52965
  • L Viper #30942
    Bízzunk benne, hogy az ilyen küldi utáni fagyogatások, CTD-k eltűnnek, mert voltaképpen ez a fő baj. Ezt viszont nem írnám a szolgáltató számlájára.
    Remélem ki lesz pucolva ami ezeket okozza, aztán világbajnok lesz.
  • Molnibalage
    Megjegyzem az ki nem adott release előtti beta az volt. Dersteffel 4-5 hadjárat bevetést repültem zsinórban és nem volt egyetlen CTD sem. Aztán kijött a márciusi, de még az 5.3 is még csak kalapálgatás.

Még 9 hónap után is Biker, i_hawk és Seifer szemetét takarítja BaldEgale. Tényleg beletettek jó dolgokat a kódba, de teljesen szétbaszták az egészet.
  • Molnibalage
    Nem én, ők. Én csak fordítottam. Valakinek az. Nem emlékszel, hogy AF-fel hogyan lehetett multizni? Csak Hamachival, amíg mikrós netem volt. Na ennyit arról, hogy melyik Falcon mire háklis. Az FF-hez nem kellett hama emlékeim szerint soha.

Azért az AF, FF és OF elég messze vannak már egymástól. A nagyszüleik még kb. azonosak, de ők max. uncsitesók. :)
  • L Viper #30939
    Már elnézést, de anno te harangoztad be, hogy milyen világbajnok lesz multiban.

A logika miért lenne helytelen? Az online századoknak a stabilitás és a jó kód a lényeg. Ne kelljen már szenvedni, elindítom kapcsolódok, és megy jól. Mi más kéne egy online századnak? Csak ez. Láthatod, még az AF rondasága felett is szemet hunynak.

Az AF és az OF is ugyanazon a 10 éves Falconon terpeszkedik, tehát nem ez a baj. A magyar netszolgáltatásra se fogjuk már, megsaccolni sem merem hány ember játszik neten ebben az országban.

Nekem szinte hihetetlen, hogy Dersteféknek sosincs semmi gond vele kampány multin. Bár ahogy elnézem elég sok TE-t gyártott hozzá. Talán azt tolják és nem kampányt.
  • LeonSilver
    Hilfe!!!

Srácok.Keresek egy képet ( régebben megvolt nekem, rá is tettem egy saját 29-es skinre de egész egyszerűen nincs meg ) ami ehet hasonló azzal a különbséggel, hogy a karakter jobbra néz ( ez annyira nem is lényeg ) és nem hímzett patch hanem rajzolt.Egy ilyen hímzés elég hülyén nézne ki egy gép oldalán :)

• Molnibalage
    A kijelentésed meg logikailag helytelen. Nem attól lesz jó a multikód, hogy online századok átállnak rá. Ha jobb lesz a kód, akkor átállnak rá. A videókon láthatod, hogy derstefék miket összehoztak. Pontosan időzített támadásokat. Az egyik fedezte a másik hátát, stb. Ha lett volna MANPAD indítás, akkor beszólhatott volna, ahogy én teszem AF alatt, mikor ti alacsonyra mentek és beüvöltö, hogy flare, flare, flare! :)
  • Molnibalage
    Csak a 'bármi más progik' nem tíz éves heggesztett vackok. Ez van...
    A magyar netszolgáltatás meg olyan amilyen...
  • L Viper #30935
    Hmmm "jutubon" is az első komment a CTD-kre panaszkodik, igaz ő még nem 5.3-al nézte :-)
    Bár tudjuk, Derstefék jókat játszanak vele.
    Na majd ha az online századok is átállnak FF5-re, akkor lesz jó a multikód. Ez a nem sávszél, hanem kiszolgáló típus dolog eléggé sántít, már bocsáss meg. Csak az FF5-nél van, bármi más progi megy hibátlanul a netjeinken.
  • Molnibalage
    Nem tudok segíteni. Youtubon is fent van és Patricksaviationra is feltettem, de ott szar a felbontása.
  • repvez
    csak az a furcsa hogy csak ennél az egy fájlnál csinálja ezt , a másik két rész simán lejött. amugy meg nem vettem észre semmi gyanus dolgot a gépemen ami virusra utalna. minden oldal simán bejön mindenhonnan tudok tölteni .
    A routerban hardwares tüzfal van igy az is sokat fog
  • L Viper #30932
    Furcsa. Valami van ott nálad szerintem is.
  • polluxware
    annó valmi trójai cucc csinált nekem ilyet... csak tipp, de nagyon emlékeztet rá
  • Molnibalage
    Komolyan mondom csinálj valamit a gépeddel. Tegnap is megnéztem, hogy elnidul -e, és ma is. Nekem tölti. Más sem szólt eddig. Valami nagyon gáz lehet nálád, ha semmi se megy rendesen. Se Falcon videó, se Falcon játék.

Valaki szaboltálta a géped és semmi sem megy, aminek köze van a Falconhoz?
  • repvez
    Az elsö rész nem akar sehogy sem lejonni csak visszatölti az elözö lapot állandoan
  • L Viper #30928
    Meg olyanokkal is, amin érdemes komolyan elgondolkodni.
  • Molnibalage
    Itt a végleges promo videó.

Ez mp4 formátumban van. Jobb minőségű és kisebb is, mint az előző. A taralom is változott egy kicsit. BsPlayer újabb verziói gond nélkül lejátszák vagy a Kmplayer is.
  • Molnibalage
    A Zeitgeist az én szememben egy vicc. Teli van olyan állításokkal, amin max. rögöhni lehet és ebből nagyon komoly dolgokat levezet...
  • Molnibalage
    Már megoldottam máshogy. Mp4 formátumban lesz fent az új video. Most töltöm fel, ez a kiadott verzió lesz.
  • JoeDestroy
    OFF.. ha valaki még nem látta volna..
    kicsit hosszú de tanulságos.
  • Boconadi
    szerintem csókolj. Én a kameránkhoz kaptam a progit, automatikusan feltett minden szart, de azt nem akarom hogy szemeteld a géped.

Egyébként igen, csak kész videókat tudsz átkonvertálni.
  • L Viper #30922
    A Tornado etalon és a D.I. utána következő szimjei is jók voltak
  • Buren
    félig-off

A Jane's A-10 fejlesztésének abbahagyásáról egy részletesebb (ámde régi) cikk. Tanulságos.
  • syscoHUN
    Ha meg lehet regi gammakat idezni akkor a masik csucs volt nalam a Tornado nevezetu szim.
    Eszmeletlen reszletesen volt benne a tornado szimulalva(egyik kedvencem).
    Azota sem futottam ossze Tornadoval szimes gammakban 8(
    Hiaba no mar akkor is szerettem azokat a szimeket amibe 3X101 gombot kelett nyomogatni 8)
  • repvez
    Hát én viszont azt látom hogyma már szinte alig jon ki nem WS arányu uj monitor, de ez lényegtelen ettöl még fennáll az amit mondtam , mert még mindig szerencsésebb eset egy hagyományos motitoron nézni egy 16:x arányu nem torzitott képu videot mint egy WS monitoron torzitva vagy fekete kerettel.

A mai világban meg nem hiszem, hogy bárkinek akadály lenne az ha valami fizetös és meg akarja szerezni igy vagy ugy, hogy használni tudja.
    a teszt meg nem jött még le mivel azt a nyomorult 14mb-ot is csak 15kb-al szedi igy meg 40perc lenne mire lejön .
  • Molnibalage
    A hagyományos nem ws LCD monitorok mind 5:4 arányúak. A 4:3 a CRT-val mehalt úgy nézem. A mezei userek nagy része meg nem ws-t használ tapasztalataim szerint.

A DVD-re azt hittem én is régen, hogy elég. Megvettem az egyik kedvenc filememet DVD-d. Bizony olyan lazán pixeles már a DVD a mai LCD-n, hogy ehaj...

A tesztet leszedted? Tökéletes minőség és 1/7 méret, amiről beszéltem. A progi viszont fizetős.
  • repvez
    ezt is megnézheted elég egyszerünek tünik .
    Video konvertállással foglalkozo topic meg van szinte minden nagyobb forumon (prohardwer,index,sg)ha felteszed a problémákat biztos hogy jönne rá válasz.

Amugy a youtubos hasonlatod ott sántit, hogy az igaz hogy ugyan annyi adatot letölt mint simán, de akár azonnal meg lehet nézni miközben tölti a fennmaradó részt.És ha jo a tömörités akkor a minoséggel sincs gond, ld.: néhány movietrailer gametrailer.

A másik hogyha kisebb a video mérete akkor nem kell több részbe szétvágni és nem kell bajlodni a különbözö darabok leszedésével összeillesztésével.
    Ezt az 5:4-es képarányt meg nem értem, mivel egyáltalán nem olyan elterjedt képarány mert vagy 4:3-as vagy 16:9 vagy 16:10-es képarányok vannak tulnyomo többségben.
    Az egy szép dolog hogy te ugy csinálod hogy kitoltse a képet, de lehet hogy a többség aki a videoidat nézi nem ezen a formátumon teszi és igy vagy torzitva látja vagy egy szép vastag fekete kerettel.

És a video minösége nem csak attöl függ hogy mekkora a felbontása.Sokat számit a szinmélység a bitráta a gyors mozgások stb..
    Sztem felesleges az 1280x1024es felbontás hiszen a dvd szabvány is 720x576-os és mégsem olyan rossz a képe még egy LCD-tvn sem.
    A HDRedy felbontás is csak 1280x720 a full HD meg 1980x1080 ami meg még messzebb van az általad használt felbontástol és mégis vannak fenn neten ekkora felbontással 6csatornás hangu trailerek 100MB köruli méretben .
    Nem kell akkora feneket keriteni ennek a minöségre megyek dolognak a dersteffes video tökéletes minöségü a youtubon is kirakva teljesképernyore 1680x1050-es felbontásra .És állitom hogy a 10perc kevesebb MB-kol kijött.

Amugy meg még nálam mindig nem jön le onnan a video darabjai az elsö résznél csak visszaugrik a kattintsak a letöltéshez a linkre részhez.
  • Molnibalage
    Na, ilyen minőség érhető el.

Asszem ideje paypalt csinálni.
  • Molnibalage
    Letöltöttem és felraktam a 2.6 verziót és közli a cucc, hogy 2.5.6-nál újjabb legyen fent. Újabb van. Akkor most csókoljak neki segget?
  • Molnibalage
    Még megnyitni sem enged fájlt. Közli, hogy rakjam fel az AviSynth 2.5.7 vagy magasabb. Innentől fogva már kicsit nem érekel, mert ne akarjon már engem bűvészmutatványokra kényszeríteni...
  • Molnibalage
    Tehát akkor ez megint csak arra jó, hogy egy már kész valamit kódoljon át, amit a Vegas kódolt. Kipróbálom, de most így első körben szkeptius vagyok.
  • Molnibalage
    Azért nagy FOV értéken érzeni a sebességet.

derstefék iszonyat jókat multiznak vele.
  • Boconadi
    Ez egy program, nem kodek. Használtam már digitális kameráról konvertáltam át videót a gépre. Youtube-n van róla vidi épp most néztem. Nem olyan bonyolult használni, és a leghasznosabb benne, hogy renderelés előtt a beállítások változtatásával próbálja becsülni a várható méretet.
  • Molnibalage
    Te is ezt használod? Ez csak egy kodek? Most is van Xvid kodekom. Vagy nem minden Xvid ami fénylik?
  • Boconadi
    XVID4psp
  • Molnibalage
    Mit kellene használnom. A jelek szerint valami H264 kodek kell. Múltkor letöltöttem, de a Vegas listában asszem nem volt benne. A yuoutube tele van tutorialokkal, de nekik ott a listában. Hogy a pékbe?

Azt is leírtam, hogy mi a gond, ha egyáltalán lefut a dolog, de majd fel is töltöm a végeredményt, hogy lássátok.
  • Boconadi
    Csak a Free HD videó konvertert használtad?
  • Molnibalage
    Kicsit több harci rész kerül bele és Tornado-t is bele teszem, ha már olyan szép.
  • z0ty4
    Most megpróbáltam ie-rel azzal simán jön. Vmi bibi lehet a SeaMonkey-val.
    Nah mindegy aza lényeg hogy jön.

Amugy mi lesz átdolgozva rajta ?
  • Molnibalage
    Nekem most jött le öt perc alatt. Fura.
  • z0ty4
    még mindig ugyanaz, nembaj próbálkozom tovább.

Egy kis off a humorosból reméllem nembaj

Torony: Hogy ne csapjon tul nagy zajt, legyen szives forduljon 45 fokkal
    jobbra.
    Pilota: Milyen zajt csaphatnank mi 35000 lab magasan?
    Torony: Olyan csörömpölöset, mint amikor a 707-esük összeütközik az
    elöttük levö 727-essel!

Torony: Ön most egy Airbus 320 vagy 340?
    Pilota: Egy 340 termeszetesen!
    Torony: Akkor ebben az esetben lenne szives a start elött a masik ket
    hajtomüvet is bekapcsolni?

Pilota: Jo reggelt Pozsony
    Torony: Jo reggelt. Csak tajekoztatasul: Itt Becs beszel.
    Pilota: En most eppen leszallok Pozsonyban.
    Torony: De ez itt tenyleg Becs.
    Pilota: Becs?
    Torony: Az.
    Pilota: De miert? Mi Pozsonyba tartunk.
    Torony: Okay. Akkor szakitsa meg a leszallast, es repüljön balra.

Torony egy Pilotanak, aki különösen durvan tette le a gepet:
    A leszallas nem ördöngösseg, az utasoknak finomabban is a tudtukra lehet
    adni, hogy földet ertek.
    Pilota: Nem szamit, ugyis mindig tapsolnak.

Alitalia Pilota, miutan egy Villamcsapas a fel kokpitot lebenitotta:
    Nalunk majdnem minden tönkrement. Semmi nem müködik. A magassagmerö sem
    mutat semmit ........
    Öt perc sirankozas utan bejelentkezett egy masik gep pilotaja: Ne
    pofazz,
    inkabb halj meg ugy mint egy EMBER!

Pilota: Ott eg egy leszallofeny
    Torony: Remelem eg ott több is.
    Pilota: Szerintem csak füstöl.

Pilota: Csak egy keves üzemanyagunk van meg. Sürgös intezkedest kerünk.
    Torony: Mi a helyzetük? Nincsenek a kepernyömön. Pilota: A 2-es kifuton
    allunk, es mar egy örökkevalosag ota varjuk a
    tankautot.

Torony: Problemaja van?
    Pilota: Tönkrement az iranytüm.
    Torony: Hogy tud ugy repülni, hogy az összes müszere tönkrement.

Torony: Leszallas utan kerem guruljon a Taxiway Alpha 7, Alpha 5,
    Whiskey
    2, Delta 1 es Oscar 2.
    Pilota: Mivan? Mi itt nem ismerjük ki magunkat.
    Torony: Nem tesz semmit, en is csak ket napja dolgozom itt.

Pilota: Startengedelyt kerünk.
    Torony: Bocs, de nem kaptuk meg a repülesi tervüket. Hova szeretnenek
    repülni?
    Pilota: Termeszetesen Salzburgba, mint minden hetfön.
    Torony: De ma kedd van!
    Pilota: Mi? ... Ja akkor ma szabadnaposak vagyunk.

Pilota: Itt nincs egy darab Follow-me-Auto sem?
    Torony: Negativ. Nezzek csak, tök egyedül visszatalalt a terminalhoz.

Torony: Magassag es helyzet?
    Pilota: 1.80 m vagyok es baloldalt elöl ülök.

Torony a maganrepülöhöz: Ki mindenki van a fedelzeten?
    Pilota: A Pilota, ket utas es egy kutya.
    Torony, egy durva landolas utan: Gondolom a kutya vezetett.

Torony: Van eleg üzemanyaguk vagy nincsen?
    Pilota: Igen.
    Torony: Mi igen?
    Pilota: Igen Uram!!!'

Torony: Adja meg legyen szives a varhatoan mikor erkeznek.
    Pilota: 'Hmmmm... A kedd jo lenne.