Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
"rothadó arcú sith" errol pont az jutott eszembe, hogy tegnap lecsereltem a sisakomat, amit az elmult 2 hetben hordtam. mar eleg reg lattam a karakterem arcat, igy teljesen meglepodtem, hogy a sok dark pont hatasara tudo szinu lett a fejem, gondoltam, WTF?!

DummyBoy
Szvsz a limit lényegesen több gondot hozna magával mint a jelenlegi rendszer.

A jelenlegi rendszer baja az, hogy kevés a republic játékos, ez pedig a játékosok miatt van.

Ha lenne limit, akkor nem jutna be mindenki illumra, random válogatna, valamint ha megvan a 30 republikánus harcosnak megvan a napi kvesztje akkor a maradék 70 empirikusnak nem jut semmi, stb ...

Teljesen jogos a felháborodás a túlerõ miatt, de szvsz lényegesen nagyobb balhé lenne, ha egy limit miatt a játékosok nagy része lenne korlátozva ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

darth devil
Hutball 40fps stabilan..,

War, war never changes.

"Ha imp vagy nem nagy fun legankolni 3* túlerõvel"

dehogynem 😄 legjobb 😄 period 😄

anti hero

Azért jó, mert a jelenlegi aránnyal is játszhatatlan a játék, ha mégtöbb republicos lenne akkor már minuszba menne szerintem az fps.

Egyébként most írják guildchaten, hogy warzoneokban az fps még mindig szar, és már a képernyõ is villog mellé, a hang is bugos, meg az ui reloadol állandóan és semmit nem látni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LSC
miért jó hogy ennyire nem egyenlõek az oldalak? Ha imp vagy nem nagy fun legankolni 3* túlerõvel, ha rep akkor meg nem fun esélytelnül játszani. Max annyit tudsz tenni hogy 1-1 leszakadt báránykát lecsapkodsz.

darth devil
Az miért lett volna jó? Ez a jó a nagy mass pvp, én pl republicra akarok rollolni, mert unalmas az empire..,

War, war never changes.

Arra, hogy legyen limit, és csak annyit engedjen be, amennyi a másik oldalon is van? Mondjuk, hogy ne ez legyen a hozzáállás, hogy én is rerollolok impre. Én nem akarom, se rothadó arcú sith lenni, se tracer missle spammelõ dagadt mercenary, csak erre kényszerítenek/kényszerülök ezekkel a változtatásokkal.

Hát én jelenleg örülök, hogy nem egyenlõek az oldalak, plusz már nem lehet Ilumon companiont használni, ez is jó.

LSC
mióta mennek a szerverek amúgy?

LSC
a 10v10 inkább meg 10 v 30...

Ez egy kúva nagy bolygó, ahol folyik az open pvp az egy nagy terület amiben két bázis áll szemben egymással, jó messze persze. Most az imperial zerg próbál benyomulni a republic bázis oldalsó bejáratán, sikertelenül, mert senki nem lát semmit. Kb 100+ ember nyomja egyszerre.

5 pont van a bolygón, amit el kell foglalni... És nyilván ha meglátják, hogy az egyik helyen harc van, akkor mindenki odamegy.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

darth devil
Most komolyan mire számítottál? Hirtelen elõjön a bokorból pár száz republicos? Majd lesz reroll.

War, war never changes.

Sáska
nekem meg messze az 50, szoval nem tudom: mekkora ez az Ilum terulet, hogy egy helyen all a tomeg? en ugy kepzeltem el, hogy ez egy bolygo, ahol eloszlanak az emberek, es kisebb (mondjuk 10v10) harcok alakulnak ki.
De amit irsz, abbol inkabb az jon le, mintha egy WZ-ban lennel?

Azta szégyen de elk*rták ezt.... Konkrétan az Illum játszhatatlanul laggol, tudom nincs egy mai gépem, de eddig nem volt nagyobb gond... Republicosként Ahto City-n lehetetlen az Illum napi, úgyanis 4:1-hez az arány kb. Értem én, hogy egy pvp zónában pvpre akarják az embereket ösztönözni ez tökéletesen jogos, de nem ÍGY. Kellene egy limit, mint pl a 3 betûs játék pvp zónáiban, ha 30 republicos van 30 imperialost engedjen be, mert ez a 4/5:1-hez azt eredményezi, hogy eszméletlen lagg van még Nasa Pc-ken is + a republicnak jövõhét csütörtökre lesz meg a mai napi. Az 50-es bracket bg viszont jó ötlet volt, mind lefele, mind felfele sokkal élménydúsabb és talán a lagg is kisebb egy leheletnyivel.

Pedig már most is veszik el a jogokat a játékból, mert nem lehet han solo nevü karaktered, söt én azt hallottam hogy a következö pecsben kivesznek majd minden olyan npct is aminek a nevében a han vagy a solo szótag bármilyen formában elöfordul. <#eplus2>

Na jó viccet félretéve
Nem lesz mass effect mmo, mert abból multiplayer fps lesz, havonta új 10dolcsis map packokkal. <#idiota><#idiota>
Látom te is szövegértelmezési problémákkal küszködsz cirmi. Nem mondtam, hogy ha pvp-zni kell, az baj. Az a baj, hogy ebben a formában NEM lehet pvp-zni, mint Quigglez is írta lentebb. Áll a tömeg, villog a képernyõ és a laggtól meg a 2percenkénti UI újratöltögetéstõl semmit nem látsz, nem hogy pvp. Majd logolj be és nézd meg, idióta.

Majd csinálunk nagy csapatot, és lehet csapatni. Gondolom partykill-t számol.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

darth devil
Te szegény. Pvpzni kell, már az a baj. 😄

War, war never changes.

Hát ööö nem tudom mit értelmezel így ezen a képen, de amúgy én fél óra alatt 8 killnél járok, nem túl kellemes.

PiszkosFred
Mint a regi SS-TM csatak, 5 fpssel random gombokat nyomkodva, bizva benne, hogy valaki belehal valami spelledbe, mielott te halsz bele valaki spelljebe 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nah, a 6.5 fps az több, mint 1 😊))))

És ha jól értelmezem a képet, akkor mindenki 1 perc alatt akarja letudni a 30 killt 😊
Kabbe, neked jó a kép 😞

TDC Geronimo
Játszhatatlan, viszont elkapott a waros zerg fíling 😄

Ja és végre javították az sct-t és látni rangebõl a dmg számokat.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kúvaanyád. Na.

Jelenleg ilyen a buli Ilumon. Kép bal alsó sarkában az fps.

csokicsiga
Hivott a haver, hogy neki mintha szebb lenne most a garafika, és gyorsabban töltödnek a cuccok be/pl. teleport után/ igaz?

\"Hess innen troll.\"

DummyBoy
owned ... <#idiota>

dejóas h nem vagoyk lvlfifty! remelem addig kijavitjak :o)

anti hero

ez is szubjektiv, mert van akinek a zatuomobil nem kozlekedesi eszkoz, hanem rekreacios :o)

anti hero

csokicsiga
Eddig akkor igy aranyos, csak az fps problémákat kellene megoldani, nekem eddig nemigazán voltak szerencsére, de látom ezsem gép függö, mert nálam jobb géppel rendelkezöknek, meg problémát okoz.

\"Hess innen troll.\"

Torzonborz
hátdeszaragéped ! teccikérteni !? <#nevetes1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Ilumon megy pvp ezerrel csak az a baj hogy az fps számláló átvált 1 számjegyûvé 😄

Optimalizálhatták volna az enginet mielõtt kihoznak ilyen pvp zónát, mert ez játszhatatlan 😞

-Vége van AA kapcsoló.
-Nekem úgy tûnik, mintha a grafikában folyamatosan be lenne kapcsolva a bloom, pedig nincs, és van rá külön beállítás ugye.
-Végre van 50-es warzone bracket.
-Ilumon végre van 50-es pvp, a pvp quest mostmár nem az hogy lõjj szét öt lépegetõt, hanem 30 ellenséget kell megölni/armamentet összeszedni. Ezek nem tudom mit.
- Van igazzzzy world pvp, tiszta WAR-os feeling. 6-10 fps-el. És nem csak nekem szar, ilumon mindenki irkál a generalra, hogy játszhatatlanul szaggat a játék.

Nekem eddig hirtelen ennyi.

picket
-nem szeretem az értelmetlen dolgokat
-sg.hu swtor fórumozok

pick one!

&#3237;_&#3237;

ez1szarfpslowabilitydelaypvpborkencancelaccount

/trollmodeoff

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

csokicsiga
VÁrom az új patchal kacsolatos észrevételeket! <#puszi>
Mivel, estig meló van. <#sir>

\"Hess innen troll.\"

DummyBoy
Azért elõ-elõkerül egy-egy troll, hogy agyatlan wowklón, stb, stb ... Csak elsikkadnak, vagy törtlõdnek ezek a hsz-ek.

Én csak akkor szólok hozzá (voldemortos témában a klónozáshoz), mikor ez a téma megint (Vagy épp ezen megy a poénkodás) 😊 Gyakorlatilag semmit nem nyernék vele, ha szándékosan értelmetlen wowflémeket keltenék és nem szeretem az értelmetlen dolgokat 😊

De majd odafigyelek 😊

picket
Itt az igazság! Szerintem az automobilnak nevezett démoni szörny az ördög találmánya! Aki el akar jutni valahova, az megteheti a két lábán is, nem kell ilyen szörnybe ülnie! Nem számít, hogy lassabb, vagy hogy egyáltalán megoldható-e, mert itt elvekrõl van szó! 😄

&#3237;_&#3237;

Fenrir
SWTOR The Old Republic
All #SWTOR servers are once again available! Thank you for your patience.

A halál csupán a kezdet...

😄

Oké bevallom, kettõvel ezelõtt még egy pillanatra azt hittem, hogy a szándékosan nagyon egyértelmû csúsztatást akarod megmagyarázni, ezzel együtt a poént, de most már látom, hogy viccelsz.

Amúgy a wowklón témában nem értünk egyet, alig vagy szinte egyáltalán nem merült ez fel a negatívumok taglalása mellett. Lehet, hogy volt 1-2 random spawnoló trashmob, aki beböfögte és eltûnt, de nem volt meghatározó téma, csak te emlegeted állandóan.

Meggondolandó, hogy lecseréljem-e a 3 sárga matrix shardos relicem (3 Yellow Shards = Matrix Cube +24 Strength / +62 Endurance / +26 Defense / +24 Surge)

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Sir Quno Jedi
Na az én karim nem nagy böhöm pasi, hanem egy csöppnyi nõ, igaz brutális terminátorpáncélban és pajzsgenerátorral. Ha én 1x beállok a bombabiztos ajtó elé a dokkban, ott nem megy át senki! (najó idõvel de) Nagyon nem szokta szeretni a sok sith, hogy én ott állok és tartom a frontot, mint egy titáni erõtérfal. For the Republic!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DummyBoy
@chris: Látod: megint megy a wow-ozás!!! És nem én hoztam fel!!!

TDC Geronimo
wow mind a két champ relicre raktak 72 endurancet :o

DummyBoy
Tévedés ... Válaszként lett mindig felhozva, mikor wowklónoztak a nagyonokos, nagyontapasztalt nagyonprók ... Olvass szépen vissza ...

Valamint igen valószínûnek tartom, (hamár multipléjerezünk ...) hogy a nagyonveszélyes nagyonragadozó kardfogú tigrist némileg egyszerûbb lehetett leszólózni, mint az aranyos - kedves szerencsétlen növényevõ mammutot ...

Azt meg nem hiszem el, hogy egy tigris több lootot dobott volna mint egy mammut xD

Omlás
<#eljen><#pias><#email><#merges2><#merges2><#guluszem1><#nemtudom>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
true, tényleg mennek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

csokicsiga
Ki mondja meg, hogy hogy alakuljon a játék, milyen legyen a történet , hogyan alakuljon az egész, EA , beleszól szerintetek a Lucasarts is?
Ha én egyszer egy mmo fejlesztésébe fognák, ha lenne annyi tökém, én tuti, hogy vagy fél évig ilyen kis hétköznapi emberkéket, mint mi vagyunk , a világból kérdezgetnék ilyen fórumokon,mert ittis, meg sok helyen,volt egy két tényleg nagyon egyedi ötlet, és ugy kezdeném fejleszteni az új mmomat, tuti siker lenne.
Csak mindenki xarik a hétköznapi játékos osztályra.

\"Hess innen troll.\"