Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
OFF:
Na ez a durva modell,tegnap már lejött valaki felrakta kétfelé szedve.
Mit mondjak...ûber brutál! Iris modellek között ez viszi a prímet!
Bár a legfrissebb Avro Vulcan is dögös,jó kis repmodell,de csak FSX-re jó! De ez a Texan FS9-FSX(SP2)-re is,és mindkét esetben választhatsz telepítésnél,hogy Full vagy Lite legyen FPS szempontjából.De FS9-en is olyan mintha FSX lenne,FSX-en meg majdnem elájúltam a gyönyörtõl!
És micsoda skin-ek vannak hozzá......
ON:

polluxware
polluxware
jajjjjjjjj te!!!! ez Pilatus pc-9es

sajna fsxhez találtam csak eddig

annó találtam 2004hez is.. de hogy hol?

L Viper

zsoltfireman
zsoltfireman
Na ha minden jól megy Júliusban Volkel-ben élõben látom!

<#wow1>

zsoltfireman

zsoltfireman
Már jön!

Viper,OK! Mehet majd!

zsoltfireman
L Viper
Holnap este 10 után tudok jönni, szombaton valamivel hamarabb talán.
Tolhatnánk egy kis OF 4.7-et.
Múltkori kampány folytatást.
Molnibalage
Egyik sem lehetséges az exe korlátai miatt. MiG-21 FM datához inputot elég nehéz szerezni szerintem. Ha lenne normális FM akkor az AI lépteny-nyomon odavágná magát, mert túl nagy állásszögbe és kis sebességbe rántaná a gépet. Ezért nincs a cobra sem engedélyzve FM által a Szu-27-nek, mert az AI dogban mindig túlhúzza a gépet és placcs...

Falcon avionika miatt reálishoz csak kicsit is konvergáló MiG-21 pit építése reménytelen. Csak azért kap szép modellet, hogy az ellefélként leggyakrabban felbukkanó gépek ne legyenek annyira rusnyák.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Holnap egy kis multi? Már Viper-nek is a ravaszon az újja......

zsoltfireman
Szevasztok Emberek!

Lejött! Elég fasza! El sem kell menni Fairford-ba........<#vigyor2>

Szia Joe!
1000 éve nem hallottam felõlled!!!

polluxware
Látom lejött a link TûzZsolti😊 <#hehe>

Willenbrock
Milyen szép.Remélem jól kidolgozzák a hozzávaló kabinokat is,meg kaphatna egy hiteles repmodellt is.Akkor biztos hogy azonnal elkezdenék újra Falconozni.Mert ez a FF 5-höz készül ugye?

JoeDestroy
Kis szellõztetés a nagy melegben? 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman

OFF

zsoltfireman
Gyakorló repülések vannak...

Scottt
Olyan,szép ez a játék.Csak faszé nem lehet benne lõni<#violent><#gun>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman

Scottt
Ez egy olyan békés zug az SG-n amit még nem figyelnek a modik és nyugodtan lehet offolni^^😊 Persze ehhez 1 értelmes társaság is kell😊
Falcon topik én így szeretlek😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Huh, talán meg kellett volna nyitnom mielõtt hozzászólok. Azt hittem, hogy a magyar kollega munkája lesz. Errõl még hiányzik az általam javasolt dolgok nagy része. Ez még messze van attól, ha tényleg pontos modellet akarnak. Csak a legsúlyosabb hibákból vagy 6-7-et találtunk a faterral. Nem is hiba mind, inább hiányosság ami simán belefére texúrázás és polycount-ba is.

A srác idõrenben halad. Ami azrét gond, mert a játék szempontjából a leglényegtelenebb modellekkel kezdi. A PF/PFM, bisz a lényeg, ha reális koreai hadjáratokban gondolkodnuk. A többi hadjárat szempontjából még az MF fontos. Az F-13 totál lényegeten kategóra szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ha kabint is gyárt akkor a Falcon nem kaphatja meg sem azt sem a gép modelljét (mondjuk nem is kérték eddig a sakcok...), mert akkor megveszi az ED.

L Viper
Azért a fõ vonal inkább a Falcon, a repülés és ami azzal összefügg. Lantlények, náciufók, meg egy kis Off.
Ez már inkább sokszor egy baráti társaság fóruma, de az nem baj.
Molnibalage
Sakcok, lesz itt még szó Falconról is? <#vigyor1>

Scottt
Hát remélem, hogy az EECH-t töltöm 1 órája, mert ha nem Wampusek kemény lefokozásra számíthat😊
Tök dúrva,olyan népszerûek vagyunk mint amikor megjelent az FF5 pedig csak Wampa felrakta az EECH-t meg offoltunk 1 csöppet😊

repvez
alakul a 21-es már
Dolgoznak az ugyon remélem kabint is gyárt hozzá ugy mint az f22-eshez.Ha másét nem is de a bis vagy mf-hez jo lenne
Molnibalage
Ha egyedül vagy a TE-ben akkor mondtam már, hogy lehetnek ilyen gondok.

L Viper
Nekem van EECH eredeti, meg crack-es is.
"Megódgyuk", csak már romon vagyok a sok munkától. Idõt kérek...
Scottt
Te Wampa,de te most akkor mit töltöttél fel? Az EECH-t vagy az EEAH-t?
Mert nekem a Comanche vs Hokum kellene^^ A privi tárgya az meg EEAH,a feltöltött cumók neve pedig EECH*.*

Scottt
Na bakker lebuktam,most jön majd a vöröspísz, hogy micsoda állatkínzó vagyok pedig õ hívott ki..😄

Ja.Scotty ment a privát.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

A feka gyerek már legenda😊)
Itt mindenkinek megvan az EECH?Az alap.....

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

A harmadik megy,még van egy...ha fennt van ,küldöm a linkeket.
Tudom már mit jelent,annak a videonak a cime japánul,amire felvették a küzdelmedet Riskával a Vörös csillag tsz örökös championjával.....az nem gomba,hanem bajnok😊)
Riska vs Scott

Scottt
Fennt van már Wampusek?

Scottt
Neeem😊

Hé,csak az arigatót ismerem!A gosai masta remélem nem utalás
a hátsómra és egy szappant dobáló szerecsenyre😊))))))

De nada.....
Már töltögetem a másikat fel,most mûxik a médiafire.

Nézd a jó oldalát,mindenkinek van lyuk a seg.én😊

Scottt
Az alul repülõ pilóták vagy nagyon tökösek, vagy idióták voltak.
A könyvért meg<#worship><#worship><#worship>,Arigato gosai masta😊

Ja,a taktika hasonló ahhoz amit az amcsik használtak helikopterekkel vietnamban.
Elõl ment egy helikopter a csali,a karácsonyfa😊,mögötte és felette egy másik kivilágitatlanul.A sötét ló.Mikor az elsõre tüzet nyitottak lent,a második
meg lõni kezdte a torkolattüzeket.

polluxware
KIJUGATTÁK LENIN-T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#gun><#gun><#gun><#gun><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Nekem tegnap volt király.
Megnéztem a Tornádós filmedet,amiben a minifloppy😊van és egy szigetet bombáztak.Nosza,fellelkesültem ,kinéztem egy szigetnek látszó tárgyat és rátettem egy recon csapatot,mondom most bombázgatok Tornádóval.
Odaérek,sziget sehol,de a felderitõ mindig készen áll😊a nyilt tengerbõl ,úszva.rám inditottak legalább három KLR-t.
Azokat is csak külsõ nézetbõl láttam meg,mert alattam és mögöttem voltak.
A bombáim persze csobbantak.
Azért volt fasza,mert nem tudok egy árva chaffet se kidobni.Pedig azelõtt ment.Lehet hogy mégis a driver a hibás😞

Tuttam hogy vannak dzsedik vazze😊)
Ezek lézerkard nyomok

repvez
De használhatod azt a megoldást is rá hogy kétszer magnyomod az AA gombot az ICP-n.
L Viper
<#wow1><#hehe><#hehe><#wow1>
zsoltfireman
<#nyes><#nyes><#wave>

Molnibalage
Köszi. Az én szememnek viszont kicsit már elavult. <#zavart1>

Ááá köszönöm szépen! 😊

Melyik kéziköny Balázs, mert egy párban kerestem. 😊 F4, AF, AFHUN, FF4, FF4HUN, FF5 companion.

Tudom, hogy a saját bambaságom eredménye, hogy nem találtam meg de kerestem pedig...

Egyébként minden tiszteletem a tiéd a kézikönyvek és videók elkészítése miatt. Nagyon hasznosak!