7613
-
Marco #1490 Nem volt OFF, viszont remek gondolatébresztő. -
#1489 Persze magambol indulok ki, de valszeg ezzek is az lesz mint a GTR-rel. Bar ez azert "jobban megy", kezelhetobb, erezhetobb, hasznalhatobb stb.
De a GTR-t is sok-sok honap utan kiadtak, megvettem es szinte semmit sem mentem vele. A warez verzio maceras volt, es amire megjelent elmult a varazs. Szinte mar csak "tiszteletbol" vettem meg, mert egyedi probalkozas volt igy "szimulatot" kiadni, csinalni.
De hasznalatban sem annyira extra, leszamitva a hangokat, a belsonezeteket es a hagulatot nem sok kulonbseg volt az es egy jobb F1C mod kozott. Foleg menetteljesitmenyben, erzesre, viselkedesre ami elsosorban szamit egy autosjateknal. Lehet hogy szuper pontos, hivatalos, liszensz szim, de eleg csak megnezni hogy megy az auto kivulrol, hogy vezetik az atlag emberek, hogy repkednek vele szerteszet, hogyan dontogetik masodpercekkel a valodi csucsokat stb. Vagyis ez alapjan lehet barmilyen, sokat nem er ez az erv.
Es az hogy sok szep automodell van benne, keves fps-sel az sem nagyon szamit. Ha az ember hasznalja ugy is csak a cockpitet latja es joesetben magaelott egy masik auto segget erosen LOD-olva;)) Max csak a hangulat a lenyeg, hogy miben is ulok;)) Ennyi erovel lehet NR, LFS, rF, netKar is, az legalabb "jol megy":)
Na ez a vegere mar nagyon OFF lett:))))) Sorry! -
#1488 Sajnos ez igaz, de ezzel szerintem jó részt maguknak is ártanak...
Bár soha nem tudjuk meg, hogy mennyi lett volna az eladás a megjelenés valódi napján, de sajnos szkeptikus vagyok, hogy decemberi megjelenés miként is fog itthon piacot szerezni.
Őszintén megmondom, hogy én sem vártam volna meg a hazai kiadást, csupán Marcoék lelkes hozzáálása miatt érzett szimpátia miatt várom meg a hazai megjelenést. -
#1487 A kiadassal ket prblema lehet.
1. Nincs penz, kicsi a ceg, es csak fokozatosan tudjak terjeszteni. Nem hiszem.
2. G*eci Nemet kiado, szokasos hozzaallassal. Eleg csak megnezni a kiadasi sorrendeket: nemetorszag es nemet nyelvterulet, eszak aztan spanyol - teruletileg Francia kimarad! - utana Angol es Francia, azutan, talan a honap vegen vagy jovohonapban kozepeuropa es balkan (lasd Magyarorszag), es csak jovo ev elejen Amcsi. -
Marco #1486 Sajnos egyet kell értsek veled. Azért bízom benne, hogy néhányan azok közül is megveszik, akiknek a warez alapján bejött. -
K.András #1485 "Mi már szeptember 9-én készen voltunk mindennel."
Pont erröl beszélek, miért nem tudták alapbol beletenni a játékba föleg négy komplett teszt után, nektek csak fel kellett volna töltenetek nekik és ugy irhatták volna ki, aztán azt küldte volna el a sevenM-nek sokszorositásra stb.
Szerintem ezt egyszerre kellett volna megjelentetni mindenhol, ugy nem csináltak volna "piacot" a wareznak és már majd két honapja nyomhatnánk.Azt hiszik megveszik majd, pedig csak az fogja megvenni aki bajnokságban is megy vele aki nem az maradni fog a wareznál, föleg ha a durcát is bevágja mert esetleg más honapokkal elötte "hivatalosan" játszhat :) -
#1484 Otómata váltóval is lehet rendesen rajtolni csak nyómni kell a kuplungot közben! -
Marco #1483 Fogalmam sincs, hogy miért csinálja ezt a kiadó. Talán el sem hiszitek, de a magyar kiadásról kb. négyszer kellett bugreportot küldeni. Ez négy komplett tesztet is jelent. Persze elég sok hiba ki lett javítva, de mindenképpen érdekes. Mi már szeptember 9-én készen voltunk mindennel. -
#1482 Sajnos ilyen országban élünk, én is szívesen megvenném már de sehol semmi...
Mindenhol novemberi megjelenést írnak, ami lehet decemberi hónap is.
-
K.András #1481 off: uj act labs válto, 100 dolcsi lesz.
Info -
#1480 -
K.András #1479 Nem értem ezt a kiadási mizériát már megint, aki kitalálta hogy ugy kell játékot kiadni, hogy havonta máshol jelenik meg az egy idiota barom!Függetlenül attol, hogy nagyon jo a játék annyira elbaszott a kiadás, mintha 3 hülyegyerek összeállt volna és a wc-n ülve azt találgatnák, hogyan lehetne minél kevesebbet eladni a játékbol, elképesztö...
Nekem már megvan az eredeti, viszont multiban alig van szerver meg ember, pont ezért mert rengetegen meg sem tudják venni, a másik pedig hogy illene ha europában gondolkoznának, tehát aki az EU tagja annak a nyelve alapbol legyen már benne ne pedig itthon keljen forditgatni meg várni arra, hogy más országok mikor készülnek el vele.
Amit ez a kiado müvel azt ahhoz lehet hasonlitani, mintha elmennél a gundelba beülnél valakivel szemben és miközben eszik te az orrodat turkálnád.Egy szoval:gusztustalan.
-
K.András #1478 Ne itt warezoljatok! -
K.András #1475 1-es gomb. -
feketeobeliszk #1474 Köszi, kezdek egyenesbe jönni a kérdésekkel, már csak a külső tükörben nem látni semmit. -
#1473 A lámpa tényleg a H betű, de vigyáz rá, mert kis koccanás és volt-nincs világítás...
Automata váltóval is lehet trükközni, mert kell annak is idő mire 1-esbe kapcsol, én kb 0,7-0,8 s a várható indítás előtt lépek a gázba így csak ritkán fordul elő, hogy kiugrok a rajtnál, ellenben le szoktam néhány ellenfelet rajtolni, persze ez függ a nehézségtől, s attól, hogy hányadik helyről indulsz. -
SzNZsolty #1472 Alapból H
Ezt sismeritek?: http://www.fia-historic-racing.com/en/home/ -
#1471 Autómatán nem lehet.
A lámpát meg alapból H asszem, vagy K. Nem tom. De mér nem nézed meg? -
feketeobeliszk #1470 Még két apróság: Hogyan kapcsolom be az autó lámpáját (a 2. pályán csak én mentem sötétben) ill. a futam elindulásakor mindenkinek bőg a motorja úgy túráztatja, én viszont ha egy kicsi gázt adok rögtön kiugrok. Automata váltóra vagyok állítva, így nem lehet? THX -
feketeobeliszk #1469 Segítsen már valaki a display beállításokkal. Most kezdtem a játékot és biztos vagyok benne, hogy a mini morrisos első pályán nem volt alul és felül fekete széles csík a képernyőn, illetve a sofőr pedálnyomogatása is látszott. Lehet, hogy valamit elállítottam, mivel most csak a műszerfalig látszik a kép, a pedálok már nem, mivel eltakarja a fekete csík. Fogalmam sincs mit állítottam el, akármelyik nézetre váltok (külső-belső) ott a széles csík. Korábban a külső tükör is működött, most meg egy vakablak, pedig a mirrors is be van ikszelve. Előre is kösz. -
Ez lemaradt az elejéről. :-) -
#1467 Ki mondta?
NO WAREZ PLEASE! -
#1466 Hát akkor biztos nem jól csináltál valamit.
Crack meg nincs. -
Marco #1465 Nem tudunk, ebben a topikban nem warezolunk. -
#1463 2.) Hátööö. Valahol belehet állítani, de már nem tom hol. -
TRac #1462 Nincs vmi patch vagy beállitási lehetőség hogy roncsolódjon a kocsi? Egy kicsit elgörbül a lámpa,mikor 100-al belehajtok vmibe. Ez igy nem élethű.
A másik,meg hogy azt nem lehet megcsinálni,hogy belső nézetben mikor kanyarodok,ne nézzen ki az ablakon,hanem csak a kormányt forditsa el? -
#1461 Föl lehet, ha megvannak a nyelvi fájlok. -
Mozes #1460 Sziasztok!
A német verzióhoz van angol szöveg kiegészítés? Fel lehet ugyan úgy angolosítani mint a GTR-t?
Köszi -
#1459 -
Marco #1458 Megérkezett. -
#1457 Megkaptátok? -
#1456 :-) Fő a biztonság!
Nah mindárt küldöm. Kérnék valami Megjött vagy valami értesítést, mert nem tom, hogy elmegy-e. -
Marco #1455 Nem akarlak megbántani, de ha elolvasod a szabályzatot akkor nem kell minden lépésre így rákérdezned. Kis határozottság, katona! ;)
Egyébként az a fájl lesz, igen. -
#1454 Dijon-Prenois GP HOT LAP.Vcr
Ez, ugye? -
Marco #1453 Nekünk nem a videó kell, csak a replay fájl. -
#1452 Ááhh, köszi! Így már világos! Akkor ha minden jól megy, ma küldöm a videót. -
#1451 Nincsenek jó beállítások a kocsikhoz? Persze inkább a demo érdekelne... :)
Szenvedek nagyon billentyável az Elan-nal alap beálljtásokkal csak 1:35-re tudom levinni az időm... :-/ -
ToMy_ #1450 viszont bevált, mivel F1C-ben is már így volt -
#1449 Ez mekkora hülyeség már ! -
Marco #1448 K.András! Ment PÜ!