Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
érdekes..
annó volt egy csajszi ismerõsöm aki asszem punk volt, vagy pánk
szom tudja már pontosan hogy hítták magukat mind1..
szóval a zene számukra akkor volt annál tutibb, minél bénább képzetlenebb botfülü, totál odanemvaló emberkék nyitották ki a szájukat..
szóval egyem a szívüket tündériek meg minden de betétdalnak szöveg nélkül sokkal flyájabb lenne
sztem <#miaz>#miaz>
érdekes ám hogy a gyermekeink (már ha lesz😊 ezen nõnek fel, meg a többi jó lelkü egyén kultúrális termékein...
persze lehet szeretni meg minden, hangulatos, ÉN is bírom..
de basszus ezeknek a tetveknek a nagyrésze szó szerint gengszter, aztán mikor megszedi magát és van pénze ügyvédre, akkor hirtelen kiad egy albumot hogy : HOPPÁ ANGYAL VAGYOK, HOPPÁ a rendszer a rossz
ezt értem a magyar szórakoztatóipar mértékadó köreire is...
Császár Elõd példul... DROGOS RENDÕR GYILKOS.. egy hete meg ott bratyizott a TVben a többi zs balfékkel együtt
ÁZURISTENIT!
<#ijedt>#ijedt>
pííííc<#zavart1>#zavart1>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Kérek egy gyors forditást Balázstól😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Én akár erre is repülök klippben.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Sorry 😊 Általános óta megvan 😊
... és nagyon jó szórakozást!

Hammerfall : Heeding the call
Manowar : Dawn of Battle
És a kis érzékenyeknek egy kis levezetés 😊
Stratovarius : Eagleheart
die flotte
hanglatos cucc nagyon, érdemes végignézni aki szereti a témát..
gyó a zene alatta.. áutentikus😊
Családi kellemes este disneyland után nyugodt kiegyensúlyozott környezetben.
Ez mindjárt más.

www.smart-bus.hu
ja.. persze<#whatever>#whatever> tisztára skanzen hangulat van
bodzaszedõk?? az mi? (tényleg kérdem)
www.smart-bus.hu
ÕÕÕjjdögi vagyok <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sajna még emlékszem erre a rettenetre. <#hehe>#hehe>
Gyorsan kitisztítom a hallójárataim :-) Ezzel.
Jó multiban is és ami nekem kell az F-16. Sajna nincs sok idõm, akkor meg úgyis a 16-osokkal repkedek.
Már csak az F-15C kell. Aragorn kabinja nem rossz és ingyenes, de azért az Aeyes féle szebb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Na, most már csak ez kell Redviper FreeFalcon4 talán egy hét alatt le is töltöm, olyan gyorsan jön😊)
Positiv reaction
A k..va joyon meg egy mm és farol a gép mint ha rally lenne😞
A játékban a setup részben a controllers opció alatt lehet az alap billentyûzet kiosztások között váltogatni. A három (?) közül az egyik jó lesz. Miután egyet kiválasztottál a nyíl gomok lenyomásával nézd meg, hogy a pitch és roll mozgásokat teszi -e hozzá a progi.
Csak ajánlani tudom😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"