Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
isten áldja aki feltalálta ezt a kamerát
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Remek kis videó.
RWR-nél viszont nem kapcsolt HANDOFF-ot. 😉
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Híres lettél Jana bácsi <#taps>#taps><#worship>#worship><#wave>#wave>
DCS World MAGYAR Felhasználók a Fészbuk_ON Várunk mindenkit, akit érdekel a repülés és a DCS World! Szép napot.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De igaz is, mit is vártam volna egy '98-as játéktól.
Bár azért vannak olyan régi szimulátorok ahol a harapófogóhoz való utasítások benne vannak és jól is mûködnek.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Egyes sorok azért szürkék, mert ahhoz célt kell befogni. Radar, TGP, MAV, padlock egyre megy, de célpont kell hozzzá, mert arra vonatkozik.
Az ül, fekszik, ugat sem mûködik rendesen, mert pl. FF-ben a weapons free és attackra az MI a lehetõ legrövidebb úton próbált támadni. A BMS4-meg meg fogja magát az AI és néha átrepül a reptér vagy más cél túloldalára, 20 mérföldre elrepül és onnan támad... Nem is értem, hogy egy soha be nem fejezett játéktól hogyan várod el, hogy advanced BVC taktikát fogsz tolni. Még a DCS szintû új játékok MI-je is sokszor egy rakás szar.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kicsit mélyebb használati infók kellenének.
Pl a "pincer"-t mi alapján csinálja? Mert nálam teljesen kaotikusan viselkedik. Vagy ki se nyit vagy a másik oldalra nyit mint amelyik oldalt elhelyezkedik a formációban. Nyit, de még 20 mérföld után sem zár vissza.... nem értem.
Néha nincs is a választható utasítások között!
Meg pont az az oldal kellene amirõl te se tudtál semmit se írni, sõt mint írtad senki sem tudja hogy mik is azok.
Hát elég furák ezek az AI utasítások. "Ül, fekszik, ugat"... csak az ilyen alap utasítások mûködnek?
Ezekkel aztán marhára nem lehet AI-val normálisan BVR-ezni.
Most próbálom a manual alapján nagyjából autentikusra belõni.
Mi micsoda, mire való...
A G940 kialakítása nem olyan mint az F-16-osé, ráadásul a gázkaron lévõ két HAT Switch-et nem tudtam használni BMS alatt (ha kiválasztom a gázkart mint aktív joy-t a beállításoknál, akkor érzékeli azokat is, de egyúttal elfelejt minden beállítást a joy-on - szal én maradtam a joy-nál). Nem találtam még megoldást erre (Key mapper sem mûködik, próbáltam a hat switch-et sima klaviatúra gombokként szimulálni, de az sem mûködött).
Ami a gombkiosztást illeti, nem tudsz autentikus beállítást használni, már a botkormányon sem. A CMS, TMS, DMS gombjait is össze vissza kellett elhelyeznem, plusz a rakéta indítást, meg még pár fontosabb gombot. De hogy te miket és hogyan használsz, azt csak magadnak tudod beállítani (és ami fontosabb, megjegyezni). Ha kell, én el tudom küldeni a beállításaimat, de hidd el, hogy sokkal jobban jársz, ha magadnak állítod be ezeket.
www.pumaszallas.hu
Az alap sima koreában a tactical engagement opció alatt rengeteg training-et találsz a rampstarttól kezdve.
A joy beállításával kapcsolatban ütközni kéne TS-en!
Tactical Engagement - Training - címek értelemszerû gyakorlatot tartalmaznak
Van hozzájuk valami tréning script is de sose kapcsoltam még be õket.
A joy configgal kapcsolatban:
Van amikor a joy programjával kell beállítani egyes dolgokat, van amit BMS-ben rá tudsz konfigolni.
VO101_Tom-nak van G940-e, tõle kérhetsz joy profil-t. (vagy lehet hogy régebben már meg is tetted)
Korábban már jártam itt, de akkor idõ hiányában feladtam a Falconnal való próbálkozást. Most viszont van rá idõm, hogy beletanuljak. Tanácsot vagyis tanácsokat szeretnék kérni.
Az elsõ nagy gondom, hogy a joyt(G940) nem tudom rendesen beállítani, a tengelyek megvannak, de a gombok azok nem igazán akarnak mûködni. Ebben tudna esetleg valaki segíteni?
A másik kérdésem így az elején hogy a FreeFalconhoz készült oktató filmek mennyire használhatók a BMS-hez?
Illetve van-e olyan mission ahol lehet gyakorolni, pl a fegyverrendszerek használatát, le-fel szállást, a géppel való tájékozódást.
DCS A10C-vel szoktam repülni, Cancrival egy párszor repültünk együtt is, igaz a vizsgaidõszak miatt nem volt rá idõm az utóbbi 1 hónapban. Ott magát a gép kezelését viszonylag gyorsan sikerült megtanulnom, inkább a felderítéssel és a célok azonosításával volt problémám.
Elõre is köszönöm a segítséget!
falcon / docs / rl docs ---> AirToAir_InterceptProcedures....
Eredeti dokumentum címe:
NATC:
Flight training instructions - Air to Air Intercept Procedures Workbook (2008)
2v1 és 2v2
Most hogy végre szétnéztem a dropbox-ban találtam egy doksit mely pont azt tartalmazza amit olyan régóta keresek, mindenféle zavaró sallang nélkül. Bár a címe megtévesztõ mert "ECM usage"-nak van elnevezve, de ennél többet tartalmaz. Azért még maradtak nyitott kérdéseim, de alap irányelveknek nagyon jó infókat tartalmaz.
Van egy régebbi doksim valahol, "Naval Aviator; Intercept procedures" vagy valami hasonló. Azt feltölthetem a falcon-os dropboxba?
Köszi! <#worship>#worship> Én is kerestem a választ de joy-t dobtak ki az értékelhetõ linkek.
A google a barátom volt a check six oldalán már kérdezte valaki ezt a választ kapta rá
nem yoke, nem stick, nem grip... de ezek amúgy sem 3 betûsek.
Hát nem tudom mi a p*csnek szokták nevezni.
Szeretnék regelni egy F-16 -al foglalkozó fórumra, viszont van 3 ellenõrzõ kérdés és erre nem tudom a választ:
3 letter abbreviation for the control stick (lower case)?
Valaki tudja?
Azért fent leszek, hátha koreát nyomtok.
Mivel használjuk az amcsi IVC-t (UHF VHF rádió kommunikáció), így a 9987; 9988; 9989 portokat is célszerû megnyitni.
Amúgy srácok ha ki tudnátok ide írni hogy mikor van betervezett repülés az jó lenne.
Speciel én azért se multizok már mert sose tudni hogy most van, lesz e valami vagy sem. Nem tudok minden este a gép elõtt ülni (pláne a semmiért), viszont ha van elõre lebeszélt idõpont akkor legtöbbször szabaddá tudnám magam tenni. Tudom én csak 1 ember vagyok a sok közül de ha megoldható akkor miért ne lennénk egyel többen?
Az online PvP kampányokat én hanyagolnám, még ki nem javítják a hülyeségeit de a saját multikra szeretnék menni. Vagy ha használnánk az F4AWACS progit onlineokon akkor már nagyobb értelme lenne az egésznek, a hibáitól függetlenül.
Akkor én is jelentkeznék a ma esti 8-as multira.
Milyen hadszíntér kell?
Falcon Online
A downloads-ban letöltheted az online kampányhoz szükséges PvP-s hadszintereket.
Downloads
-Battle of Balkan
-Battle of Sinai
-Red Flag Korea
Jelenleg nincs aktív online kampány. De a PvP-s hadszinterek repülhetõek külsõ server nélkül is, saját host-al, vagy single player-ben.
Az online kampánybeli részvétellel kapcsolatos alap tenni és tudnivalók:
link
A falconos multihoz ki kell engedni a 2xxx portot. (nem emlékszem már pontosan hanyasat, a manual-ban sem találom) Valaki segítsen neki legyen szíves.
Online repülés másképp mûködik, mint a dcs-ben, ma est kb 8 körül gyülekezünk Team speaken, egy kis repülést tervezünk, ilyenkor alapvetõen egy amerikai, vagy a PC pilot TS-t használjuk, de fent leszek az 59-es TS-en is, és megbeszéljük a mikénteket, és hogyanokat 😉!
Szeretnék csatlakozni hozzátok,feltelepítettem az alapjátékot és minden kiegészítõjét.Régen nagyon sokat repültem a Falconnal,eddig meg DCS-el játszottam,de széthullóban a magyar közösség.
Online kapcsolatban segíthetnétek,kicsit nekem bonyolult nem tudok felcsatlakozni egy szerverre sem.
Ka-50