Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Mi az az EAW? European Aiw War? Mikor adták ki?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark 1 1
Igazság. Annyiban pontositanék , hogy inkább a világot csinálta meg jól, úgy hogy azóta sem akarja igy más elkésziteni. Szép szép hogy van hadjárat, meg talán dinamikus is legalább egy kicsit de úgy hogy mi csak a gépezet része vagyunk, még nem jött össze másnak. Ez az amiben a falcon igazán különbözik a többiektõl.

Ez a gerince az egésznek. A Janes azért maradt fenn ilyen sokáig mert nincs más Navy szim.

Korszakalkotó munkái voltak az MPL-nek, pl az EAW a mai napig megy szervereken, és a sok kocka repül vele 😊 Orrba szájba moddolják. Sok köze nincs sokszor a valósághoz, (8-9 B-17 kinyiffantás egy misszióban😊 de a feeling.. Amikor boxban jönnek a 4 motorosok, lépcsõzve...És néha igen sokan 😊 Mondjuk 128 an 😊 És elõször rakétával közéjük majd felugatnak az ágyúk, miközben a Musztángok meg a Mennydörgések sivítva vágtatnak le hozzánk..
polluxware
mi az hogy "oktatófilmek" ???

én ezt máshogy hívtam annó... <#hehe>

polluxware
húú baszki de egyre gondoltunk<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

beteges... oszt mivan ha holnap F-15E-vel akar repkedni?

ahhoz is csinál kabint, meg beülteti az asszonyt hátra? <#hehe>

zsoltfireman
Tényleg jó a szobafülke,de azért a villanyt felkapcsolhatta vóna...<#idiota>

Aaaaaaaaaaanyááááám! <#guluszem1><#taps>

Ez egyébként tuti váló ok... nincs az a nõ aki egy ilyenre ne lenne féltékeny... szinte már hallom is: "bezzeg ezt a szart van erõd nyomkodni, engem nyomkodni meg fáradt vagy... elegem van"! <#kuss><#hehe><#csodalk>

www.smart-bus.hu

Scottt
Osztom véleményed,földim😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DANIELE
Akit esetleg érdekelnek kuriózumok
http://www.hovercontrol.com/listman/listings/l0002.html

L Viper
Ez már a Falconozás csúcsa <#eljen>.

Hihetetlen, hogy a Microprose mit csinált '98-ban és azóta is töretlenül, sõt egyre komolyabban lehet Falconozni.

Alig tudom elhinni, hogy egy szimulátorban sem sikerült azóta sem ûberelni ezt az összetettséget. Ezért a kedvencem :-) ( Nem minden a csili-vili grafika. )

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

DANIELE
Esti multi Balázzsal,hamachin.

[/img]

Molnibalage
tss.thomi.hu-n fent vagyok. Falcon szoba, jelszó nincs.

zsoltfireman

DANIELE
Én meg ezt hallgatom

http://www.youtube.com/watch?v=I_Aec1UNsiY&feature=related

Scottt
Én a szomszédok örömére(No meg a ti kedvetekre)nyomatok egy kis Lordit...<#eplus2>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DANIELE
Hát akkor mért nem szórod azt a bombát az "I" – billentyûvel.

DonZorro
Link<#kerdes>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

zsoltfireman
Én meg elmentem BODZÁT bombázni!

JoeDestroy
Most készülök a HDX-100 Marshallon odacsavarni a berendezésnek. A szomszédok örömére. Kertes ház ugyan, de elhallatszik az utca végéig...

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Itt is zúzás megy, de még sokan vannak az épületben :-)
zsoltfireman
Görögország,ez pont nekem való.....

zsoltfireman
Jó volt nagyon!

Gundark 1 1
A zinkvizició bisztos nem 😊 A zinkvizicijó éppen Manowart hallgat mert már alig vannak az épületben és ezért meg van emelve a hangerõ. Egészen pontosan a Call to Arms-et 😊 Utána Hammerfall. Õk meg majd 12. jönnek ide 😊 <#nevetes1>
Viper: Én a Pecsában egy olyan Fait No More koncerten voltam, hogy utána két napig alig bírtam lábra állni... kék zöld voltam mindenhol... <#hehe>

Zsolti: Ramstein-n is voltam... nagyon kemény... azt hittem felgyújtják a szinpadot! 😄

Balázs: Én a népzenétõl, a komolyzenén át, érintve mondjuk Ákos zenéjét, egészen metálig szinte mindent meghallgatok ami tetszik... hangulatfüggõ... 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Vazz ennyi metálost. A Pápa fülének nem kellemes zene. Sebaj, az inkvizíció majd lesújt.<#vigyor1>

zsoltfireman
Zuzássssssss......

zsoltfireman
Nem is lehetett volna jobb számot!!!! Ez már zene!

zsoltfireman
Hja...Én meg voltam Ramstein-en! Na az odaaszott!

L Viper
Megadeth

Etalon, volt szerencsém a Pecsában látni õket élõben is. Elõzenekar nélkül több, mint 2 órás koncert, semmi sallang, szikraesõ, csak ZENE !

Yeeeeeee zúúúzás...

Iron Maiden-t nem említem, az evidens...

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
Azaz..
!!!!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Jaja!!
http://www.sg.hu/forumkepek/2009_04/bang.gif[/igm]

zsoltfireman

L Viper
Látom már nagyon oldanád a fegyvereket.

Jó ez a szmájli: Metált bírom!

Uhh! Hol a bal elsõ kerék??? 😊

zsoltfireman
De addig is,a traning folytatódik.......

zsoltfireman
Yeah...
Metallica......

L Viper
Pár szót váltottam TûzZsoltival, OF 4.7 kampány folytatást tervezünk.
Sajna késõn érek haza, olyan 22:30 körül leszek gép elõtt.
DANIELE
Gép elõtt leszek, szólj, mikor kezdjük

Molnibalage
Most így nehezen tudok forgatönyvet elképzelni alá, de tényleg jó zenék vannak a BSG soundtrackeken. A második évadon van Something Dark Is Coming. Abból talán részleteket fel lehet használni. Viszont annak meg nem vagyok híve, hogy váltogassam a zenéket. Legyen benne végig.

Iszonyatosan sok szám feldolgozásra. Amíg nem lesz nyelvvizsgám addig szó sem lehet Falcon klipprõl. Ez alsó hangon június eleje. Május végén lesz a vizsga.

Bucser
Balázs mit szólnál a következõ videóban ehhez a zenéhez?

BSG Soundtrack "Dirty Hands"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Este 8 táján hol leszel? Ketten akkor kipróbálhatjuk az FF5.0 alatt.

DANIELE
Nem próbáltam még.

Molnibalage
Sajnos a te neted annyire szétcsesz mindent.<#szomoru1>

Hamachi volt már próbálva? Az régen megoldotta a problémákat.

DANIELE
Én benne lennék most is, ha tudok csatlakozni.

Molnibalage
Mit szólnátok egy kis egymás elleni légiharchoz? A 2 vs 2 összejönne az sirály lenne. MiG-29 vs. F-16C Block32, de csak IR légharc rakétával és nem végtelen gun-nal match play?

Vagy bármi más csak egymás ellen, mert az AI kicsit unalmas nekem. Agresszorok vs. kékek? 😊

Azt is eljátszhatjuk, hogy csak örgebb IR rakétákkal zúzzuk egymást. AIM-9J vagy P. Azok nem olyan combosak ám. Egyedül az fog hiányozni, hogy nem lesz szürkülés. Az FF5.0 egyik nagy elõnye az régi / új G'lock (és az AI-ra is hat, bár õ rikán húzza corner speed környékén a gépet).

Molnibalage
Bombajó festése van a gépnek.

zsoltfireman
FF5

Molnibalage