7613
  • KoNi
    ;)
    nincs valakinek setupja 911-es hez? nagyon szeretem azt a vasat....
  • Marco
    Köszönjük a segítséget. Duddits, ez a te időd.
  • geri15
    :DDDDDDDDDDDDDDDDddd
    lol
  • Alexease

Masodpercekben irja ki az idot az "egyszeruseg" kedveert, ami a jelen helyzetben 93,284, ami 1:33:284, vagyis 1 perc 33 masodperc 284 ezred masodperc;)
  • Duddits
    De én ezt tényleg nem értem.
  • Alexease
    A logika nem az erosseged:)
  • Duddits
    He? Elkezdtem viszanézni a játékból, de csak egy ilyen időt mutatott: 93:284. Ez pedig nem az időm... Vagy igen?
  • Marco
    A replay fájlban benne van az időeredmény. A visszajátszásnál te is meg tudod nézni.
  • Duddits
    Az nektek úgy megfelel, hogy elküldöm a videóm, de az időt nem írom bele? Mert azt nem tudom...
  • Shan
    Ha ki van pipálva a save hotlap, akkor a replays menuben a hotlap végű replayod a legobb időd mentése...ezasztán lehehogynemvoltvalamiértelmes...:)
  • KraZ
    1:32-t mentem a Pantera wrc-vel! Lehet csapatni mint az állat:))
  • Duddits
    A Replay-emet mivel tom megnézni? Mert nem tudom az időt és így nem tom beírni a névbe.
  • 3P
    Jó 2 hete én is ebbe a dilemában voltam, hogy megvegyem-e németben a játékot (írtam is itt). Aztán döntöttem, megvárom az általatok lokalizált változatot. Igazából azért tettem, hogy ösztönözzem a magam szerény lehetőségeivel a hazai kiadókat, hogy minél több honosítás legyen, s ezt szerintem csak eladott példányszámokkal lehet. Azonban K.Andrást is megértem, mert tényleg jó a játék, s ugye a világ szerencsésebb felén élő emberek akár már végig is tólhatták (legálisan).
    A dec. cége már nekem is fájt volna, de talán a +1 hetet még átvészelhetjük.

Na mindegy a játék szuper beszéljünk arról! :)
  • Marco
    Persze, végülis csak pár fájlt kell átpakolni. A megjelenés után, ha engedélyt kapunk rá, akkor kitesszük a mi magyarosításunkat a netre. Igaz a játék exe-jében lévő grafikákat nem írja át magyar nyelvűre, de szerintem erre is meglesz majd a megoldás.
  • Marco
    Várjuk szeretettel. ;)
  • Duddits
    Aham. :-(
    5-6000. még elég sok nekem, mivel nincs keresetem, de azért megpróbálok gyűjteni rá. Márha eladod. De mondjuk lehet, hogy én is nyerek... Tényleg. Mindjárt el is küldöm az időm.
  • K.András
    Persze.
  • K.András
    A fele azt jelenti, hogy féláron átadom :D
    Kb 5-6 ezer a fele, olyan 25 euro kb.
  • K.András
    Igazad van, én meg fejben már variáltam ezer lehetöséget, persze a legegyszerübb megoldásra még véletlen sem gondoltam volna :)
  • Duddits
    Jah és a magyar nyelvet belehet majd rakni a németbe?
  • Duddits
    A fele mit is jelent? Németbe van angol?
  • Marco
    Máris mondom a választ: ha a némethez kapott online kódodat használod az esetleges magyar verziódban, akkor minden remekül fog működni. ;)
  • K.András
    Akkor majd ugy csináljuk, hogy ha tud hozni a srác németböl és miután megvettem vagy nyertem a magyar nyelvüt, féláron átadom a németet ha érdekel.Csak attol félek hogy nem fog müködni a profilom, mert online szerial el van kodolva a profilban!Erre még rákérdezek.
  • Duddits
    Ejj, az szép lenne. Akkor valami jelképes összegért átvenném!
  • K.András
    Okés, ugyis "összefutunk" sokszor :)
  • K.András
    Ha minden igaz, egy srác hozat nekem a németektöl(én már nem birok várni), ennek ellenére még lehet hogy a sorsolásnál megnyerem a magyar verziot is :P
  • Marco
    Én ma még meg kell írjak egy cikket, utána éjszakás műszakba megyek. Holnap napközben elvétve leszek, de este 6-tól itt vagyok.
  • Marco
    Meg is van a válasz. A késés nem olyan vészes: november 24-én megy gyártásba az anyag. Tapasztalataim szerint onnantól egy hét a kiadásig. Vagyis december 1, minden bizonnyal. Azért ezt nem kell szentírásnak venni, mert nem tudom hol kerül sokszorosításra és hány példányban.
  • K.András
    Mindjárt mondja majd Marco, ö kapcsolatban áll a kiadoval, igy konkrét infot tud mondani.
  • K.András
    Thx, ma egyébként olyan délután 4-ig tudok gép közelébe lenni, de holnap meg holnap után egész nap leszek.
  • 3P
    Hát a dec. 22 már nagyon szomorú dolog lenne, s úgy a karácsonyi szezon is szinte teljes mértékben ugrik... :(
  • Marco
    Köszi, megvan a csomag. Hamarosan megy az első változat.
    A megjelenésre azonnal rákérdezek.
  • K.András
    Privi Ment.

Egyébként tudsz valamit a megjelenéssel kapcsolatban, mert olyanokat csiripelnek a madarak hogy dec 22 lesz a november 20-bol, remélem nem igaz?!

• Marco
    Köszi, ment vissza is. ;)
  • K.András
    Privát üzenet ment Marco!
  • 3P
    Én is így vagyok ezzel... :)
    Ezért is keresek jó beállításokat a kocsikhoz.
  • LimPeti
    Én azt figyeltem meg,hogy időmérőn majdnem a végén végzek,a futamokat meg megtudom nyerni professional szinten.Valahogy nincs összhangban a kettő,vagy csak beállítást rontom el?
  • oneal1
    Na végre nekem is megvan a játék!!
    a minivel nagyon kemény menni az elején:)))
    csak 10 percet nyomtam mer hulla voltam már este majd ma tolom 1000 el!:)
  • 3P
    Nincsenek jó beállítások valahol a játékhoz (illetve a demohoz)?
  • 3P
    Hát az az 1:31 nagyon jó időnek tűnik. Picit szégyenlem a sajátom, mert én csak 1:35-öst futok a hosszabik pályán az Elannal, de talán mentségemre legyen mondvan, hogy billentyűről játszom és még nem babrátltam az automon. Magamhoz mérten jónak érzem ezt az 1:35-öt, de nyugodt akkor lennék, ha 1:33-ig le tudnám vinni így billentyűről is... :)
    Ja és a 3. nehézségi szinten tolom.

ps. jó lenne egy külön bajnokság az ilyen csoróknak is mint én, akik csak billről játszák, na jó ez csak vicc volt!