52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48319 Visszakeressem a DCS world topikban, hogy mit tud az a mini hadjárat? -
#48318 Szerkesztgettem én is küldiked, de egy Falconos dinamikus hadjárat hangulatát meg sem közelíti. Szánalom, hogy csak a grafikára gyúrnak, de a szimuláció gyak. nulla. Olvasgattam kinti fórumokon is és egyáltalán nem lep meg, hogy aktív pilóták is inkább az ősrégi Falconnal repkednek.
Hihetetlen jó a fedélzeti rendszerek szimulációja. -
#48317 Az egyik magyar DCS fórumos tag eszméletlen komlex mini hadjáratokat csinál, csak iszonyatos szenvedések árán. Van ott logisztika és minden más is, még a CA modulhoz is vannak feladatok. Online repkedésre még nem vagyok alkalmas, mert sok mindent nem tanultam meg a BMS4-ből és az alap hadjáratokkal nem is vagyok hajlandó. Dögunalom. Kb. annyira nehezek, mint leverni egy 5 évest.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.18. 21:01:09 -
#48316 Mostanában az FSX-FS2004 vonalon toltam. Műszeres repkedést. Jó, meg , élethű. meg eljárások, meg miegyéb, de kezd hiányozni a Falconos múltam .
Van pár DCS modulom, de nekem csalódás és dögunalom. Röhej, hogy egy 98-as szim. dinamikus kampányához hasonlót még meg sem közelített senki, azóta sem. Melóhelyet váltottam, az estéim szabadok, és repkedek megint. Jó lenne megint, a régi online team-el csapatni.
-
#48315 Készül. Ennyit lehet tudni a 4.33. Akkor lesz kint, amikor kint lesz. Soha nem lesz más a BMS csapat felfogása erről. Néhány új vagy frissített helyszín van.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.18. 20:46:18 -
#48314 Hi Urak!
Van valami újdonság mostanában Falcon fronton?
BMS új verzsön kilátásban?
Kicsit kezdem unni az FSX-FS2004 vonalat, harcászkodni vágyom, valami normális szimulátorral. (DCS bughalom nem vonz). -
#48313 Hayabtól? Nem tudom. Tom Catz modeljjei tutira nem kerülnek be a core DB-be az ziher. Magas poligonszámuk ellenére kidolgozottságuk és a skinmap színvonala messze elmarad a kívánatostól sok esetben.
Szu-30 esetén - ha azóta nem javította - a vezérsíkok és szárnyak tükrözve ugyanazt használják.
A Szu-24-nél a külső szárnyfüggesztők nem látszanak, gondolom mert a forgást nem tudta megoldani.
F-15-nél a hajtómű GSF nem mozog.
stb. -
#48312 Rámélem a hozzájuk való hordozó eszközök is kapnak feljavitást . -
Talon11 #48311 Akkor jó..kiment a fejemből -
#48310 Már megtörtént. Lásd itt.
JanHas csinált modelleket az AGM-65-höz és AGM-88-oz. Ez valamiért nincs fent az oldalán, de nekem megvan és a MOD-omban is benne van.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.17. 16:04:20 -
Talon11 #48309 Jók ezek...de van esélye esetleg a a "kék oldal" AG rakétáinak egy remakéra?
-
#48308 Még orosz fegyverek. -
#48307 simán.
Face-n dumáljunk majd. Gondolom már itthon vagy. -
#48306 Látom Zotya még mindig taposod a az itteni fórumot. :D -
#48305 #48270
tessék kicsit visszalapozni. én is ezzel szemeztem -
#48304 Vezérlő kereszt, akar lenni szerntem. Ez a POV hat mozgatható többirányú kapcsoló. Hogy megéri-e az árát, azt nem tudom. -
#48303 Sziasztok!
Azt valaki meg tudná mondani, PHANTOM HAWK Flightstick oldalán a "Digitális 8 utas vezérlőkeresz" mit akar jelenteni és, hogy az a joy megére-e az árát? -
#48302 Tomcatz térképénél votl ilyenről szó, ő is más elevation adatokat adott meg a javított térképénél, és a megváltozott elevation miatt csak akkor nem fog hülyeségeket csinálni az AI (föld alatt vagy lebegve közlekedni), ha a host és az összes kliens is pontosan ugyanazt a térképet használja. Mivel ez nem új map, hanem a meglévő Kóreát alakítja át, ezért ha online repkedsz, akkor felejtős sajnos... -
#48301 Azt nem tudom, mit qur el . de van egy pár jónat tünő képe itt és a tájtexturák se olyan rosszak -
#48300 Ez az új map elevation dolog teljesen elqrja az AI-kat és az online repülést. Valamelyik readme-ben írja. -
#48299 Nem csak annyit hogy new elevation test.De máshogy nem tudom, hogyan lehetne javitani a domborzatot csak igy -
#48298 Ő írta, hogy sűrűbb a mesh? Mert tudommal maga a kód nem engedi. -
#48297 Az eredetihez képest gondolom.Gyanitom , hogy megnövelt hálósürűséggel van csak a meglévő ujradefiniálásával.
Fighting Falcon tette fel , bár jó lett volna egy összehasonlitó kép , hogy ilyen volt ilyen lett .
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.02.14. 09:58:55 -
#48296 Mármint mihez képest? -
#48295 javitott domborzati háló:
-
#48294 köszi -
#48293 A miőséghez képest irreálisan sok poligonból állnak...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.12. 19:03:28 -
Talon11 #48292 Jók ezek, részletezett normálisan mindegyik...le is töltöttem -
#48291 Szu-27 pakk. A dátumok alapján láthatod, hogy melyik változat az újabb, nem válogattam szét. Kabin és a gép 3D modellje is benne van. -
#48290 Nem sürgős, majd néha emlékeztetlek ;) Csak azért kell hogy meglegyen, illetve, hogy a falconban is lehessen esetleg vörös erőkkel repkedni.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.02.12. 09:08:00 -
#48289 Ezt en is kibaszottul utalom, mondjuk en az esetek 90%-aban mobiltol nezem a forumot -
Razor18 #48288 -
LESCO #48287 Jól van, na.... -
Razor18 #48286 Akkor elmondom még egyszer: havonta egyszer törlik azt, aki regisztráció után egyet sem postolt. Nem havonta kell egyszer, hanem összesen egyszer kell postolnod reg után, és békén vagy hagyva, csak ezt havonta egyszer ellenőrzik. Az Announcements topik legelső sticky-je. Nem kell hozzá komplett "ÁSZF-et" végigolvasni, csak új belépőként esetleg illik tájékozódni, mik a szabályok. -
#48285 DE ahogy olvasom csak 4 tengely és 4 gombot lehet ugy használni? bár akkor az SFS-nél nem tudom, hogy jött át minden . -
#48284 Pedig de: The second life for your F16 Rudder and additionally Game Port Joysticks -
LESCO #48283 Nem tudtam...
Ritkán olvasok weblap policyt
De majd újra regelek akkor, és minden hónapban írok valami okosat... -
Razor18 #48282 Sőt:
Edit:
From now on, we will have an AUTOMATIC pruning schedule, it will take place monthly. I.e. YOU WILL BE PURGED IN ONE MONTH IF YOU SHOW NO SIGN OF POSTING AFTER REGISTRATION. -
Razor18 #48281 Postoltál már egyet is bármelyik regisztrációd után? Azokat ui. azt hiszem havonta kiegyelik. Lehet visítozni miatta, de honlap policy, úgyhogy kár.
Tudtad?
"Gents, please be aware that we will remove users with 0 posts from time to time to clean the database and to keep "about me" spammers out. So, if you intend to keep your user login and registration active, please post at least once after registration.
If you don't know what to post but want to keep your registration active, simply say "Hello" in the "Zero Post" thread: http://www.bmsforum.org/forum/showth...-Zero-post-etc " -
#48280 bakker tökön szúrom magam ha megcsinálják a F16FLCS/TQS-hez is ,mert akkor feleslegesen lett szétszedve az enyém