7613
-
#1119 Annyit tudok modnai, hogy én a demoban a versenyt meg tudtam nyerni mind három autóval a legnehezebb szint alatt eggyel billentyűvel játszva. Az igazat megvallva ott már szenvedtem billentyűvel, de az az alatt levőt smián lehet nyerni (középső nehézségi szint).
Azonban ez nagyon más, mint pl az NFS (senki ne vegye bántésnak), mivel itt a kocsi tényleg "él", fizika is drasztikus(abb)an jelen van az NFS-hez képest, ergo nincs sinautó effekt, és a féket is használni kell, s ráadásul finoman kell bánni azzal is.
Tőlem sokkal avatottabbak megválaszolják majd a kérdéseid a bonusz és a pénz kapcsán, akik már túl vannak a rendesben is néhány bajnokságon, mivel mint írtam volt korábban én csak a demot tóltam eddig. Szvsz igazságtalan lenne megfosztani azon emberket a plusz dolgoktól, akik nem profik az autós játékokban, vagy nem rendelkeznek analóg kontrollerekkel... -
gab1ka #1118 értem.és van is értelme megszerezni azokat a kupákat?mmint több pénz vagy egyéb plusz dolgok?csakmert billentyűzettel játszom meg nemis nagyon tudok az ilyen szimulátorokkal játszani,de tetszik a játék és nemszívesen maradnék le esetleg valami jó bónusz kocsiról vagy ilyesmiről csak azért mert nemtudok minden cupot prof szinten tolni.. -
#1117 Tegnap meg csesztettem ezt az online reszt, es ezt addig sikerult, hogy valoban ebarmolta a garage file-lomat;))))
Vagyis aki felti a megszerzett javait, az NE probalkozzon sehogyse:)
Nem baj, legalabb mar most neki allhatok a Prof szintnek, mostmar ugy is jobban ismerem az AI-t es a palyakat, es legalabb nem kell mindig vegig nyomogatni az gombokat, hogy nem marad bent valami segitseg;) -
#1116 pontosan:
Beginner - bronz
Novice - Ezüst
Amateur - arany
Semi-pro - platina
Pro - gyémánt
asszem valahogy így van :) -
gab1ka #1115 nekem annyi lenne a kérdésem hogy rögtön az első kupában a minivel ahol mindössze 2db 5körös verseny van..azt beginneren természetesen megnyerem de csak bronz kupát kapok..mi kell ahhoz hogy a jobb kupákat is megnyerjem? nehézségi fokozat állítás? -
Frenky87 #1114 Nekemse eredeti van, de azért kipróbálnám ezt a direkt ip-s dolgot,ha már az online cucc nem megy. De oda is kell valami serial? nem ugye? Meg majd lanozni is akaronk haverokkal, gondolom azis megy a törttel. (Bocsi ha kissé warezosra sikerült a kommentem) -
#1113 na ott már kell majd menteni :) -
K.András #1112 Fasza ez a ferrari is, a többi bonusz autot viszont nem lesz egyszerü megszerezni, a 906-os porsche-ért 8 db 20 körös versenyt kell menni, a Ford GT40-ért szintén, a shelby cobráért meg két db 60 körös versenyt
Egyébként a 4 autom 670 ezer pénz, mellette van 530 ezer, a pályák mind megvannak,
gyakorlatilag már csak a 3 DB bonusz autot kell megszereznem! :P
-
K.András #1111 Nekem annyira nincsen kedvem gép ellen versenyezni, ez inkább online lesz tuti, persze ezzel nem mondom hogy nem tetszik offba, de a gyémánt kupákhoz asszem kell majd némi gyakorlás :) -
#1110 Ne add fel! Várd meg amjg megjelenik itthon, onnantól leszünk szerintem egy páran... :)
Na jó először én is végig akarom vinni off-lineban, mert bénázni nem lenne kedvem :) -
Nyiri #1109 Direkt ipvel probaltam menni rad de serialt kert es login/passt. -
#1108 A szerver erdektelenseg miatt bezart:) -
#1107 Nem eredetim van, online serialom sincs, de nem is GTL online-t hasznalok hanem direkt IP-t:)
De ha igy is elszallna a karakter, annyi baj legyen, max vegig jatszom megegyszer, van annyira jo a game, annyit megerdemel:))) Nem hinnem, hogy ha mar valaki vegig jatszotta, es nincs rakenyszeritve, vegig vinne megegyszer kihivasszeruen:) Nagy online kozonsege meg nem tudni mekkora lesz - rendszeres versenyek, bajnoksagok stb. - vagyis meg emiatt is van elonye az ujra jatszasnak:))) -
K.András #1106 #1088
Ha nem eredetid van és azzal probálod online, utána dobhatod ki a karaktered mert az eredetivel nem fog müködni, ugyanis az online serial bele van kodolva! -
#1105 uhh, egy darabig azt hittem dollárban vannak az árak. le is hidaltam. aztán kellemes meglepetés volt a japán jen. -
Nyiri #1104 Neked original van? :) -
#1103 INDITOTTAM DEDIKALT SZERVERT!
Teszt, gozom sincs mukodik-e, aki akarja tesztelheti. Most kajalok, nem leszek 10-15 percig, de menni megy.
FIA TC-65, Zolder, Prof, 10 kor.
GameName: Alexease
IP: 81[pont]182[pont]59[pont]116
Pass: sg.hu
-
#1102 speciel én most ezt tudnám neked ajánlani, én is erre pályázom: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2250,CONTENTID=7226
-
Nyiri #1101 Mivel en atom csoro vagyok megmaradok az atbuheralasnal :)
Haver a Joy gombjait kivezette egy dobozba rakott ra jo kis versenyautos kinezetu kapcsolokat :) Olcso de jo. 15 bol megvolt cakk pakk (ebben benne van a joy ara is) -
K.András #1100 Ami azt illeti nem csodálkozom rajta, hogy szeretnél egy ilyet ;) -
#1099 Na ilyet szeretnek en is mar regen:) -
K.András #1098
Frex GP -
Nyiri #1097 Videot lesd meg... Eleg jol mukodik ott. -
K.András #1096 Kormányt nemtom mit kéne venned, én a speed7 kormányt várom-akarok venni ahogy megjelenik, bár az egy vagyonba kerül... -
Nyiri #1095 Az a flex h+ mi? -
K.András #1094 Mondjuk nekem karácsonyig bezárolag valszeg meglesz a frex h+ szekvenciális válto, szal joy-t biztos nem fogok ez miatt venni... -
Nyiri #1093 A progi iroja a Logitech WingMan Force 3D-t ajanlott. Haver azt vett es abbol csinalta meg.
Video a mukodesrol:
http://dameet2.uw.hu/CIMG1501.part1.rar
http://lajoosh.uw.hu/CIMG1501.part2.rar
http://dameet2.uw.hu/CIMG1501.part3.rar
Azt mondta nagyon allat. A MOMOja valtogombjat rakta fel.
Nekem most eltort a kormanyom ugyhogy masikat kell vennem, de nemtom mit vegyek. MOMOval mindenki sziv a pedalgond miatt es szvsz draga is a Wingman Formula nekem eltort 2 ev alatt (meg jopar masik sracnak is). Elvileg oktober vegen november elejen jon az uj Formula de az meg kurva messze van es lehet nem is lehet jo ideig kapni itthon. -
#1092 Inkabb keresni kellene mar egy jo(bb) mechanikai muszereszt, es csinaltati egy valtot. H-Patternest nem, arra mar rajottem, olyat nem fognak-tudnak csinalni. De akkor legalabb egy elore-hatra seqist. Azt mar csak megtudnak csinalni. Meg en is osszeraknam, csak nincs hol, nincs itthon satupadom, nem tududok itthon furni, faragni, hegeszteni:)) -
K.András #1091 Milyen joy van neki?Nekem a MS SideWinder2-öm van, elég jonak számit és nem tudom rendesen beállitani azzal prg-vel. -
Nyiri #1090 Haver megcsinalta es faszan mukodik. Nem minden FF joy jo alapnak. Nekem pl van egy FF joyom de masikat kell vennem a valtohoz. -
K.András #1089 Mondjuk én ezt ugy fogom csinálni, hogy ha megvan eredeti online serial beir a profilba, aztán letöröl vissza, és ugy...De lehet elég lesz reg-böl törölni az infot, berakni eredeti cd-t gép ujraindit ujra kéri serial-t beirod, és máris eredeti lett belöle! -
K.András #1088 Nem, a lényeg hogy uoda telepitsd vissza a játékot, igazábol az online serial lesz kodolva a fájlban(gondolom senki nem játszott vele, probált ezt azt beirni online serialhoz mert akkor szopás lesz), ezért a warez profilt is át kéne lehessen rakni... -
ToMy_ #1087 aham. gyárival.
-
K.András #1086 Itt a c-ben az utso lesz kemény, 6 pálya, és a GT40-el a csávo mindig elöl lesz, szvsz egy db autoval lehet azt megnyerni, különösebb szopás nélkül és az az elan, bár azzal is az utso versenyen dölt el, mert pont tiz pontal vezettem, csak pontszerzö helyen kellett célbaérnem...
Egyébként én már a D- cupákat nyomom. -
K.András #1085 9990 Ft lesz a játék, szerintem nem sok.Klikk -
K.András #1084 Az oldalukon le van irva, hogyan kell ujrarakni a profilod!
Klikk -
K.András #1083 Ne vegyél, nekem van FFB-s joy-om és nem jo az a válto prg hozzá, minden lesz belöle csak manuális válto nem ;) -
ToMy_ #1082 hja, ezzel a trükkös profillal kicsit mexívtam én is, ui. újratelepítettem helyhiány miatt egy másik partícióra, oszt az előzőből átpakoltam a profilhoz tartozó cuccokat, namost a karrierstátusz megmaradt, de se pénz se autók... -
#1081 én mediumon tolom, segitségek nélkül, nehezitésképpen 60x időgyorsitás, állandoan éjjel végzek, ha addigra a fényszórók összetörték máris végem :) sikerélmény eddig nem sok volt, egyenlőre elégedett vagyok hogy megvehettem a kis FIAT-ot és azzal versenyzek jobbak ellen :D -
Marco #1080 26.