GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hang állat, grafika jó, ai jó, csak fizika meg ffb már nem az igazi .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Akár PC-t nézem, ott is megvan minden, ok realroad nincs és nálam az is kétszer olyan gyors :)
amúgy mindegy, rf2-őt nem a látványért használjuk, de arra azért ép eszű fejlesztő nem fog még csak ránézni se, az tuti :)
Olyan szinten butára állítva, hogy a kerítések néha méteres szaggatott vonalak :))
AC meg szintén low, de az úgy is szép , plusz alap pp, stabil 80 fps .
Ha atallnanak (persze, az nem ilyen egyszeru:P) DX11/DX12-re, "megkapna" ugyan azt a PP-t amit az AC (Yebis), a megjelenites talan gyorsabb lenne es ugyanolyan szep. De a dinamika, a fizika es egyeb dolgok miatt "ez ilyen", sokkal gyorsabb az a resze nem lehetne, ahhoz kellenek a kovetkezo generacios gepek, hogy jatekkent is mukodjon;)
Hasonlo gyors nem lehet mint az AC, mivel annal azert kicsivel tobbet tud es sokkal tobbet szamol:) Ha kihuzgalnank belole az idojarast, a napszakokat, a reflektorokat, a palyavilagitast, a valodi realroad-ot, a nextgen gumit es egyebeket, valszeg olyan gyors lehetne (vagy gyorsabb) mint az AC.
De az rF2 nem errol szol. Inkabb varnak 2 evet, aztan a HW-ek fejlodese miatt mar jatek is lehet belole.
ez van.
AC dupla annyi fps-t hoz sokkal szebb látvánnyal mint RF2 extra lowban, levett felbontással.
azt úgy ahogy van ki kellene dobni , azzal nagyon mellényúltak . AI-val fizikával nincs nagyobb bajom .
Vagy szétszedik apróra és újradrótozzák mint GTR2 esetében .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.11. 21:05:37
Alapnak boven jo lenne, csak az ISI-nek ossze kellene kalapalnia, hogy fogyaszthato legyen a nagykozonsegnek;)
AC mint jatek az valoban nem a legjobb, talan ha az ai kicsit jobb lenne.
Rf2 felejtos , minden teren, az egy fizika_tech demo, szinte alkalmatlan normalis jatekra, vagy legalabb is lenne melo vele boven, bar ugye gtr2-ot is megszuketett, es maig a legtartalmasabb szim. Abban minden volt ami kell, orulnek is egy gtr3-nak :))
Meg csak az alap hirt olvastam, ebbol meg barmi lehet. Talan meg nincs is semmi valodi alapja, se penz, se csapat, es egyelore arra alapoznak, hogy valami divatos "elore beszedett" penzel megnezzek mit lehetne kezdeni a dologgal. Lehet nem is lesz belole semmi.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.02.11. 18:30:44
Amugy mint JATEK, a 10+ eves GTL, meg mindig jobb (meg a kormany/FFB kompromusszumot is beleszamolva), mint a "tartalom gyujtemenyes" AC :)
Igazából GTL RF1 motorjánál rosszabb nem lesz, se grafikában, se ffb-ben se fizikában :))
Eloszor is, mi lesz az engine? :) SimBin-es volt, ha az S3S-tol (R3E) veszi meg, akkor ahhoz nagyon jo karrier kellene, hogy elelnsulyozza a kormany/FFB hianyossagokat.
Az AC-t nem kapja meg, ahhoz sokat kellene reszelni rajta, hogy "hasznalhato" legyen.
CARS, rF2?! Sajat engine tuti nem lesz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.11. 17:15:19
Elindítottam egy közösségi finanszírozásos kampányt ! Megkérlek titeket osszátok meg minél többet, jusson el mindenkihez akinek bármi köze van a szimulátorozáshoz ! (Nem kifejezetten pénzt gyűjtök vele, hanem előrendeléseket !!!)
Facebook oldalam:
www.facebook.com/herrysproducts
kampány oldala:
http://www.creativeselector.hu/projekt/show/hermann_gabor_4344_ha_neked_is_draga_a_szimulatorozas_0
...jövõ hét szerdán nyílt FunRace-ek, infók itt:
[url=http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4824
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Race07 és GTL Legends Hotlap verseny, a fõdíj Formula Student versenyautó tesztvezetés , mely a 10 legjobb köridõt elérõ versenyzõ között kerül kisorsolásra!
A részvétel nyílt , további részletek:
Nyerj Formula Student élményvezetést Hotlap-ozással!
Remélem azért majd felkerül késõbb más formában...
Erdemes visszanezni a regi formulakat, a motorosakat vagy a #7584-ben szereplo versenyt is:D Szegeny Mini-t megguritottak:/
Részletek itt:
HGTLM9 - Õszi Szezon
külön a GTL csak 2,99 öjró kb. 900Ft.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
BMW 325 iX Rallye Car :)
Más véleményen vagy, és én ezt tisztelem.
De szerintem 1977-ben múlt ki az autósport. Itt nem épített pályán "körözgettek" , laboratóriumi körülmények között.(bukótér, 3 csepp olaj az aszfalton, de a versenybírók lesikálják...) Szerintem(!) ez volt az "igazi" verseny...
D9
Isten áldja a pogányokat!
Bárcsak abban a korban élhettem volna...<#rolleyes>#rolleyes>
D9
Hátha tudnék még rajta egy kicsit finomítani...<#wink>#wink>
D9
Isten áldja a pogányokat!
D9
Köszönöm a tippet! <#eljen>#eljen>
D9
Én kezdetben egy Logi DFGT-ét javasolnék, az is nagyon jó kormány és 900 fokos, ami a GTL-ben nagyon fontos és használtan is jó áron el lehet majd adni, ha összegyûlt a pénz a G27-re. ;)
Kezdetnek jó lesz valami olcsóbb megoldás, aztán a nyárra összekuporgatok egy G27-re.
Amúgy nagyon teszik ez a korszak, imádom ezeket az autókat!
D9
Most vettem meg a játékot, melyik három pedálos játékvezérlõt ajánlanátok hozzá? ( A G27 ára picit sok egy kezdõnek <#zavart1>#zavart1> )
D9