Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
példul hogy addig laopzgatok a menük között míg elsötétül, és nem is enged behozni semmit
vagy példul rossz az MFD képernyõk bill kiosztása, és van is amit nem lehet mással csak egérrel manipulálni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A tail strobe lightra gondolsz? Nem lehet.
-nincs benne tornado meg néhány dds fájlal kevesebb van
Ettõl is olyan stabil.
-chaff/flare hiba
Csak ismételni tudom magam. Nem tudja egy beta teszter sem reprodukálni. Egyszerûen a frankeinstein installok vezethetnek ide.
JA!!! most jut eszembe! TE-ben általad új kreált misszióknál is fenn áll ez a flare hiba, tehát nem az a baj hogy régiek a training missznyák
[ig-nincs mobil SAM (nem is gáz😊
Szerintem meg az. Az elõrenyomuló csapatokat nem védi szinte semmi...
ezen kívül mi van még?
mert hogy õszinte legyek a Tornado sajnos használhatatlan az MFD bugok miatt meg egyszerûen olyan a repmodellje hogy ezzel az erõvel semmi szükség EUROfighter-re olyan tápos.
Az FM javítva lesz. Milyen MDF bugok? Ezzel sem találkozott még senki.
<#beka3>#beka3>
majd egyszer... addigra prosztatád is megnagyobbodik<#hehe>#hehe>
-rossz külsõ világítás (ezt talán lehet valhogy módosítani? ff5 1.0 másolgatással?)
-nincs benne tornado meg néhány dds fájlal kevesebb van
-chaff/flare hiba
JA!!! most jut eszembe! TE-ben általad új kreált misszióknál is fenn áll ez a flare hiba, tehát nem az a baj hogy régiek a training missznyák
-nincs mobil SAM (nem is gáz😊
meg mondtál még valmi AI fix-et ami talán azzal hogy az új exe-t haszálom eliminálódik a problemó.
ezen kívül mi van még?
mert hogy õszinte legyek a Tornado sajnos használhatatlan az MFD bugok miatt meg egyszerûen olyan a repmodellje hogy ezzel az erõvel semmi szükség EUROfighter-re olyan tápos.
1. Aragorn közölt egy tervet. Miért kellett tõleg eltérni? Az eredmény ismert. Tudom, hogy egy csapatmunka sokszor nem demokratikus, de mikor leírtam, hogy talán ezt kellett volna kiadni, mert ez legalább 3 hétig volt nyúzva és nem 3 napig, akkor többen egyetértettek.
2. A kiadott verzió után is lehetett volna hátraarcot csinálni.
3. Mindehhez jön még a zárt adatbázis.
Ti megkaphatjátok, mert úgysem jár el a szátok és magyarul meg úgy sem tudnak. Lehet, hogy ez most gerinctelen tettnek tûnik, de egyszerûen fel nem fogom, hogy két év után miért egy ilyen verziót kellett kiadni. (mondjuk pár dologban meg az A2.0 gyengébb, de legalább stabil.)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
aki meg tudja úgyis neked privátol....
csak egy ötlet<#miaz>#miaz>
nekem meg totál élvezhetetlen az alap.. nekem
Egyébként nálam a rendes FF5 is jó, ezért szedtem le az alfát.
Amúgy nem 20 perc feltölteni a feldarabolt cuccot :-)
Dogfightban F16 CJ és CG-vel soha, ha egyedül vagyok.
Gyakorlásokban soknál soha, néhol csúszással.
talán most kiderül mi a fekete füst😊
márha érdekel valkit😊)
Viper dölöttölte, és nem akarok nyafogni, mert ha akkor nem kellett
mostan már késõ bánat
várunk<#kuss>#kuss>
de ez már annyira nem is izgat, csak legalább ne lépne ki mindig olyankor amikor az ember belemelegedik és kampányol.
iszonyat szép meg minden... meg jókat lehet vele repenni
DE! amint az ember elkezdene egy kampányt
nem mondom tovább
(A villogás ideje még a released versionban sem jó, javítva lesz. Õszintén szólva nem érdekel. Huszadrangú nekem.)
valaki futtatta azt huzamosabb ideig? ott is volt CTD?
csak ha már ennyire nyafogunk miatta, azért jó lenne tudni😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
red flag