10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• FLeK0
    Tegnap ota lehet kapni ott is, 576-ban is, meg meg biztos van par helyen.
  • Lee732
    Sziasztok!

Boltban lehet már kapni a játékot? Kedden még sehol sem találtam (Pl. Electro World). A cdgalaxis honlapon fenn van, de nem tudom, hogy boltban megtalálnám-e.
  • Muki100
    Egy jó 10 perces pálya, ami bemutatja a HDR megoldást a source motorban és egyéb érdekes dolgok, de semmi sincs benne ezen kívül. Eredetileg a Highway 17 pálya része lett volna asszem. Amúgy google.
  • JaSoN HuNTeR #1975
    Várjunk csak milyen a HL2 lost coast vagy mi? Valami leirást tudnátok dobni?
  • The FlashBack
    én csak le akartam fordítani... mert ha már van egy angol, akkor legyen egy magyar, de ha nem kell, ok...
    Ne hogymár ezért b**atok le:DDDD
  • Muki100
    Őszintén engem nem is érdekel :P
    Én valami olyasmit olvastam hogy random modellek közt van, bár sose játszottam vele csak olvastam valahol.
  • Dodo55
    ....In Garry's Mod, Stalkers, when spawned....

Lehet Gmodban stalkereket csinálni? Ezt nem is tudtam. Hogy lehet? Bal oldalt a modell listában nincs is bent. A spawn npc-ben lehet ott van, azt még nem néztem át annyira.
  • DJ Skyline
    morbidabb mint egy zombi a játékból!
  • SNAKE01
    akkor meg mit rinyálsz?-.-
  • Muki100
    akit érdekel olvassa el hogyan készül egy stalker:
    itt
    hát elég elmebeteg volt aki kitalálta
  • DJ Skyline
    hogy érted ezt,hogy miben különbözik? ha úgy vesszük semmiben,csak folytatódik a történet,onnan ahol a HL2 befejeződött,apró újítások,érdekességek vannak benne,de ha most kezded a játékot,akkor nem lövöm le a poénokat
  • MimaSKATE
    kössz megpróbálom
  • Boroskóla
    Próbáld a Start.battal és ne az indító exével.
  • The FlashBack
    én már végigvittem, nem nekem kell:)
  • MimaSKATE
    sziasztok nem tudjátok miért van az ha new game-t kezdek akkor rámegyek a pályára utánna START NEW GAME és vissza lép a menübe miért lehet?ja és miben külömbözik a sima HL2 töl?előre is kösz
  • SNAKE01
    ne mondd már hogy ennyire bonyolult játék!végigjátszással jáccol minden játékot?akkor jobb is ha nem fogsz hozzá!!-.-
  • The FlashBack
    szerinted:)
    Jó, akkor hozzá sem fogok:>

• SNAKE01
    eleve nem kellene végigjátszás egy ilyen játékhoz,mivel eléggé egyértelmű hogy mit kell csinálni és merre kell menni!
  • The FlashBack
    Van kedve valakinek "magyarosítani" a végigjátszást...
    Igazábból már magyar (:D), de értelmeszerűvé kellene tenni:)
  • Dodo55
    Megjavult
  • FLeK0
    nem bannolnak ip cimeket..
  • Dodo55
    HUUUUUUUUUUHHHHHHHHH akkor megnyugodtam! Attól féltem, hogy bannolták az ip címem, de ezek szerint nem. Huuh
  • Dodo55
    Minden ki van kapcsolva. Tegnap este még jó volt.
  • signs
    Sorry, most nézem, nekem se megy. Akkor globális probléma ;)
  • edios
    Kapcsolj ki minden tűzfalat, vagy olyan progit, ami beleturkál a netbe.
    Én pl egyszer majdnem megőrültem, mert sehogy sem akart csatlakozni a sztím, és kiderült, hogy netlimiter miatt nem működik...
  • Dodo55
    nem
  • signs
    Te nem használod véletlenül azt a bizonyos PeerGuardin programot?
  • Dodo55
    Nektek működik a Steam? Mert nekem egyszerűen nem csinál semmit indítás után, kiírja, hogy connecting steam account, de aztán semmi, 1-2 perc után bejön a login ablak, utána beírom a login információkat, utána 1-2 percig semmi, majd kiírja, hogy nem tud csatlakozni a steam szerverekhez.
  • valaminick
    Max leszeded a 300 mb körüli update-et és azt szintén kicsomagolod winrar-al és belemásolod (felülirod) a fájlokat/könyvtárakat és kész
  • valaminick
    Csak siman kicsomagolog winrar-al és utána a start.bat -el elinditod.. ennyi
    nem kell installálni semmi..
  • KranaZoli #1948
    Hi!

Nem értem ezt a FAQ-ot :(
    Ismerősöm letöltötte mind2 verziót, de nem sikerül neki elindítani :(
    Gondoltam megnézem itt a FAQ-ot, hát nem sokkal lettem okosabb :(((

Eddig 2 játékot vettem meg. A Nexus-t és a HL2!!!
    De nagyot szívtam vele, mert kellett volna Internet a Steam miatt ami Nekem otthon ticcsen, így az original game azóta sem volt használva.

Mégegyszer nem akarom ezt megszívni, mégha 5 ezer pénz lenne, akkor sem...

Esetleg magánba, vagy mail-be... Nem tudna v.ki segíteni, hogy mi a rák rossebbet kellene csinálni?!

Köszi: KranaZoli
  • matkovec
    sziasztok nemtudna valaki segiteni? elakadtam egy attllaco hid elejen elvettek a 1 ettlen fegyveremet ami volt es a csaj csak bamul ram amint elore megyek leesem elore is koszi
  • DJ Skyline
    aminek kilógott a fél agya? szörnyű volt!
  • Borg
    Régen a System Shock 2 volt még ilyen, mikor meghallod a a génkezelt majom hangját :DD
  • armageddon666
    nem grafika mániás vagyok csak sajna az már... mondjuk ki.. randa szegény... és igy nemtom átérezni a feelingjét a sok zombiszerű prof között...
  • bigfoot
    sztem mindegyik rész ugyanannyira jó!
    játszatok a hl1 el is!attól hogy nem annyira jó grafikája van még lehet vele játszani,ne legyetek már ilyen grafika mániások...
  • Dodo55
    Most játszottam kicsit Opposing Force-al, de régen játszottam már vele, és elfelejtettem merre kell menni az elején, azt tudom, hogy van valahol valami szar fegyver, és a pcv, csak én meg mentem, és láttam ahogy egy zombi megtámad egy védőruhés embert, erre emlékszem is, csak azt felejtettem el, hogy utána kitöri az üveget a zombi és kijön. Én meg ott álltam fegyver nélkül XD

Meg emlékszem, hogy ki van fektetve 3 hulla, a zombivá válás folyamatának 3 fázisa. Az hol van? Meg hol van a fegyver(asszem csavarkulcs) és a pcv(páncél)?
  • Rage47
    1 a lényeg, a HL2 a jobb mindegyiknél:))
  • DJ Skyline
    én a Q4-ben azt utáltam,mikor a szellőzőből a 3 méteres barom elémugrik,majd elkezd hadonászni!
  • armageddon666
    azért mert a doom3-t ugy adták elevee elő hogy az parás legyen. már beléd van ültetve hogy félelmetes (én csak nagyhangszoron mertem játszani XD fülhallgatót már nem mertem felvenni :D) Q4 meg hentjáték (bár nem játszottam vele mert a régi kvékeket nem ismerem és történet miatt azokkal is kéne jáccanom...)