52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#31182 Szilikon spray? -
sindelnet #31181 huh...sry.....
-
sindelnet #31180 és tűzöltőzsoltinak -
sindelnet #31179 csak vipernek,és destroynak:
kalapács
többiek a kommentektektől kíméljenek.. -
#31178 A disznózsír vizes, de műanyagra jó. A TM HOTAST én a piros színű Chesterton nyomásálló zsírral kentem be. Az szó szerint megragad a felületen. A többit meg sima LZS-2 vel vékony rétegben. -
#31177 Mindenki másra esküszik.Részemről: Valamilyen állati zsiradék[disznó zsír pl]grafit por,összekever,fülpiszkálóval felvisz.voala^^ -
#31176 Akkor én is jostcikos poszttal jövök. Ti mivel szoktátok karbantartani a joy mozgó részét? Milyen kenőanyagot használtok? 4 hónapos a cucc, de úgy nyekereg, hogy ehaj... -
Skyline #31175 Ha érdekel vkit Force feedbackes Saitek Cyborg Evo Force fél éves újszerű hibátlan garis minden tartozékával 6 pénz.
Priviben. -
#31174 A felszállás előttit is. :) -
#31173 piper cub... (super cub)
csávó elég egyszerűen átugrotta az after landing checklistet -
#31172 Bazki!!!! Amíg nem szállt ki, komolyan azt hittem hogy részeg :D
Nem semmi volt.. -
#31171 kurvajó :D -
#31170 Ez dilis. -
#31169 OFF
Sosem voltam sznob, de ez akkor is bitang jól néz ki.
ON -
#31168 Valami szerveződik. -
#31167 Jó kis MP videó.
Hjdáratban tolják. -
#31166 Új oktatófilm került feltöltésre. -
#31165 Igen. Csak engem ez már nem vígasztal. -
#31164 a kovetkezö csapatnál már letiltották a musor alatt a chatet ahogy láttam -
#31163 Ja. Próbáltam felvenni a repültést, de tiszta lag volt az egész nálam, valószínűleg a chat miatt. -
netmester #31162 most mgy élőben http://www.virtual-airshows.com/english/vfattv -
#31161 Az eredeti F-22 kabin is kb. ilyen volt, csak le kellett degradálni, ha FPS-t is akarál a játékba. Azt nem tudom, hogy miért ilyen keményen. Az új F-16C pit max. 7-8 ezer poligonból állhat most az FF-ben. -
#31160 Épp a napokban gondoltam erre én is hogy hova tunt el ez a kabin , de akkor ezekszerint talán lesz belole valami és talán 3d-s is lesz belöle . akkor viszont tényleg nagyot fog utni ha ilyen minöségben tudják beletenni.És persze a kapcsolok funkcioit is . -
#31159 Azt hittem, hogy ez halott. Vagy két éve semmi hír nem volt erről. -
#31158 Az F/A 18 Precision Strike Fighterig voltaképpen a Korea átirata D3D-s kártyákhoz, persze más hadjáratot is kapott.
Azon az "oldszimes" linken még nemrég láttam. Megy szépen a mostani gépemen is. -
Wampa #31157 Mennyit toltam ezzel.....ez volt az első nekem -
Wampa #31156 Üdv V
Ezek még meg is vannak valahol:) -
#31155 Az ACMI ha működe végre az FFx.x alatt az nem lenne hátrány... -
#31154 Ez az egyik videó, ami a tanteremben a táblára vetítődik.
De jó menürendszer volt.
Tanterem, videómagnón vissza lehetett nézni és rögzíteni a bevetéseidet, leporellós printer kattogott, stb. Ezek az apróságok hiányoznak a mai programokból.
-
#31153 Ja, hogy ez gyári film? -
#31152 Ez mind etalon, ezekből az anyagokból tanultam a legtöbbet anno.
A Graphsim egy jó cég ( volt? ) Az AF is az ő művük "ugyibár".
A Hornet 3.0-tól kezdve az F/A 18 Hornet Koreán át az F/A 18 Precision Strike Fighterig benne vannak ezek a videók az oktató részben.
Az F/A 18 Hornet Koreát "nagydobozosban" is megvettem annak idején.
Még mai szemmel is a legjobb a kézikönyve a Hornet fedélzeti rendszereiről, légiharc üzemmódjairól, meg úgy általában a légi harcászatról.
-
#31151 Érdekes oktató film. -
#31150 Ott a pont :) -
#31149 AF MOD. -
#31148 Ha eljön a pillanat, akor lehet majd segíteni.
Nagyon egyszerű, csak repkedni kell makd. A TE-t is én adom majd hozzá. -
#31147 Anno kipróbáltam és ment. A gond az, hogy ehhez JDAM vagy GBU kell a géphez, mert anélkül nincs TGP. Az azonosítás távolsága meg elég kicsi. -
55manfred #31146 Na mert akkor felesleges a label meg a kezdőknek is...
-
55manfred #31145 A célzokonténer által befogott légicél azonositást meg lehet csinálni ff5 alatt is ?
-
#31144 Lehet, hogy Hamachival kellen próbálkozni? Derstefék is sokszor azzal tolják. Mintha a LAN emuláció "kisimítaná" a net bajait. -
#31143 A zárnyéka másé...