Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Zenét nem hallgattok soha?😊
Kérek egy gyors forditást Balázstól😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Hakan
komoly😄

L Viper
JoeDestroy
Ezt a Pápának ajánlva 😊
Én akár erre is repülök klippben.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark 1 1
Kösz 😊 Van már vagy ezer éve hogy Helloweent hallgattam.
JoeDestroy
Gundi 😊 némi HammerFall elõzmény csak a feeling miatt. 😄
Sorry 😊 Általános óta megvan 😊
... és nagyon jó szórakozást!

L Viper
Gundark 1 1
Ja és vasárnap megyek Hammerfall koncertre 😊
Gundark 1 1
Ha már zenét hallgatunk 😊

Hammerfall : Heeding the call
Manowar : Dawn of Battle

És a kis érzékenyeknek egy kis levezetés 😊

Stratovarius : Eagleheart
polluxware
OFF

die flotte

hanglatos cucc nagyon, érdemes végignézni aki szereti a témát..

gyó a zene alatta.. áutentikus😊

JoeDestroy

Persze, hogy értem, csak az egyik becenevem a "gonosz"... muszáj volt reagálnom! 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
jó értem én... nem a stílust bántom.. csak olyan durvás zene na..

szóval.. érted na

polluxware
"nem járnak disco drogosok a koncertekre"

ja.. persze<#whatever> tisztára skanzen hangulat van

bodzaszedõk?? az mi? (tényleg kérdem)

Úgy mint a család nélküliek... a fülén át! <#hehe>

www.smart-bus.hu

L Viper
Jó kis dallamos zene, nem járnak disco drogosok a koncertekre és a bodzaszedõk is messzirõl elkerülik az ilyen bulikat.

Jaja elég idegesítõ a dolog! 😊 Fõleg mikor Debriefingnél csinálja. Egyébként nekem mindentõl függetlenül tetszik. Csak lenne már hozzá normális kampány. Korea '89 és a Taiwan-t nagyon várom. De aminek marhára örülnék az egy mûködõ Balkan. Az egyetlen dolog ami miatt az AF-et imádom az a Balkan. OF-et is leszedtem de még nem volt lelkierõm fölrakni. Nem is láttam még futni.

Hakan
😄

L Viper
Ne riogasd már, nekem szinte sosem ctd-zik.
polluxware
családos ember hogy hallgathat ilyesmit... két pici gyerekkel?

<#confused>

polluxware
majd húzgálod a hajszálaid a 2. CTD után.. <#hehe>

ÕÕÕjjdögi vagyok <#vigyor1><#idiota>

Hakan
Hát az FF5.0 letöltöttem nekem nagyon bejön jaj😊

Molnibalage
Ott van a linken és Aeyes oldalán is. A régi letöltés linkjével mûködnie kell vagy Aeyesnek el kell küldeni a vásárlást igazoló mail-t. Én csütörtök elõtt nem tudom kipróbálni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Bazmeg Wampusek <#zavart1>.
Sajna még emlékszem erre a rettenetre. <#hehe>

Gyorsan kitisztítom a hallójárataim :-) Ezzel.

L Viper
Szerintem nem érdemes, nálam okos beállításokkal stabil az FF5 is, el lehet vele lenni a patchig, bár bevallom, nálam az Open Falcon 4.7 a tuti addig.
Jó multiban is és ami nekem kell az F-16. Sajna nincs sok idõm, akkor meg úgyis a 16-osokkal repkedek.
DANIELE
FF4/RV F-15E kabin az nekem is megvan, hogyan megy a frissítés menete.

Molnibalage
Mindig is az volt. Ez 1:1-ben az FF4/RV F-15E kabin csak az FF5.0 adatbázisához. Aki megvette az elsõt anna ez ingyenes frissítés. Nekem is. 😊

Már csak az F-15C kell. Aragorn kabinja nem rossz és ingyenes, de azért az Aeyes féle szebb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DANIELE
Balázs az F-15 kabin az fizetõs lesz, nagyon oda vagyok érte.

Molnibalage
A raktárban fto-rõl villámgyorsan kellene lejönnie. FF5.0 az újabb, de elõbb tényleg az FF4-et ajánlom, hogy az instabilitás ne riasszon el. Vagy kérd el L_Viper-tõl az FF5.0 alpha 2.0 linkjét.

Hakan
Oks kösz már meg is van SAITEK Cyborg Evo Joystick 8500volt
Na, most már csak ez kell Redviper FreeFalcon4 talán egy hét alatt le is töltöm, olyan gyorsan jön😊)

Hát ez az,semmi pozitiv reakció.😛
Positiv reaction

Molnibalage
Lehetséges, hogy megszüntették ez az opciót pontosan amiatt amit írtam. Ha nem akarsz túl sokat rááldozni akkor és egy Saitek Cyborg Evo-t ajánlok. 10 k körüli összegbõl kijön és jó sok gomb van rajta.

Hakan
Na, én el is ugrok a boltba venni egy Joystickot mert nagyon tetszik ez a game😊

Hakan
Nekem nem sikerül😊

Molnibalage
Keresd meg a rudder-t a kaymap-en. Mivel nekem a joy tengelye mozgatható ezt nem tettem meg van 3 éve. Fogalmam sincs...

De hogy lehet billentyûzetrõl az orrfutót mozgatni?Mert nekem sehogyse.
A k..va joyon meg egy mm és farol a gép mint ha rally lenne😞

Hakan
Oké köszi!

Molnibalage
Joystick nélkül a játék gyakorlatilag játszhatatlan...

A játékban a setup részben a controllers opció alatt lehet az alap billentyûzet kiosztások között váltogatni. A három (?) közül az egyik jó lesz. Miután egyet kiválasztottál a nyíl gomok lenyomásával nézd meg, hogy a pitch és roll mozgásokat teszi -e hozzá a progi.

Hakan
Üdv hogy kell itt a repülõt jobbra balra meg fel le irányítani billentyûzettel ? 😄

Molnibalage
Végre! F-15E FF5.0 alá!

zsoltfireman
Köszi,megvan már! Elég jó! FS9-re keresek REX-et!!!!

Scottt
Gyerekek mindenki nézze meg ha van ideje(ha nincs akkor is házifeladat bepótolni)a Futballmaffiát(Rise of the Footsoldier).Hihetetlenül durva,és valóságszagú.Ilyen volt Anglia <20 éve.Kritika
Csak ajánlani tudom😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Cuccok. Minden amit a navigáicóról tudni kell.

Molnibalage

Láttam, hogy többen repültök itt az Aerosoft F-16-tal FSX alatt. Kell valakinek a hozzá való mission pack mert akkor földobom valahová. (MSFSX ADDON - Aerosoft F-16 Fighting Falcon Mission Pack)

Molnibalage
Mármint mit? Tajvant? Vagy csak a városméret növelést? A városméret növelése adatbázis + Tacedit trükk egyszerre. Tehát a cam kiterjesztésû fájllal kell dolgozni és független adatbázis is kell hozzá.

A két saját hadjáratom elég kiemelt lesz szerintem. Már leírtam, hogy mi kéne hozzá. Idõ és nyílt adatbázis. Jelenleg egyik sem áll rendelkezésre.

Ha minden készen van akkor megkérem majd derstefet, hogy a két fõvárost meg esetleg pár nagyobbat picit növelje meg. Az lesz az i-n a pont. 😊

DANIELE
Te Balázs kieg-ként nem lehetne e ilyeneket megszerezni ,és mint patch felrakni .egy kicsit kiemeltebb helyszínekkel fellehetne dobni az FF-5 öt nagyon jó lenne sokat emelne a játék élményén.

Molnibalage

JoeDestroy