52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30982 Én adtam esélyt az 5.3-nak, toltam volna szóló kampányban is, de a legváratlanabb és legrosszabb alkalmakkor CTD mindig. Beleuntam, le is töröltem. Majd a következő peccset megnézem.
Addig maradok az OF-nél és az AF-nél. Jó ideje tolom az OF-ben a Rolling Fire hadjáratot és egyetlen CTD-m sem volt eddig.
Nálam egyszerúen instabil az FF5.3 is, nem kínlódom vele. Elég volt. -
#30981 Nagyon heggesztgenek helyszínt a srácok, mert a munkaközi verziója a companionnak már ITO2 és Taiwan helyszínekről szóló fejezetet is tartalmaz. A tajvani helyszínez elvileg én csinálom az intro videót. :) -
#30980 Jópofa.
Sakcok, nem ér rá soha senki multizni kicsit az FF5.3-mal. Nem igaz, hogy kint van lassan egy hónapja, de egyszer tudtam Viperrel kipróbálni. :( -
#30979 Üdv urak, ezt ismeri valaki.
http://www.youtube.com/watch?v=YafPmUc9ivo&feature=related -
netmester #30978 nem látjuk egymást. nálam a tűzfalnál jó. azóta már meglett a hiba ami elég idegesítő ugyanis eírtm az ip-t amire engedélyezve vannak aportok -
#30977 Relax. 4.0 -
#30976 Mit jelent az, hogy nem megy? Nem látjátok egymást hálózatban? Mert egyes esetekben a tűzfalnál a kivétel hozzáadás kevés. Ki kell kapcsolni. Hamaci is segíthet. Derstefék asszem mindig azon keresztül tolják. -
netmester #30975 hi
problémám a következő nem tudok haveral falconozni azóta hogy új routerem van, FF5-el. routerem TP-Link TL-WR340G. gondolom portok uyganazok kellenek hozzá mint az ff4-hez. patch még nincs felrakva
pls help -
#30974 Na, csak sikerült lerenderelni. Beszartok majd a képminőségen. :) -
#30973 Ja, NightFalcon visszatért. Erőteljesen dolgozik a reptereken a jelek szerint. Dátumot továbbra sem tudok mondani, de nagyon teper a srác. -
#30972 Fogalmam sincs. Én megttaláltam a számomra egyelőre jó megoldást a wmv9 100% minőséggel és aztán egy mp4 konverter személyében. -
Wampa #30971 Ja,64 bites ops.-re van egy outpost firewall pro-m,ha valakinek kell,
valahol mintha olyasmit olvastam volna,hogy ez kiszűri azokat a kémprogikat is,amik a legális kifelé kommozó progikra csatlakoznak.....vagy ilyesmi.Nekem nem jó 32 bitesen,én a freeware 32 est használom -
Wampa #30970 Üdv Leon
Akkor megnézem majd.....mondjuk én csalok rendesen,a KOTORban is azt élveztem hogy én vagyok a legnagyobb jedi a világegyetemben:)
Balage
Ez milyen konverter? Microvideosoft Video Converter Professional 8.2.3.133
Nem jó neked? -
#30969 Kaptunk új tesztverziót. Elvileg nagyon komoly dolgok lettek benne fixálálva. A légitankolást végre kijavították, a tanker evileg végre nem pillanatokig repül csak egyenesen.
A high drag bombák esetén a CCIP és CCRP is pontos már elvileg. Még nem volt időm feltenni.
Az is megváltozik, hogy x16 lesz a legnagyobb időgyorsítás minden esetben. Ennek nagyon komoly okai vannak. -
#30968 A BG2 SoA megvan, de shoa nem toltam végig. Lehet, hogy kellene? -
#30967 Igen -
#30966 BG = Baldur's Gate?
Egy újabb relax videót. Már csak renderelni és feltölteni kell. -
#30965 Hogy milyen?Talán a BG volt utoljára ilyen jó ebben a műfajban.
Tipikusan a "naaaa még 10 perc ...." aztán azt veszed észre, hogy néhány óra már eltel.Viszont nem könnyű a játék. -
Wampa #30964 Repvez
Ja,ismerem a Diablot,de nekem a rep szimokon kivül a taktikai shooterek jönnek be,meg Star wars rulez!:)
Néha rámegyek ilyenekre mint a Wicsa,de ez most szétszivat:)
Én űberhős akarok lenni,ami nem vagyok amugy,erre valami pincsi kutya elől rohangálok vagy 2 napja:(Frusztrál......
A Dragons ages az milyen lehet?
Balage
Mit kapunk? -
#30963 Én a Risen-t vettem meg. Eddig nem az amire számítottam. (A Gothic 3 készítői követték el.)
A két NWN2 kieg is megjött. :)
Holnapra meg izzítástok a sávszélt, kaptok valami szépet! -
#30962 Ha tetszik a diablo szerü játék akkor a torchlight-ot ki kell probálnod, nekem nagyon bejott kis méret és nagyon jol leköti az embert hosszu idöre. -
Wampa #30961 etől=ettől -
Wampa #30960 Off
Atyámfiai,ennél a Witchernél undoritóbb,idegesitőbb játékkal még nem találkoztam.B...tok +,az ember ki akar kapcsolódni egy kicsit ,de már reszket kezem ,lábam etől a görénységtől
On -
#30959 -
#30958 Az ottan a Pollux ősapa? -
#30957 Az F-15-ös kép az csak szerintem egy lens flare és blur effek a hátsó gépre. -
#30956 csak névrokon:)
Zsolti biztos vágja.. szerintem egyszerű kivágás, az F-15nél meg egy natúr fényforrás van betéve a kép közepére. -
#30955 Pollux, ez te vagy?
Hogyan csinálod ezeket a képeket? Hogyan kerekítetted le a széleket? -
#30954 Ma esti rövid híreink, új videóklip készül. ;) -
#30953 Derstefék akkor dolgoznak asszem a Balkánon is. -
#30952 Nem kevésbé beteg.
Az angolok meg a magyar "fakanál" szó hallatán akadnak ki. Ez halál komoly.
:-) -
#30951 Vótmá? :) -
#30950 OFF
Spongya bevadul :-)))))))))
ON -
#30949 Hamarosan lehet, hogy új Compainion Guideot kaptok. Nagyon durván fel lesz tupírozva. -
#30948 MFL = Multi Funkcionális Lápmaoszlop. :) -
#30947 Úúúú de gonosz :-) -
Wampa #30946 Nomeg pár lámpaoszlop :-))
Hogy legyen hova felakasztani a műszakiakat,ha nem indul a gép?:)) -
#30945 NF munkájának beérése teljesen bizonytalan. Július vége óta az utóbbi 3 napban posztolt csak. Asszem költözködött meg volt már RL gondja is.
A MANPAD az valszeg hamarabb lesz az én hadjárataimban, mint a másik adatbázisban, már Hustler tőlem kért javaslatot. Már adtam neki egyet. Tesztelem is. A jelek szerint működik. -
#30944 Lehet, hogy szólóban is vannak bajok. Egyébként ezzel az FF5-el tényleg csak a stabilitással vannak gondok. Amúgy nagyon jó lenne már ez az 5.3-as állapot.
Na jó, a Manpadok helyrerakása az jó lesz, meg esetleg az új kifutó és guruló, ami nekem tetszene még. ( Nomeg pár lámpaoszlop :-)) -
#30943 A legutóbbi repülés kapcsán olyan CTD-t kaptál te, ami nem MP függő volt. Ott szólóban is kaptál volna BaldEagle szerint. A gond az, hogy nem repülntünk eleget. Cirka 10 bevetést gyorsan le kellene gyrűni.