Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borisz80
múltévben kijött <#papakacsint>

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
A repmodell szerintem gáz, ilyen kóvájgó gépmozdulatokat csak az USAF-ban tapasztaltam. Olyan mintha egy gumiszalag lenne a gép orrára kötve és mindig visszarántódik ű, himbálózna egy kicsit miután semleges állásba hozom a botot.
Az meg szerintem nevetséges, hogy a bot hasrahúzásával 350 kts-nél egy 12g-s hipergyors bukfencet lehet csinálni. Olyan mintha nem működne az állásszög szabályozó rendszer. Az F-15-nek az avionikája nagyon jó, a grafika még elmegy az 5nm bubble-t leszámítva, a repmodell viszont abszolult nem tetszik.

Fórum
Szerintem szuper lett!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

repvez
Nem tudom mi befolyásolja a dolgokat,de a teszt oldalon nincs ekkora hézag a banner fölött
Molnibalage
Ez a régi kinézet mellett is így volt A banner méretén még lehet egy kicsit nyerni és banner felett is van egy kis szünet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

VO101Tom
Szép a fejléc, de nem túl magas? Amikor megnyitom a fórumot, még a legelső hsz-t sem látni, és görgetnem kell lefelé, hogy akár a szövegmező is használható legyen... valami laposabb jobb lenne sztem...

www.pumaszallas.hu

repvez
A több hosszászólás miatt itt elcsúszott a szinátmenet 😞
L Viper
Hát ez ilyen. A megjelenésekor eléggé megfektette így is a gyengébb gépeket. 😊
A repmodell a legutolsó peccsel szerintem mai szemmel is nagyon komoly. Az avionika is, de már csak nosztalgiázni rakom fel néha pár kör erejéig.
z0ty4
Még egy Mirage videó.
nem lett rossz....

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Borisz80
Janes F-15 kampányát sikerült elindítani, de sajnos repülés közben 2 próbálkozásból 2x random kifagyott.
Hatalmas negítívuma a programnak az hogy CSAK 5 mérföldes a bubble. 5 mérföldel távolabbra nem rajzolódnak ki a földi objektumok és a föld texturája sem (csak pár főbb "felhőkarcoló" illetve a reptér betonja) , még a LANTIRN célmegjelölő képén sem. Mindig radarral kell célozni. Ground stabilized üzemmódot meg még nem találtam, így 5 nm-en belül lehetetlen finoman manuálisan rávinni a célra a szálkeresztet.

repvez
A teszt topicban még variáltam vele, de ott még nem tudtam mindent kipróbálni mert ugye a kevés hsz miatt , nem látszik még pár elem aminek lehet hogy kell a szinét vagy helyét változtatni a későbbiekben.
z0ty4
wooow jó lett a fórum...<#integet2> fejléc is pofás
Jana köszi a képet <#taps>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Papa01
Szép lett! 😊 <#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

repvez
Még finomítottam ezt azt 😊
L Viper
Szép lett a fórum kinézete. <#eljen>
Borisz80
Biztos, bár szerintem a falcon felirat nyugodtan lehet elöl, takarhatja a gép farkát. A Benchmark sor amúgy is elöl van.

Persze csináljátok úgy ahogy gondoljátok. Nekem a szürkés is jó volt, nem igazán számít hogy most milyen kinézete van csak komoly látványvilágú legyen. Nem kell vadászpilótának öltözött hello kitty-s hupililalibafosrószaszínestürkiszhányászöld színek kavalkádja.
A fórum kinézethez még jó lenne ha a hsz-ek oszlopa ki lenne emelve a mostani kékes színnel, a két szélen meg mélyebb kékes szín.... már ha értitek mit gagyogok.

A mostani kép szerintem nagyon jó. Nem is kell bele több csillivilli logo meg agyon effektelni. Max az O betűt találjátok ki hogy így hagyjátok, vagy sima O marad, vagy finomítjátok a benne lévő ábrát.

Molnibalage
Na, itt az új összefoglaló thread a reptér textúrákhoz.

http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?19737-Runways-Taxiways-High-Resolution-Textureshttp://

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ötletes! Nekem tetszik is...<#eljen>
arrow19
Böngészőtől is függ de lehet "overrideolni".
arrow19
Köfköf <#sniffles>
Molnibalage
Igen, kb. jó lesz bár a képfeltöltés opció talán felesleges, hiszen mindenki azt használ, ami neki jó. Akkor beférne még pl. Viper és Destroy linkje is.

Molnibalage
Borisz, a banner csak időleges. Megvan a feliratok nélküli is. Egyébként az O betűnek semmi baja, az eredeti Falcon felirat karakter készlete is ilyen. Őszintén szólva nekem a mostani is tetszik, valami hasonlót összehozni elég időigényes. Jól látható a képen, hogy igensok layrből rakták össze és dolgozni kellett rendesen, hogy a karakterek egy része a gép előtt a másik része meg mögötte legyen.

repvez
A teszt opicban már változtattam a kijelölésen és pár pusz gomb is bekerült, de kell mindegyik ? Mert egyenlőre nem tudom, hogy tegyem 2 sorba öket és igy csak enyi fér ki
arrow19
Fixálva lesz idővel minden!
Molnibalage
A fenti linksor még nem teljes, nagyon nehézkes szerkeszteni a cuccot. Ami vissza fog kerülni Viper és Destroy cuccai és az FF manual és HT összefoglaló. A MolyFalcon nem, nincs értelme, az FF halott és úgyis itt a kapuban a BMS4 féle sokkal durvább változat.

Molnibalage
Ezek a szín dolgok szerintem böngészű függőek. Nekem itt a cégnél szutyok IE8 van és még azzal is jó a szöveg kijelölés.

Borisz80
Nem rossz az összkép! Ha a régi falcon felirat koncepcióját akarjátok használni akkor a mostanit kicsit finomítani kellene. Speciel az O betűt.
-kereknek kellene lennie, most ovális
-a benne lévő szaggatott körök meg a repcsi sziluet koncepciójának, egy célzó kört kellene ábrázolnia egy megcélzott repülővel.

A fórummal kapcsolatban, ha ki akarok jelölni egy szövegrészt akkor a kijelölés az gyakorlatilag láthatatlan, mert most valami sötét szürkés kék a szöveg, kijelöléskor meg fekete lesz. Nem nagyon lehet látni hogy mit is jelöltem ki a fehér háttérrel. A kijelölés színét változtassátok meg ha lehet, mondjuk inverz színekre.

Molnibalage
Nincs meg a régi pm. Mi közé rakjam a linkeket tehát? 😊

repvez
A html-ben is ird át a dolgokat,hogy azok is gomboknak látszódjanak és ne nyujtsák el a bannert .
A multkori rész jó csak másolj még annyi gombot oda amennyi link itt van A href-től induló sort
VO101Tom
Miért nem tesztek fel egy Windows Virtual PC-t, arra egy XP-t a win 7 alá? Igaz, a virtual pc-n lévő windows nem a valód hardvereket látja, ezért játékoknál gond lehet, de egy próbát megér sztem...

www.pumaszallas.hu

Molnibalage
Király, jöhet a kód PM-ben. A bannert meg majd megveresenyeztetjük, de ez a kékes alap nagyon fasza.

Molnibalage
Bőven jó.

Borisz80
Elnézést, már így is szét offoltuk a fórumot, de nagyon szeretném használható futtatásra bírni az F-15-öt.

Úgy néz ki hogy a menü bizonyos pontjai mint airframe, arming stb,... azért fagy ki mert a menüjük egy részén videó megy.
DDwrapperben átírtam a novideomemory- t 2-re (ezt találtam egy fórumban) de ekkor eltűnik a menü összes szöveges része. Viszont működnek a videót tartalmazó menük. Ám úgy tűnik ha kilépsz a repülésből akkor kifagy.

L Viper
Nekem megvan a Korea Gold, (Hivatalos neve F/a 18 Precision Strike Fighter)
Sajnos legkorábban jövő kedd környékén tudok ez ügyben segíteni.
Borisz80
jó kép!
esetleg lehetne vegyíteni a legelső Falcon feliratmódjával
http://elisoftware.org/images/2/27/85004-10608.jpg

arrow19
repvez
Amugy a felirat kell, hogy tudja az idelátogató, hogy melyik topéicban is van, a linkeket is áttehetnéd a gombos megoldásra ahogy a tesztnél van, kevesebb helyet foglalnak el és nem kell görgetni az első hozzászóláshoz , hogy látszódjon
repvez
A teszt topic frissült, vélemény , Kékes árnyalatra
Molnibalage
http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?18355-Runway-Textures/page10

Arty kiadta WIP-ben a kifutó textúrákat és későbbi posztban van lowres skinváltozat is.

Molnibalage
Az eredeti Falcon és a BMS4 kékes színvinlága valóban jobban illene a fórumhoz. Én a játékból kivet képpel terveztem bannert csinálni. Ez a kép nem lenne rossz, ha nem lenne rajta felirat...

arrow19
Banner 5let ha rászabnánk a fórum színvilágát nekem ez a régi Falcon 4.0 CD doboz artwork színvilág jobban tetszene
Molnibalage
Pedig ennél a bannernél én is jobbat csinálok. De tényleg. 😉

Borisz80
<#wow3> mint mindig az öröm ismét elhamarkodott volt. A menü még mindig nem tökéletes. Egyes elemeinél kifagy a játék. Pl fegyverkezés, aircrew... és a legnagyobb érvágás az hogy a kampányok sem indulnak el, mert ezek is kifagynak egyből a menüben. FUCK! <#falbav>

Borisz80
A fejlécben lévő kép nekem is tetszik!

F-15
Nem tudom hogy csináltam, de tökéletesen működik a Janes F-15, pedig este voltak gondok. Menük ugyan úgy nem mentek, illetve a repülés elindítása után hupililafostrágya színekben ponpázott minden.

Játék install, patch, steamre felvesz, ddwrapper bemásol (az említett sor átír 1-esre), nglide install (configban a logo ki), steamben elindít, intro helyett kifagy <#wilting>, f15 elindít saját ikonjával, setupjában minden videó kikapcs (a nem működő UI-ban kitapogattam), steamben elindít, setupban átkapcsol 3dfx-re, és meeeeeeegy! <#violent>
A HOTAS is megy tökéletesen!
Már csak azt kell megnézni hogy a kampányban a rohadt hosszú útvonalrepüléskor kifagy e a progi, mint win xp-n.

F-18 Korea Gold
Ha valakinek megvan erre én is szeretnék szert tenni.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.13. 13:09:29

repvez
Ekkor fog megjelenni ! 😛
de ez biztos
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.13. 12:56:55
Molnibalage
Igen. Sanszosan azért készült ahhoz új modell.

Gondoltam....akkor a "Hayab"-féle Harrier csak a 4.33-ban lesz teljes értékű?
repvez
DE mikóóóóóóóór ?
Molnibalage
Mav-jp írta.

Vtol is not modelled in falcon 4

It is partially modeled in bms 4.32 with AFM but not activated due to lack of FLCS

It will be fully active in 4.33

Molnibalage
Sajnos nekem nem megy. UI most is rossz, a 3D világ betöltődik.