7613
  • Duddits
    Még lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem tudom a Garázsban beállítani, hogy milyen gumi legyen, hogy legyenek a fordulatok? Vagy ez a régi kocsik "hibája"?
  • SzNZsolty
    Kaszi! Tök jó ez a ranglista, csak még kevesen mentek. van olyan, ahol még első vagyok :-) Gondolom majd jönnek az ászok és akkor...
  • Duddits
    Azt meg lehet csinálni, hogy a mostani eredményem elküldöm, de ha később esetleg csinálok jobbat, akkor arra lecserélni?
  • SzNZsolty
    MafiaG, az időeredményed jó, leírtam korábban az első hsz-emben, hogy 1.38-ig belefér. Replayt. küldj, de ne az 1 mb-os versenyest, hanem a gyorskört. A szabályok szerint átnevezve.
    Kaszi46-nak igaza van.
    A nyerményjátékot azért indítjuk, hogy népszerűsítsük a GT Legends játékot, nem pedig azért, hogy három srác lecserélje a warez verzióját eredetire.
    A fizikai doloban is igaza van, miért ne változhatna a demó óta?
  • Kaszi46
    ehh és amiért elkezdtem irni a kommentet az meg a végére lemaradt:) szóval a kérdésedre a válasz nemtudom jo-e, az általad "futott" idő, talán nézd meg a GTL RANK( ez mondjuk sztem a teljes game időeredményeit engedi feltölteni szoval nemtom reálisak e a demohoz képest) oldalát.
  • Kaszi46
    hát bevallom én nem játszom a játékkal, csak figyelemmel kísérem a topic-ot. amugy rfactorral is ugyanez a helyzet. természetesen kiprobálni kiprobáltam a demot, és warez verzsönt is, de nekem igazándiból nem bejövős. illetve ha nem fertőzött volna meg az lfs fizikája biztosan rá lennék erre is épülve, de amióta azzal játszok egyszerüen enm visz rá a lélek hogy ezzel vagy rfactorral vagy gtr el játszak.

(ez nem egy lfs vs gtl, vs rfactor vs gtr kommnet csupán egy magánvélemény szóval.... szoval tudjátok ezt most miert kellett idebiggyesztenem:))
  • SzZs
    Persze a régebbi kocsikat nyílván sokkal nehezebb volt vezetni,mint a maiakat.Ez azért hozzátartozik az igazsághoz
  • Duddits
    Amit elmentett videót azt mivel tudom megnézni?
  • Duddits
    Hát nagyon nem. :-(
    Amúgy az időm milyen?
  • Kaszi46
    hmmm hát az biz nemgyóhír:(

másnál is ez a szitu?
  • Duddits
    Hát sajnos letöltöttem a demót! Hogy milyen optimalizálatlan ratyi! Már elnézést. 800x600-ba nulla élsimítás, semmi spéci effektus és a játék szaggatt!

Azért próbálkoztam valamicskét. Az utolsó kocsival a listából 1:34 akárhányat mentem.
  • 3P
    Jó duma...
  • Duddits
  • Zetorg
    :DD
    tudtam én...WR2-re is mondták, hogy árkád szar, az nfsug2 sokkal élethűbb!! :)
  • Kaszi46
    aha nagyságreendekkel. ez egy árkád szar!! bár azt mondják force feedbackes klaviatúrával sokkal élvezetesebb, de még ugy sem ér az nfs nyomába!!
  • Zetorg
    az nfs irányítása jobb ennél?
  • SzZs
    Én 20%-nál járok.A hangulata jó,a zenék is türhetőek,a kocsik szépek,viszont az emberkék szokásos papírból vannak(kivéve 1-2t)A kocsik irányítása nem NFS szintű-sztem,de meglehet szokni.Igaz,én billel próbálkozok,pedig van kormányom.De az NFSU1-ben egy nemzetközi versenyen veszek részt hétvégenként,és emiatt nemhasználom a korit,mivel valszeg teljesen más az irányítása,és a kettő 1ütt nem megy.
  • Kaszi46
    ha Annyira akarnád, akkor az elsők között lennél aki letölti a HIVATALOS DEMÓT és róná a köröket 1000el, hogy meglegyen a hőn ámított játék. ehelyett te itt háborogsz, hogy a régiódban még meg sem jelent játék teljes warez verziójával miért nem lehet résztvenni a készítők által meghírdetett hivatalos nyereményjátékon!
    ez az egész kb. olyan lenne mintha azon hőbölögnél hogy miert nem vehtsz részt a lottósorsoláson hamis szelvénnyel:DD
    a másik meg hogy a demo és a teljes játék között igenis lehetnek különbségek. fizikában menetteljesítményben stb stb. nem emlékszel gtr ben 1.3 as peccs után hogyan változott a fizika? na akkor enm elképzelhető egy demo és teljes játék közti különbség???
    ha ezekután sem érted mire akartam kijukadni inkább mellőzd pls a reagálást a kommentemre!
  • Duddits
    Nem vagyok értetlen, de szerinted akinek warez verziója van, nem örülne egy rendesnek? Én az elsők között venném meg ha futna rá. Meg így, hogy itthon még meg se jelent...
  • JuanG
    valaki tud valamilyen car/track unlocker-t, vagy mentést? Nincs időm végignyomni a játékot, csak szeretnék kipróbálni pár autót...valami money trainer-t leszedtem, de nem működik, ill nem tudom hogyan műxik...elindítom a trainer-t (fut), majd a játékot, de hiába nyomom az F1-et nem műxik...
  • Kaszi46
    majd biztos a warezosok igényeit fogják szem előtt tartani a játék készítői. ne legyél már ennyire értetlen:\
  • Kaszi46
    és az mind1 hogy valaki használ-e segítséget vagy nem?
  • Duddits
    Akkor erre van egy megoldás: Megmondják melyik kocsikkal lehet menni, és kész. Így a warezosok se mehetnének erősebb kocsival.
  • Shan
    Sztem nem a demo jaguár és a full-jaguár közti telj.különbségre gondolt, hanem arra, hogy a full játékban sokkal erősebb autók is vannak, mint a demóban, ezért a warezt le nem töltők (el nem tudók indítani:) ) hátrányban lennének...
  • Duddits
    Autók teljesítménye külömbözne?! Ez hülyeség.

De hogy ne tituláljatok csalónak, leszedem a demót és azzal megyek majd. Majd össze hasonlítom a teljesítményt.
  • Marco
    Nem hülyeség, mert az autók teljesítménye eltérő lehet a két változatban. A kiadó pedig azt kérte, hogy mivel Magyarországon még nem jelent meg a játék ezért a demó verzióval szervezzük meg a játékot. Vagy gondolod, hogy önszántunkból arra akarjuk buzdítani az érdeklődőket, hogy töltsék le a warez verziót?

A demóban egyébként egy Chevrolette Corvette, Jaguar E-Type és egy Lotus Elan választható.
  • Duddits
    :-(

De ez tök hülyeség akkor is.
    Amúgy milyen kocsik vannak a demóba?
  • Marco
    A szabály az szabály.
  • Duddits
    Muszály a demóval? Elméletileg a full is ugyan úgy kezeli a dolgokat. Az, hogy nekem a full van meg, arról meg nem kell tudni. Hisz jobb ídőt úgy se tudok futni.
  • Marco
    Nyilván tudod, hogy a demó verzióval kell menned. A demóban lévő három autó közül bármelyikkel próbálkozhatsz. Inkább bemásolom ide a pontos adatokat és akkor minden egyértelmű lesz:

FORMULA.HU GT LEGENDS DEMÓ BAJNOKSÁG
    A Formula.hu internetes portál és a SeVeN M Kft. Kiadóvállalat egy közös játékot hirdet az autó szimulátorok kedvelőinek számára. A játékban a legjobbak között három darab eredeti GT Legends-et sorsolunk ki. Hogy szűkítsük a kört, bevezetjük az F1-ben már nem használatos 107%-os szabályt. Azaz a legjobb időeredményt beküldő teljesítményén túl azok vesznek részt a sorsolásban, akik ezen időeredmény 107%-án belül tudnak teljesíteni. Érdemes tehát sokáig gyakorolni, a lehető legjobb eredményt elérni és csak ez után "postázni" azt.

Ha részt akarsz venni a bajnokságban a következőket kell tenned:
    1. Amennyiben ezt még nem tetted meg, töltsd le a GT Legends demó verzióját a hivatalos honlapról, (http://www.gt-legends.com/demo_en.php) avagy a PC Guru 2005/11-es számának DVD mellékletéről.
    2. Állítsd be a Replay menüben, hogy a program elmentse a legjobb kört. (Record Best Lap)
    3. Gyakorolj a Dijon-Prenois GP (3,886 km) elnevezésű pályán bármelyik elérhető autóval.
    4. A GTLDemo\ReplayData könyvtárból küld el nekünk a leggyorsabb köröd visszajátszását (*.Vcr fájl).
    5. Várj az eredményhirdetésre és reménykedj, hogy Te ott vagy a legjobbak között!

Fontos tudnivalók:
    1. Egy játékostól csak egyetlen visszajátszást fogadunk el.
    2. A fájlok könnyebb feldolgozása miatt az alábbi elnevezési sémát kell követni: vezeteknev_keresztnev_perc_masodperc_ezredmasodperc.Vcr. A fájlnévbe ne használj ékezeteket. Példa: szabo_janos_1_48_654.Vcr.
    3. Bármelyik nehézségi fokozat választható.
    4. Az elért eredményeket e-mailben várjuk a [email protected] címre. Ebben fel kell tüntetni a Nevedet is. (ha csak becenévvel szeretnél játszani, akkor azt írd oda).

A beküldési határidő:
    A GT Legends Magyarországi megjelenésével egy napon - előreláthatólag November eleje (vagy vége). (Ne törekedj az eredmény minél hamarabbi küldésére, hisz rengeteg idő van a gyakorlásra.)

Addig is sok sikert és minél jobb időeredményt kívánunk mindenkinek.
  • Duddits
    Meddig lehet beküldeni a replayeket? Én is akarok nevezni de azon a pályán még soha nem mentem.

András! Melyik kocsival és milyen fokozatba mented ott a legjobb kört?
  • Marco
    Sehogy. Amit a megnyersz szingliben, azt viheted a netre mások ellen.
  • Marco
    A boltok polcairól hamarosan.
  • armandusy
    Nem tudjátok hogy lehet az összes autót aktiválni multi módbaN??!??!?!
  • ALCATELGOD
    nekem kell ez a játék,van olyan jó,mint a RaceDriver 2?? nekem kell :-DDDDD,honan lehet leszedni???
  • jakewyler
    Húzd le a meghajtóat!!!
  • Bence01
    hali nem sikerült még elindítani a játékot a problémák lehetnek:
    a strat.bat nem tűnik el
    telepítés után nem kért újraindítást azért csináltam

Ha valaki tud segítsen előre köszi.
    Nem tudom mi lehet a GTR simán megy.
  • Marco
    Jaja, azzal lehet a probléma.
    Nekem eredeti van, ezzel nincs gond szerencsére.
  • vezérszuszu
    Hello!Ez a game milyen változatba van meg nektek?(crack-es?)
    Nekem no crack-es.Vmiért nem akar menni.A felt....ssel lehet a probléma?
  • 3P
    Szia!
    Üdvözlünk a forumon... :)