Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Peddig bőve lenne miről... Pl. arról, hogy 3 év alatt miért nem sikerült legalább a legalapvetőbb dat fájlokat integrálni a BMS4-be és Dee-Jay szerint az ajánlásaimnak csak egy része, ha bekerül, mert "nincsenek meggyőzve". Na, nekem itt gurult el majdnem a gyógyszerem. A valós mérési diagrammal összevetett teszteket mutattam és a lassulási passzív szakaszt leszámítva a SA-2/3 teljesítménye (sebesség-idő) 3-4%-os pontossággal követi a valóst. Az SA-5 modell is adott profil esetén is 10%-on belül van és a HMZ közelíti a valóst. (Persze a kinematika semmit sem ér önmagában, ha a jelenlegi radar modellező értékek maradnának meg...)
10+ év alatt nem sikerült legalább a legalapvetőbb loadout beállításokat megcsinálni a vörös oldalnak, pedig kerülne kb. 2 órába az alapján, amit én elküldtem anno több embernek...
Igen, gyönyörűszép 3rd party theaterek vannak, de nekem folyamatosan hiányérzetem van, amikor teljesen impotens légvédelemmel kerülök szembe. Az alap SA-2/3 gyakorlatilag semmiféle fenyegetést nem jelent. Felkapcsolod az ECM-et és a minimális megsemmisítési zónáig közel lehet repülni. Az ARM-ok találati aránya majdnem 100%, stb.
Az FO-t most szedem le, megnézem, hogy mit tud.
Ha meg ez így csapdódik le, akkor ez elmebetegség jele. Én nagyon várom a Skyrimra motoron alapló Endereal-t és az évek óta készülő és lassan waporvare Gothic III CSP-t, de ettől még nem kötök bele senkinbe...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.01. 10:22:54