Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hess innen troll.

Amúgy az új Ilum legalább egy dologra jó, valort leechelni. 1 óra alatt meglett a daily kb, azalatt most lépem mindjárt a 4. valor szintet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Rubint
Jé, ezek az arcok a "mi" szerverünkün vannak. Párszor kaptak már huttball-ban. 😄 RUSCorp meg szimplán bekaphatja, bár 4v4 õk is verhetõk, még a minimum 18k healthes (tank 23k+) csapataik is. Sajnos a zerg ellen nincs orvosság, annyian vannak, mint az oroszok. 😄

csokicsiga
Egyszerü, ha xar géped van, ne evvel játssz.

\"Hess innen troll.\"

Video készítõjének kapcsolódó cikkébõl a lényeg:
- i7-2600, 470GTX kártyával, 8 giga ram.
- GPU 35-40% kihasználás alatt a slideshow közben.

There were 40 members in attendance from VoTF with multiple small pockets of Republic groups, there was also almost 80 members of RUSCorp in attendance with multiple small pockets of random Empire groups.

Tehát nem az, amire én gondoltam, hogy wb vs pug, hanem egyszerûen akinek a gépe picit jobban bírta, az nyert.
BoneDragon
Fasza ez a 7fps. Kuka az egész game... tényleg kár érte.

ez aztan eleg dúrva fotoalbum nezegetes.
sztem kielvezem meg a szintezest egyelore :o)

anti hero

Jockey
omg..
esélytelen itt bármi értelmes pvp..
azt hiszem tényleg megy a kukába a gamma, ilyne netkod vagy mittomén mivel tényleg csak a párbeszédmúvik lejátszására alkalmas a gamma..
kár érte..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Komolyan, pár órája van kint a patch, és máris megbukott?

Legújabb:
Empire minden elfoglalása után republic bázison a turreteket farmolja, mert repoponként 1k valor. Megint a pvdoor-nál tartunk.

És megint: aki most tudja farmolni, és megszerezni a battlemastert, mielõtt javítják, az jár jól. És bio se tudja már visszacsinálni.
Melyik szerver lehet, ahol több a rep?
Egyébként a kedvenc kommentem:

"This is the best PowerPoint presentation I have ever seen."
Torzonborz
no Én 2 napja csináltam ratyi oldalra egy smugglert bár még csak 12-es. nem tudom lesz e erõm felhúzni 50-re 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

3 perctõl föleg jó 😄

Az igen, nesze neked játékélmény.

uhh... na ilyenkor várnám pár pvporientált klántól, hogy rerollolnak republikánus oldalon.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Jah, ami kimaradt, a lényeg, hogy ott van mellette a medcenter. Szóval ugyanoda respawnolsz.
bocs, elkerülte a figyelmemet.
ha 400Mhz dobott rajta 30fps-t, akkor a játék gyanúsan frekifüggõ.

Republic taxi érkezési pontja Ilumban 😊)))))))

PiszkosFred
Persze fugg a vastol is alatta, de a kartyaval nem lesz gondod par evig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nah, gyorsan átfutottam a hivatalos fórumon párat a 6 oldalnyi (komoly, pvp alatt 6 oldalas lista) Ilummal foglalkozó topicból.

Végeredmény:
Legtöbb szerveren eddig legjobb arány Ilumban az 15 vs 39, legrosszab az 4 vs 57.
Közmegegyezés, hogy republic oldalon képtelenség megcsinálni a daily-t.

És ha sokat próbálkozol, azzal csak a zerget eteted, aki a te megölésedért több valort kap, mintha te nagy nehezen megölöd õket.

Eredmény: az empire-é a valor jutalom, a daily, és így a jobb gear, szóval republic még nehezebben fog ölni.

Ezzel Bioware-nek sikerült túlszárnyalnia a Mythicet, aki ha szarul is, de legalább próbálta kezelni az inbalance-ot.

SZVSZ, még holnap valami gyors patch várható. Ha nem csalódom BW-ben.
megint megkérdezem, mennyivel húztad a procit?

ATI HD6950-en nekem nem mûködik, inkább így írom.
Nekem mûködik, de ki is kapcsoltam, bár Ilumon nem sokat számít, be van-e kapcsolva.

Végre berakták az ingame antialaisingot. csak kár hogy nem mûködik.
j0nNyKa
házigazdasszonykodást nem akarod vállalni?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

na hasonlokban gondolkodom, termeszetesen swtor, de mellette termeszetesen "mindennek futnia kell"
koszi!

anti hero

Rubint
Igazából csak Ilum a szívás, amúgy mindent lehet very highon, 100%on játszani, legalább 30 fps-sel, de inkább többel (50-60).

annak senki nem örülne😊

kosz ez jol hangzik. most minden pozitiv v negativ erzes nelkul termeszetesen realisan el kell szakadni a swtor motorja szarsagaitol, de valoszinu azert ott is szamit egy jobb vga, megha cska 1 nyulfaroknyit. de azt mondod 560 mar istenes. akkor szerintem 580nal 2-3 evig nem kell szarakodni.

anti hero

TDC Geronimo
de, AA sort írtam be, de patch elõtt direkt kiszedtem így olyan, mint volt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rubint
SWTOR-ra felejtõs (legalábbis 1920x1200-on), de minden másra jó kb. Én i7-2600k mellett használok egy gtx580-at és hát szörnyû, amit engine címen összelapáltotak (ld. még szar) a BW háza táján.

Liio
Zombieland is megnyitott már? :o

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Akinek ilyen UI-villogások stb. vannak, nem volt esetleg egy kis .ini-varázslás korábban? Nekem sem ilyen nincs, sem fps-gondok, pedig vacak a gépem.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Jeffjohnson
Mostantól szabad a pálya <#wink>

Hivatalos fórumról, hátha ez megoldja:

C:\Users\"userneve"\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings
könyvtárból mozgasd át máshová az

client_settings.ini és
graphics_mirror.ini

file-okat.

Elvileg utána már nem fog villogni, és állítólag fps is jobb.
aki kérdi. mindig aki kérdi. 😄

Bárcsak oylan lenne, ott kb keep ostromnál nem volt ilyen lag mint itt 50 embertõl.

És az ki lesz? 😊
Remélem Laroa vagy Toxikus! 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Jeffjohnson
Sziasztok! Sajna mostanában nincs sok idõm a játékra és így az sg-re sem. Ezért lemondok a házigazda jogomról. Sok sikert a köv. házigazdának!

Szerintem meg nem, szépen várnának ez van ez így játszhatatlan egy oldal ki van zárva konkrétan a napi questbõl ez a nevetséges és a felháborító is egyben.

Bigblind
Hát ez az! De látod az ilyen hülyegyerekek még mindig azt élvezik hogy Empire túlerõben gankeljük a Republicot! Marha nagy élvezet!

TDC Geronimo
alderaan, fos fps, kép random bevillan, ui töltõképernyõ random bevillan (nem csak itt),hangok bugosak, de a hajam még mindig tart!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Írtam vagy 5 percig egy wall of textet ami eltûnt a mehet gomb után, na mindegy. A lényeg a mai pecs után köszönthetjük a Warhammer Online II-öt.
LSC
nekem 560ti van és nincs játék ami megszorongatná jelenleg, persze kivétel swtor, de annál is 50%-on megy a vga és szaggat mint állat bizonyos helyeken...

2.7, most 3.1

mekkora volt a freki alapjáraton, és mekkora most?

LSC
hova menne? Mindenhol Empire túlerõ van mer az kúl.

én is megijedtem a darkvös kopasz nigger sith sorcom jackoarcát meglátva maszk nélkül... de mostmár tudom, miért hordtak maszkot. =]

LSC
egy ideig, aztán megunod...

Bigblind
Majd rázizzensz öreg! Mikor majd nem lesz egy darab republicos sem mert mindenki elhúz másik szeróra az iszonyatos unbalance miatt, akkor majd te fogsz a legjobban hisztizni, mert uncsi a játék nincs republic OMG!

van vkinek GTX 570 580 590ese?

580asban gondolkodeek, kene megerosites (nemcsak swtor de allecuzammen performanszügyileg)

anti hero