Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre CTD
ÁÁZÚRISTENIT! a telepitykölõs tulicsurdonkás dágványvágóba
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Innen szedd le a 4.5 -öt és 4.7-et.
A soundot én nem használom, azóta van is ennél újabb, azt még nem próbáltam.
Természetesen elsõ a 4.5 install, válaszd az alaptextúrákat telepítéskor.
Ha lenne fizetõs HiTilesed telepítve, akkor azt is választhatod, de a középsõ szerintem nem túl jó eléggé vegyesek a textúrák. ( Ez egy ingyenes tiles csomag. ) Nekem az alap bõven jó, klikk a bal képre akkor.
Amikor feltelepül, ne indítsd el, hanem rakd rá a 4.7-et. Ha ez is kész akkor a config editorban megadod az elérési utját az F4-BMS.exe-nek.
Pár okosság OF 4.7-hez, ha valaki inkább a régebbi Falconokból megszokott Avionikára vágyik.
Azoknak írom le, akik nem tudnák:
A Config Editor - Avionics részében kell pár dolgot átvariálni.
1. IDM Datalink - pipa ki - rögtön él a Datalink, nem kell elõtte babrálni.
2. Manual Radio Tuning - pipa ki - rádiózás, mint régen
3. Realistick Maverick Time - pipa ki - Nem kell 3 percet várni, hogy a rendszer "feléledjen"
4. Smaller HSD symbols - pipa ki - ha valakit ez zavarna, bár szerintem ez jó az OF-ben.
Figyelem a *** -al jelölt opciók, multi elõtt egyezzenek minden résztvevõnél.
Az OF billentyûkiosztása is más kicsit alapból, mint a többi Falconé, de betölthetõ a BMSkeystrokes.key és akkor minden a régi. Ez a játék indítása után tehetõ meg a Setup részben, Loaddal.
Ha esetleg rossz az FPS, arra is van egy mód, lehet használni a régi .bak kiterjesztésû indító exet, csak akkor nem lesz idõjárás állítási lehetõség gyakorlásnál.
Ha nem indul, akkor f4/config könyvtárból a display.dsp törlendõ, utána nincs hiba, de újra kell állítani a graphics fül opcióit. (nekem elõjött egyszer, de így elmúlt). Ha már volt elmentett beállításod akkor nem kell újra konfigolni, csak kiválasztod a logbookban a hívójeled és kész.
A Data Cardridge programozását már régebben leírtam itt, hogy mit kell és hová beilleszteni, hogy kampányban ne legyen BLANK felirat az MFD-ken.
Jó repkedést!
1. Alap F4
2. OF 4.5
3. OF 4.7
4. Izrael, Balkan
Mûködik. Csak a Balkán miatt próbáltam ki. kb 6-7 missiont repültem azóta, hibátlanul mûködik.
Lehet vmit nem jól csináltam ugyanis az OF readme-ben van szó valami F4 patchról de mivel az nincs meg kihagytam de ennek ellenére mûködik hib
tlanul eddig... Kipp-kopp!
@Balázs:Az új patch kijövetelérõl van valami infod?Milyen stádiumban van?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nah most ehhez szeretném feltenni csak épp fogalmam sincs miket kell felhányni milyen sorrendben? Nah meg persze ki mit javasol?
Egy step-by-step ha nem túl megerõltetõ megköszönném! <#worship>#worship>
de ha valakit érdekel utcai szleng(amcsi),van vagy 50 könyv a vinyómon,megbeszélhetjük.Kb Ann Cook American accent trainingjétõl
a Random house Thesaurus of Slangjéig.😊
Balázsnak ,ha használja,az 1000questions 1000answers hanganyaga is😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Johhny B Good
Ennek:
But he could play a guitar just like ringing a bell
van a UDT nél egy kis pikantériája😊)
Néztem a morphologicok és a sztakit meg egy kézi szótárt és egyikben sem volt!
Elég sok HT rövidítést is ismer.
Az abreviation szó röviditést jelent, latin eredetû és valószinûleg vagy a latinból vagy a franciából került az angolba.
A kérdés így hangzik.
"What does the abreviation OF mean? HINT>>OpenFal<<"
Valaki megadná nekem erre a választ? 😊
Elég égõ, de ez van sajnos! 😊)
1. Tedd fel bármelyiket elsõnek egy Falcon4 könyvtárba bárhova.
2. Nevezd át a felrakott verziót pl. Falcon4_OF-re. Ekkor nem fog már elindulni, a reg. máshova mutat.
3. Tedd fel a másikat Falcon4 könyvtárba. Telepítés után ez fog mûködni.
4. Ebben az esetben az FF széria akármelyik tagja lesz aktív. Nevezd át mondjuk ez Falcon4_FF5-re és a Falcon4_OF-et vissza Falcon4-re. Ollé, megint OF aktív. Minden indíás elõtt azért a CE-t ellenõrzid. Lehetséges, hogy a játékban a setupot újra be kell állítani váltás után.
Így akármennyi F4 reget használó cucc fent lehet, csak nagyon figyelni kell, hogy mihez mitt tettél fel, mert szétcseszõdhet a dolog. a két eltérõ verzió esetén ez nem túl nagy veszély. Viperának volt olyan, hogy fent volt vagy 4-5 verzió a gépén.
Valaki leírná nekem a telepítés folyamatát úgy, hogy az FF is megmaradjon. Kerestem az OpenFalcon szóra egyben és külön, a telepítés szóra az install szóra de nem találtam meg azt amit kerestem pedig tutira olvastam már itt a mikéntjét csak nem tudom merre felé. Szeretném megnézni azt is mert kíváncsi vagyok.
Szerintem sehogy. A meglevõk konvertálása is cikis lesz. Nyílt adatbázis kell hozzá, hogy rendesen mûködjenek az FF4 installok.
Ha még soha nem moddoltál Falcont akkor évek kellenek, hogy megtanuljad.
Tudna valaki abban segíteni hogy hol találok információt arról, hogy hogyan illetve mivel lehetne az FF5-höz egy totálisan új hadszinteret készíteni? (eddig még nem foglalkoztam ezzel, de kipróbálnám...)
Very very Thanx!
www.smart-bus.hu
érdekes..
annó volt egy csajszi ismerõsöm aki asszem punk volt, vagy pánk
szom tudja már pontosan hogy hítták magukat mind1..
szóval a zene számukra akkor volt annál tutibb, minél bénább képzetlenebb botfülü, totál odanemvaló emberkék nyitották ki a szájukat..
szóval egyem a szívüket tündériek meg minden de betétdalnak szöveg nélkül sokkal flyájabb lenne
sztem <#miaz>#miaz>
érdekes ám hogy a gyermekeink (már ha lesz😊 ezen nõnek fel, meg a többi jó lelkü egyén kultúrális termékein...
persze lehet szeretni meg minden, hangulatos, ÉN is bírom..
de basszus ezeknek a tetveknek a nagyrésze szó szerint gengszter, aztán mikor megszedi magát és van pénze ügyvédre, akkor hirtelen kiad egy albumot hogy : HOPPÁ ANGYAL VAGYOK, HOPPÁ a rendszer a rossz
ezt értem a magyar szórakoztatóipar mértékadó köreire is...
Császár Elõd példul... DROGOS RENDÕR GYILKOS.. egy hete meg ott bratyizott a TVben a többi zs balfékkel együtt
ÁZURISTENIT!
<#ijedt>#ijedt>
pííííc<#zavart1>#zavart1>