52965
  • JohnTerry
    Innen le lehet szedni egy csomó USAF/USN repcsinek és rakétának az ún. standard characteristic leírását. (hátrányuk, hogy elég rövidek)
  • Molnibalage
    A posztok között azt írták, hogy nem működik. Kiderült, hogy elég fura eredete van, mert Ranger is megtalálta a cuccai között miután felhítam rá a figyelmét. FF alatt is lehet rá számítani, de talán 3D kabin is lesz egyszer. Mondjuk akkor én már egy F-16A 3D kabinnak örülnék.
  • repvez
    A-7E 2d cockpit OF alá
  • Molnibalage
    Ezek bizony kellenének a Falconba.
  • Molnibalage
    Rendezvényecske.

Snail is a szervezők között volt. A képeken is rajta van. ;)
  • Molnibalage
    Szép zene, repcsi, szép táj.

Mi kell még? :)
  • zsoltfireman
    Bocs,de nem tudom miröl van szó! Mivel nem használom a hi5-öt!
    Sorry!
    Én is komállak,de tényleg nem tudom miről van szó!
  • Wampa
    Firezsolti:)
    A 47 ik levelet kapom tőled ,hogy a hi5 ön felvettél cimbinek:))
    Én is komállak,de akkor se adom meg ezeknek a kódom:P
  • Molnibalage
    Könyvajánló.

Fater már megvette. :)
  • Molnibalage
    Lehetséges megoldás a fagyásokra.

Someone experience that the following system configuration modification solve its freeze probelm with FF5.3, even in campaign (And I beleive it can be THE solution)
    http://www.checksix-forums.com/showthread.php?t=156735
    His OS isWin XP SP2 x86 , but I do beleive it also should works for SP3 and may be more.

Basically, he set the swap size to the RAM size (2048 in both cases), this should solve the freeze probel if Falcon Exe has problem to allocate memory outside RAM is some cases (malloc from wrong lib or with bad compil options)

Of course it will works only if RAM size is 2048 or more (no hope with 1024)
  • polluxware
    na jóó.. legyen
  • Molnibalage
    Aki a Risent egy diablóhoz hasolnítj, azt minimum a pokolba száműzném. A Risen RPG, a diablo meg hack&slash. Szezon és fazon.

A kártya meg bizony kell. Szerintm az FSX még simán megreccene ezen is. Azét vettem, mert semmi értelme nem lett volna olcsóbban venni. Ár / érték arányban ez volt jó.

• polluxware
    mai napig nem vágom minek vettél 1gigás 4850-et ilyesmire:) dobd fel az FSX-t meg egy szép kieg repülőt, azokat a bugyita diablo dobókockás számolgatós herry potteres cuccokat meg pihentesd

• polluxware
    végülis jóó volt
  • Molnibalage
    Nem, csak Risen-t tolok. Mivel senki sem akar jönni multizni kénytelen leszek dersteffel. :(
  • Wampa
    Ennyire szar poén volt,hogy megdöglött a topik tőle?:)
  • Wampa
    Üdv
    A hét poénja...szaladok a Witcherrel a Búvalb...ás mocsarából be
    Mucsajpusztára,erre egy muzsik mit fütyül a rizsföldön?A birodalmi indulót a Star Warsból.....azt hittem besz..ok:))))))
  • repvez
    nálam is ez van semmi gondom nincs vele ami nekem feltünne hibaként csak az hogy vagy be se tölti az adott küldetést vagy pedig egy félorás vagy tobb idejü missiom megy a veszendöbe , mert megfagy a játék mikor már hazatéröbe vagyok a reptérre.Pedig ott már szinte alig van mozgás.
  • L Viper #31004
    Destroy-jal is csináltunk két multi tesztet 5.3-al, de mindkettőnknél ugyanazok a hibák voltak.
    UI meghalás, CTD, Betöltéskor hiba, nála.
    Nekem szólóban aránylag jól megy, kevesebbszer hal meg, mint multiban, de arra untam rá, hogy a legjobb bevetésem szállt el váratlanul, stb.
  • repvez
    Ugy nézem akkor nem csak nálam jöttek elö a hibák.Sajnos én az OF-et nem tudtam kellöen kitapasztalni, mert mikor kijött a 4.7 akkor pont vistával toltam és az ati+vista komboval átlátszodtak a texturák és a MFD is hiányzott.
  • L Viper #31002
    Mármint a rosszul felrakottal?
  • Molnibalage
    De, azzal toltam...
  • L Viper #31000
    Re: #30989
  • L Viper #30999
    "Az OF videóklip készítés alatt nekem meg az OF-től állt égnek a helyem. Egyes FOV értékeknél szárnyon átlátszó felfüggesztési pont és fegyverzet, CTD simán volt repülés közben is, pedig nem teljes bevetéseket repkedtem, csak pár perces repkedés volt vágásokoz."

Ne is csodálkozz ezen. Akkor még olyan OF-el toltad, aminek köze nem volt a valódi 4.7-hez, ami nekünk volt rendesen, hiba nélkül felrakva.
    Nálad hiányzott egy komplett hadszíntér is.
    Sőt a Config Editorod menüje sem volt közelében a miénknek.

• Boconadi
  • polluxware
    mindenki mást szeret.. ez van
  • netmester
    új gépnek örülnék de nem az

hanem "Ideiglenes FF5.0 kézikönyv utolsó frissítés 2009.10.14."
  • Boconadi
    Szilikonmellek?
  • Molnibalage
    Új gép?
  • netmester
    most látom milyen jó is történt a születésnapomon.

na kitaláljátok??
  • Molnibalage
    Talán karácsonykor benne lesz, de erre sem vennék mérget. NF a textúrkiosztásól kezdve mindent kérdezgetett az elmúlt pár napban, hogy menjen a dolog.
  • L Viper #30991
    Jó hogy mondod a lámpaoszlopot, mert az még mindig nincs benne
  • Molnibalage
    A BMS4 az, amire még kíváncsi lennék, de valahogy nem reménykedem abban, hogy kijön. Mivel fingom nincs, hogy ki csinálja az adatbázisa valszeg olyan lesz, amilyen...
  • Molnibalage
    Ne vedd sértésnek, de a nagy többségnek összeállt. Nekem szólóban CTD-m repülés közben nem is tudom, hogy mikor volt utoljára. Még valamikor nyár végén. UI váltásnál van még gond, de felszállás előtt nem vész el semmi, csak kellemetlen a dolog. Visszatérésnél nem volt debrief képernyő így, de az autosave ment. Ebből volt egy multiban Viperrel és egyszer még máskor.

Mivel multiban nem tudtam tesztelni, erre csak azt tudom mondani, hogy dertesfék lazán repkednek.

Az OF videóklip készítés alatt nekem meg az OF-től állt égnek a helyem. Egyes FOV értékeknél szárnyon átlátszó felfüggesztési pont és fegyverzet, CTD simán volt repülés közben is, pedig nem teljes bevetéseket repkedtem, csak pár perces repkedés volt vágásokoz.

Egy hadjáratban meg igenis legyen mozgás. Nem az a háború, hogy 8-12 gép repked odafent és lesöpörsz mindenkit, mert az AMRAAM olyan jó fegyver, hogy a fentiek miatt túlerőre az túloldalon remény sincs.

Az OF hadjáratai meg valójában nem működnek, de oda se neki.
    A többi Falcon veriózhoz soha nem lesz úgy tűnik más rendesen összekalapálva már. FF-hez lesz ITO2, Tajvan és most derült ki számomra, hogy talán Panama. Ez utóbbi nem izgat, inkább csak érdekesség.

Most jött ki nekük a 3.5.3. Holnap kicsit tesztelem, de most elkapott az RPG láz. Viva Risen. :)
  • polluxware
    sokszor nem is értem hogy Balázs hogy a fenébe nem unja még.. :)

gyakorlatilag az alap koncepció meg az alap kód annyira szét lett már "buzerálva" hogy sztem az életben nem áll össze újra amíg tényleg az 5.4 nem arról szól hogy akkor minden hibát javítsunk... nem az hogy kicsidzsó béla berak még ilyen lámpiont, meg horák juksi berak még amolyan lámpaoszlopt aztán ugyan 5.8milliónál tartunk de csak hánnyák a szenet a roskadozó kupac tetejére

mint valmi lelakott iroda aminek az ajtaján mindenki bedob valmit, aztán gyorsan visszazárja nehogy kiömöljön a felhalmozódott álkotás

snassz hasonlat éjfél felé..
  • polluxware
    na arról nem is tudok.. annó kiírtam egy lemezre az AF-et mert véletlen valhonnan (meglett), 1évig rá se néztem

egyszer felraktam:) viszont tény hogy akármilyn is volt, számomra mai napig ez az a progi amivel Falcon témában a legtöbbet játszottam. OF/FF-el soha nem nyomtam végig egyetlen kampányt sem (addigra valhogy meguntam)

érdekes hogy az FS-ben nem lehet lőni, de valhogy akkor is leköt a sokszínűségével, meg azzal hogy amolyan odaképzelt dolgokkal egészíti ki az ember mint annó a régi dos-os játékokat.

nekem valhogy ezek a totális air wár dolgok nem jönnek be.. legyen csak mondjuk 15-30 gép ami viszont reálisan utántankol járőrözik, nem eszetlenül döngicsél egyik méhkas a másik méhkas területére:)
  • L Viper #30986
    Reménykedni azért lehet :-D
    Anno az AF is a totál semmiből lett, reklámok, meg csinnadratta nélkül.
  • polluxware
    LP? sztem humbuk az.. mégha bele is kezdtek valmibe ANNÓ, annyira döglődik az oldal hogy szinte semmi jele hogy élnek még.

honlap is talán csak az miatt megy mert simw, meg pár helyen még árulják a játékot

aztán meg is lepődhetek.. egye fene ne legyen igazam
  • L Viper #30984
    OF-en kívül én is csak FS-ezek. Több időm nincs is.
    A 4.8-at karácsonyra ígérik. Azt várom nagyon.
    BMS 4-röl semmit nem tudok.
    Az LP-s szimben is reménykedem.
  • polluxware
    OF 4.8al van valami? megazaza másik BSM vagy mifene..

iszonyat rég nem fálkonoztam:) javarészt J-3 Cub-al pöszörgök csak