52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48199 A TV képe nagyobb felbontású mint a monitoré. Meg a google cardboarddal probálkozok, hogy hogyan lehetne a legjobb felbontást elérni .
A telefonom 1080p felbontású a monitor meg 1680x1050 es. namost ezt kéne valahogy ugy osszehozni, hogy az egy szemre jutó 960x1080as felbontást a legjobban torzitásmentesen ki lehessen használni. Hogy 3d-ben milyen lenne a játék.
Ugyan igy DCS és arma3ra is . -
#48198 Videokártya vezérlőpulton nem tudod átállítani a profilt? Egyébként mihez kezdenél a monitornál nagyobb képpel? -
#48197 hogyan lehet a falconban egyedi felbontást és képarányt beállitani? a -hires opció beállitva de nem ajánl fel nagyobbat mint a monitor felbontása vagy egyedi képarányt -
#48196 Adriatic beta Viszont illegál F-104 model van benne... Pontosabban a BMS modik szeritn nem megtűrt... -
#48195 Ajaj... Nekem anno adott B-52 modelleket 611-Eagle és azok bizony illegálok voltak. Ez az, ahol a sebesség szerint változik a szárnyak V beállítása?
Korea HD 2015 az Nizmo illegál oldalán van. Nem fogod megtudni szerintem, hogy honnan lopta ő vagy 611-Eagle..
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.23. 14:20:02 -
Talon11 #48194 Valaki meg tudná mondani, hogy ki készítette a Korea HD-ben található három db B-52 Stratofortresst? -
#48193 Passzolom Nvidiám van, de valahol itt van a baj szerintem.
Az UI és 3D világ közötti windowed / full screent hol lövöd be? Config Editorban?
Config Editor > Falcon BMS Display Extraction > Main fül.
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.01.22. 13:50:58 -
#48192 Ezzel próbálkoztam. Kikapcsoltam, bekapcsoltam és kombót is próbáltam. Eddig nem sikerült. A furcsa az, hogy az első opciónál asszem a 3 választást nem kínálta fel. Csak pipálni lehet azokat.
Az UI és 3D világ közötti windowed / full screent hol lövöd be? Config Editorban? -
#48191 Az a baj h stretchel vagy az aspect? Bővebb info
.
Nálam pl ablakban fut a UI border nélkül hogy lássam a TS-t meg tudjak mást csinálni ha estetleg várok vkit FO-n, ha 3D-be vagyok van csak fullscreenben.
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.01.22. 13:22:36 -
#48190 A torz UI-ra nincs ötleted? -
77pxdumbo #48189 Köszi. Kicsit egyszerűbbnek gondoltam, de megoldom :) -
#48188 Azért ennyire ne tolongjatok, dumbo ez az ami neked kell. -
77pxdumbo #48187 Üdv :)
Egy kérdés: a Falcon támogatja-e a 21:9 képarányt? -
#48186 Ja ja, írok majd neki. De ma is sokáig dolgoztam, ilyenkor már nem kezdek sem hobbi-projectbe, sem fórumozgatásba. -
#48185 Fogalmam sincs, hogy mi van a csomagban, hiszen megnyitni nem tudom. Tom kész csomagjában a LOD1 asszem 1500 poly körül volt. A leegyszerűbb az lenne, ha írnál PM-et TC-nek a BMS4 fórumon. Ismeri a nicked és igen hamar válaszol.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.20. 13:40:09 -
#48184 Persze, tudok, csak hét közben kevésbé van időm foglalkozni vele. Ami a csomagban volt high poly, azzal nem kell foglalkozni ugye? Csak a low poly-t kell textúrázni (mondjuk alig 1000 polygon, jóformán csak pár doboz meg henger). -
#48183 Skacok tegnap feltettem egy játékot és valami beállítást elbaszhatott. Azóta a Falcon UI-ja nem tartja meg képarányt. Van valami ötlet, hogy mit állíthatott el a játék a Catalystban? (A This War of Mine egyébként, mindenkinek ajánlom a gammát. KURVA JÓ...!) -
#48182 Kép.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.20. 03:04:03 -
#48181 Tégy belátásod szerint. A gsf rész még fehér folt számomra, hogy hogyan kell megoldani, hogy a játékban ha mozog akkor jól nézzen ki és hogy jól mozogjanak -
#48180 Tudsz vele akkor kezdeni valamit? Tom meglevő gépeivel adott esetben tudsz valamit kezdeni? Bár egy-kettő skinje már egészen elfogadható.
Ez egész jó.
Ez viszont nagyon nem...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.19. 19:50:19 -
#48179 Szép kabin.
A simpit próbálkozásomnál nekem is kitakarta az ICP-t tartalmazó benyúló középső panel a tőle balra és jobbra lévő részeket, mint pl. az RWR-t. Elméletileg elég pontos méretarány szerint építettem így nem kizárt hogy igazából is kissé beletakar. -
#48178 Valszeg az RWR, MFD-k és a többi műszer ki van téve egy másik monitorra is. -
#48177 Campaign Flight 1/17/2015
cockpit
nem zavarja, hogy a fele RWR nem látszik?
szépen leirja, hogy mit használ, lehet ki kéne próbálni. -
#48176 Neem, nyilván nem a repülőgépekhez hasonlítom, és nem is a DCS földi egységekhez. A 2-4K az reálisan hangzik, és abban bőven benne maradunk. -
#48175 Ne repülőgép számmal nézd. A BMS4 guidline szerint 2-4k-nél többől a földi egység nem állhat... Mármint a LOD1.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.18. 20:22:28 -
#48174 Megnéztem, a high polynak titulált modell is eléggé low poly, és sok helyen nagy a katyvasz, de ez még kezelhető.
Repvez.
A Gripen modellen is kell alakÍtani majd, de azzal ma már nem tudok foglalkozni. -
#48173 Tom, itten van TC egyik modellje próbakör gyanánt, hogy milyen UV mappet lehet rá csinálni.
SA-10. -
#48172 Wavey válaszolt, ez nem a TC féle modell.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.18. 09:14:12 -
#48171 Üdv Urak!
Joy vásárlás előtt állok.
Tudtok javasolni olyan boltot ahol be lehetne szerezni a TH Warthog HOTAS-t?
Én eddig csak egyet találtam.
THX -
#48170 De jó lenne már a Falconban is minimum egy ilyen táj.
Az ősrégi FS 2004-ben ráadásul lehet ütközni a fákkal is. :),
-
#48169 Na tesztelgettem ezt a textúra csomagot. Azért vannak vele bajok rendesen.
A tenger az nagyon nem jön be, az alap élethűbb. Évszakváltásnál pl az őszi tenger ilyen:
A téli tenger is hasonló, ismétlődő fehér furcsasággal.
Ki lehet cserélni a tenger dds fájljait, megtaláltam, de a partvonali textúrák is át lettek színezve, ezért nem jó a megoldás, mert úgy nem illeszkednek a színek egyáltalán.
Ami még nem tetszik, hogy az objektumok alatti kidolgozott alapok is eltűntek. Értem ez alatt, hogy pl bunkerek körül voltak utak, meg illettek a környezetbe, most meg csak olyan, mintha rá lennének dobálva a tájra.
A kisebb, egykifutós repterek körül is van alap az eredeti csomagban, ebben meg olyan, mintha pl művelt parcellákat vágna szét a kifutó.
A lőtérrel dolgozott, a készítő, az látszik, de nekem ez sem meggyőző. Jobb az eredeti.
Iszonyat nagy meló megcsinálni egy ilyen csomagot, az biztos. Vannak olyan területek, ahol kiváló a feeling, pl a képeken, amiket alant linkeltem, de ha az összképet nézem, engem zavarnak a hibák sajnos. -
#48168 A legacy Hornet olyan minőségű, hogy nem is értem, hogy a készülő másiknak van -e egyáltalán értelme... -
#48167 -
#48166 A vizet viszont kicsit elcseszte, mert nagyon látszik a textúrán az ismétlődés.
Nem tudja valaki a víztext melyik dds? Visszamásolnám az eredetit.
Ja, meg Szöulban a sportkomplexumnál sem dolgozta ki az álá dukáló textúrát, hanem egy másikat dobott alá, ami kissé nem oda való, de annyira nem vészes. -
#48165 Csak a szokásos értetlenkedés megint -
Ilyen városi csomopontok is? -
Talon11 #48163 A legalsó képen ez a új Hornet? Vagy keverem a Legacy Hornettel? -
#48162 Eddig is voltak. -
#48161 Már nem csak egy vonal az út
A Koreában is nagyon jó lett. A völgyekben nagyon élethű, ahogy kanyarog, főleg picit magasabbról. -
#48160 A Repvez által megadott linkben van.