52988
  • repvez
    komolyan mondom az ilyen dolgokkal kezdik megdögleszteni a falcont ahelyett, hogy minél jobban elterjedne . Sokkal jobb marketinggel lehetne gyüjteni a népeket .
    Ingyenes kis méret , realisztikus avionika nem fontos erőmű hozzá. egy csomo minden amit szeretnének az emberek ,de nem kapják meg .
    Ehelyet még akadályokat is görditenek azok elé akik segitenek nekik fejleszteni .
  • Molnibalage
    Nem fognak sőt, még changelog sem lesz mélyebben pedig több 3rd party fejlesztő is kérte...
  • repvez
    Eddig se nagyon használtam más helyszint, max a kinézet miatt a balkánt, de eddig nem éreztem különbséget a helyszinek között játszhatóság terén.

Jó lenne ha legalább egy kis morzsát dobnának már inkább . legalább ilyen dolgokról, hogy a 3rdparty modderek miket változtassanak , hogy mire megjelenik legalább legyenek már felkészülve az integrálásra, ne kelljen megint éveket várni mire kitalálja , mert ugye dokunemtációt megint nem fognak róla kiadni vagy progikat.
  • Molnibalage
    Uri_ba megkeresett. Eddig azt sem tudtam, hogy 4.33-as fejlesztőcsapat tagja. Úgy tűnik, hogy végre megcsinálják legalább az alap SAM (SA-2/3/5) modellezését az alapján, ahogy én csináltam. Konkrétumon nem mondott, de a BMS 4.33-ban a SAM modellezésen lesznek új feature-ok.

Asszem már mondtam, de lehet, hogy a 4.33 kiadása után dual install lesz szükséges, mert lehet, hogy semmilyen 3rd party helyszín nem fog rendesen működni...
  • Molnibalage
    BfB update, új installer van. Gondolom volt benne pár bug. Egyet egyből megtaláltam, a Hornet futóval zizi van gurulás közben.
  • Molnibalage
    Peddig bőve lenne miről... Pl. arról, hogy 3 év alatt miért nem sikerült legalább a legalapvetőbb dat fájlokat integrálni a BMS4-be és Dee-Jay szerint az ajánlásaimnak csak egy része, ha bekerül, mert "nincsenek meggyőzve". Na, nekem itt gurult el majdnem a gyógyszerem. A valós mérési diagrammal összevetett teszteket mutattam és a lassulási passzív szakaszt leszámítva a SA-2/3 teljesítménye (sebesség-idő) 3-4%-os pontossággal követi a valóst. Az SA-5 modell is adott profil esetén is 10%-on belül van és a HMZ közelíti a valóst. (Persze a kinematika semmit sem ér önmagában, ha a jelenlegi radar modellező értékek maradnának meg...)

10+ év alatt nem sikerült legalább a legalapvetőbb loadout beállításokat megcsinálni a vörös oldalnak, pedig kerülne kb. 2 órába az alapján, amit én elküldtem anno több embernek...

Igen, gyönyörűszép 3rd party theaterek vannak, de nekem folyamatosan hiányérzetem van, amikor teljesen impotens légvédelemmel kerülök szembe. Az alap SA-2/3 gyakorlatilag semmiféle fenyegetést nem jelent. Felkapcsolod az ECM-et és a minimális megsemmisítési zónáig közel lehet repülni. Az ARM-ok találati aránya majdnem 100%, stb.

Az FO-t most szedem le, megnézem, hogy mit tud.

Ha meg ez így csapdódik le, akkor ez elmebetegség jele. Én nagyon várom a Skyrimra motoron alapló Endereal-t és az évek óta készülő és lassan waporvare Gothic III CSP-t, de ettől még nem kötök bele senkinbe...
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.01. 10:22:54
  • repvez
    olvastam, sztem már mindenkinek elgurult a gyógyszere, és tényleg nem értem azokat akik nem akarnak belőle pénzt keresni akkor miért fáj nekeik ha többen is felhasználják a dolgaikat, nem hogy örülne neki.

Egyébként én ezt már kezdem betudni annak, hogy mindenki nagyon várja a 4.33-at és már nem tudnak mit kezdeni magukkal ezért belekötnek mindenbe, mert nincs más amiről lehetne beszélni.
    És ezen a helyzeten a DEv team csak ront a helyzeten mikor magára válalja, hogy bannolgatja az embereket mikor evidens, hogy a készitő és a felhasználó is egy táborba tartozik csak épp nézeteltérés van köztük.
  • Molnibalage
    Apa, kezdődik....

Viszont a készítőket sem értem. Mi a faszomért csinálnak bármit is és tiltják meg használatát bárhol...? Ha én értenék a 3D modellezéshez csak azért csinálnám. hogy bárki, bárhol felhasználja, amíg ezzen nem keres pénzt. Az FO ingyenes sőt, gyanítom az oldal fenntartói költenek rá, hogy legyen...
  • z0ty4
    Battle For Balkans 1.2.0
  • Borisz80
    ha nem lenne ott a falconos táj akkor azt hinném igazi műszerfal részletet látok.

Akár milyen szép és jó a DCS azért kezd már hiányozni a falcon....
  • Molnibalage
  • Molnibalage
    Tudom, hogy Balkán, de mindkettő FO helyszín.
  • repvez
    Azért ez a kép elég jól sikerült közel valósnak tünik(tudomPS-elt)
  • repvez
    egész jól néz ki, bár nem értem miért kellett ilyen bonyolultra tervezni
  • Cancri55
    Nem figyelsz, ez Balkán !
  • Molnibalage
    Nem súlyos vétség, de valami szarkasztikus kommentért kapott 1 hét pihenőt. Asszem.
  • Boconadi
    Ez az egesz bms + falcon kezd egyre baromma valni.

Az idö pedig megy elöre...
  • Molnibalage
    Szerintem ezt én is ki fogom próbálni, csak single-ben és moddolva. Kivágok minden ARH-t és saját szenzor modellezett cuccokkal lehet, hogy élvezhető is lesz.

Az fura, hogy itt van AIM-9M és AIM-120, mert a régebbi Sinai multis hadjáratban szándékosan volt AIM-9P és régi AIM-7.
  • z0ty4
    mert azok is.
    Battle For Balkans 1.2.0 preview video
    ha valaki még nem látta volna.....
  • Molnibalage
    Aragorn is bannolva van a BMS! fórumról. Nem tudom, hogy mit csinálhatott, de ezek a BMS fiúk egyre nagyobb barmoknak tűnnek...
  • Razor18
    Oh, f**k!...
  • repvez
    A TV képe nagyobb felbontású mint a monitoré. Meg a google cardboarddal probálkozok, hogy hogyan lehetne a legjobb felbontást elérni .
    A telefonom 1080p felbontású a monitor meg 1680x1050 es. namost ezt kéne valahogy ugy osszehozni, hogy az egy szemre jutó 960x1080as felbontást a legjobban torzitásmentesen ki lehessen használni. Hogy 3d-ben milyen lenne a játék.
    Ugyan igy DCS és arma3ra is .
  • VO101Tom
    Videokártya vezérlőpulton nem tudod átállítani a profilt? Egyébként mihez kezdenél a monitornál nagyobb képpel?
  • repvez
    hogyan lehet a falconban egyedi felbontást és képarányt beállitani? a -hires opció beállitva de nem ajánl fel nagyobbat mint a monitor felbontása vagy egyedi képarányt
  • Molnibalage
    Adriatic beta Viszont illegál F-104 model van benne... Pontosabban a BMS modik szeritn nem megtűrt...
  • Molnibalage
    Ajaj... Nekem anno adott B-52 modelleket 611-Eagle és azok bizony illegálok voltak. Ez az, ahol a sebesség szerint változik a szárnyak V beállítása?

Korea HD 2015 az Nizmo illegál oldalán van. Nem fogod megtudni szerintem, hogy honnan lopta ő vagy 611-Eagle..
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.23. 14:20:02
  • Talon11
    Valaki meg tudná mondani, hogy ki készítette a Korea HD-ben található három db B-52 Stratofortresst?
  • arrow19
    Passzolom Nvidiám van, de valahol itt van a baj szerintem.

Az UI és 3D világ közötti windowed / full screent hol lövöd be? Config Editorban?
    Config Editor > Falcon BMS Display Extraction > Main fül.
    Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.01.22. 13:50:58
  • Molnibalage
    Ezzel próbálkoztam. Kikapcsoltam, bekapcsoltam és kombót is próbáltam. Eddig nem sikerült. A furcsa az, hogy az első opciónál asszem a 3 választást nem kínálta fel. Csak pipálni lehet azokat.

Az UI és 3D világ közötti windowed / full screent hol lövöd be? Config Editorban?
  • arrow19
    Az a baj h stretchel vagy az aspect? Bővebb info
    .
    Nálam pl ablakban fut a UI border nélkül hogy lássam a TS-t meg tudjak mást csinálni ha estetleg várok vkit FO-n, ha 3D-be vagyok van csak fullscreenben.
    Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.01.22. 13:22:36
  • Molnibalage
    A torz UI-ra nincs ötleted?
  • 77pxdumbo
    Köszi. Kicsit egyszerűbbnek gondoltam, de megoldom :)
  • arrow19
    Azért ennyire ne tolongjatok, dumbo ez az ami neked kell.
  • 77pxdumbo
    Üdv :)
    Egy kérdés: a Falcon támogatja-e a 21:9 képarányt?
  • VO101Tom
    Ja ja, írok majd neki. De ma is sokáig dolgoztam, ilyenkor már nem kezdek sem hobbi-projectbe, sem fórumozgatásba.
  • Molnibalage
    Fogalmam sincs, hogy mi van a csomagban, hiszen megnyitni nem tudom. Tom kész csomagjában a LOD1 asszem 1500 poly körül volt. A leegyszerűbb az lenne, ha írnál PM-et TC-nek a BMS4 fórumon. Ismeri a nicked és igen hamar válaszol.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.20. 13:40:09
  • VO101Tom
    Persze, tudok, csak hét közben kevésbé van időm foglalkozni vele. Ami a csomagban volt high poly, azzal nem kell foglalkozni ugye? Csak a low poly-t kell textúrázni (mondjuk alig 1000 polygon, jóformán csak pár doboz meg henger).
  • Molnibalage
    Skacok tegnap feltettem egy játékot és valami beállítást elbaszhatott. Azóta a Falcon UI-ja nem tartja meg képarányt. Van valami ötlet, hogy mit állíthatott el a játék a Catalystban? (A This War of Mine egyébként, mindenkinek ajánlom a gammát. KURVA JÓ...!)
  • Molnibalage
    Kép.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.20. 03:04:03
  • repvez
    Tégy belátásod szerint. A gsf rész még fehér folt számomra, hogy hogyan kell megoldani, hogy a játékban ha mozog akkor jól nézzen ki és hogy jól mozogjanak