Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez a gerince az egésznek. A Janes azért maradt fenn ilyen sokáig mert nincs más Navy szim.
Korszakalkotó munkái voltak az MPL-nek, pl az EAW a mai napig megy szervereken, és a sok kocka repül vele 😊 Orrba szájba moddolják. Sok köze nincs sokszor a valósághoz, (8-9 B-17 kinyiffantás egy misszióban😊 de a feeling.. Amikor boxban jönnek a 4 motorosok, lépcsõzve...És néha igen sokan 😊 Mondjuk 128 an 😊 És elõször rakétával közéjük majd felugatnak az ágyúk, miközben a Musztángok meg a Mennydörgések sivítva vágtatnak le hozzánk..
beteges... oszt mivan ha holnap F-15E-vel akar repkedni?
ahhoz is csinál kabint, meg beülteti az asszonyt hátra? <#hehe>#hehe>
Ez egyébként tuti váló ok... nincs az a nõ aki egy ilyenre ne lenne féltékeny... szinte már hallom is: "bezzeg ezt a szart van erõd nyomkodni, engem nyomkodni meg fáradt vagy... elegem van"! <#kuss>#kuss><#hehe>#hehe><#csodalk>#csodalk>
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Hihetetlen, hogy a Microprose mit csinált '98-ban és azóta is töretlenül, sõt egyre komolyabban lehet Falconozni.
Alig tudom elhinni, hogy egy szimulátorban sem sikerült azóta sem ûberelni ezt az összetettséget. Ezért a kedvencem :-) ( Nem minden a csili-vili grafika. )
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Zsolti: Ramstein-n is voltam... nagyon kemény... azt hittem felgyújtják a szinpadot! 😄
Balázs: Én a népzenétõl, a komolyzenén át, érintve mondjuk Ákos zenéjét, egészen metálig szinte mindent meghallgatok ami tetszik... hangulatfüggõ... 😊
www.smart-bus.hu
Etalon, volt szerencsém a Pecsában látni õket élõben is. Elõzenekar nélkül több, mint 2 órás koncert, semmi sallang, szikraesõ, csak ZENE !
www.smart-bus.hu
!!!!\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Sajna késõn érek haza, olyan 22:30 körül leszek gép elõtt.
Iszonyatosan sok szám feldolgozásra. Amíg nem lesz nyelvvizsgám addig szó sem lehet Falcon klipprõl. Ez alsó hangon június eleje. Május végén lesz a vizsga.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hamachi volt már próbálva? Az régen megoldotta a problémákat.
Vagy bármi más csak egymás ellen, mert az AI kicsit unalmas nekem. Agresszorok vs. kékek? 😊
Azt is eljátszhatjuk, hogy csak örgebb IR rakétákkal zúzzuk egymást. AIM-9J vagy P. Azok nem olyan combosak ám. Egyedül az fog hiányozni, hogy nem lesz szürkülés. Az FF5.0 egyik nagy elõnye az régi / új G'lock (és az AI-ra is hat, bár õ rikán húzza corner speed környékén a gépet).