7613
-
Vkinek megvan már vmilyek luxus autó?pl:mercedes stb... -
Ha már a magyarságnál tartunk:
Multiplayer - Többjátékos
Replayek - Visszajátszások
Ja és GameStar rulz ^.^ Oda egy ex-PC-Gurus írt, Dauby. Egyébként én is PC-Gurus voltam (mármint az volt a kedvenc lapom) amíg normális volt.. nem is tudom ki volt az utolsó épeszű főszerkesztője :|
-
Marco #1277 Az érdeklődőknek javaslom megtekinteni a most megjelent PC Gurut. Zsoltyval írtunk egy kis cikket a GT Legendsről. ;) -
Én nem nagyon tok enni a corvettal -
A piros csillagos stingray corvette. -
nektek melyik a kedvenc járgányotok?nekem a porche-k! -
Marco #1273 Ez nem a német verzió magyarítása, hanem a hamarosan megjelenő magyar GT Legends... -
a német verzióhoz van már magyarítás??
mer jövö héten megveszem aztán nemnagyon szeretem nézni a cvancogást:) -
Marco #1271 Ahhoz, hogy ezeket elérd a játékon belül a multiplayer internet részénél regisztrálnod kell magad és megadnod a hivatalos online kulcsodat (itt fognak elvérezni a warezesek) és máris láthatod a szervereket a lobby-ban. Képeken mindez:
-
És ezeket a szervereket hol tom elérni? -
Marco #1269 Már két hónapja vannak szerverek, igaz akkor még bétával toltuk. ;) -
Jah tod már vki multiplayerezni?Van má vmilyen szerver? -
Olvass vissza! -
egyáltalán nincs "áttörve" :) -
Szerintem meg ne kezd el a warezt! 5-6 hozzaszolassal elott eott van nehany tipp, meg azt sem olvasta el... -
szerintem csak nem tod elindítani! -
köszz a segitséget -
Ha mar ezt ennyire nem vagod, akkor inkabb felejtsd el, mert SF3-as, akkor azt ugy sem fogod tudni elinditani. -
mármint valami cd kulcs nem igazán vágpm
-
"áttörve" ?! -
Helo valaki nemtudná kölcsönadni nekem ezt a játékot letöltöttem de szarul volt áttörve. please
-
3,4 vagy options. -
Nekem belső nézetbe nem működik a műszer fal!mit kell beállítani? -
Megkaptam a mustangot! Istenem milyen hangja van![#worship
Most fogyott el a ti4200-ban a szufla,25 ótó eccerre!:( -
A bmw-vel mentem 1kört hááát elég nehézkes a irányitás!A porche 911-t +tökéletesen tudtam irányítani!!Szóval porche párti vaok! -
Ha teheted, akkor Panterat vegyel (vagy mar megkaptad), a legjobb auto abban a szezonban! Bar lehet hogy nem annyira hires, vagy szep mint a Porsche vagy a BMW, de eredmenyesen versenyezni szerintem a legjobb (gyors, konnyen kezelheto).
De ha abbol a kettobol kell valasztani, akkor nem tudom, BMW-m meg nincs (nem vettem meg):))) -
Nalam ez volt a megoldas:
- csak SP2-on megy
- kellett az uj FSCURE (link lejebb) az nForce-os alaplaphoz es a 64 bites procihoz
- uj Alcohol 120%, DaemonTools totalis uninstall es registry pucolas
- nem lehet a DVD ugyanazon a csatornan ahol a vinyo van (nem is volt:D)
Igy ket klikkelessel, lehuzas nelkul megy rendesen;) -
Szerintetek melyiket érdemesebb venni : BMW CSL-t vagy Porsche 911-et, melyik jobb és miért? -
Húzd ki a meghajtókat,nekem is csak így indult el!!! -
Totya77 #1250 Nekem sem ment ha letiltottam, lekellett húznom a dvd-t igy már müxik...
-
Nincs otlet, gepenkent valtozo. Vagy olvass vissza, probalj ki minden leirt otletet. Ha az sem, akkor honap vegen mar lehet kapni nalunk is. -
Császtok. Feltelepitettem a játékot úgy ahogy a faq-ban levolt irva és hiába van benn a képfájl az alcoholba mikor elakarom inditani gyorsan végig fut a lemezellenörő ablak és kiirja hogy : "insert the gt legends disk in to another drive then press retry" .van valakinek valami ötlete ez mitől lehet?. Nemtud valaki esetleg mini imige fájlról linket adni(ha létezik)? Hátha azzal jólenne -
Attiska #1247 Bocsi, keverem a topicokat, az rFACTOR topicban volt.
Wéber Gábor faq -
Geeza007 #1246 Ne haragudj de belinkelnéd mégegyszer vagy pontosabban írd le hogy hol találom! -
nah ma gamelek vele sokat,csak az a baj hogy nincs kormányom!De lehet veszek 1et! -
Attiska #1244 Itt a topicban be lett linkelve Wéber Gábor faq-ja. Igaz, hogy a Grand Prix Legends-hez írta, de irányadónak jó. -
Geeza007 #1243 Nem tudtok egy olyan magyar oldalt, ahol nagyábból leírják milyen beállítás mit eredményez autón? Difi-re gondolok például? -
Akár a car dealernél. CREDIT
De a verseny végén is írja. -
Má is kinyomtam a mini cooper-s versenyeket!csukott szemmel megnyerem azokat!hol tom megnézni mennyi pénzem van? -
Attiska #1240 A Minivel az ír versenyt csont mélkül megnyertem, de Anderstop-ban szopok. Medium nehézség, az összes segítség kikapcsolva, joy-jal nyomom. Az Istennek sem tudom 1:02 alá szorítani a köridőmet, a leggyorsabb AI 1:01 környékén van. A difiáttételem a leghosszabb, hogy nagy véget érjek el, a kormányzás nagyjából semleges, kemény futómű (mondjuk egy picit pattog a nagy sugarú kanyarban, de lágyabb futóművel még szarabb időket megyek...