52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48359 Nos igen ,de azért ugye az ember nemcsak egy simulátorhoz használná és kitudja mit hoz a jövö :) -
#48358 Köszönöm! -
#48357 Itt minden megvan hozzá
DE ha tudsz forrasztani akkor ebayről töredék áron beszerezhető minden komponens.
vagy innen
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.02.24. 10:40:56 -
#48356 Véleményem szerint Falconban nincs is sok értelme a 6DOF-nak (én legalábbis nagyon nem használom illetve minimalra van véve a curveja) illetve hol lehet ezt megvenni? -
#48355 Egy holland kabin épitő srác ( KUKKI) kipróbálta az ED trackert.
Azt irta viperpits oldalon,hogy neki nem kell a 6 dof mivel a saját kabinjában igy is tud dülöngélni, viszont a körbenézésnél problémát okozott neki, hogy 30-40 fok felett a TrackIR elvesztette a jelet . ezzel a cuccal bármerre tud nézni amerre akar nem zavarja meg semmi.
Mondjuk az egy kicsit érdekes számomra, hogy 200 fokos kijelzőn játszik akkor szinte már felesleges a forgolodás is.Mert ahogy a videon is látszik egy kicsit zavaró lehet, hogy a kabin másmerre áll mint amerre valójába megy a gép.
Max ilyen esetben a sisakcélzó mozgását vezérelném vele . -
#48354 A szimulátor történelmes írásom DCS/LOMAC részét átolvasná majd valaki, hogy mennyire korrekt a vonal bemutatása? Aki segítene az keressen meg PM-ben. -
#48353 Pontosan. -
#48352 Kizárt, hogy ilyen hobbi projecteknél hetekkel, hónapokkal korábban tudnának akármilyen kiadási dátumot, komolytalan is ilyenekkel dobálózni. Sem a programozás, sem a tesztelés, sem a hibajavítás ideje nem becsülhető meg, főleg ha a fejlesztők nem akarnak hibát benne hagyni. Max néhány nap lehet az az átfutási idő, amikor már látszik, hogy a tesztelőknél lévő véglegesnek szánt program tényleg bug mentes-e. De akkor azt már azt nem is szokták titkolni, hogy kiadásra felcsigázzák kicsit a jónépet :) -
#48351 A 4.33 új dolgai között ez kb. kerekítési hiba... Mutass olyan dolgot az általam elhintetteken kívül, amik megmutatnák azt, hogy konkrétan és biztosan milyen új feature-ök lesznek bent. Na ilyet nem találasz. -
#48350 Hátha a régivel összevetnénk akkor azért megtudnád, hogy hol történt változás, mely repterek lettek pontositva vagy részletezve ami eddig kimaradt esetleg. ilyen dolgok azét kijönnének. -
#48349 Semmi olyan nincs benne, ami bármi komolyat elárulni a 4.33-ról. Ezért nincs rejtve. Nem kell túlspilázni a dolgokat. -
skeleton #48348 Még a múlt héten is láttam hogy ctd file-ok voltak az egyik virtual squadron oldalán a bms 4.33 u15 verziónál. Gondolom amíg nem tartják elég stabilnak a programot addig nem fogják kiadni. Remélem az a 2015 március nem véletlen lett kiírva a combatsim checklist oldalon. RedDog benne van a fejlesztőcsapatban úgyhogy ő biztosan nem dobálózik dátumokkal feleslegesen. Ha csak belső fejlesztésre készült volna a doksi , nem rakta volna ki nyílvánosan. -
#48347 amugy belelapoztam és ez a light verzió a full majd jön .És ez a 2.1es verzió,de a 2.0ást m,ár kiadták 2014 szeptemberében a 4.33asra , ugyhogy akkor már nem lehetnek annyira messze csak mint régebben is irtam valamiért még mindig pakolásznak tesztelnek valamit és emiatt halogatódik a dolog. Pedig akát patch formájában is jöhetne az már. -
#48346 Nem kell PM, jöhet nyíltan is. Egybéként nem hinném, hogy lenne konkrét infó. Nekem is számtalanszor jön PM BMS tagoktól, de konkrétat még a legközelibb ismerősök sem mondanak mikor a SAM fejlesztésnél én voltam az összekötő Hpasp között.. -
#48345 esetleg más infó? Neked mindig szoktak lenni olyan helyről infók amire nem is gondolnánk :P (Pm-be is jöhet ) -
skeleton #48344 http://www.combatsimchecklist.net/F4download_navigation.htm
Letölthető a bms 4.33 hoz készített KOREA AIP. Remélhetőleg ez már a kiadás előszele. :) -
#48343 Na igen, nekem is elég fura volt, h azért fizessek, h nézzem ahogy dolgoznak... Szerintem ezeket teljesen ingyen kéne kitenni, kedvcsinálónak. -
#48342 szóval mákod van.
tessék:
http://fileposta.hu/richlet/fd?id=FcCb8f43234940BfA0A9Ca989c4aF196952e57F2612eC7C8
Így utólag is véleményezhetnéd a látható repmodellt! Érdekelne.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.02.21. 08:24:55 -
#48341 Talán azért vicc számomra, mert rossz volt a "marketingjük", inkább lenyúlás érzését keltették bennem mint azt hogy folyamatosan nyomon lehessen követni a fejlesztésüket. Szerintem ép eszű ember nem rontja így egy produktum szellemi értékét. A BMS fejlesztők is hasonlóan szarul csinálják, de legalább ők nem kérnek érte pénzt... fent kell tartani az érdeklődést mert máskülönben beleunnak a nagy semmibe az emberek és más felé keresik a boldogságukat. Na mindegy... én így éreztem a Fighter Ops-ot.
A videót meg erősen keresem, de ha jól emlékszem pont a lomtáras terráson van rajta.... -
#48340 Igen, arra a videóra gondoltam. Továbbra sem értem, hogy miért hívod viccnek. Akkor lett volna az, ha csak pénzt kértek volna és semmit sem csinálnak. Erről szó sem volt. 2010 táján zuhantak meg nagyon, mikor a fő programozó elhagyta a projektet. -
#48339 Tehát vicc volt. Mindegy mire fogjuk a kudarcukat. Pedig nagyon vártam a szim-et.
Ha mákod van, lehet hogy megvan még egy videóm a Fighter Ops-ból. Szerintem ezt keresed. HUD nézettel fordulózik, emelkedik stb. -
#48338 Azért viccből nem fejlesztenek ki alfa állapotig egy terrain engine-t és csinálnak meg egy rakás 3D modellt. Egyszerűen kurvára elszámították magukat, szokás szerint túlvállalták magukat. Az összes ilyen garázsprojekt szerintem értelmetlen, a Seven G-t is beleértve. Azt is 7+ éve fejlesztik és nincs kint. Mikor kint lesz szerintetek mit fog tudni? Hol lesz benne elég gép/SAM/AAA a normális környezhet? MI? Dinamikus hadjárat? Stb.
A Seven G-nek sokkal logikusabb lett volna egy DCS Hornet modult készíteni...
Egyszerűen be kellene látni, hogy 0-ról létrehozni egy olyan élvonalbeli szimet, ami legalább a BMS4/DCS vonalat alulról karcolgatja nem lehetséges ennyi erőforrásból. Ez már alsó hangon kétszer is beigazolódott. Ha a Jet Thunder Valaha megjelenik, akkor a DNF fejlesztési idejét is le fogja pipálni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.21. 07:55:40 -
#48337 jah, volt is itt valaki régen aki befizetett az area 51-re, és ezen a fórumon meg osztogatta a belső infókat meg képeket. Aztán jött valami magyar fejlesztő hogy ejnye bejnye... és kitiltották. Nevetséges.
LOL. egy kurvanagy vicc és lenyúlás volt ez az egész Fighter Ops... beismerem én is rá voltam izgulva, nem kicsit, de nagyon. -
#48336 Na irtam a srácnak emailt, hogy mit gondol a dologról.
Elég gyorsan válaszolt.
Azt irta, hogy elvileg lehetséges a dolog ,de még nem próbálta senki a gyakorlatban.
Az érzékelő maga nagyon pontos 1 ezred fokos pontosságú és a driverben állitható az érzékenysége.DE dead zone-t nem lehet állitani driverből vagy a szoftveréből ezt játékon belül kéne megoldani. a 2 fajta érzékelős panelból bármelyik használható ha csak a 2 tengelyt használjuk, mert a yaw tengely okoz a nézelődésnél is problémát amihez kell a magnetó szenzoros verzió ami megszunteti a középpont elmászást.
Tehát elvilekben egy önbeállócsapány vagy gömbfej elfordulás ellen biztositva elég lenne a joystick akadálytalan és kottyanásmentes mechanikájának és a bot végére ezt az érzékelő panelt rátenni. -
#48335 Nem lesz. Az ziher. -
#48334 Azokat valami webarchive oldalon biztos meg lehet találni ami egyszer felkerült a netre azt már eltüntetni nagyon nehéz.
Egyébként a simHQ-n van egy 10 részes interwiev róla:
itt -
#48333 Abból a szimből már soha nem lesz semmi? Ha jól emlékszem, ott nem kevesen fizettek előre... -
#48332 A két pre alfa videó megvan, de azon kívül volt anno pl. T-38 AoA tesz is. Én azokra gondolok, amikor még a készülő nyers XSI modelleket mutatták meg a reptereket. Azokat hol találod meg? -
#48331 Bármilyen hihetetlen a googleban megvan mindegyik és a youtubon meg a prealfa video is -
#48330 Egy hülye kérdés. A Fighter Ops-os korábbi képekből vannak valakinél mentések? A szimulátor történelmes cikkemhez kellene. -
#48329 Na nekem sem a landolással volt gondom. :)
Kicsit kiestek az MFD üzemmódok. -
#48328 Én a minap mentem egy kört. Semmi extra. Kicsit nyekergett mikor letettem, de azért húszon év szimezés nem múlik nyom nélkül :) Én is várom a 4.33-at hátha megjön a kedvem rendesen repülni :) -
#48327 én most azon gondolkodtam, hogy menynire lehetne felhasználni ezt a panelt a joystick tengelyek vezérlésére? Mennyire érzékeny és pontos a mozgáskövetése ehhez?
Mert ha ez megfelelő lenne akkor fillérekből lehetne egy potméter mentes és bonyolult mechanikát nem igénylő szerkezetet alkotni.
Mert ha 3dof fejmozgáshoz jó akkor a 2 tengely mozgásához is jó lehet a windowsnak mindegy hogy a fejed vagy a botot mozgatod -
#48326 Egy örömrepkedés egyszar majd mehet valamikor nyár elején. Addig csak beszerzek már valami rendes joyt... -
#48325 Köszi az infókat mindenkinek.
Kicsit repkedtem és nem túl nagy meglepetésemre, jó sokat felejtettem
Na ezzel a tudásszinttel marad egyelőre a gyakorlás. -
#48324 Mit csinaltal mar? :D -
#48323 Hali Viper!
Nagyon is van élet a bms 4.32 alatt, jelenleg is a Balkán 3 PvP kampány zajlik, van egy puma század, a leírtak alapján pont erre lenne szükséged.
Javaslom, hogy a linkelt oldalon informálódj, mert vannak feltételei annak, hogy a kampányokon részt tudjál venni. falcon-online
ez pedig a mi kis csapatunk: Puma -
Razor18 #48322 Így már ketten sajnáljuk az esetet... sorry :-) -
#48321 Hát ha nem tört volna össze egy hete a kocsim lehet érdekelt volna :( -
Razor18 #48320 Upgrade okán "felszabadult" az eddigi Asus gtx 660 Ti OverClock kártyám még 1,5 év (BestMarkt) garival. Esetleg érdekel valakit 44k környékén?