Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Ja ha valakinek meglenne akkor az dobhat egy elérési címet^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Nálam is kaksi(Ha 2fényszökõévente kilök egyet-egyet)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
hát ez futte

kicsit olyan SZTKs szemüveg jellegû így FF5 után, de fut.. <#hehe>

Molnibalage
Valahol az OF és FF5.0 között.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Na itt van chaff-flare hang,lehet összehasonlítani......
red flag

polluxware
janhas skinek iszonyat sokat dobnak rajta..

polluxware
a2.0 gondlom senkinek nincs már meg..

valaki esetleg?

zsoltfireman
Köszi srácok!

L Viper
1.13 a vista miatt lett kiadva. :-) , de raktak bele fixeket is persze.
polluxware
szép képek<#eljen>

hátha megy visnya alatt

felrakom én is (jó öreg csontot😊

L Viper
Jó, ki fogom próbálni.

Balázs, a flare hang nálam is szar, én az AF-ét raktam be.
polluxware
szétvet az ideg... tökjó missön FF5-ben...

erre CTD

ÁÁZÚRISTENIT! a telepitykölõs tulicsurdonkás dágványvágóba

zsoltfireman
Molnibalage
Aztakib*szott hétszentségit. A felhõket leszmáítva egy szép. Nem kicsit. Nagyon.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az FF5.0 flare-je helyett én eddig is OF-et használtam. Az új csak recseg, ha sokat dobsz ki. Nem értem hogyan hagyhattak benne ekkora gány dolgot. Vagy csak nálam szar?

zsoltfireman
Mai AF multi PRÓBA Danielel Hamachi-n......

Molnibalage
Work, work. Többet nem tudok. Nagyon nagy diszkusszió van róla. Annak ellenére, hogy Hustler azt mondta, hogy csak fix lesz, ez nem igaz. A két új M2k már benne van tudtommal. Igazából mostanában nagyon kevés idõm van a Falconra...

zsoltfireman
Szerintem igen! Elég ígéretes a videó is amit mellékeltek!!!!!

L Viper
Üdv!

Innen szedd le a 4.5 -öt és 4.7-et.

A soundot én nem használom, azóta van is ennél újabb, azt még nem próbáltam.

Természetesen elsõ a 4.5 install, válaszd az alaptextúrákat telepítéskor.

Ha lenne fizetõs HiTilesed telepítve, akkor azt is választhatod, de a középsõ szerintem nem túl jó eléggé vegyesek a textúrák. ( Ez egy ingyenes tiles csomag. ) Nekem az alap bõven jó, klikk a bal képre akkor.

Amikor feltelepül, ne indítsd el, hanem rakd rá a 4.7-et. Ha ez is kész akkor a config editorban megadod az elérési utját az F4-BMS.exe-nek.

Pár okosság OF 4.7-hez, ha valaki inkább a régebbi Falconokból megszokott Avionikára vágyik.

Azoknak írom le, akik nem tudnák:
A Config Editor - Avionics részében kell pár dolgot átvariálni.

1. IDM Datalink - pipa ki - rögtön él a Datalink, nem kell elõtte babrálni.

2. Manual Radio Tuning - pipa ki - rádiózás, mint régen

3. Realistick Maverick Time - pipa ki - Nem kell 3 percet várni, hogy a rendszer "feléledjen"

4. Smaller HSD symbols - pipa ki - ha valakit ez zavarna, bár szerintem ez jó az OF-ben.

Figyelem a *** -al jelölt opciók, multi elõtt egyezzenek minden résztvevõnél.

Az OF billentyûkiosztása is más kicsit alapból, mint a többi Falconé, de betölthetõ a BMSkeystrokes.key és akkor minden a régi. Ez a játék indítása után tehetõ meg a Setup részben, Loaddal.

Ha esetleg rossz az FPS, arra is van egy mód, lehet használni a régi .bak kiterjesztésû indító exet, csak akkor nem lesz idõjárás állítási lehetõség gyakorlásnál.

Ha nem indul, akkor f4/config könyvtárból a display.dsp törlendõ, utána nincs hiba, de újra kell állítani a graphics fül opcióit. (nekem elõjött egyszer, de így elmúlt). Ha már volt elmentett beállításod akkor nem kell újra konfigolni, csak kiválasztod a logbookban a hívójeled és kész.

A Data Cardridge programozását már régebben leírtam itt, hogy mit kell és hová beilleszteni, hogy kampányban ne legyen BLANK felirat az MFD-ken.

Jó repkedést!

Hopsz á helyett entert nyomtam... 😊

Pont ma tettem föl elõször. Elmondom én hogy csináltam.

1. Alap F4
2. OF 4.5
3. OF 4.7
4. Izrael, Balkan

Mûködik. Csak a Balkán miatt próbáltam ki. kb 6-7 missiont repültem azóta, hibátlanul mûködik.

Lehet vmit nem jól csináltam ugyanis az OF readme-ben van szó valami F4 patchról de mivel az nincs meg kihagytam de ennek ellenére mûködik hib
tlanul eddig... Kipp-kopp!

Scottt
De ez a csávó azt kapta amit megérdemelt,jól kipumpálták ólommal<#gun>Többet ült a sitten mint a parkban^^

@Balázs:Az új patch kijövetelérõl van valami infod?Milyen stádiumban van?

Üdv! Újabb agyament ötlettel álltam elõ és rá szeretnék jönni ha az AF megy a laptopomon akkor az OF 4.7 megy e?
Nah most ehhez szeretném feltenni csak épp fogalmam sincs miket kell felhányni milyen sorrendben? Nah meg persze ki mit javasol?

Egy step-by-step ha nem túl megerõltetõ megköszönném! <#worship>
Jó oldal,feltettem,de én elvagyok azzal az 50-60 röviditéssel amit tudok,
de ha valakit érdekel utcai szleng(amcsi),van vagy 50 könyv a vinyómon,megbeszélhetjük.Kb Ann Cook American accent trainingjétõl
a Random house Thesaurus of Slangjéig.😊
Balázsnak ,ha használja,az 1000questions 1000answers hanganyaga is😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Johhny B Good
Ennek:
But he could play a guitar just like ringing a bell
van a UDT nél egy kis pikantériája😊)

Hakan
Az ff5-is lehet neten nyomni?

Köszikösziköszi! 😊

Néztem a morphologicok és a sztakit meg egy kézi szótárt és egyikben sem volt!

Molnibalage
Hasznos kis oldal.
Elég sok HT rövidítést is ismer.

Csak vicceltem,emlitetted hogy tanulsz nyelvvizsgára....k..va szar forditani ezt a feka rap szlenget.

Hello
Az abreviation szó röviditést jelent, latin eredetû és valószinûleg vagy a latinból vagy a franciából került az angolba.

OMG! ThankS! Pfff... 😊

Molnibalage
OpenFalcon

Áááááá Segíccsííg! Regelni szeretnék a http://www.f4forums.com/ oldalra de a random questionban nem ismerek egy szót és nem is találtam meg szótárban... 😊 Az "abreviation" szó számomra semmit nem mond...
A kérdés így hangzik.
"What does the abreviation OF mean? HINT>>OpenFal<<"
Valaki megadná nekem erre a választ? 😊

Elég égõ, de ez van sajnos! 😊)

L Viper
Kipróbáltad? Érdemes felrakni?

Én sem! 😊 És köszi az OF választ!

Hakan
Én 3+2 párti vagyok <#vigyor3>

Molnibalage
Bazz itt mindenki zúzós zene fan csak én nem? <#zavart1>

zsoltfireman
Molnibalage
Az is lehet.

Hakan
Hát akkor nem egyforma játéknál próbáltuk

Molnibalage
Régen azzal AF-eztnük amíg mikrós netem volt. Nem volt ott semmféle lag.

Hakan
Hát, ha jól tudom a hamachi alapból lagot idéz elõ bármilyen játéknál nálam is az volt pedig 20M a netem ki kelen próbálni másképp

Molnibalage
Az FF és OF ugyanzat a registry-t használja. Az ajánlott metódus.

1. Tedd fel bármelyiket elsõnek egy Falcon4 könyvtárba bárhova.

2. Nevezd át a felrakott verziót pl. Falcon4_OF-re. Ekkor nem fog már elindulni, a reg. máshova mutat.

3. Tedd fel a másikat Falcon4 könyvtárba. Telepítés után ez fog mûködni.

4. Ebben az esetben az FF széria akármelyik tagja lesz aktív. Nevezd át mondjuk ez Falcon4_FF5-re és a Falcon4_OF-et vissza Falcon4-re. Ollé, megint OF aktív. Minden indíás elõtt azért a CE-t ellenõrzid. Lehetséges, hogy a játékban a setupot újra be kell állítani váltás után.

Így akármennyi F4 reget használó cucc fent lehet, csak nagyon figyelni kell, hogy mihez mitt tettél fel, mert szétcseszõdhet a dolog. a két eltérõ verzió esetén ez nem túl nagy veszély. Viperának volt olyan, hogy fent volt vagy 4-5 verzió a gépén.

Molnibalage
Nem, de a kapcsolódási hibákat amik a net hozzáférés szempontjáóbl adódnak azt korrigálja. Más VPN cuccot is ki kéne próbálni, mert mikor daniellelel repültem akkor néha nálam 2 másodpercenként bericegett. Csakis a Hamachi volt okolható. Viszont legalább láttunk egymást.

Lenne egy kérdésem OF használókhoz. Keresgettem itt a fórumon belül a keresõvel de az egy fosch! 😊 Amibõl sok találat van abból nem listáz egyáltalán. ( OF szó pl )

Valaki leírná nekem a telepítés folyamatát úgy, hogy az FF is megmaradjon. Kerestem az OpenFalcon szóra egyben és külön, a telepítés szóra az install szóra de nem találtam meg azt amit kerestem pedig tutira olvastam már itt a mikéntjét csak nem tudom merre felé. Szeretném megnézni azt is mert kíváncsi vagyok.

Hakan
Üdv neten csak hamachival lehet nyomni ?

zsoltfireman

Molnibalage
PMC tactical forum. PM-ben kérdezd meg Snakeman-t, Phoenix és még egyéb nagy guruk értenek ehhez.

Szerintem sehogy. A meglevõk konvertálása is cikis lesz. Nyílt adatbázis kell hozzá, hogy rendesen mûködjenek az FF4 installok.

Ha még soha nem moddoltál Falcont akkor évek kellenek, hogy megtanuljad.

97th Vampire
Üdv!
Tudna valaki abban segíteni hogy hol találok információt arról, hogy hogyan illetve mivel lehetne az FF5-höz egy totálisan új hadszinteret készíteni? (eddig még nem foglalkoztam ezzel, de kipróbálnám...)
Very very Thanx!

Molnibalage
Tõlem?<#fejvakaras>