Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
@😊Talált süllyedt,de fejbõl írtam
Hakan:Ha szépen megkéred TûzZsoltit csinál neked gondolom,de ha nem én kérek elnézést😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hakan
Gondolom, azért mert nem tetszik, de hagyjuk, majd keresek.

Molnibalage
Lemil blog, mesterlövészek? 😊

Hakam, milyen jobb Rafale skint akarsz? Mi a baj a mostnaival?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Az auszik tökös csávók,nem egyszer szidhatta õket Rommel😄
Akinek vágott szeme van az nem ér,azok 1x beássák magukat akkor vagy 6hónapig nem is agyalnak rajta mi lehet a további parancs😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Különben ,most hogy igy irtam,a japókra meg a koreaiakra is tennék manit.
Meg az auszikra

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Scottt
Hát a legendás német precizitás😊Egyébként szerintem is ez a 2 nép de inkább a németekre meg a svájciakra igaz ez,bár az angolok is azok ha van 1 jó vezetõjük😉

Hakan
Sziasztok, a Rafale gépre nem tud valaki egy jó skint?

L Viper
Küldj már priviben egy-két képet, milyen a reptér mellett a város pl.
Egyem a szivét a németeknek,eszükbe nem jutott mikor kijelölték a biztonsági sávot,hogyha két gép 1000km/h körüli relativ sebességû ütközésbe megy,akkor ott nem feltétlenül a "Nézd mama milyen szép"kiáltások lesznek többségben?Nem jellemzõ amugy a friccekre.
Nekem amugy az a véleményem,hogy a legfegyelmezettebb katonanép a német meg az angol.
Mikor Mogadishunál kimondta a GSG-9 a varázsszót😊egy bent lévõ tusz valami olyasmit nyilatkozott utána:
Hirtelen kommandósok jelentek meg a széksorok között,hihietetlenül higgadtak és profik voltak.Rögtön tudtam hogy a németek azok.

Molnibalage
Igen és igen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Jó kis videó.

1:35 nál mi volt a Grippennel?Tud róla valaki bõvebbet?
Nem ez volt a szoftverhiba?
Utána a choppernél a bakák biztos örültek az alternativ landing style-nak😊)
3:25 nél az a Frecce Tricoloris baleset van?Nem láttam még ebbõl a szögbõl....
Balesetek

Van azért erõ az F15 ösökbensasok

Molnibalage
LOD Edit gurunak kell lenni hozzá.

Willenbrock
Biztos be lehet tenni az F-15A-nak is valahogy.

HELP,hálás lennék,ha vki el tudná küldeni az OF4.7
C:\MicroProse\Falcon4\sim\-mappából a "Misdata" mappát.

Molnibalage
Mert szerintem a 3D modell más és a textúrák is asszem kétszer akkora felbontásúak.

Molnibalage
De. Install után van egy bak file az exe-rõl. Azt kõ használni. Kapocsolj ki minden antivírus komponenst - ha AVG-d van nem elég csak a tray-t lelõni a task managerben láthatod, hogy futnak az AVG különbözõ moduljai - és tûzfalat is. Nekem ez segített.

Molnibalage
Tényleg szép az OF is sok helyen, de vannak dolgok ami mellett nem tudok elmenni.

Miért csak az F-15C modellje szép? Miért nem lehet az F-15A-nak is betenni?

DANIELE
Na, nézzétek meg VIPER képein az F-15ket én szerintem az FF-5ben nem ilyen szépek lehet, hogy csak én képzelem be magamnak, de nem ilyen minõségûek, valahogy szerintem a kabintetõ is másabb.

JoeDestroy

Üdv a Zsoltoknak!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Az OF 4.7 gyökerében az F4-BMS.bak -ot nevezd át exe -re, elõtte az exet meg F4-BMS.exe.new -ra.
Az átnevezés után az ATI kártyákon is jó lesz az FPS ráta.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

arrow19
Zsolti odaadtam a Yakot? A tûzoltós repcsit sajna nem találtam meg még....
zsoltfireman
Nekem gyönyörû a környék is!!!

arrow19
Srácok nincs valami megoldás erre:
HD3870em van és FF5ben 60-70fps OFban meg 20-30?
Aszondják vegyek nVidia karit azt meg most adtam el...lehet megnézem a backup géppel is hátha azzal jobban muzsikál<#wave>
zsoltfireman
Azok az Aggressor F-15C skinek honnan vannak????
Klasz képek!
<#eljen>

L Viper
Akkor még egy szép esti OpenFalcon kép:

Meg pár szép is:

DANIELE
Az éjszakai nagyon hangulatos.

L Viper
Open Falcon képek:

Nem annyira téli csendélet:

Világító lámpák, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:

Wingman:

Több wingman:

De soká lesz még reggel <#szomoru1>.

Gundark 1 1
Banana jet.. hm.. egyéniség <#hehe>
L Viper
A reptér nagyon szép, de a környék elég katyvasz sajnos.
polluxware
ritka randa gép ez a Buccaner<#hehe>

zsoltfireman
Multi Danielel

zsoltfireman
Köszönöm Zsoltok!

Na? Viper? Air Show....Mondtam!

Köszönöm mindenkinek, és boldogot a többi Zsoltnak! 😉

www.smart-bus.hu

Scottt
Névnapot Zsoltok😄

polluxware

polluxware
majd látod.. tényleg<#eljen>

L Viper
Nem mondtam, hogy nem, csak kéne egy kis szabadidõ.
L Viper
Túl hosszú, ne Balázs kínlódjon a lassabb netjével, engem kért meg.
polluxware
Viper nem nyafogok ha azt mondod nem, Stimt..

de ezt hogy oldottátok meg annó hogy te raktad fel mediafire-re?

mind1, tényleg nem akarlak ezzel zaklatni

késõ bánat eb gondolat

L Viper
Ez gyönyörû. <#eljen>
zsoltfireman
Farnborough...

L Viper
Én visszarakom, de a kérdés a mikor. Egyben fél órám is alig van gép elé ülni.
Azt tudnám mi a francért kukáztad anno?

Flare dolgot meg felejtsük már el, attól, hogy itt már rengetegen leírtuk mi vagyunk hülyék, a beta tesztereknek nincs ilyen bajuk :-)
Hakan
Ja oké köszi mert nem igazán értek még ehhez

Molnibalage
Ez szerintem OF-hez van. A textúra paletta nem egyezik meg a FF szériáéval.

L Viper
Boldog névnapot Zsoltok !
Hakan

Klassz ez, hogy hátul is lehet ülni😊

Molnibalage
Szerintem ez a mostani modell telepítése. 5.22 LOD Edit az õsrégi.

Molnibalage
Ezekkel sem találkoztam eddig. Mikor kipróbáltam két Tornado-t minden oldalt el tudtam érni.