52965
  • L Viper #31222
    Multizni minden létező szimmel multiztam már, egyedül az FF5-el nem akar jó lenni.
    Nem azért írtam hogy elegem lett, hogy rágjál be, tényleg mindig a legrosszabkor hullik szét. De csak az FF5, más nem. Meg a multis próbáink kudarcai is elvették a kedvem.
  • Molnibalage
    Nem nézlek ekkora baromnak. Miért is néznlélek. De azért ez tényleg súlyos dolog ez. A mai modern TGP-k kifejlesztése pont abból az ODS-es tapasztalatból jön, hogy az akkori FLIR és MAV seeker olyan felbontást adott, hogy egy APC alig volt megkülönböztethető egy harckocsitól 4 mérföldről. Ezt nem vélték elégségesnek Ma egy Sniper ehhez képes csodákra képes. Ez jól benne is van az OF-ben! 10 mérföldről egy Q-5 és MiG-19 is lazán megkülönböztethető.

Azt sem értem, hogy mi volt az okoskodó. Inkább viccesnek érteztem.

Mi abban az oksokdó, hogy szerintem egy fatális hibát nem nézek el? Mert ez az. Mintha az F-16 radarja kétszeres hatótávolságú lenne és kétszer távolabbról lenne NCTR mód. Engedtessék meg, hogy engem ez zavarjon.

Ennyi erővel meg rágjak be a "mert elegem lett az FF5 hülyeségeiből amúgy is" szövegre? Nem rágok be.

(Én utoljára 12 bevetést repültem le zsinórban gond nélkül. Derstefék rommá multizzák magkuat hadjáratban. Videó is van róla.)

Béke.

• L Viper #31220
    Azért kösz, hogy ekkora baromnak nézel.
    Természetesen a fatális ökörségek nem férnek bele nálam sem.

Ezzel az okoskodó stílusoddal, hasonlataiddal, példálózásaiddal teszed magad ellenszenvessé az összes fórumon, blogon. Nem a tudásoddal, a stílusoddal van óriási nagy baj.
  • Molnibalage
    Persze, hogy játék, de ennyir erővel, akko AIM-54 F-15-re és nosza. Mert ilyen szenzorral űbertáp képesséet kapsz. Nekem ez nem mindegy egy játéban sem.

Mintha lenne főellenség a játékban. Te magad! :)
  • Molnibalage
    Fura, nekem teljesen jó az FF MAV seeker.
  • L Viper #31217
    A max beállítás is nudli volt FF5-ben, de annyira nem is érdekel, mert elegem lett az FF5 hülyeségeiből amúgy is.

Az meg hogy mi irreális, megint nem érdekel, mert nekem jó úgy ahogy van. Ez nekem csak egy játék marad, amivel így is nagyon jól elszórakozom. Még így sem árkád, ahogy OF-ben van.

Végülis Cimbinek válaszoltam, hogy igen, nálam is olyan az FF5 zoom, mint nála.
  • Molnibalage
    Csak az éppenséggel irreális nagyítás. A jenkik lesz*pnák magukat, ha ennyit tuda a MAV keresőfeje...

Milyen CE beállítás volt?

Régen ismertettem az MFD felbontás állítást. Állítsátok fejlebb és olyan TFR, MAV és TGP képet kaptok, hogy beszartok. OF-ben sajnos nem tudom feljebb állíani, máshogy néz ki a 3ckpit.dat fájl. Próbálkozni lehet, mert hasonlóságok vannak.
  • L Viper #31215
    Ja kisebbre van állítva OpenFalcon-ban, ezt rögtön láttam én is.
    De annak ellenére, hogy kisebb az alap nagyítás, az azonosítás mégis kiváló az OF-ben. Tökéletesen meg tudom különböztetni a célpontok fajtáit. Pl: harckocsi, javítóegység, SA üteg stb.
    FF5-ben meg a nagyobb zoom és jóval közelebb próbálkozva sem.

Állítgattam "kint" is FF5-ben, de ezt nem tudtam elérni, pedig ez csak OF alapbeállítás, konfig editor buhera nélkül.

Első közelebbi cél, nagyítás nélkül is tökéletesen látható, hogy javító egység:

Második távolabbi cél nagyítva, no comment:

• Molnibalage
    Ugyanazon zoom beállítható mindkettőn. Az OF-en lehet textúrázott és lehet kontrasztot változtatni.

Az OF-en alapból kisebbre van állítcva a nagyítás!
  • L Viper #31213
    Ha előtte sokat AF-eztél, vagy OF-eztél, akkor bizony szokatlan az FF5 ezen képernyője. Nagyon közel kell repülni, hogy valami kilátszódjon és azonosítani tudd.
    Többek között ezért is tolom inkább az OF-et és az AF-et. Én is próbáltam a Config Editorban a plusz nagyításokat, de nem sokat segít.

• JoeDestroy
    Még ilyen nem jött elő. A rendered TV/IR be van kapcsolva?
    Én a nagyítást a HOTAS Pinky switch-el szoktam elkövetni minden képernyőn.
    Az mindig az aktív képernyőn nagyít.
  • Cimbi
    Sziasztok valaki nem talalkozott olyan problemaval hogy a maverick celzo kepernyon a nagyitas csak minimalis volt?(a con. editorban att allitotam)
  • Cimbi
    Sziasztok

Valakinek volt olyan problemaja az FF5-l hogy a mavrick celzo kepernyon nem nagyitott csak minimalisat?
    mindent fullra huztam es igy is csak pixel nagysaguak a celpontok egy teherautot nem tudok megkulomboztetni egy tanktol (kivetel ha olyan 1km.re vagyok a celpontol)
    A config editorban is mar probalkoztam de ott sem tudtam orvosolni.
    A freefalcon forumon lattam hasonlo postot csaak megoldast nem talatam meg.

a gepem:sony vaio ns ati radeon hd mobility 3470 4 gb ram windows vista premium.
    Elore is koszonom a segitseget.
  • Molnibalage
    Demer gyors ajándéka.
  • Molnibalage
    Nem csak sok, nagyon választékos angolt tolnak benne. Fura, hogy nem ismered. A Bioware mindig is etalon RPG-kel gyárott. Pl. Baldur's Gate. Az NWN széria ennek továbbvitele volt csak generációs ugrással.
  • Wampa
    Azt nem ismerem,de ennyi angoltol megfájdul a fejem.....legalább kevesebbet ugatnának....sacrebleu:)
  • Molnibalage
    Tiszta NWN. :)
  • Wampa
    Uraim ,nincs köztünk egy prémiumos Rapidshare-os,esetleg nincs valakinek magyarositása a Dragon's age-hez?Megháborodok angolul olvasni ,ebben meg mindenki pofázik,csak pofázik,csak pofázik:(
  • Molnibalage
    Hírek a fejlesztők háza tájáról. 5.4 verziót megkaptuk. Még nem teszteltem. Ha nem lesz showstopper bug, akkor kisebb pofozgatás után ez lesz az 5.5. Talán karácsonyra, ki tudja. :)
  • zaccos1
    Az ATi nekem is csinált hasonlót,mikor elindult a ventilátor iszonyatosan elkezdett szaggatni,pedig elötte 1 perccel kapcsoltam be a gépet.valószínü hogy kicsi volt a tápom,bár hozzáteszem én baromira nem értek a számítógépekhez.nekem az segített hogy leszedtem a gép oldalait s így jobban szellőzött,és amikor igazán meleg volt akkor egy szobai ventivel hűtöttem az egész gépet.
  • zaccos1
    Akkor bejelentkeznék én is,üdv az Uraknak
  • JohnTerry
    töltődnek szépen lassan
  • Molnibalage
    Skacok, eddig az összes oktatófilmet le tudtátok szedni rendesen? Ha valami gáz van szóljatok!
  • Molnibalage
    Új oktatófilm került feltöltésre.
  • Molnibalage
    Fogalmam sincs.
  • JohnTerry
    Jah, érdekelne, hogy nálad is ugyan olyan-e. Szted a videókártyát hosszú távon nem károsítja??
  • Molnibalage
    Én sem értem. Szerintem ez most a "sajnos megszoptuk" kategória. Csináljak felvételt digi géppel?
  • JohnTerry
    Dede, remeg előtte kb, 1 másodpercig, aztán annyi....
    Igen, nálam sncs túlmelegedve..volt úgy, hogy bekapcsoltam a gépet és rá 2 percel csinálta..túlhevülésről szó sem lehet...de a kártya mégis úgy érzékeli? ki érti ezt....
  • Molnibalage
    Nem kezd el remegni a kép előtte?

Nekem is a Falcon és egy másik játék, mikor "fura módon" (A Falcon UI az az) használja a gépet, akkor olyan tüneteket mutat, mintha túl lenne melegede a gép. Ha megfújom ventilátorral, akkor abbahagyja a remegést. Apró gond, hogy a CPU és a videókari is jéghideg, mikor remeg a kép, tehát minek kell még hűtés?
  • JohnTerry
    Hali skacok!
    Lenne egy kis hardver problémám, gondoltam megkérdezem esetleg valaki találkozott-e hasonlóval...
    Tehát a közelmúltban vettem egy ATI Radeon HD4850 Vapor-X-es kártyát, ami úgy látszik nem szereti sem az AF-et sem FF5-öt... Mikor kint vagyok az UI-ban néha fogja magát, elkezdi eszméletlenül pörgetni a ventillátort és nem ad jelet a monitornak...ekkor csak a reset segít. Teljesen váratlanul jön elő, minden előjel nélkül. Érdekes, hogy a küldetés közben nem fordul elő, csak UI-ban, és más programoknál (Lock On, Flight Sim) sem tapasztaltam hasonlót.
    Ha valakinek van ötlete kérem szóljon!
  • Molnibalage
    Banner alsó sora. :)
  • Gundark 1 1
    Én vagyok az SG-n. Csak ha nincs mit beszélni nem beszélek.
  • Molnibalage
    Ja, csak nem ilyen tré minőségben.
  • Molnibalage
    Ez régen fent volt a redviperen, csak az megszűnt. Úgy emlékeztem, hogy az MF-es tárhelyen fent van. A jelek szerint nincs. Már rakom is fel.
  • repvez
    egy kis okito film a harchoz
    felirat jo lenne hozzá
  • JoeDestroy
    Na ez most jólesett!! :D
  • JoeDestroy
    Naná!! :)
  • Pzolika
    De rendes,még ennyi idő utánn is számontart az atya. :):)
  • Molnibalage
    Sajnos nem ő az egyetlen, akit nagyon régen láttunk erre.

Gundark, HungaroJET, Zaccos, Pzolika, neuro (ő indította még a topikot), elGi, Tgabbar.
  • L Viper #31183

Uhh ember, de rég láttalak SG-n.