52967
  • LESCO
    Hát nem túl gyakran. De nem elférek baszki... :)
  • molnibalage83
    Milyen gyakran lépsz be? Lehet, hogy az inakív regeket törlik?
  • LESCO
    Tököm tele a BMS fórummal, nem tudok egy linket sem megnézni.
    Mindig elfelejti a regisztrációmat, az email címet nem ismeri fel, stb...
    egy év alatt harmadjára írok az adminnak.
  • arrow19
    Konkrétan én javasoltam Zotyának ezt a joyt te meg úgy alkottál véleményt hogy kb utánna se néztél erre céloztam. Ez viszont elég szexy nincs valakinek elfekvőben F-15SFS?

Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.02.10. 10:09:56
  • molnibalage83
    Milyen sztereotípiát? A linkelt termékleírás volt pontatlan, 4 gomb volt odaírva a kép meg nem zoomolható. Így már azt mondom, hogy nem rossz.
  • arrow19
    Cougar Throttle = 255 steps
    Cougar FSSB-R2 = 65535 steps 16 bit
    Warthog stick = 65535 steps 16 bit
    Warthog Throttle= 16383 steps 14 bit
    Saitek products = 2048 steps 12bit
    T-16000M = 4096 resolution 16bit
    Saitek Rhino = 4096 resolution 16bit
    Warthog = 4096 resolution 16bit
    Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.02.10. 10:02:55
  • arrow19
    @molni megint úgy alkotsz véleményt hogy képtelen vagy félre rakni a sztereotípiáid. Ne hasonlítsál már egy Cyborg Evot ehhez a joystickhoz, gyárilag az összes Saitek profiler/driver egy fos az anyagminőség detto,és mondom ezt úgy hogy szerintem elég sok Saitek joyom volt (ST90,X52PRO,X65) közülünk. Zotya kb 5éve egy Logitech 3Dvel tolja aminek a potijai kb azon a szinten vannak mintha egy XBOX kontrollerrel tolná, vonatkoztass már el a gombok számától ez a joy szinte az egyik legpontosabb low-cost joystick a piacon.

Amúgymeg:
    12 on the base and 4 on the stick
    Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.02.10. 09:52:00
  • molnibalage83
    Egy 4 gombos és gázkaros joyért 15k HUF? Ez kész rablás. Ehhez képest a Cyborg Evo egy isten cucc, csak a gázkar az, aminek az ellenállása szar, mert egy idő után annyira könnyen mozog, hogy folyamatosan fogni kell.

@vampire
    A Szu-27 csomagot meg elfelejtettem felrakni, bocs. Ma este remélhetőleg nem felejtem el.
  • z0ty4
    Akkor ez lesz a következő. Thrustmaster T-16000M
  • Borisz80
    speciel az iszonyat szar potméterekkel volt a gond. Kitérítem balra kb negyedig és nem érzékelte, tovább húzom koppig balra és csak fél kitérést érzékelt. Kalibrálás nem segített. Gyárilag volt szar. Gombjai mintha üvegből lennének, alig mertem megnyomni őket... Lehet hogy én fogtam ki pont egy fost, de a tapasztalatom az hogy az ilyen kategóriás joystickok nagyon gázak. Többször kellett már visszavinni hasonlókat. A mai napig a Blackwidow joy a tartalék joyom. Nem sikerült lecserélni egy egyszerűbbre.
    A másik tenyérbe mászó dolog, hogy az ár/minőség nem éppen kiegyenlített ezeknél a joyoknál. Rohadtul nem érik meg 8-10ezret az ilyen joy-ok. Max 5000 lenne szerintem a reális ár.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.02.10. 08:57:21
  • z0ty4
    thx. akkor ilyet sem kell venni
  • molnibalage83
    Repcsi 3D modellek, kabin. Az FM-re nem emlékszem, de bármit is változtattak, nem volt komoly, mert anno repültem vele egy kicsit és semmi egetverőt nem éreztem.
  • molnibalage83
    Goggle fordítóval a francia angolra. Metalhead is megszólal, és más BMS4 tag is.
  • Borisz80
    basszus nem tudtam összerakni hogy mit akarsz mondani
    Az utolsó mondatod világos; igen kérlek töltsd fel valahová a Szu-27-et. Köszönöm!
    Ez csak a cockpit vagy a repmodell is Szu-27-esítve van vele?
  • molnibalage83
    Akkor váltott, egy ideig pénzért adta.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.09. 14:32:14
  • Talon11
    A Nizmo féle F-15 fülke már ingyenes...és ki van adva
  • molnibalage83
    Metalhead csinálta az F-22 kabint. Szintén ő azt az F-15 kabint, amit majdnem készen ellopott Nizmo és már pénzért árulja. A Szu-27 kabin is közös volt, de MH ezek szerint nem tudta, hogy honnan van, mert a könyvára is nálam az ő neve és nem Nizmo alatt fut, de 611-Eagle-től is van valam, mert mindkettőtőé kaptam cuccot. Feltöltsem? Csak este tudom felrakni.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.09. 08:49:58
  • Borisz80
    vettem egy ilyet mert valamelyest emlékeztet az orosz gépek botkormányára.... de marhagyorsan vissza is vittem még az nap... katasztrofális minőség!

MiG-29
    Jó lesz. Csak nehogy bannolják az illetőt mert kiderül, hogy "piros sapkát hord".
    Amúgy alapból van 29-es cockpit a BMS-ben, csak félkész állapotban leledzik már mióta.

Az "illegális" Szu-27 cockpit-ot le lehet tölteni valahonnét? Mert az csak a régi Balkán PvP kampánnyal volt meg.
  • z0ty4
    Speedlink Phantom HAWK
    már csak egy rendes gázkart kellett volna építeni hozzá és nem is lenne rossz joy.
  • molnibalage83
    Jó látni, de első körben én a befejezett F-15 kabinnak örülnék.
  • repvez
  • molnibalage83
    Van Metalhead féle 29-es pit? Ez elkerülte a figyelmemet. Hol van erről legalább preview?
  • repvez
    hát azon van még mit faragni mire használható lesz a kinézetéről nem is beszélve.
  • Talon11
    Hát igen....de akkor Hayab MiG-29-esei kombinálva lehetnek majd talán a Metalhead-féle MiG-29 Cockpittal...kezd izgalmas lenni a jásztma megint
  • repvez
    Látom Hayab azért az orosz fegyvereket is kezelésbe vette meg a ruszki gépeket, kár , hogy a 29-es valahogy nem mutat olyan jól mint a rafale és a harrier amit eddig láthattunk töle.
    A japán részleg is eléggé bele lendult azért a a kabinok készitésével.
  • z0ty4
    Falcon BMS: Battle For Balkans 1.2.1
  • molnibalage83
    Ezek mind letesztelhetőek. Ha ez magvan bármely helyszínen vagy a mostani DB-n, akkor az újban is megy. Ezek nem másznak el és nem okoznak CTD-t. Ráadásul ezek meglevők cseréi, tehát még a DB-hez strukturálisan sem kell hozzányúlni. Mondom, a 3D modellek posztolásában semmiféle következtetést nem lehet levonni a 4.33-ból. Saját tapasztalatból mondom. A saját modom a 0. órában is kapott új 3D modellet és skint, meg a kiadás előtt közvetlenül is. Semmit nem kavart meg, a legkisebb problémát sem okozta. Ehhez képest egy új battalion létrehozásánl is mindent óvatosan és lépésről lépésre csináltam és mikor már a X-diket csináltam, akkor is figyelni kellet, hogy el ne toljam...
  • repvez
    Azt értem, hogy a bepakolás nem okoz sok időveszteséget,de azért nem árt letesztelni utánna, mert ilyenkor szoktak előadódni olyan esetek, hogy nem passzol megfelelően a helyére a bomba , rakéta esetleg belelóg vagy lebeg a beton felett a gép, mert azt amit lecseréltek nem volt pontosan modellezve méretileg.
    Esetleg valami textura gondokat okozhat.
  • molnibalage83
    Ha készen van a LOD, akkor kb. 1-2 perc lecserélni a cuccot. Hayab meg csak azt mutatja, ahol tart. A 3D modell készítés az, amitől a 4.33 fejlesztése teljesen független. Ha le vannak tesztelve, akkor kiadás előtt 30 modellt is be lehet pakolni 3 óra alatt utolsó lépésként. Én legalábbis így csinálnám, mert ez a logikus. Semmiféle következtetés nem szűrhető le a 3D modellekből arra vonatkozólag, hogy mi lesz benne a 4.33-ban. A BMS4 lelke a kód és minden más másodlagos. (Sajnos, mert a DB pont emiatt olyan, amilyen...) Amennyi 3D modell lesz kiadásig, annyi lesz. Ez több, mint sejthető. Az én MOD-om is így készült...
  • repvez
    Márcsak az a kérdés, hogy a képek mikor készültek, meg, hogy ezek benne lesznek e első körben a 4.33asban. mert ha mostani a kép és első körös akkor még nem zárták le a fejlesztést és igy még eléggé messze van a kiadástól.
  • molnibalage83
    MiG-25 update.
  • molnibalage83
    Hayab újra munkában.
  • VO101Tom
    Legszebb, hogy olyan pöcsök osztják az észt, akik a bot ráncigálásnál nem látnak távolabb, és még téged hülyéznek le, ha megpróbálod elmagyarázni, hogy WT miért nem szimulátor.
  • Borisz80
    A WOT az realisztikusabb még a valóságnál is. Ezt mindenki tudja.... nem?
  • JoeDestroy
    Jaja!
    Figyeltem én is.Fürtös és Her Laca hasonló okból fakadó kálváriáját.
    Lacát ki is vágták.
    Nagyon megy manapság a újra a feljelentősdi szarkavarósdi nem csak itt, hanem az élet sok területén.

Erkölcsi meghurcolások, ha van alapja ha nincs bélyeget nyom a be(fel)jelentettre amitől szabadulni igen nehéz.
  • molnibalage83
    Arra gondolsz, amikor a WOT-ot valaki szimulátornak titulálta?
  • Gundark 1 1
    OMG. Még mindig hiszel abban hogy az embereket érdekli a valóság. És balfaszozod ahelyett hogy ignorálnád a fenébe. Kedvenc csoportom a facén a kemtrél rajongóké. Itt gyűjtenek össze mindent az igazi konteó csoportokból, kezdve a gabrovoj számoktól a morgellons szálakon án a kemtréilg. Vannak fényhajók, meg angyalok is :) Először azt hittem ezek a beírások amiket betesznek trolloktól származnak. De nem. Nem tudod nekik elmagyarázni a valóságot, mert nem érdekli őket. Egy dolog bosszant fel komolyan az oltáskritikusok csoportjából való beírások. Na azon már néha én is bazmegozom. :) Szóval easy, és nem kell a gyogyósokkal foglalkozni. Látod milyen ámokfutás volt az IL2 topicban is.
  • Borisz80
    Nem baj. Küldetést bármikor lehet rá szerkeszteni. Na meg leginkább kíváncsi vagyok a hadszintérre.
  • molnibalage83
    Csak nevén neveztem azt, ami. Lásd itt.
  • Gundark 1 1
    Már megint a szokásos stílusodban beszélgettél valakivel? :)