, ez már akkor is probléma volt amikor az 5 kijött.Ha jól emlékszem Vipeja kolléga is mérgelődött miatta ( lehe, hogy más volt, már nem emlékszem rá ).
Lett is postolva akkor emlékeim szerint a "hivatalos" fórumra mint ahogyan a felfüggesztések bugja is de mint ahogy azzal sem, ezzel sem történt semmi.
Jó, tudom.A Tornado kb. huszadrangú.Csak hát azt hittem, hogy ezt legalább kijavították. -
#30834 Mi idézi elő? Az ilyen dolgokat ne ide posztold. Így nem tudják meg a fejlesztők ezeket. Nekem nincs erőm mindent lefordítani és felrakni. Tegytek ti is valamit a jobb Falconért. -
#30833 Az F-19 hangulata ott volt. Igazi Hidegháborús feeling. -
#30832 Jumping HUD :D ( még mindig )
-
#30831 Nem anyahajóra, basszus :) Repülőgép hordozóra. Az anyahajó hidroplánokat tett vízre daruval. Én máig az F-19-re esküszöm. Annál hangulatosabb missziók nem voltak. No meg a CSák Jéhger er kombat.. ÉS a Vörös Báró. -
moho #30830 :) Igen a régi játékoknak baromi hangulatuk volt, talán mert nem volt ennyi más játék. Emlékszem még C64-en apummal sokat játszottunk az F14-el, az volt a verseny része, hogy ki hogy tud leszálni az anyahajóra, emlékszem ott még valami iskolát is ki kellett "járni" az elején ahol tesztelték a játékos képességeit. Pl egy elöttem manőverező másik gépet mennyi ideig tudom célkeresztben tartani meg hasonlók. Az EF2000-et én is sokszor játszotam, akkori csúcs grafikával és eszméletlen hangulattal. Illetve volt másik két játék, ezek nevei nem fognak eszembe jutni. Az egyikben kb 6-9 géppel lehetett repülni és többek közt volt benne harrier, spitfire, tornado stb. Nem tudjátok mi volt a neve? Áhh megvan...Dogfight... Azzal szórakoztunk, hogy harrierrel hogy tudunk egy adott helyre leszálni. A másik pedig valami második világháborus szim. Talán battle over europe? Jó pár éves játék. -
#30829 Nekem F-14 Fleet Defender a régi idők csúcsa. Valami eszméleten, hogy mit megcsináltak benne. Abban volt először RWS, TWS radar mód és azimuth és elevation állítás. Kamerarendszer szimuláció stb.
Az EF-2000 sem volt semmi. Dinamikus hadjárat, HMS, TIALD, data link, légitankolás, stb. szimuláció. Mindkét szim egyedülti hibája, hogy akkor FOV változtatás még nem volt, tehát dogfightban sokáig minden gép csak egy pixel volt. Ebből találd ki, hogy ki kicsoda. Ekkora ennyit tudtak a programok. -
#30828 Nagyon sokat játszottam vele, úgyhogy határozottan állíthatom, hogy igen. :) -
syscoHUN #30827 Jaja nekem is az.
Volt belole Amiga valtozat?
Nemvolt amigam, de egy probat meger.
Koszi az infot.
Remenykedem hogy kezeli majd a joy-om. -
#30826 WinUAE-val futtasd az amiga változatot, úgy jó kell hogy legyen. -
#30825 MiGMan oldala egy igazi csemege számomra is.
Szeretek elidőzni ott.
-
syscoHUN #30824 Ha mar kicsit OFF akkor valaki repult meg annot a BOP-al?
Alias Birds Of Prey.
Nagyon imadtam azt a szimit a maga par db repulheto geptipusaval.
Igaz a muszerfal mindenhol ugyanaz volt, de ezt feledtette a sok kuldetes, jah es hogy azert lehetett erezni a sulykulonbseget egy vadasz es egy teherszallito kozott.
Neha visszasirom a 286-os korszakot.
Sajna a mostani gepen hiaba tolok be lassitot meg DosBox-ot nemigazan adja vissza a feelinget. 8-(
Hiaba egy korszak vege.
Kis retro annak aki nemtudna mirol van szo:
BoP -
#30823 Ez is nagyon OFF :-)
Iszonyat nagyot röhögtem rajta :-))))