52965
  • Molnibalage
    Na, bepróbálkozat újra OF-fel. Csak sima 4.5 és 4.7. Semmi más. Ehhez képest az alábbi alap dolog mindig meg van istall után.

Az RPM kijelzés egyszerűen szar. 108%-ig meg és 105% táján vált utánégetőre. Miért?

Az FPS néhol egész jó. Az IF hadjáratban néha 70, néha 40 néha 25. A gond az, hogy voltunk ketten. Én meg a pajtásom és pár földi egység.

Néha azért jó lenne multizni benne egyet.

A GPS irányítású bomba nekem eszreű szabadesésű volt. Ez normális? Ezrét kár is volt bele tenni őket.
  • Molnibalage
    Régi letörölve, új feltöltve.
  • repvez
    Igy már trackIR sem kell szinte
  • z0ty4
    Nálam is ez volt a hiba ha winrar-al csinálod. a 7zip simán kicsomagolta, mondjuk az is irt ki hibát a végén de kicsomagolta.
  • Molnibalage
    Köszi, ellenőrzöm.
  • Ati810
    Ok kösz
  • repvez
    Nem kell semmi smás hozzá csak az FF5.3
  • Ati810
    Hello.
    Az lenne a kérdésem hogy a FF5.0-hoz kell e a sima Falcon 4.0 vagy valami más kiegészítő ?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • 55manfred
    Bocsi Balázs, de az infra rakétákrol szóló oktato filmben van vm kitömörítési hiba. A 3. rar-nál mindig megakad.
  • Molnibalage
    OFF

Ismeritek? :)

ON

• Molnibalage
    Szép modellek, szép skinek.

Alig várom, hogy Stingray barátunk kiadja végre a cicus skinjeit.
  • Molnibalage
    Ez kész. :)
  • L Viper #31090
    Kösz, de letöröltem, mert kijátszottam vele magam. Vissza tudom én is állítani, bár én: átnevez OF, felrak alap Falcon 4, utána manuálisan letöröl és visszanevez OF módon szoktam. :-)
  • Molnibalage
    Akkor mégis csak jól emlékeztem. Feltöltöttem, az eltűnt az állomány. Elkezdtem újra felrakni, de csak az elsőt volt időm feltenni. Ezért van kétszer szerintem. Letörlöm az egyiket. Köszi, hogy szóltál.
  • z0ty4
    Balázs

Az új oktatófilmnél a part3 2szer van fenn....
  • Molnibalage
    Az, hogy nehezebb lesz, nem egészen megfogható. A te cuccaid is érzékenyebbek lesznek, de a vörös oldal egyes cuccai is. Magyarán téged is nehezebben szednek le, de te is őt. AMRAAM továbbra is azért elég táp marad, de AIM-9M, R-73 és újabb generációs rakéták bizony erősen butítva lesznek. Mondjuk az EWS programozás megtanulás alapkövetelmény kell, hogy legyen, mert az alap programok ócskák.
  • JoeDestroy
    Nem kell az OF-et újrarakni redszercsere után. Ha megvan a telepített moddolt könyvtárad, csak a registryt kell hozzáadni és megy minden mint régen.

Itt a regfile. Csak a megfelelő elérést kell benne editálni.
  • Molnibalage
    Mert több helyszín van töb adatbázissal. Az alap helyszín az objects könyvtárban van. A többinek az adata a 2005-ös könyvtárban.
  • JohnTerry
    Próbálkozok az AFBrowse-al, de valamiért nem jeleníti meg a járékban amiket megváltoztatok, lehet nem menti el...pedig rányomok az "update"-re. Valamit kifelejtek?
  • JohnTerry
    Thx!!
  • Molnibalage
    PMC oldaláról. Innen.
  • JohnTerry
    Az AF Browse-t honnan tudom megszerezni?
  • Molnibalage
    Hm. Szőrén szálán eltűnt a feltöltöt tartalom. Valami nem stimmel.
  • Molnibalage
    Az Aeyes F/A-18C kabin adja ezt az extrát.

Új tesztverziót kaptam. Vannak benne érdekes dolgok. 8 küldiből volt egy fagyás és egy CTD. Lesz még jobb is. Az A-10 új repmodellt kapott.

Viszont vannak olyan dolgok benne ami miatt megint sötéten látom a jövőt.
  • L Viper #31078
    Több fotón láttam a 3-at.
    Egyébként pont ilyesmi szitukra gondoltam, mint amit írtál. Olyankor nagyon elkelne a 2x3 db. Az már tűzerő.
  • repvez
    Ez egy uj feature?mert eddig ilyet nem láttam egy katapultálásnál sem hogy láng lett volna az ülés alatt .

Amugy tegnap ujra probálkoztam és 2 missiobol semmi , nem fagy le nem CTD-zik egyszerüen csak nem tölti be a küldit és visszaadja a debrifinget. a köv patchig ugyhogy megint hanyagolnom kell .
  • Molnibalage
    Mert igazából az a valóság. A 3 db Maverick tényleg csak nagyon speciális esetekban valós. Mondjuk egy totális északi támadás az. a FLOT egy köpésre, célok midenütt. Kit érdekel a nagy légellenállás ilyen távon?

Ha lesz 3 db Maverick, akkor külső tartó, mert a belsőre a valóságban szinte csak póttank megy. Ha mégis messzire kell menni, akkor is meg legyen a 3 db disznó.

Nekem a szenzorok modellező értékeivel van bajom, hogy már ez sokszor szóva került. A flare kb. dísznek van a gépen...
  • L Viper #31075
    x - Grrrrrrr
  • L Viper #31074
    A belső tartóra legalább 3 Maxerick, mint régen. A külsőn maradhat a kettő.
    Ahogy jötek a peccsek anno az AF-hez, úgy vették le a Maverickeket szép sorban :-)
  • JohnTerry
    Ahaaaa....nem tudom benne miért úgy maradt meg h. az AF-en nem lehet semmit változtatni..
    Nah, mind1 egy ilyen kis belepiszkálás biztos nem ártana.
  • Molnibalage
    Ahogy a nagyfiúk csinálják.
  • Molnibalage
    AF Browse. Ugyanaz, mint F4Browse a többihez. A simdata itt sajnos kódolt. Emiatt nem tudok minden fegyvert azonosítani, de az adatbázis nagy része 1:1-ben régi Falcon. Lejebb veszem a játék eszement modellező értékeit ott, ahol tudom és szükségesnek érzem. Felfüggesztéi pontokkal is lehet variálni, stb.
  • JohnTerry
    AF-ben, hogy tudod állítgatni az adatbázist? Amúgy én a magam részéről nagyon örülnék neki, ha lenne hozzá mod!
  • L Viper #31069
    Persze AF alá csinálta meg, hisz annál kell a Lod Editorral vacakolni.
    Nekem tökéletes az AF is multira, csak jó ideig az estéim foglaltak. :-(
  • Molnibalage
    Márint AF alá konvertálta az összes szép skint? Az tényleg jó lenne, ha publikus lenne.

Az OF-fel az a bajom, hogy akárhánszor teszem fel olyan alap dolog nem működik benne, hogy az RPM kijelzése egyáltalán stimmeljen.

Ha nem FF-fel, legalább OF-fel jó lenne multizni.
  • L Viper #31067
    Már csak halkan merem megjegyezni, hogy most nekem is csak AF van fent.

Végigtoltam a Rollingot az OF-ben ( nuku CTD ), azóta volt egy rendszer visszaállításom is és az AF ugye megy utána is. OF-et most kijátszottam, majd ha kijön a 4.8, akkor felrakom megint.
    AF-ben meg van most egy Balkán hadjáratom, ami épp a végéhez közeledik.

Felőlem buherálhatod, de ne nehezítsd irreálisra :-P

A Janhas Skineket jó lenne mindet feltenni, de oly aprólékos. Tudomásom szerint Zsolti felrakta a létező összest. Szerintem ha szépen megkérjük becsomagolja a \terrdata\objects\ mappáját és akkor mi az övével felülírnánk a miénket, s nem kéne bíbelődni a Lod Editorral. ( Minden Janhas cucc abban a mappában tárolódik moddolás után. )
    Egyszer megnéztem: a 7zippel brutálisan összecsomagolja. ( Moddolás nélkül 130 mega ) Azt két darabban fel lehetne tenni a MediaFire-ra.
  • Molnibalage
    Ma kicsit elegem lett az FF szériából és visszatértem az AF-hez. "Kis" adatbázis editálással egész élvezhetővé lehet tenni a játékot. Sajnos vannak nem fixálható dolgok benne. Vérlátztóan gyenge a G'lock modellezés. 2 perc 7-9G-s bohóckodás után kezdődik...

Van rá igény, hogy legyen .13-hoz megint MOD?
  • Wampa
    Aha....eredetileg én akartam vele menni,csak nem kattintottam vissza az amerikai zászlóra,ugyhogy az ellenség kapta.Én meg oda se értem a reptérhez ahol bodzairtás lett rendelve:(
  • Molnibalage
    Tudommal nem. Fogalmam sincs, hogy mikor kerül be. Aki foglalkozik vele nagyon ritkán posztol bármit is és az új B-52 és B-1 modellel már 1-2 éve foglalkozik. Azért megkérdem.
  • repvez
    A beczl féle 21-es bekerült a következö verzios javitásba ? ha igen lehetne rola 1-2 képet .