52967
  • molnibalage83
    Vegye át valaki a topikot. Elegem van az SG-ből is. A moderáció valahol a szarkupac és a fosteger között van.
  • Molnibalage
    Hadjárata még nincs szóval max gyönyörködni lehet benne.
  • Borisz80
    Na akkor hétvégén újra felrakom a BMS-t.
  • Molnibalage
    Íme.
  • Molnibalage
    A Pillar of Hercules helyszín elvileg a napokban jön.
  • Molnibalage
    A teljes full visszanézéshez sokkal sokkal több adat kellene, mint amit most tárol a vhs fájl, ha pl. belső nézetet is akarsz. A vhs fájlt meg a kód gyártja le. Itt véget is ér a történet...
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.04. 13:00:46
  • repvez
    Valami olyasmit , hogy felvenni az adott küldetést trackbe amit esetleg beépitve vagy külső progival akár TE küldetésként mint Spectator vissza lehetne nézni különböző szemszögekből.
    Mert az ACMI igy is rögzit mint a trk a DCS-ben tehát nem eredményezne nagy fájlt . márcsak a visszajátszást kéne megoldani, hogy azt a 3d környezetben minden látható dolog szerepeljen .
    Hát a háttérben akkor is ki kell nyernie az adatokat amivel számol , igaz ebben az esetben ki kéne bőviteni a kabinban megjelenő kijelzők és visszajelző lámpák állapotát is, hogy belső kamerából is azokat a képernyőket lássuk ahogy az eredetin is.
    Igy mennyivel egyszerübb lenne tárolni is az anyagokat későbbi felhasználásra. mondjuk egy 2 órás repülés lenne 10mb ACMI fájl , most ezt csak kb 1 perc=1gb nyers videoval tudod megtenni és azon már nem tudsz nézetet sem változtatni.

• Molnibalage
    Márminthogy a Falcon 3D világában külső progival? Ezt el sem tudom képzelni, hogy hogyan lehetne.

Amennyire tudom a Tacview egyes adatokat számol és nem kinyer, és a BMS4 devek szerint nem mindig pontos. Mondjuk szerintem sokszor csak kukacoskodnak, mert én komoly hibát nem vettem észre soha.
  • repvez
    hamár ennyire bele tud nyulni az adatokban, jobb lenne ha egy olyan megoldás is lenne mint a DCS és CLOD -ba, hogy a 3d térben minden részletesen visszajátszható lenne a track.
    Nem hiszem, hogy több infó kéne hozzá kinyerni,csak a megjelenitéssel kell összehozni.
  • Molnibalage
    Új Tacview.
  • Molnibalage
    Most nézem, idén lesz 10 éves a topik!
  • Molnibalage
    Sweet FX-et használ... Szerintem pont hülyébben néz ki, szemcsés és fakó.
  • repvez
    Nemtudom, hogy kimilyen beállitásokkal és milyen géppel futtatja ,de néhány embernél rá sem lehet ismerni a falconra vagy legalább is jobban néz ki mint nálam.
    mint a 1362 hszben a screenshoot topican az F15 és a szu27.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.02.02. 21:26:52
  • Molnibalage
    Balkánon ritka a korallzátony. :)
  • Talon11
    Gyönyörű a részlet! Majdnem realisztikusnak tűnik
  • repvez
    ja már látom Guam terület
  • repvez
    ez most az amire gondolok? mert lehet ha kikerül azt nem nézik jó szemmel.
    Ha nem aza kkor ez a balkánból való?
  • Molnibalage
    Igen, csak magasról néz ki jól, de akkor is durva.

• Molnibalage
    Ha DCS közeli grafikát akarsz, akkor bizony ehhez is erőmű kell. Ha lekapcsolod a kabin árnyékot és a többi effektet, akkor tényleg száguld, de úgy azért közel sem olyan szép...
  • repvez
    komolyan mondom az ilyen dolgokkal kezdik megdögleszteni a falcont ahelyett, hogy minél jobban elterjedne . Sokkal jobb marketinggel lehetne gyüjteni a népeket .
    Ingyenes kis méret , realisztikus avionika nem fontos erőmű hozzá. egy csomo minden amit szeretnének az emberek ,de nem kapják meg .
    Ehelyet még akadályokat is görditenek azok elé akik segitenek nekik fejleszteni .
  • Molnibalage
    Nem fognak sőt, még changelog sem lesz mélyebben pedig több 3rd party fejlesztő is kérte...
  • repvez
    Eddig se nagyon használtam más helyszint, max a kinézet miatt a balkánt, de eddig nem éreztem különbséget a helyszinek között játszhatóság terén.

Jó lenne ha legalább egy kis morzsát dobnának már inkább . legalább ilyen dolgokról, hogy a 3rdparty modderek miket változtassanak , hogy mire megjelenik legalább legyenek már felkészülve az integrálásra, ne kelljen megint éveket várni mire kitalálja , mert ugye dokunemtációt megint nem fognak róla kiadni vagy progikat.
  • Molnibalage
    Uri_ba megkeresett. Eddig azt sem tudtam, hogy 4.33-as fejlesztőcsapat tagja. Úgy tűnik, hogy végre megcsinálják legalább az alap SAM (SA-2/3/5) modellezését az alapján, ahogy én csináltam. Konkrétumon nem mondott, de a BMS 4.33-ban a SAM modellezésen lesznek új feature-ok.

Asszem már mondtam, de lehet, hogy a 4.33 kiadása után dual install lesz szükséges, mert lehet, hogy semmilyen 3rd party helyszín nem fog rendesen működni...
  • Molnibalage
    BfB update, új installer van. Gondolom volt benne pár bug. Egyet egyből megtaláltam, a Hornet futóval zizi van gurulás közben.
  • Molnibalage
    Peddig bőve lenne miről... Pl. arról, hogy 3 év alatt miért nem sikerült legalább a legalapvetőbb dat fájlokat integrálni a BMS4-be és Dee-Jay szerint az ajánlásaimnak csak egy része, ha bekerül, mert "nincsenek meggyőzve". Na, nekem itt gurult el majdnem a gyógyszerem. A valós mérési diagrammal összevetett teszteket mutattam és a lassulási passzív szakaszt leszámítva a SA-2/3 teljesítménye (sebesség-idő) 3-4%-os pontossággal követi a valóst. Az SA-5 modell is adott profil esetén is 10%-on belül van és a HMZ közelíti a valóst. (Persze a kinematika semmit sem ér önmagában, ha a jelenlegi radar modellező értékek maradnának meg...)

10+ év alatt nem sikerült legalább a legalapvetőbb loadout beállításokat megcsinálni a vörös oldalnak, pedig kerülne kb. 2 órába az alapján, amit én elküldtem anno több embernek...

Igen, gyönyörűszép 3rd party theaterek vannak, de nekem folyamatosan hiányérzetem van, amikor teljesen impotens légvédelemmel kerülök szembe. Az alap SA-2/3 gyakorlatilag semmiféle fenyegetést nem jelent. Felkapcsolod az ECM-et és a minimális megsemmisítési zónáig közel lehet repülni. Az ARM-ok találati aránya majdnem 100%, stb.

Az FO-t most szedem le, megnézem, hogy mit tud.

Ha meg ez így csapdódik le, akkor ez elmebetegség jele. Én nagyon várom a Skyrimra motoron alapló Endereal-t és az évek óta készülő és lassan waporvare Gothic III CSP-t, de ettől még nem kötök bele senkinbe...
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.01. 10:22:54
  • repvez
    olvastam, sztem már mindenkinek elgurult a gyógyszere, és tényleg nem értem azokat akik nem akarnak belőle pénzt keresni akkor miért fáj nekeik ha többen is felhasználják a dolgaikat, nem hogy örülne neki.

Egyébként én ezt már kezdem betudni annak, hogy mindenki nagyon várja a 4.33-at és már nem tudnak mit kezdeni magukkal ezért belekötnek mindenbe, mert nincs más amiről lehetne beszélni.
    És ezen a helyzeten a DEv team csak ront a helyzeten mikor magára válalja, hogy bannolgatja az embereket mikor evidens, hogy a készitő és a felhasználó is egy táborba tartozik csak épp nézeteltérés van köztük.
  • Molnibalage
    Apa, kezdődik....

Viszont a készítőket sem értem. Mi a faszomért csinálnak bármit is és tiltják meg használatát bárhol...? Ha én értenék a 3D modellezéshez csak azért csinálnám. hogy bárki, bárhol felhasználja, amíg ezzen nem keres pénzt. Az FO ingyenes sőt, gyanítom az oldal fenntartói költenek rá, hogy legyen...
  • z0ty4
    Battle For Balkans 1.2.0
  • Borisz80
    ha nem lenne ott a falconos táj akkor azt hinném igazi műszerfal részletet látok.

Akár milyen szép és jó a DCS azért kezd már hiányozni a falcon....
  • Molnibalage
  • Molnibalage
    Tudom, hogy Balkán, de mindkettő FO helyszín.
  • repvez
    Azért ez a kép elég jól sikerült közel valósnak tünik(tudomPS-elt)
  • repvez
    egész jól néz ki, bár nem értem miért kellett ilyen bonyolultra tervezni
  • Cancri55
    Nem figyelsz, ez Balkán !
  • Molnibalage
    Nem súlyos vétség, de valami szarkasztikus kommentért kapott 1 hét pihenőt. Asszem.
  • Boconadi
    Ez az egesz bms + falcon kezd egyre baromma valni.

Az idö pedig megy elöre...
  • Molnibalage
    Szerintem ezt én is ki fogom próbálni, csak single-ben és moddolva. Kivágok minden ARH-t és saját szenzor modellezett cuccokkal lehet, hogy élvezhető is lesz.

Az fura, hogy itt van AIM-9M és AIM-120, mert a régebbi Sinai multis hadjáratban szándékosan volt AIM-9P és régi AIM-7.
  • z0ty4
    mert azok is.
    Battle For Balkans 1.2.0 preview video
    ha valaki még nem látta volna.....
  • Molnibalage
    Aragorn is bannolva van a BMS! fórumról. Nem tudom, hogy mit csinálhatott, de ezek a BMS fiúk egyre nagyobb barmoknak tűnnek...
  • Razor18
    Oh, f**k!...