10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
FLeK0 #2018 Eleg sokan megvettek, vagy meg fogjak ezt venni, nagyon jo etekeleseket kapott mindenhol, es ok is kellemesen nyilatkoztak a steames elorendesekrol.
Nincs annyi emberuk, hogy 2 epizod, egy TF2 es par kisebb jatek fejlesztese melle beferjen egy hl2-hoz hasonlo nagyobb project is. Na meg a source engine-t is ugy irtak meg, hogy hosszu eveken at tudjak bovitgetni, ugyhogy hatalmas ugrasra itt sem nagyon keszulnek sztem. En szinte biztosra veszem, hogy nem allnak meg 3 epizod utan. -
#2017 Gondolom nem sokan vették meg az Episode One-t és ezért felhívták a figyelmünket arra, hogy nem lesz több, úgyh vegyük meg a maradék két részt! Majd utána jön a hír hogy mégis csak lesz HL3! Vagy a másik elképzelésem, hogy titokban akarják tartani, hisz a HL2 is sokáig titokban volt. Biztos látják mi van a STALKER körül és ők nem akarják. Több cég is a STALKER láttán kezdett bele a fejlesztésbe és überelte azt. Most meg megérik a játékot összekapkodni, kivenni belőle dolgokat. Jobb is ha nem látjuk milyen remekmű készül és majd idővel meglátjuk, hogy IGEN megint nagyot alkotott a VALVE! -
FLeK0 #2016 Szerintem mar az EP2-tol hl3-nak fogjak hivni, de nem igazan szamit. EP3 utan meg ki tudja mi lesz, ha bejon ez az epizodos megoldas, akkor 100%, hogy igy folytatjak. -
FLeK0 #2015 hl4. -
Dodo55 #2014 Ez mondjuk igaz! Ha meg mégse tudjuk meg az Ep3-ban, akkor az azt jelenti, hogy lesz HL3! -
#2013 én nem vagyok ezen kiakadva,legalább hamarabb megtudjuk,hogy ki a franc G-Man! vagy nem... -
#2012 Hát bárcsak igazad lenne! -
Dodo55 #2011 Lesz HL3, ez biztos. Lehet, hogy tényleg az episode-okat tervezik utolsó résznek, de egyszer biztos lesz HL3. -
#2010 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=65345
http://www.gamekapocs.hu/hir/4886/Nem+lesz+Half-Life+3+Ennyi+volt!
Persze én nem hiszem (GK-n le is írtam)... de biztos nagy üzenetgyarapodást jelent majd ebben a topikban is ;) -
strebacom #2009 Na ez nem igaz mindenkinek megmeg akad néha, ha tört verzió, én vagy 12 embernek feltettem már különbözö konfigokra, még csúcskonfigra is és néha néha megmeg akad, mondjuk egyik-másikon alig észrevehetö, de látli ha figyelem, aki mást mond az hazudik, ugy hogy ez IGY VAN!!!!!(erröl nem vitázok!!!) -
#2008 hdr sokkal szebbé teszi, örülök h belerakták. főleg h a lost coast-ban olyan nagy xtra volt. nekem amd2800+, 512 ram, msi 6600gt-vel teljesen maximum grafikán hibátlanul ment a játék. furcsálltam is. betöltés után kb 15sec amíg akad a hang,kép addig tölt és utána jó. közben be sem akadt. nem néztem az fps-t de olyan 20 körül tuti volt. megérte ezért felhúzni maxra. talán az én kis drága msi-mnek köszönhetem :) -
#2007 sziasztok!
segítséget szeretnék kérni, már az első pályán megakadtam:(:( eljutottam egy kódzáras ajtóig de nem tudok rajta bemenni:(:( és nem tudom hogy mit kell csinálni:(:( pls valaki segítsen
előre is köszönöm -
#2006 ígyvan :) már nagyon várom a kövi epizódokat, ha legalább ilyen jók lesznek akkor már megéri várni rájuk egy (vagy két...) nyúlfarknyival azért lehetnének hosszabbak mint a mostani volt :)
jaés HDR rulz :D 6600GT-vel hardveres támogatással kb 5%-kal megy lassabban tőle a game egy full átlag gépen (2,4 ghz p4, 1giga ram) és ezerszer szebb!! -
#2005 Én egy helyen akadtam el picit,amikor a lyukakból másztak fel a bogarak a parkolóházban.
Amúgy tényleg könnyű volt,és igazán élvezetes.
Reméljük a folytatás is hasonlóan jó lesz. -
#2004 igazából nagyon rövid :( és nekem sok helyen túl könnyű, mondjuk azért mert már ismertem a fegyvereket, az ellenségeket, egyedüli új talán a gránátos katona-zombi, meg a mindig újra-újra előmászó bogarak voltak...
Viszont a pályák annál jobban tetszettek, főleg a kórházas, ahol az adrenalinpumpáló zene közben ezerfelől jönnek a zombik :DDDDD
A történet alakulására nagyon kíváncsi leszek, jó úton halad :) A HL-nek mindig is a sztori volt az erőssége, ehhez jött még most a HL2-vel a gyönyörű grafika is, többet már nem is kívánhatnék :)
A scriptelés kicsit illúzióromboló ugyan, ami főleg akkor látszik ha 10edszerre ugrasz neki egy nehéz résznek, és minden pontosan ugyanúgy történik, de emellett a jobb beleélést biztosítja, és ezáltal hihetőbb a játék, ami jó :))) -
#2003 Jó volt a játék,csak picit rövid.
Jöhet a folytatás :) -
#2002 THX elöre is -
strebacom #2001 Frankó, csak ne egy hétig legyen aktiv MINT A TÖBBI !!! -
#2000 ha nem is elsőtől utolsóig de sztem legalább e107 :) az jó. és könnyű használni. összedobsz hozzá egy Themet és akkor minden cool. -
#1999 bocs, gportal nálam = 0. egyszerüen nemtom rendesen átlátni -
#1998 de 1t értek BiG G-vel. ahhoz képest hogy GPortál egész jó -
#1997 inkább nem mondok véleményt... sorry (GPORTAL SUXX) -
#1996 Nem _annyira_ szörnyű, mint amilyenek a G-portal-os undormányok szoktak lenni, ez jó pont :) Viszont ez nem honlap, hanem egy lego játék, amit nem igazán lehet szépen összerakni...
Szóval én azt javaslom hogy rágd át magad egy HTML gyorstalpaló könyvön, és csinálj egy teljesen saját honlapot, amit az első kódsortól az utolsóig te írsz :))) -
#1995 Csáó mit szoltok a honlapomhoz?HL2 (Jah és ez nem reklám csak kiváncsi vok rá hogy hogy tetszik. -
Dodo55 #1994 Amilyen belemegy az alaplapodba. -
#1993 köszi Seth és Norb (y) -
#1992 Belemész options->video->advanced és ott látod a directx szintet. -
Desszert #1991 És PCI vagy AGP? -
#1990 nekem ATI 9550 van,és normálisan fut...nem értek a kártyákhoz,nem tudom,hogy a 9550 Dx9-es kártya-e...de szerintem szép a graf,legalábbis nem látok különbséget a többiek képei,és az én nálam megjelenített játék között...bár ne 9550-t vegyél,mert ma már elég vackeráj!:D -
#1989 GF6600GT :D ha inno3d akkor zalman hűtőt mellé az original helyére és a hőtől megfogyott teljesítmény visszatér. -
#1988 nvidia
-
Desszert #1987 Nekem sajnos csak dx7-ben megy, így a grafika nem az igazi.
Milyen az a legolcsóbb, de jó dx9-es kártya amivel jól menne.
És nvidia vagy radeon? -
#1986 ok ,nem fontos , csak azt hittem hogy pl a 4.rész az 2x olyan hosszú (és akkor má nem is olyan rövid a játék! -
#1985 majd ha mindet végigvitted, eldöntöd szépen magadban:>
-
#1984 igen,ilyen rövid...nem tudom melyik a leghosszabb rész,de ez miért ilyen fontos kérdés?:) -
#1983 ez tényleg "csak" 5 részes( Chapter 1,2,3,4,5)???? me én nem rég kezdtem el és má a 4. nél tartok. ennyire rövid lenne??? ja és melyik a leghosszabb rész? -
#1982 benne van az episodic/media könyvtárban, nézd meg onnan, nem kell letöltened sem... -
#1981 Ez nálam is így van. Töltsd le pl a Gamestar oldaláról a trailert, az ugyanaz, én is így néztem meg. -
#1980 hyz
végignyomtam a játékot, és a legutolsó chapter a Coming Soon lenne, de ha rámegyek akkor kilép a windowsba, majd vissza a játék főmenüjébe, effektíve újraindítja a játékot :-|
Nektek is, vagy a Provision-os verzió hibája ez? -
#1979 szasztok. nekem az lenne a problémám, hogy elakadtam a HL2Ep1-ben..
nah tök az elején van, amikor ilyen hülye lényeket először látni...egy kék sz*r választ el minket a lényektől, és az Alyx mondja, hogy valami bombát keressek..elfordulva vannak bombák, de ott mit kell csinálni? lógnak ott bombák egy szép füzéren, meg a Gravity Gun-nal meg is lehet lődözni őket, de nem szabadulnak ki a füzérből...valaki légyszi segítsen...