52967
  • repvez
    Jana ha erre jár akkor ránézhetne a bannerra a dropboxában, mert a link oda mutatott innen és nálam nem jelenik meg se itt se a teszt topicban. vagy tegye át valami másik publicus helyre és modositjuk a kódot.
    Köszike :)
  • Molnibalage
    EMF 1.0, új helyszín.
  • Talon11
    Nagyon jó gép, amit Radium csinál! Lenyűgöző japán Masterpiece! (Bár láttam, hogyy készíti az új Hercules szériát)
  • Molnibalage
    Egész előrehaladott állapotban van az F-2-es.
  • Molnibalage
    Minden vadászpilóta alacsonyabb 2 méternél szernintem. A legtöbb típusban az 1.90 körüli pilüta is cipőkanállal fér bele és a katapultülések súlyhatára 90-110 kg táján van...
    A MiG-21 és Gripenben meg 99%, hogy még 1.90 magas pilóta sem fér be sehogy.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.17. 16:15:15
  • Talon11
    Igazad van...én az utóbbira voksolok, bár a kínai pilóták nem a magasságukról ismertek (alacsonyabbak 2m-nél)
  • Borisz80
    hát én a MiG-23-asban ülve sem látom az orrát pedig annak aztán jól előre nyúlik az orr része.
    De nézd meg még egyszer a j-10-es falcon kabinját. Nem olyan érzésed van mintha kicsit magasan lenne a nézet?
    szerk:
    A HUD kijelző felső része már az üveg felső szélét éri. Most vagy a pilóta 2m magas vagy a nézetet állította be rosszul a tervezője. Mindenesetre nekem nagyon furcsa a nézet.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.12.17. 08:02:27
  • LESCO
    ok megpróbálom azt...
  • Molnibalage
    Amúgy is a JSGME változatot ajánlom, mert abban van az F-4DSK fix és a lábnélküli Block 40 kabin. Tök egyszerű használni azt is. A jövőben csak ilyen install lesz, mert röhejesen könnyű frissíteni, Khronik meg ezzel a basic installal is hetekig késletette a kiadást...
  • LESCO
    Hát én egyszerűen csak elindítottam az exe-t. Tök szűz falcon u7-re.
    Utoljára szerkesztette: LESCO, 2014.12.17. 00:35:22
  • Molnibalage
    Melyik változat? A Khronik féle install vagy a JSGME változat? Másnak is volt ilyen, de erre Khronik adott már új változatot, úgy tűnik, hogy másnak sem jön be.
  • LESCO
    Van ötlet, hogy miért nem megy fel a modod, Molny?
    Ezt írja ki a telepítés elején:
    "7-zip cannot find the code that works with archive"
  • Molnibalage
    Bebizonyosodott, Nizmo pofátlanul lop. Úgyhogy inkább várjuk meg Metalhead-et. Nizmo F-14 pitjére se számítson szerintem senki.
  • Molnibalage
    Rakéta MOD az alap DB-hez.
  • VO101Tom
    Jajj, mi ez a katyvasz?
  • Molnibalage
    Új Tacview.
  • Molnibalage
    Metalhead munkája.
  • Molnibalage
    Mert van olyan gép és távolság, ahol látni. Ez nem marhaság, hanem úgy hívják, hogy geometria..
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.14. 18:56:55
  • Molnibalage
    Úgy tűnik, hogy Nizmo ezt is nyúlta, hála istennek Metalheadtől. Neki az F-22 kabinja fent van és elérhető és tervezi befejezni tehát ez egyszer talán elérhető lesz.
  • Talon11
    Bár egy kicsit nevetségesnek tűnik nekem elsőre a kínai írású cockpit, de azért tetszik!
  • Molnibalage
    Már a humort és szarkazmust sem bírják, ez egyre súlyosabb...
  • Molnibalage
    Vagy csak ennyire féltik, hogy bezáratja valaki a fórumot, mert lopott dolgot terjeszt valaki más rajta. Viszont azért a pollkorrektségnek is legyenek határai...
  • Borisz80
    Ez marhajó! Bár rohadtul nem érdekel a J-10 de legalább a Koreai hadszintér egyik gépét tették repülhetővé.
    Jó ez a csing-csang írás. Tök félinges.... hozom a szótárat.
    Azt viszont jó lenne ha végre elhagynák azt a marhaságot hogy a kabinban normálisan ülve lehet látni a gép orrát.... hülyeséééég. Mintha túl magas lennék a géphez. Az ülések meg állíthatóak.

Amúgy meg ha a készítőnek meg van minden engedélye akkor mit kell köcsögölni?
    Okádás ez az idiótizmus amit a team leművel egy ingyenes programnál.
  • Molnibalage
    Csak az nem világos, hogy mire kell akkor a donate gomb Nizmonak mikor 4k felbontáson kabin árnyékkal dolgozik és per pixel beállítással. Az én gépen rég megfeküdne ettől egy üres TE-ben...
  • Molnibalage
    Már belekötött hiszen Nizmohoz köthető, ezért soha semmilyen BMS4 fórumán terjesztett 3rd party cuccba nem kerülhet bele. Az , hogy ha magadnak beintegrálod az más tészta...
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.14. 10:17:22
  • z0ty4
    F-15C Dev Test 2
    na ez a gép, már g*cire váróós
    de majd a bms team ebbe is beleköt
  • Gundark 1 1
    Ez valami falcon átok. Mindig kell lennie csapatoknak meg embereknek akik harcolnak egymással. És az a legszebb hogy még ha pénzről szólna megérteném. De itt csak a "dicsőség". Cserébe megint heteket, hónapokat húzzák el.
  • Molnibalage
    Az angol fordítás sanszosan értelmesebb lenne...
  • Molnibalage
    Őszintén szólva kezd tele lenni a faszom a BMS4 készítővel. Az van, amit Ara írt. Semmi sem mehet, amit nem a házi kedvenceik csinálnak...
  • Talon11
    Ebből most balhé lesz? Mert máris lezárták a topikot..
  • repvez
    A google ezt dobta ki a leirásra:
    "Kínai: Köszönöm FSX MOD szerzők Kínából, kövér medve, kiváló anyagok, továbbá köszönetet mondani Frizen a Kínában gyártott háromdimenziós modelljét óvatos, végül köszönetet Metalhead Brazíliából segítségét J10 mod számhordozás folyamata, valamint a Kína Andy-Nighthawk J10mod mutat a telepítési folyamat."

Ezekszerint Metal Head is benne volt aki a F22-est gyártja
  • repvez
    Hát a kis vágottszeműek dolgozgatnak a háttérben.Remélem a kisház-hoember feliratokat nagyon gyorsan angolra lehet cserélni.

Radium irta, hogy az F2-es után a J-10-est is meg akarja csinálni kabinnak és a mirage F-1-es is már készül. Lehet ez már annak a projectnek a terméke.
  • Molnibalage
    Ez meg hogyan...?

• Cancri55
    wowww... valahogy mindig a ruszkikat filmezik, kísérik.....

SU-34 lefilmezve
  • Molnibalage
    Jelenleg is meg van oldva, csak kicsit bugis. Elvileg ezen a téren ígértek előrelépést, de hogy mekkora lesz...
    A 4.33-ban Dee-Jay szavai szerint már benne van a Hornet C kabin és AV-8 kabint is láttunk, nem véletlenül csinált hozzá Hayab 3D modellt.

A bibi az MI lehet. Jelenleg csak úgy lehet reptér egy hordozó, ha gőzkatapult modell van a hajón, márpedig az LHD-ken az nem kell. Viszont, ha kikapcsolod, akkor meg nem reptér... Ezen felül az MI nem az AFM-et használja tudtommal, tehát VTOL üzemre elvileg nem lesz képes, max a régi hackelt modellel tud majd rövidebb leszállára.
  • Borisz80
    Remélem nem csak 1-2 új kabin lesz az 4.33-ban. De ezzel a vas-szigorral....
    Carrier-ről való repüzem meg lesz / van oldva? Multiban is? Mert klassz a Hornet meg az F-14 de azért még is csak tengerészeti gépek ;)
  • Molnibalage
    Dee-Jay írta, hogy a packban levő Hornet pit egy iszonyatosan régi WIP kabin, köze nincs a 4.33 Hornet release szinthez. Nem tudják, hogy honnan szerezhette, de ezek szerint részben beigazolódni látszik az, hogy Nizmo nem egészen volt mindig őszinte...
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.10. 08:46:49
  • Molnibalage
    Szerintem a cockpit dat file nem jó, azért ilyen pocsékak és olvashatatlanok a szövegek.
  • z0ty4
    ha ez a kész Hornet kabin akkor elég nagy gáz van.
    - comm1 comm2 gomb nuku azt nem is sikerült váltani
    - icp panelon, hogy mi micsoda az passz, és csak akkor vehető ki, ha teljesen rá zoomolsz.
    ez lenne a Bingo kijelzése.
    és hogy ne csak a kabin szidjam, itt a landoló Hornet
    a futó nagy formában van :)
    ezen a videón is ugy néz ki a kabin mint most, sok mindent nem sikerült csinálni 2.5 év alatt

és mielőtt valaki nekem ugrik, tudom, hogy mindenki a saját szabad idejét áldozza ezekre a munkákra és nem kéne fikáznom
    szóval lehet még erre várni az tuti

Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.12.10. 07:05:03
  • Molnibalage
    A Hornet kabin érdekes, mert Dee-Jay továbbította az infót és senki nem szólt egy szót sem. Szóval ez kicsit furcsa, mert a végén még kiderül, hogy ok nélkül van bannolva Nizmo...?