Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit még nagyon szerettem olvasni az a Fékszárny - Blog.hu. Csak már régóta nem frissítik. 😞
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Gondolom a lóvé elfogyott ,de muszály volt befelyezni,pedig igéretesebbnek tünt.
Az efekteléssel elég gagyira sikerült, kár érte.
Erre bejön ez (nem a topik, az egész sg) mint új dizájn ?
Hogy egyek a szívükből...
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Meg érdekes látni, hogy ahány Marshaller annyi stilusban irányitanak
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Márcsak abból is gondolom, hogy természetesen megint beöltöztek hajózóruhába a riporterek és megint volt ancsából fotózás.
Egy külföldi TV-s stábnál még sose láttam hogy dedós modon kéne müsort csinálni honvédségi eszközökrõl.
Rendesen felépitve megterve a mûsormenet összeszedik, hozzá az infókat videokat és nem egy nap alatt forgatják le az összes nyersanyagot hozzá és nem a riportert kell bámulni hozzá a video 70%ban.
Szúszáá:
Érdemes megnézni azt is, hogy milyen távolsághoz jó és a neked megfelelőnél egy inkább nagyobbat venni.
Ilyennel én is szívtam párszor, elég kellemetlen tud lenni, főleg egy új tvnél vagy monitornál <#csodalk>#csodalk>
DVI-ból ezek a fajjták vannak és a Digitális nem kompatibilis az analóg verziójával
Milyen csati van a tiéden ?
A röhejes az, hogy a másik bemenete mintha analóg lenne, csak a tüskék vanak nem a tüskék és még valami fémlapos cucc a csati bal oldalán. Ez már az 1280x1024-es monitoromnál sem volt jó, ott is fehér csíkok jelentek meg...
Ha 1,5 méteres kábellel sem jó, akkor áldhatom a szokásos szerencsémet...?
Próbáld meg a monitort a gép közelében max 1m-es kábellel vagy amit adtak hozzá DVI-al.
Ha ott is hibás akkor lehet pixel hiba elvileg azt is 3 napig cserélik .
DE az is lehet, hogy a VGA adta meg magát, nekem is volt már ilyen, hogy elszált a hütése és fekete meg fehér kocskák jelentek meg játékokba.
De ha neked csak a monitor pixelei fehéredtek ki és mindig ugyan ott akkor csere
Vettem egy új 24 colos IPS panelos (?) monitort, de folyamatosan kis fehér pixelek villognak a képernyõn mindenfelé. Néhol szólóban, de néhol egyés kis folyamot alkotnak.
Kényszerûségbõl csak 10 méteres HDMI kábellel tudtam a géphez kötni. Emiatt lehet a baj vagy ez monitor gyártási hiba?
ON
GBU-32's Multi-Target Strike(TUTORIAL)
Fasza. Az ilyen dolgok miatt fontolgattam már egy éve is, hogy szarok a kibaszott BMS4-re és elhagyom a Falcon világát, mint fejlesztõ. A faszom teli van már ezzel a sok "copyright" meg "ezt nem használhatod fel" baromsággal és hozzállásat. Az isten szerelmére a BMS4 egy ingyenes cucc. A fejlesztõnek mindent meg kellene osztani a másikkal. Pont. Én mindig mindenkinek segítettem és bármit megosztottam és elmagyaráztam.
Az FO-ben meg valaki bevágja faszomtudja mért a durcit.... Hát a jó kurva édesanyját...
Abban kérném a segítségeteket, hogy a BMS 4.32 ben a JDAM nál mit kell beállitani ahoz hogy egyszerre több célt lehessen támadni.Illetve mit kell állitani ahhoz hogy a bombázáskor a visszaszámlálás hamarabb oldjon mint ahogy nullára vált mert nekem csak 2 ig jut el, de a lézervezérlésü bombánál elmegy nulláig.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv:falcon 16
van ez a Trackir emulator meg kell csekkolni
legalább is nem látok ilyen opciót.
bár Zotya is egérrel nézelõdött, de szerintem õ is nyomta közben a jobb gombot.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Vagy a joy-on lévõ POV hat -el. A 3-as (3-as bill) nézetben folyamatos a fejmozgás (szerintem akinek nincs TIR-je az ezt használja, mert így nem kell elengedni a gázkart vagy a botot)
Amúgy lehetséges a régi módon is szétnézni. A 2-es nézet (2-es bill) a régimódi 2d-s fülke nézõmódját szimulálja. Az az a joy-on a POV hat-el vagy alapból a numerikus billentyûvel lehet bizonyos szögekbe fix nézetet váltani.
A.S. nem tudom, hogy mikorra készül el az új tájtextúrával és mással így sanszosan nem várom meg.
Thunderbirds vip repülés pilótanõvel!
Az érdekessége hogy a teljes kommunikáció hallható végig.
Az 5. résztõl hud nézet egészen a hajtómûleállításig.
http://www.youtube.com/watch?v=a1fotRUChik&index=31&list=UUoxEddpu-DYJGutc--OpOmA
Jobboldalt a listában felfelé vannak a további részek.
Egérrel viszont nem szeretek nyomkorászni a 3d-s kabinban, lassabb mintha kézzel nyomnám a cougar-t vagy az icp.
Skeleton.
Azért mert nem reagálunk rá, nyugodtan linkelj videókat. Nézzük õket! <#eljen>#eljen>
Az elsõ F-16 videóban érdekes mód a HMCS felvételt találtam érdekesnek. Még sose láttam hogy mit mutat. Örülök hogy a BMS-ben is szinte ugyan azt látom.
https://www.youtube.com/watch?v=0IL3UoU9CbM
https://www.youtube.com/watch?v=0BcPN79snnE