Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WAR-ban anno legalább ilyen esetekre vlt egy option, hogy kilehetett kapcsolni az ability animációkat. Az most jól jönne.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

N1ggA
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkit, aki imperial oldalon indított karit, b*szódjon meg. Fos Ilum játszhatatlan, mert arra áll a cerkátok, hogy szép lila villámokat szórjatok a kezetekbõl.

Spread De Love!

Ezért nem is érdemes elkezdeni. Tiszta Aion. Majd jön a patch hogy pálcika emberek lesznek.
PVP videóm, im OP!

és teljesen más az engine. =] de megnyugtatlak, anno az eve is innen indult. az meg egy pláne más engine.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ami nem fér a fejembe:
Bioware állítása szerint, a grafikát azért csinálták meg ilyenre, hogy a tömegjeleneteknél is élvezhetõ legyen, tehát azért nem lett valami shooter szintû szuper realista a grafikája.

Már egy 8v8 is jelentõs fps esést okoz.

Egy 40v80-at pedig pont ugyanúgy kezel, 10x erõsebb vassal, mint anno a WAR (akkor 8600-ról 9600-ra erõsítettem, hogy fortnál ne 1 alatt legyen az fps-em)
Rubint
Na megvolt az elsõ 50-es bracket-es pvp meccs élményem is:

Alderaan
Rep: 4 fõs premade (mi), 4 random
Emp: 8 fõ ruscorp...........

Sima gyõzelem itt 😉 De mintha lassabb lenne a pvp (nem az ölés gyorsasága, hanem a cd/gcd mintha lomhább lenne... vagy csak túl sok energiaitalt iszok = semmit)

szvsz nem meglepõ, hogy azt a vgat egy 32bites dx9 játék ennyire hajt meg.
szvsz az sem meglepõ, hogy ilum ilyen lett, miután odament egy republic/imperial fleetnyi ember, és nekiállt pvpzni.

Gratz az új signature-höz 😊
csokicsiga
Ha nekem ilyen 3-4 fpsm lenne, laggolna mint állat, tuti, hogy egy darabig hanyagolnám a gammát.

\"Hess innen troll.\"

Persze hogy nem, de egy hülyével minek vitatkozol?Csak unatkozik és ide jött trollkodni.

Torzonborz
nem etetem . egyszerûen csak balgaság ilyet mondani hogy akinek szar gépe van az ne játsszon. annyira nem néz ki jól ez a játék hogy egy 4 éves konfigon simán mennie kéne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

csokicsiga
Köcce, hogy betetted a hozzászolásom! <#taps>

\"Hess innen troll.\"

Amirõl most szó van, hogy emberünk gépében van egy 80 ezres proci és hozzá egy 75 ezres videokártya, amin megy Ilumban a játék 3-6 fps-en, amíg egyszercsak crashel.

És közben a kártya kihasználtsága 35%, tehát a játék olyan mértékben nem használja ki, hogy az már bûn.
Ne etesd 😄

csokicsiga
Valszeg a BW-nél van a hiba, de arra akarok kilyukadni, hogy a baráti körömnél nincsenek ilyn problémák.

\"Hess innen troll.\"

Torzonborz
na még egyszer : mi a xar gép ?

az hogy i5 meg i7 van vkinek az karcsú.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ja mindannak a tetejében, hogy újabb rossz koncepcióval orvosolták a meglévõt, még "legálisan exploitolni" is lehet ami még tovább billenti a mérleget? Ezt az amatõrizmust.

csokicsiga
nekem i5-ös van, és nincs fps problémám, 4 cimborám is kb ilyesmi gépjük van i7 stb, semmi gondjuk.

\"Hess innen troll.\"

Öööööööööööööööö <#pardon1>

Torzonborz
definiáljuk : mi a xar gép ?

csokicsiga
Troll vagy max te, ha xar a egy kövér disznó vagy, nemlessz egy finom csúcs barátnöd, ergo ha p4-ed van, nemfog menni a über gamma ennyi.

\"Hess innen troll.\"

csokicsiga
Ez van , mindenki tudta, hogy többen szeretik a "sötét" oldalt, csak akkor tudják orvosolni a problémát, ha ingyen karitranxfer lenne például republikosoknak! <#eljen>

\"Hess innen troll.\"

Hess innen troll.

Amúgy az új Ilum legalább egy dologra jó, valort leechelni. 1 óra alatt meglett a daily kb, azalatt most lépem mindjárt a 4. valor szintet.

Rubint
Jé, ezek az arcok a "mi" szerverünkün vannak. Párszor kaptak már huttball-ban. 😄 RUSCorp meg szimplán bekaphatja, bár 4v4 õk is verhetõk, még a minimum 18k healthes (tank 23k+) csapataik is. Sajnos a zerg ellen nincs orvosság, annyian vannak, mint az oroszok. 😄

csokicsiga
Egyszerü, ha xar géped van, ne evvel játssz.

\"Hess innen troll.\"

Video készítõjének kapcsolódó cikkébõl a lényeg:
- i7-2600, 470GTX kártyával, 8 giga ram.
- GPU 35-40% kihasználás alatt a slideshow közben.

There were 40 members in attendance from VoTF with multiple small pockets of Republic groups, there was also almost 80 members of RUSCorp in attendance with multiple small pockets of random Empire groups.

Tehát nem az, amire én gondoltam, hogy wb vs pug, hanem egyszerûen akinek a gépe picit jobban bírta, az nyert.
BoneDragon
Fasza ez a 7fps. Kuka az egész game... tényleg kár érte.

ez aztan eleg dúrva fotoalbum nezegetes.
sztem kielvezem meg a szintezest egyelore :o)

anti hero

Jockey
omg..
esélytelen itt bármi értelmes pvp..
azt hiszem tényleg megy a kukába a gamma, ilyne netkod vagy mittomén mivel tényleg csak a párbeszédmúvik lejátszására alkalmas a gamma..
kár érte..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Komolyan, pár órája van kint a patch, és máris megbukott?

Legújabb:
Empire minden elfoglalása után republic bázison a turreteket farmolja, mert repoponként 1k valor. Megint a pvdoor-nál tartunk.

És megint: aki most tudja farmolni, és megszerezni a battlemastert, mielõtt javítják, az jár jól. És bio se tudja már visszacsinálni.
Melyik szerver lehet, ahol több a rep?
Egyébként a kedvenc kommentem:

"This is the best PowerPoint presentation I have ever seen."
Torzonborz
no Én 2 napja csináltam ratyi oldalra egy smugglert bár még csak 12-es. nem tudom lesz e erõm felhúzni 50-re 😄

3 perctõl föleg jó 😄

Az igen, nesze neked játékélmény.

uhh... na ilyenkor várnám pár pvporientált klántól, hogy rerollolnak republikánus oldalon.

Jah, ami kimaradt, a lényeg, hogy ott van mellette a medcenter. Szóval ugyanoda respawnolsz.
bocs, elkerülte a figyelmemet.
ha 400Mhz dobott rajta 30fps-t, akkor a játék gyanúsan frekifüggõ.

Republic taxi érkezési pontja Ilumban 😊)))))))

PiszkosFred
Persze fugg a vastol is alatta, de a kartyaval nem lesz gondod par evig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nah, gyorsan átfutottam a hivatalos fórumon párat a 6 oldalnyi (komoly, pvp alatt 6 oldalas lista) Ilummal foglalkozó topicból.

Végeredmény:
Legtöbb szerveren eddig legjobb arány Ilumban az 15 vs 39, legrosszab az 4 vs 57.
Közmegegyezés, hogy republic oldalon képtelenség megcsinálni a daily-t.

És ha sokat próbálkozol, azzal csak a zerget eteted, aki a te megölésedért több valort kap, mintha te nagy nehezen megölöd õket.

Eredmény: az empire-é a valor jutalom, a daily, és így a jobb gear, szóval republic még nehezebben fog ölni.

Ezzel Bioware-nek sikerült túlszárnyalnia a Mythicet, aki ha szarul is, de legalább próbálta kezelni az inbalance-ot.

SZVSZ, még holnap valami gyors patch várható. Ha nem csalódom BW-ben.
megint megkérdezem, mennyivel húztad a procit?

ATI HD6950-en nekem nem mûködik, inkább így írom.
Nekem mûködik, de ki is kapcsoltam, bár Ilumon nem sokat számít, be van-e kapcsolva.

Végre berakták az ingame antialaisingot. csak kár hogy nem mûködik.
j0nNyKa
házigazdasszonykodást nem akarod vállalni?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

na hasonlokban gondolkodom, termeszetesen swtor, de mellette termeszetesen "mindennek futnia kell"
koszi!

anti hero

Rubint
Igazából csak Ilum a szívás, amúgy mindent lehet very highon, 100%on játszani, legalább 30 fps-sel, de inkább többel (50-60).

annak senki nem örülne😊