52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47999 Outerraával valami izé. -
Talon11 #47998 PAK FA? Ez még hadrendbe se állt!
De a Hornet cockpit tetszik...majd én is kipróbálom! -
#47997 Dee-Jay ezt írta.
It is the F-18 pit of the 4.33 (maybe he used the preview for advertising only (?) ... ) but for sure, this is "our" F-18 pit. -
#47996 ha most így kiborult a bili akár ki is adhatnák a 4.33-at -
#47995 Ha ebben benne van, akkor tutira benne lesz a 4.33-ban szerintem... Legkésőbb hétvégéin megcsinálhatom a Kora '80s frissítést, ha van rá igény. -
#47994 Hű Zotya, szép ez a 18-as. Tetszik. Benne lesz akkor a 4.33-ban vagy sem? Mindegy leszedem. Megyek vele néhány kört :) -
#47993 BMS4 fórumon kívül azt csinálsz amit akarsz, senki nem tilthatja meg neked, hogy az EBS cuccokat letöltsed és használd. Ezt maga Dee-Jay írta. A BMS4 fórum felületén nem tűrnek meg semmi ilyet. Szóval túlreagálni sem kell... -
#47992 csak spoiler mögé merem, nehogy balhé legyen belőle
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
f-14
su-27 lenne :)
csak gyorsan elindítottam őket dogfightban, szóval semmi sincs tesztelve.
Molni ezzel az a baj, ha egy illetékes véletlenűl erre téved, repülünk kifelé mindenhonnan az tuti.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.12.09. 13:56:00 -
#47991 Ha számotokra fontos, akkor összerakhatok olyan Korea '80s MOD-ot, amiben van Szu-27 és Hornet kabin, így lenne értelme a kék vs vörös MP repkedésnek, dez ennek terjesztése és reklámozása BMS4 fórumon tilos lenne, ez nekünk készülne. -
#47990 Leszedtem én is mert az F18 és a Su27 érdkelt. Su27 nálam rendben van, F14-nél csak a kabin moduljait látom, de semmi mást és kattintani se lehet semmire. -
#47989 Én ezek után nem csodálom hogy Nizmot kivágták... -
#47988 Az F-14 és Szu-27 esetén a pit vagy a repcsik modellje bugos? Az F-14 még csak WIP. Személyes használatra ezeket lehet integrálni, de soha semmilyen BMS4 fórum felületén terjesztett MOD-ban nem lesznek benne, ha az eredeti készítő nem oda szánta. -
#47987 leszedtem én is a modot, az f-18 rendben van. f-14 pit bugos, su-27 modell is az, később teszek fel képeket. -
#47986 Ha ma késő este lesz időm edzés után, akkor a Hornet kabint megpróbálom kiszedni és átrakni a MOD-omba teszteléshez. -
#47985 Lejött, megnéztem. Ez bizony az új C Hornet kabin... -
#47984 Megkaptam az állásfoglalást, nem mehet F-14 pit a MOD-omba, semmi Nizmotól. Tehát marad ez a mostani mykinge féle WIP. -
#47983 m1a1 topicbol:
"Which part of the "don't take credit for something you didn't do yourself" you don't understand Nizmo?
that's a shame. We thought you understood the rules and we saw good progress in your F-14 cockpit topic.
Too bad you went back to the wrong side mate.
I'm sick of ppl getting treated like gods here while they didn't do the work they pretend they did "
ujujjj -
#47982 Ebből kurva nagy gebasz lesz, mert a screenshot pl. a BMS4 4.33 Hornet kabinja. Szerintem szépen lenyúlta és kiadta őket. Nagyon ingoványos terepen vagyunk... -
#47981 Amugy tegnap kiadta a KoreaHD verzióját benne a szu-27-es és több más kabinnal együtt
És ott is irja, hogy tesztelve volt hogy kompatibilis a 4.33-al. -
#47980 Meg attól, hogy odairta hogy 4.33 még nem jelent semmit, mert semmi olyan nem látszik ami a mostanival nem lehetne.
Ennyi erővel a Tomcat is oda való amit mindenki kipróbálhat. -
#47979 Talán nem véletlen a megjelenése pont ammiatt tette ki mert bannolták.
Amugy meg sztem biztos hogy amig jófiunak látszott addig lehet ogy kapott egy tesztpéldányt, hogy a készülö gépeit műár bele tudja integrálni.
Egyébként valahol biztos fel lehet lelni a cuccot,csak amiről én eddig hallottam, az hardwer kulcsos volt, tehát ha nem tudjuk a jelszót amivel a saját harverünkre generál egy kódot akkor nem tudjuk telepiteni.
De akinek van kódfejtő/programozó ismerőse az ne tartsa magában ;) -
#47978 Öööö, zavaros az egész.
4.33...? Honan a frászból lenne olyan Nizmonak...? Ezt Nizmo projektje és őt most vágták ki a fórumról.... -
#47977 F-15C Development Test. Falcon "BMS" 4.33
végre egy kis morzsa -
#47976 Gőzöm sincs. Azon felül, amit már többször posztoltam, hogy mi lesz a 4.33-ban minden kérdés értelmetlen, mert azon túl nem tudni semmit. -
Talon11 #47975 Az F/A-22 Raptor cockpit is benne lesz a 4.33-ba, ha Metalhead kijavítja a hibáit?
(Igazatok van, hogy mind a 4 MFD működik a cockpitban) -
#47974 Azon videóban levő kabinok az FF-es Quawa féle kabinok protjai voltak. Az F-14 és az alap BMS4 kabin standerdjeitől messze voltak és qawa asszem hagyta az egészet a francba. A Viggent csinálgatja Snail valakivel, sanoszan készen van, de csak 4.33-mal jön. -
#47973 A Tornado cockpitet ki készítette? Jó egy éve volt youtube-on egy videó amiben a BMS 4.xx leendő kabinjait mutogatták....Viggen, Harrier, Tornado stb... A videó azóta eltűnt. Mi lett ezekkel a kabinokkal? -
Talon11 #47972 Akkor megnyugodtam, bár az F-15 cockpit jól jönne..viszont láttam az oldalán, hogy készíti a Nighthawkot, Skyhawkot, stb.-t -
#47971 Nem tudom, hogy hogy volt,de nekem már az elején egy kicsit gázos volt a Nizmo féle modellek ,mert nem azt az utat követte, ahogy egy normális folyamat müködik.
Tehát még kész sem volt semmi,de már szinte kész textura volt hozzá és annyi minden futott a neve alatt, hogy az képtelenség egyedül csinálni.
Radom munkáján és a publikáción látszik, hogy saját munka minden folyamatot szépen végig lehet követni .És nem ugy nyit a topicot, hogy már egy kész kabin texturákkal , és utánna kalapálgatja még.
Mint régebben irtam a D3D ripper nevű progival bármelyik játékból ki lehet menteni modelleket vagy kiszedni a FS-ből .De annak a polygon topologiáján meg fog látszdni, hogy valami nem jó vele, ezért látszik a nizmós modelleken hogy a kinézethez képest indokolatlanul nagy polygonszámúak voltak.
ÉS én teljesen egyetértek a bms csapattal mégha meg is van az engedély akkor is csak egy hulladék lesz belekalabálva ami elveszi a lehetőséget attól, hogy egy normális kisebb polygonszámú modellt csináljon valaki , mert akkor már azt mondják, hogy van már egy akkor felesleges mégegyszer megcsinálni, gondoljunk a Szu-27-re, ott is a polyszámhoz képest nem esek hanyatt a részletességgén, mnt ahogy a megjelenskor ki is fejtettem .
Ugyhogy ha nem tud saját modelleket készitenni akkor hagyja az egészet olyanra aki ért hozzá mint Radum és Hayab. A kevesebb néha több alapon és a minőség a menyniség helyett. -
#47970 Saját magad részére leszedheted és azt pakolsz be, amit akarsz, de BMS4 fórumán semmilyen olyan MOD nem lehet fent, ami tartalmazza a földi egységeket és talán az F-15 a kabint. Az F-14 kérdéses, mert egyérteműen mykinge munkájának folytatása és soha nem emelt szót ellene, mert hát az ő beleegyezésével ment. -
Talon11 #47969 Most akkor elúszott a semmibe több leendő cockpit, model, jármű? Egyáltalán lesz-e új F-15 cockpit? -
#47968 Akkor passz, valaki nem mond igazat. Milyen volt a viszonya a bms csapattal? Nem lehet hogy más miatt rakták ki, ez csak remek ürügy lett? -
#47967 Előre megmondta... -
#47966 Oké, de mivel ez elég érzékeny téma, nem az lenne a logikus, hogy ELŐRE megmondja, hogy "figyu srácok, van tt ez a csóka, átadja nekünk a modelljét, van róla papír is, én meg bekalapálom az engine-be. Így mehet?" Ha utólag kell magyarázkodni, az mindig gázos szerintem... -
#47965 És honnan a faszból tudja a BMS4 Team, hogy lopta vagy sem...? Kezd elegem lenni, hogy lassan látatlanuk kibannolnak mindenkit. Maga Aragorn írt PM-et már kb. harmadjára, hogy nevetséges amit művelnek...
Nizmo szerint azt, amit mástól kapott arról írásos engedélye van. Nem email vagy más, papíron rögzítve.
Tisztelem és becsülöm a BMS4 csapat munkáját, de lassan elmehetnének a ***** a baromságaikkal együtt...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.06. 13:21:44 -
#47964 Sírok, annyira profi
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2014.12.06. 11:59:10 -
#47963 Ja meg bannolták is ,mert megint lopta a modelleket másik játékból kimentette és azt alakitja át a falconba ,mint az összes " az sajátnak mondott" modelljei.
A Tomcat és a Eagle is ugyan ilyen , mert azt nem hiszem el , hogy ennyit ilyen gyorsan tud előállitani -
#47962 Új JSGME installer van a Korea '80s MOD-hoz. Ebben a lábnélküli Block 40 pit az alap és tartalmazza a F-4DSK fixet is, ezen felül egyes részei a MOD-nak is ezzel cserélhetőek. Ha valakinek nem MP kritkus MOD része/öltetle van azt is meg lehet ezzel csinálni karnalooch segít ebben. -
Talon11 #47961 Igen...a Sinsheim Technik Museumban láttam egy nagycsomó járművet, meg egyebet..
Ott láttam egy Niké-t
De azèrt jófajta cuccok lesznek a BMS-be! -
#47960 A Nike az egy ősrégi valami, a Hummeren alapuló meg az Avenger. A Falconban a slot rendszer néha nem jó és az egységek egymáson vannak. Lehet, hogy a Nike esetén ha van terepjáró és indító is, akkor ezeket egymásra pakolta....