7613
-
#1407 ctrl + f ugyan ugy mint a GTRbe -
#1406 Sajnos tényleg ez van minden SF3-as játék topikjában... :(
Bízom benne, hogy ha végre itthon is megjelenik, akkor a játékról is szó fog esni. Na mindegy a remény hal meg utoljára.
-
#1405 Az utolso oldalon nem sok ertelmes hozaszolas van:( -
Marco #1404 Ezeket ne ide már, ott a FAQ! Nagy takarítás lesz itt. -
Marco #1401 Majd jön András aztán takarít. :) -
#1400 Latom ismet csak warez van... akkor majd maskor...:) -
#1399 Jaja, én is azt használom, de ha fut akkor láthatóan belassul a játék, de érdekes módon csak ezzel tapasztalom... -
#1398 ha külön progi akkor fraps -
#1397 Ki lehet valahogy íratni a játékkal a frame/sec-et, vagy csak külön progival? Ha csak külön progival, akkor mit használtok hozzá? -
#1392 Ááá, dehogy mindenkinek simán fut minden gond nélkül... -
#1391 Nover = November... bocsi, csak picit péntek van és eléggé le vagyok merülve... :) -
#1390 Nover végétől 9990 Ft. -
Olee #1388 Hello mindenki...ahhogy elolvasgattam itt az üzeneteket már gondolom mindenki a full játékkal nyomja...mennyiért lehet ezt megvenni fullba? -
#1387 vegyél egy xboxot -
SzNZsolty #1385 András, Őszinte részvétem. -
#1384 Jaj azt nem is olvastam
András fogadd kérlek legmélyebb részvétem -
Marco #1383 Fogadd őszinte részvétem.
A határidőről meg csak annyit, hogy te szabtad nem én. Mondtam, hogy nem sürgős amikor készen leszel vele akkor jöhet. -
#1382 Hát nem tudom hogyan számol a demó, vagy lehet hogy másik verziós (?), de én középső nehézségen, Corvette Stingray-jel kormánnyal mentem 1:20:013-at azt hiszem.
Reális idő ez? Mondjuk versenyezni nem akarok, sokan vagytok nálam profibbak csak érdeklődöm -
#1381 Részvét a dolgokért.
Az idő az meg: . Esetleg valami kulisszatitkot tudnál mondani, hogy mit állítottál?
Én most próbálkoztam, prof. szinten, 1:34:003 asszem. -
KoNi #1380 az elannal? nem gondoltam volna... én eddig a jaguarral 1:35 közepét a corvett-el 1:36-ot mentem kereken. namajd kipróbálom ez elant is -
K.András #1379 Prof szinten nyomtam és lotus elannal, viszont nem az alap beállitást használtam hanem hozzányultam... -
K.András #1378 Ezek unfranko idök, ki fogja elhinni, hogy alpine-val 1.10-et megy valaki spában, senki...Annyira irreális hogy hihetetlen, a kérdés már csak az hogy notepad-al vagy a játékkal futotta az idöt, szerintem elsö verzio :P -
K.András #1377 Sajnos haláleset meg egyéb fontos dolog miatt még gép közelébe se jutottam, akinek igértem valamit azoknak hamarosan küldöm.
Marcotol meg külön elnézést szeretnék kérni, mert neki konkrét idöpontot irtam, amit sajnos rajtam kivül állo dolgok miatt nem tudtam tartani, a pofámrol lesül a bör!Elnézést!
Tényleg egy két nap és küldöm az egészet amit megbeszéltünk!Köszi. -
#1376 Azt tudom! Azt értettem. Csak írta Zsolty, hogy András 1:31-et ment, azt arra reagáltam. -
Marco #1375 Neeeem! Az 1.31 a jelenlegi legjobb idő. Ehhez képest a 107% 1.38 körül van. Tehát ha te 1.38-on belül autózol akkor részt veszel a sorsoláson. Ilyen egyszerű. -
#1374 Értem! Köszönöm!
1:31-et?? Anyám! Akkor még rá kell gyúrni rendesen! -
Marco #1373 "Azaz a legjobb időeredményt beküldő teljesítményén túl azok vesznek részt a sorsolásban, akik ezen időeredmény 107%-án belül tudnak teljesíteni."
Ez a szabályzatból egy idézet ismét. Amikor Zsoltyval ezt leírtuk, akkor úgy gondoltuk, hogy lesz a legjobb idő (jelen esetben András 1.31-es ideje), amelyhez számolunk egy 107%-ot (ami jelen esetben 1.38 körül van). Aki ezen az időn belül teljesít azok között lesz kisorsolva a három játék. Szóval nem biztos, hogy a leggyorsabb három kapja. Ahhoz egy véletlen kellene vagy az, hogy 107%-on belül csak hárman teljesítsenek, ami lehetetlen, mert sokkal többen vannak már most. Érted? -
SzNZsolty #1372 a demóban szereplő autók közül az egyikkel. A fórum házigazdája az élmenő, Ő1.31 valamennyit ment!
a nyereményjáték szbaályát megtalálod a formulán és itt is, mert Marco bemásolta. -
#1371 Azta! Melyikkel mész annyit? Milyen fokozaton?
Most akkor, hogy van ez a nyereményjáték? A 3 leggyorsabb kört futó ember nyeri? -
Marco #1370 Egyenlőre nincs csalás a demóhoz, de a kiszűrésre is megvannak a módszereink. ;) -
SzNZsolty #1369 szia, Sztem nincs ok csalásra. Kormánnyal, ha valaki odafigyel, simán nyom egy 1.38-as kört, ami már elég a nyereményjátékhoz. Nekem a legjobbm azt hiszem 1.33.7 körül van, de nyilván simán lehet ezen javítani, csak neki kell ülni az adott pályának. -
SzZs #1368 Jelen pillanatban az NFSU2-ből is van hasonló dolog.ott 1 progi kiszedi a leggyorsabb kört és el is küldi,és ami a legfontosabb kiszüri a csalókat(tranerek)Itt az esetleges csalók ellen nincs orvosság,és ez baj.Én magam nemtartom valami profinak itt,de én 1,40-nél nemtok jobbat mennia full verzioba Alfa-val.Minden beállítás alap,csak a benzin szintet vettem le minimálisra(haez itt számít egyáltalán),igaz billel csinálom,de én soknak érzem azt a 9sec különbséget 1 kör alatt.Szóval az esetleges csalókkal vigyázni kell,ha van a demohoz csalás-Saját tapasztalatból mondom,írom -
#1367 Tehát November 25. Oké! Erre voltam kiváncsi! Akkor rágyúrok! -
Marco #1366 Amennyiben lesz végső határidő, azonnal közölni fogjuk.
Jelen esetben úgy áll a dolog, hogy november 25-én jelenik meg itthon a játék. Ha ez változik, akkor úgyis csak csúszni fog (remélem nem így lesz). Szóval addig biztosan ráérsz. -
Marco #1365 Idézet:
"Egy játékostól csak egyetlen visszajátszást fogadunk el."
"Ne törekedj az eredmény minél hamarabbi küldésére, hisz rengeteg idő van a gyakorlásra."
-
#1364 Köszönöm!
Mondjuk ennek nem örülök, mert a demó nem jött be.
Zsolty vagy Marco! Az úgy megoldható, hogy elküldöm a mostani eredményem, és később esetleg küldök majd egy jobbat? -
Marco #1363 Nos utánajártam: a demó változat és az 1.0.0.0-ás verzió között az autók fizikájában és teljesítményében is van különbség. Ez belső infó egyenesen a SimBintől. Ennyit erről, remélem a vita lezárva. ;)
Jó játékot mindenkinek, remélem mihamarabb sor kerül majd a sorsolásra. -
#1362 Nah, nem a link. Nah mind1.
Gpdijon a neve, ugye? -
#1361 Ez a pályának a ranglistája?? Mert azért az dúrva, hogy Minivel annyit ment. Vagy rosszat nézek?? -
SzNZsolty #1360 mafia G nincs értelme jobbra cserélni, mert sztem 1.30 alá senki nem fog menni, így ez az időeredmény játékra jó!