7613
  • SzNZsolty
    Sziasztok, Zsolty vagyok, ha jól látom Marco barátom is emleget itt olykor :-) Azt tudjatok, hogy elindítottuk a formula.hu-n a nyereményjátékot, maiben kisorsolunk 3 db GT Legends játékot. Egyelőre, ha jól sejtem, akkor az itteni házigazda vezet. 1.31.902 az ideje és 107%-os időeredmények játszanak még. Tehát úgy 1.38-ig belefér, ha jól számolok. Lehet beküldeni az időeredményeket.

Én is nyomom a játékot természetesen. Professzionálison próbálkozom, de már majdnem megbántam :-) Természetesen csak a győzelem elfogadható, de már volt, hogy majdnem földhöz vágtam a kormányt. Van ami nem akar menni. Például a Corvette-vel a rövidített Hockenheim pálya nekem egyáltalán nem fekszik.

Volt egy kis problémám a játékkal. Én úgy játszom, hogy volt pl, hogy verseny közben hagyom abba, avagy egy új pálya kezdetén. Ilyenkor egy mentés gombot nyomok és majd visszalépek. Azt hiszem egy ilyen után vásároltam egy új autót és ez után kiléptem. Természetesen a betöültés után az új autó elveszett, hisz azt nem mentettem, de úgy vettem észre, hogy a pénzt viszont levonta. se pénz se autó. Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
  • 3P
    Mint ahogy kérdezni sem ér... :)
  • Marco
    Tudom, de ilyen kérdésre ilyen választ lehet csak adni... :)
  • Tomo15
    Még nemér mondani:))
  • Marco
    Ott kell lennie a játék dobozán. Minden bizonnyal a borító belső részén találod.
  • oneal1
    háááááááááát
    jah:)
  • Tomo15
    FAQ!
  • isotec
    sziasztok. tudna valaki mondani egy serial számot, tudjátok amit a játék indítása előtt kér. nézeggettem a fórumot, mert úgy rémlett hogy valaki már leírta, de nem találom. thanks
  • GTi Gaga
    thx a FAQt!
  • Marco
    Hivatalos nincs. Amit mi csináltunk Zsoltyval közösen azt meg nem adhatom ki, hiszen a SeVeN M megrendelésére készült és igen etikátlan lenne.
  • geri15
    Már megy. és nincsmit :o)
  • Varenga
    Értem, azért téháiksz!
  • geri15
    A CJB tárhelyszolgáltató hibája (tudniillik ővék a rotfl.hu domain is) és minden CJB-s oldal le van most állva.

Talán szerver ellenőrzés van, vagy valami hasonló.
  • geri15
    De minek lenne, ha kiadják itthon is magyarul?! :)
  • Varenga
    Srácok, gond van a FAQ-val, helyredobnátok?
  • 3P
    Hogyan lehet menteni a bajnokságban a futamok között? :)
  • GTi Gaga
    FAQ?...
  • marcelino panni
    Helló!
    Tök jó a játék, nagyon tetszik, de van egy kis gond.
    Gond:akad a menü és a bejátszások is. Ge force 6600Gt-m van gyári driverrel és frissen telepített rendszerrel. Felmentem az nVidia hivatalos oldalára és letöltöttem a legújjabb drivert. Az újj driverrel nem akadt a menü és a bejátszások sem, de a játék teljesen pikszeles volt és isszonyatossan szaggatott. Tudnátok segíteni abban hogy melyik nVidia-driverrel lehet jól futtatni 6600Gt-n a játékot?
  • oneal1
    de azt kérdem hogy van e már magyarítás a némethez!?:)
  • jakewyler
    Képet
  • Marco
    Nem vettem kötekedésnek. ;)
  • jakewyler
    jah tegyetek képeket!
  • jakewyler
    Milyenek azok a bónusz autók?pl:ferrari,shely stb...Nekem még nincsenek meg!
  • 3P
    Egy kédés! Írtátok, hogy lehet menteni a bajnokságban. Ezt hogy lehet megtenni? Nem szokásom menteni mert csökkenti az izgalmakat, de az imént úgy jártam, hogy vezettem a versenyt, ki sem csúsztam soha, üttközni sem ütköztem, erre az utolsó körben kizártak, s ugrott minden. Pech... :)
    Szóval hogy lehet menteni?
    Más ha nyomom a játékot és ki kell lépnem a versenyek között a játékból, akkor ha újra inítom a játékot miért kell az egész bajnokságot előről kezdeni (ja igaz ez is a mentás témakör...)? Biztos vak lehetek, de nem találom a folytatás lehetőségét.
  • 3P
    Opsz! Nem kötekedésnek szántam, bocsi, ha úgy érezted!
    Valóban a helyfoglalásnál már ne mcsak a karakter szám a lényeg. A többjátékossal szinonímái meg túl idegenek lennének azt hiszem ide, picit öngólt rúgtam? ;) Egyébként tényleg nehéz sok esetben a menű honosítás és elő fordulnak hasonló dilemák, amikor nincs jó választás, csak elfogadható... :)
    A Patchek ügyében meg bízakodom én is.
  • Marco
    Csak egyszerűen kritikának vettem, nem pedig negatív kritikának. Egyébként a negatív kritikát is bírom, ha normálisan van leírva és meg van alapozva. Képes vagyok elismerni hibáimat. Remélem tetszeni fog a Guru, ha majd belenézel.
  • Marco
    Az említett példánál a karakterszám valóban ugyanannyi, ezt nem is számoltam mielőtt beírtam a hozzászólásomat. Azonban a betűtípus miatt mégis kilógott a szó, ezért döntöttünk a Multiplayer mellett. Egyébként a 10Tacle valóban adott is egy kitet a fordításhoz, szóval fullos hivatalos miegymás lesz. A pacthekről egyenlőre nem tudok mit mondani. Remélhetőleg ezeknek is lesz lokalizált verziója. Amúgy mit írnál a Többjátékos helyett szinonimaként, ami ki is fér? ;)
  • jakewyler
    ezzel én is így vaok!
  • Duddits
    Fúú baszki emberek! Ma kipróbáltam, és eszméltlen milyen király! Megyek is játszok tovább.
  • MikX
    THX.
  • Alexease
    A 95 auto az az osszes benne talalhato. Abban benne van az osszes csapat, tipus, festes stb. Tejesen kulonbozo auto kb. 25 lehet benne. Van egy-ket tipus amibol 2 valtozat is van, minimalis kaszni elteressel es/vagy motorteljesitmeny alapjan.
    De van 4-5 auto amit nem lehet megvenni, csak megnyerni (pl. Ferrari 275, Ford GT40, Porsche 904 stb.).

De mindig erdemes varni a vetellel - bar eladni ugyanannyiert lehet oket - es erdemes megnezni a kovetkezo "szezon" valaszthato autoit vagy autojat, mert azokat altalaban az eloztte levo futamok vegen szokta megadni nyeremenykent (meg ha meg is vehetok).
  • MikX
    hali!
    Az lenne a kérdésem, hogy csak azok az autók vannak benne, amit meg tudok venni, vagy vannak rejtett autók is?
    Mert azt írja, hogy 3 van meg a 95 ből, és nem lehet annyit megvenni
  • geri15
    Remélem nem vetted negatív kritikaként, csak hozzászóltam mint az egyszeri júzer :) Egyébként nem tudom most milyen a PC Guru, de olyan 1 éve, amikor az utolsó számot vettem meg belőle (előtte 4 évig rendszeres előfizetője voltam!) akkor már nem volt az igazi. Na majd most megnézek egyet, hátha.
  • 3P
    Csak még egy apróság! A karakterlimit többnyire akkor fordul elő, ha EXE, vagy DLL állományban van a szöveg. Ha itt így van, akkor kezdek megijedni, mivel, vagy magyarított patch kell, vagy ha fel megy a lokalizált változatra az US/UK patch, akkor vagy teljesen angol lesz (jobbik eset), vagy picit keveredett lesz a nyelv, sajnos volt már ilyenre tapasztalat. Ha meg kifejezetten lokalizált verzióju patch-et enged magára húzni, akkor meg picit attól tartok, hogy vagy nem jelenik meg hozzá sohasem patch, vagy csak nagyon sokára, ez meg ugye azt vonja magára, hogy a netes játék ugrott a verzió szám eltérés végett, valamint a bosszantó bogarak (ha ugyan lesznek) sem tűnnek el. Persze ez sem biztos, hogy jelen esetben is így lenne, de volt már erre is hazai példa sajnos és ez általában, illetve szinte biztosan nem a honosítást készítők hibája.
    Esetleg a karakterlimit nem EXE, illetve DLL tulajdonságból adódik, hanem pl hely korlát? Akkor viszont csak a max. karakter szám a limit kevesebb meg lehet, s nagyon szép a magyar színoníma szókincs... :)
  • 3P
    Írod, hogy a fordítás karakterszám limites. Hivatalos fordítás esetén ez számomra meglepő, hiszen a fejlesztő ebben segíthet(ne), s ha jók az ismereteim, ez nem is volt eddig korlát hivatalos lokalizáció esetén (lehet, hogy tévedek). Ellenben a Multiplayer és a Többjátékos szavak 11-11 karakteresek, tehát picit értetlenül állok a karakterlimites "kifogás" előtt (sőt se Ő, se Ű betü nincs benne, ami szintén sok esetben probléma 1-1 honosítás esetén)...
    Mégegyszer nem leszólni akarom a munkát (mi több meg is veszem), de szerintem a játékot, de szvsz. jogos volt Geri15 kifogása...
  • Marco
    Szia!

Sajnos még nem kapható itthon. Majd valamikor november vége felé.
  • pzs
    Szisztok
    A köv kérdésem lenne itthon lehet e már kapni , és ha igen akkor hol ?
  • Marco
    Egy: köszönöm a kritikát.
    Kettő: Nem vagyok hülye, tudom mit jelentenek azok a szavak. Azonban egy magyarítás során elég sok kompromisszumot kell kötni az adott karakterszámok miatt. Ez van.
    Három: a PC Guru vs GS vitába nem szállnék be, ízlések és pofonok. Én a Gurut kapom, mint író, a GS-t meg veszem, mint olvasó. Különbséget tegyen az, akinek az a fontos és ráér ilyenekre. Én inkább élvezettel olvasom mindkettőt és nem vitatkozok rajta.
  • lac coo
    GTL template-k.....
  • Alexease
    Igen;)