7613
-
drogery #1239 hi!
nekem olyan problémám van hogy éjszakai versenyen teljesen szaggat, nappal viszont magasabb grafikon is töökéletes! nem tudja mit kellene kikapcsolni h jó legyen?
igaz geforce 3 titanium, dehát ez van... -
köszönöm szépen má jó lett! -
Húzd ki a cd-k áram kábeleit. -
ja és amikor atom nagy nivida logo van a játék elején ( kijövő játékok 60%ba ) azt jobban megy atin.. amugy ati annyira nemcsinálja drasztikusan mivel atis logos gém nemsokjönki nividiásból pedig minden 2. az.. -
Bocs az összefüggéstelen mondatért,780km-t vezettem ma:))) -
Észrevettétek már,hogy az azonos típusoknál (pl. corvette) is van külömbség?
Más a műszerfal,más a hangja,attól függ,hogy hogy hol van a kipufogó. -
segítsetek pls!!!!!!!!!! -
jah már a meghajtókat is le tiltottam!ha vki segítene itt a msn-em:[email protected] -
Siasztok!mindent meg csináltam úgy ahogy le van írva a faq-ba de most se megy,mindíg kéri hogy tegyembe a cd-t!!!vki nem tudna segíteni? -
nagy különbség akkor sincs szvsz... -
nem kell ide sok technikai háttér
egyszerűen arról van szó, hogy az ati és az nvidia is megveszi magának a fejlesztőket, hogy az ő termékükön gyorsabban fusson a játék amit elkészítenek.
Ez volt a doom3-nál, és a hl2-nél is, és azok csak a kezdetet jelentették
mocsok dolog, de ez sajnos így van -
A sebesseg sok minden mastol is fugg...
Es ezt az Ati-nVidia baromsagot elfejlejthetnetek mar, foleg ha gozotok sincs a technikai hatterekrol... -
milyen felbontásban? én max 800x600 25-30fps alatt ne legyen, több felesleges!:) -
hehe
nekem bekapcsolt műszerekkel, high grafikán ment olyan 60-80 közötti fps-el :o)
ja és Radeon 9600 XTG, 5.11beta catalysttel
úgyláccik ez is ATi game^^ -
Nem akarlak elkeseriteni, de cockpitbl a GF6800GT 256DDR is keves neki:)) Persze, medium-high beallitasokon, kikapcsolt muszerekkel azert megy 50fps felett is (TV-kamerabol meg 130-at:D) -
ahh. tegnap végre kipróbáltam. megyek a minivel oszt nézem mi a rák mozog nekem ott alúl, hát a lábam a pedálon!:D bitang jó kis gamma lett az fix, főleg ha majd azúj GF6600GT-m fogja vinni, mert sajna a GF4Ti-m már kevés neki!:( -
Totya77 #1223 Énis tologatom,tegnap 8 körös verseny 7. kör végefelé benya klukk-klukk á mondom begurulok a depoba,hát nem kifogyott a pit elött...ujrakezd.3 pályacut,stop and go 7. körben mögöttem a mezöny beállok pitbe padló erre megint stop and go :( túl gyorsan mentem...grrrrr.Ujraelkezd már a végefelé jártam minden faxa 14mp-es elöny amikoris tüzfal kidob asztalra,utánna GT Legends hibát észlelt "elnézést kérünk....4.re sikerült megcsinálni :D
most a 2 Elan versenyt tolom de nagyon nem teccik a verda....majd holnap.... -
Most töltöm a gamet remélem menni fog!!!! -
Attiska #1221 arty,
A sérülés is medium a közepes szinten, ezt mindenképp szeretném valahogy felvinni a maximális szintre, ha lehet. Ha már odacsapom valahova az autót 2 kilóval, akkor szakadjon már ketté. -
szvsz a medium attol medium csak, h bizonyos segitségek itt még elérhetőek opcionálisan, és az AI is lasabb, többet hibázik ...
a fizika nem hinném h más PRO-ban, bár nem pőrobáltam :) csak kezdő és medium szinten, segitségeket kikapcsolva... ott nem éreztem különbséget "fizikában" de ez lehet az én "érzéketlenségem" is...
én is mediumon tolom, kormánnyal, F1-12 segitségek KI. és nekem itt sem könnyű, mert semmit sem tudok setupolni, anti autos vagyok :( alapok sem mennek. -
Attiska #1219 Egy dolog ami nem nagyon tetszik, illetve nem jöttem rá, hogyan lehet állítani. Pl. a Medium szinten ugyebár azt mondja, hogy medium fizika, medium sérülés. Ezeket lehet valahogy változtatni, vagy fix értékek? Joy-jal ugyebár Pro-ban elég esélytelen nyomni, de én Medium AI ellen szeretnék full fizikával és sérüléssel nyomulni. -
Aha. Kösz! -
Semmi komolyabb visszajelzest nem talaltam a cockpitben, de ehez nem is nagyon kell. Az LCD-t esetleg erdemes bekapcsolni (3 bill), azon rajta van nehany info (pl. a kor szam is). Space-szel lehet leptetni. Az egyebb "orak" - sebesseg, fordulat stb. - latvanyos, de rohadtul zabalja az FPS-t! Pl. nalam ha be van kapcsolva akkor 30 fps, kikapcsolva 55-60fps. De az sem nagyon kell, a sebesseg teljesen mindegy, a fordulatot meg hallani (esetleg vilagit valahol a kis lampa ha mar sok).
De ezek CSAK cockpitre ervenyesek, minden mas nezetbol sokkal gyorsabb, aki kivulrol es egyebb helyrol tologatja az autot ott nem szamit... -
Valahogy be lehet állítani,hogy mutassa hány kör van hátra?
Amúgy meg a sok kör nem gond,ha van elég előny akkor be kell nyomni az i-t és az al átveszi(ugyanígy vissza). Addíg el lehet menni kávézni:))
Ja még valami:meg lehet nézni valahogy a gumik állapotát menet közben?
Olyanra gondolok,mint a depóban a tábla írja a sérüléseket stb. -
Attiska #1215 Alexease,
Aha, tehát akkor az F gombok az assist-ok. Köszi, majd megnézem. -
Mediumban csak a blokkolasgatlot es a kiporgesgatlot engedi, azok talan az F4-F5. De vegig szoktam nezni mundent, ne hogy bent legyen valami:)
Nem lehet sajat csapatot, ez moddolhatatlan jatek (egyelore):) -
Frenky87 #1213 Nekem nem ilyen hosszúak a versenyek...mondjuk én legkönnyebben tolom (nem kinevetni, nincs kessem kormányra, bill.-el meg nehéz)...ma lehet meglesz a D.. :) -
Attiska #1212 Sziasztok,
Még csak most ismerkedek a játékkal, egyelőre jónak néz ki, tetszik. Mediumban nyomom, ehhez a nehézségi fokozathoz tartozó segítségeket hogy lehet kikapcsolni? A GTR-hez hasonlóan van arra mód, hogy saját csapatot lehessen indítani? -
60 kör? Wow! -
Vegig toltam a D Kupat, eleg komoly volt;)))
Most jon az E ami meg eleg veszelyes lesz:) 36 verseny, abbol 24 20 koros, nehany 10-15 es van ketto 60 koros! :P
Azert mar a 20 koros versenyek is eleg komolyak, mondjuk Spa-ban, ami edzes, idomero es egyebek nelkul is tisztan 1 ora verseny:) De az igazi csucs, az a 60koros Spa lesz, ami min. 3 ora tiszta verseny ido:))) -
K.András #1209 Az az érdekes, hogy mikor elöször megnyertem mini kupát prof szinten nem adta, viszont most meg adta a gyémánt kupát, ennyire benéztem volna elözönél az eredményt?Nem tudom elhinni :P -
sada67 #1208 Köszönöm -
Igen -
Ez is Starfoce védelemmel ellátott? -
9990 Ft -
THXTHXTHX! -
sada67 #1203 Egyébként kb. mennyi lesz a bolti ára? Én a GTR-t is kivártam, tehát idő van, majd addig gyűjtöhetek. -
Döntöttem. Megvárom :), ha már ennyit vártam rá, akkor ez az US/UK verziótól számított plusz 1,5-2 hónap nem számít.
Tudom, hogy nem a ti hibátok a jelentős csúszás de a végfelhasználót bosszantja, főleg az hogy a warez piaca már régen él, s a kísértés túl nagy. Ha mást nem talán ezt be kellene látni a kiadójának is. Na mindegy ez van, mi meg várunk november végéig... -
driver miatt
leszeded a legújabbat, felteszed, és örülsz hogy nem fagy ;) -
Tudja valaki,hogy miért fagy a menüben?
(rad9600 cat4.9,sp2,512ddr)(az agp írás is ki van kapcsolva)