7613
  • Geeza007
    1.Nekem az kérdésem hogy mindig ezüsz kupa színe hogy milyen nehézségi szinten nyomod?
    2.Mikor kapsz bónusz autót?
  • Shevchenko
    Sziasztok nem tud valaki szerezni olcson GTL játékot?Köszi
  • Alexease
    Csak 6 autod van ossz-vissz?! Mit csinaltal a tobbivel, eladtad oket? Csak a bonusz autokat tartottad meg? Nekem van 8 autom, pedig csak a C elejen vagyok (meg mindig:D), es ezekbol csak 2-ot vettem (Lotus Elan R26, Alfa Romeo GTA).
  • KraZ
    1152 Az nem corvette?
  • gab1ka
    hát az én karrierem úgynézki félbetörik..már szedem a quake 4et :)
  • K.András
    Ezért az autoért nem keveset mentem(!), tegnap délután 2-kor kezdtem az FIA GTC65-ös bajnokságot és most végeztem vele, persze ilyen kisebb megszakitások voltak de legalább 9 orát nyomtam.Persze most hogy meglett olyan fáradt vagyok, hogy a franc se tud most autokázni, persze egy probakört mentem vele :P

• Nyiri
    Lotus Cortinara gondolt aminek a hangja tenyleg egy skoda/wartburg es a csonakfelfuggesztes is nosztalgiat ebreszt.
  • Frenky87
    :D lol wartburg :) ez teccik
    Nekem a Mustang (mind2 fajta) tetszik a legjobban, de ez a kocsi nagyon durva (240-es órán 240 :) Remélem nem gond,ha ekkora a kép,de hirtelen csak az xp képnéző volt fent.. Elnézéseteket kérem
  • K.András
    Wartburg? :)
  • gab1ka
    külső nézetből tolom és minden kifogástalan,egyedül ez a rajtkocka közeli rész érthetetlen..mindenesetre a LODot megnezem hátha...Mondjuk pár beállítás semmi külömbséget nem hozott,minden kikapcsolva meg minre szedve és a game szinte egy az egybe ugyanúgy néz ki :) mindenesetre én maradok a fullos beállításokon,hiszen nagyon szép a játék..azzal a wartburgal már elég jól megyek semi-proba billentyűzettel..kár hogy nincs kormány :(
  • Alexease
    A latotavolsagot, LOD-ot, arnyekokat vedd lejebb, es ha nincs 256Mbyte-os videokartyad, akkor a texturakat is (sok kulonbseget nem fogsz eszre venni). Gondolom kulsonezetbol tolod?! Onnan tobb mint 2x gyorsabb mint cockpitbol, de meg ugy is beszaggathat. Ami ismetelten felezi az FPS-t, az a cockpit muszerek, kijelzok.
  • K.András
    A 20 körös versenyen nincsen kiállás, birja a gumi faszán, a 60 körös versenyeknél lesz kiállás csak.Egyébként mire unlockol az ember minden autot addigra faszán betanulja a pályákat, valszeg nem véletlen lett ez igy kitalálva.Mondjuk megnézném ki az az ember aki mindet meg tudja csinálni gyémánt kupában, valszeg nem sokan vannak...
  • gab1ka
    én azt nem értem miért szaggat be a game a kanyarokban..mindenhol máshol 24 autóval tű élesen fut..a kanyarokba meg beszaggat..levettem a circuit detailt így jó..erre meg a cockpit közelében illetve a rajtkockáknál megintcsak beszaggat..nem mintha olyan hűdenagyon össze lenne rakva az a kurva boxutca..az esti pályákon nem látok semmit..attól meg már könnyezett a szemem ahogy a kocsi neha "rángatózik" a saját tengelye körül (egyhelybe fordul 180 fokot)..habár lehet hogy a régi autókra máshogy hatottak a fizika törvényei :))
  • ToMy_
    na probléma sztornó, az LCD csak 32 bites színmélységben megy
  • ToMy_
    Mégis van vmi gebasz az LCD-vel nálam.
    Tudom ki- meg bekapcsolni (ezt onnét tudom, hogy ha felkapcsolom a világítást, és utána bekapcsolom az LCD-t, akkor szép kékes háttérvilágítást kap)
    de nem látok rajta semmit. Töküres, hiába váltogatom az üzemmódokat, semmi sem történik.
    Olyan, mintha nem rakná ki rá a számokat.
    Van ezzel még így valaki?
    Meg még egy kérdés: kinek mekkora a feltelepített GTL könyvtára?
  • Totya77
    A logitech wingman extreme 3d átalakitás érdekelne,ha valaki tud valami konkrét dolgot vagy linket irjon legyenszives,köszike elöre is
  • Alexease
    Azok mar erdekesebbek lehetnek:) Azert mondjuk a B-ben es C-ben is volt egy-ket "hosszabb" futam, mondjuk Spa-ban, 25 perc korul jot ki a vege:) Plusz az idomero.

Taktikazik amugy az AI? Kimennek a pit-be verseny kozben? Azert 20 kor alatt mar kopik rendesen a gumi, lehet hogy erdemes ket fele osztani a futamot. De ha nem megy ki az AI, akkor szivacs:))
  • K.András
    Én már az E kupákat nyomom, azon belül FIA GTC 65-ös bajnokság, 3 20 körös versenyt kell még menni és meg van a porsche 906-os, ezzel együtt pedig a 18. arany kupám, azért ez idöben is elég huzos kb 1 orát lehet számolni 1 versenyre az idömérövel együtt, 8 verseny 8 ora de a FIA TC65-ben meg még több idö mert lassabb autokkal nyomod full gp pályákon...
  • Skyline
    Oksa megoldódott valamitől bekattant a prog....Letöltöttem a honlapjáról úgy már müxött.
  • Skyline
    Ott csak a virtuálist látom,ha kikapcsolom a virtuálist akkor semit....
  • Alexease
    MyComputer/Properties/Hardware/DeviceManager/DVD-ROM Drivers/"DVD Meghajtod" jobb klikk es Enabled.
  • Skyline
    Oké ez szép és jó de akkor mi lehet a hiba?:)
    Gyk totál friss a rendszer minden hibátlanul müxik de a SFNightmare még véletlenül sem hajlandó visszahozni a meghajtómat.....
  • Goliath
    A program nem fos teljesen jól működik több ezer gépen szóval, igen, a hiba az ön készülékében van. Ha értessz a regedithez, akkor winreinstall nélkül megúszod, ha nem akkor nem. Esetleg rendszer visszaállítás...
  • Skyline
    Valaki megtudná mondani hogy hogy a rákfaszba kapom vissza a normális dvd meghajtómat?
    Mert ha abban a fos progiban amiben letiltom (SfNightmare) utánna hiába nyomogatom az ENABLE CD valamint ENABLE SM gombokat berakja a win hogy a prog leállt azt szeva....
    Resatart meg nemsegít.
  • Alexease
    Max annyi, hogy lehetne single race-eket menni az alappalyakon:) De meg ugy sincs sok ertelme, azok nagyon alap palyak.

A penzzel amugy sem volt eddig gondom, meg lehetett venni minden ertelmeset, ami az aktualis versenyekhez kellettek. Amikor eloszor vittem vegig a C Kupaig, valogathattam is az autok kozott, bele is valasztottam redesen:) Most ismet a C-nel vagyok (:D), most mar tudom mit erdemes valasztani:)) A B Kupa is sokkal lazabb volt, hogy masik autoval mentem.:)
  • K.András
    Mondjuk ettöl a pályák autok versenyek még nem lesznek elérhetök, szal semmi értelme nem volna használni...
  • zoltang
    Itt látok egy kis csalást: (Én nem használom és nem tudom, hogy működik-e!!!)

GT LEGENDS MONEY TRAINER (8.98KB)
  • geri15
    De kell neki lemez, minden indításnál kéri (sajnos).
  • Shevchenko
    Sziasztok csak azt szeretném megkérdezni hogy 4-en megvennénk a GTL-t és az lenne a kérdésem ,hogy az mindenkinél fog működni,nem kéri a lemezt?Köszi
  • K.András
    Nincsen és nem is lesz, a serial bele van kodolva a karakter fájlba...Egyébként jo is hogy nincsen.
  • jadika
    Sezvasztok! Vannak Cheat Kódok a gt legends hez?

• K.András
    No igen, igy nézve igazad van ;)
  • ToMy_
    höhö, adta, tehát bónusz :)
    de mielőtt elmagyarázod, vágom a különbséget a bónuszautó és a bónusz autó között :)))
  • ToMy_
    de, csinálsz egy sfcure-t SP1-es rendszerhívásokkal, és már kész is...
  • K.András
    Abarth nem bonusz auto, csak ugy adta...
  • jakewyler
    És nem lehet valahogy kiütni ezt a dolgot?mert ezé nincs kedvem föl tenni a sp2őt!
  • ToMy_
    az Abarth 1000-es bonuszkocsit medium szinten az elso kupasorozat utan adta, es egyben unlockolt egy csomo palyat/palyaszekciot is.
    szerintem a bonuszokat nem befolyasolja a nehezsegi szint.
  • ToMy_
    nem. kipróbáltam és nem.
    technikai dolog, de nagy vonalakban annyi, hogy az sfcure 'szolgáltatás' egy net start paranccsal indul, és SP1 alatt csak hibaüzenet, SP2 alatt meg simán elindul.
  • jakewyler
    Sp1-en sehogy nem megy?
  • gab1ka
    hát közbe ahogy néztem 5000creditenként változik a nehézségi szint,és eddig valóban a középső fokozat volt eddig a legjobb,habár már ígyis az első 2 kör után elhagyom a mezőnyt,szal lépegetek szép lassan feljebb :) remélem a bónusz kérdés nem a nehézségi szinttől függ :(