60180
-
#38777 (Van két gyerekem, így a kötelező napik lenyomása és néha egy-egy bolygonkénti történetszál/nap/egy darab alt mellett sokminden nem nagyon fér el az időmben, így agypéniszt kapok ha nem a feladatra megy a csapat, hanem minden másra és még másfél óra után is max. csak egy győzelem van meg a napi háromból.) -
#38776 De lehet global csetet csinálni, csak hirdetni kell ... (Ennek az Instance-olt general csetnek megvannak az előnyei és a hátrányai is ...)
Ott van pl: az AhtoCityEvents ... Azt pl: pont azért csinálták, hogy ne csak a fleeten lehessen teamet vadászni FP-kre ... az más kérdés, hogy kevesen használják ...
Mi a srácokkal pl: csinátunk saját csatornát, így bármikor tudunk beszélgetni függetlenül attól, hogy ki melyik bolygón van éppen.
Tehát elvileg a lehetőség megvan, csak nem használják az emberek. Lehet azért mert más mmo-nál ez másképp van megoldva, de mivel nekem nem sok tapasztalatom van, így nem tudok nyilatkozni.
Guild meg mindenképp érdemes ... csak azt sajnálom, hogy mikor republic-ra jöttünk ugye az imp. guildet otthagytuk, jó társaság volt. (Ami szerintem a legfontosabb szempont egy multis játéknál.) Az új remélem hasonlóan jó lesz, direkt olyan próbáltam keresni, aminek van víkendvarior részlege is. De alacsonyabb szinten is könnyebb csapatot szervezni bármire, PVP-re, FP-re, stb. -
evil006 #38775 Sziasztok!
Nem tudom elindítani a játékot.Nem enged belépni az accountommal.Nálatok van ilyen gond? Esetleg karbantartás van? -
#38774 normális emberek ilyenkor munkában ülnek! :D
majd este. -
DieHard #38773 jáccál má, ne beszélj annyit! -
z3d #38772 Bakker megint...
/me noob :)
/facepalm
Próbálok figyelni, kösz :) -
#38771 egyenlőre HRHRHR :D
(bocs) -
#38770 Kit érdekel? Nyertünk.
Random csapatban, amelyik néha rosszabb, mint a World of Tanks bármelyik random meccse, ahol a lelépők száma néha a duplája a kezdőkének, ott minden más leszarok ami nem győzelem és/vagy a feladatok végrehajtása. -
z3d #38769 Persze hogy fejleszgetem, ott nem hagynám szegénykét sínylődni :) Már full centurion cuccban vagyok (kivéve, amiből jobb a lila modolt/craftolt cuccom), plusz champion alsó+felső, a köv projekt a champion mainhand fegyver (mostani lila modolt dailykből meg craftolt cuccból) (argh, 12x champ commendation...vért fogok izzadni) :)
Szóval egyenlőre a pvp balhézás megy vele. És tudom, most megköveznek, de megtetszett az inq pvp gear, plusz huttballt szeretem a legjobban a wz-k közül :) -
Bandras DaSilva #38768 Igaz, kellene egy global legalább. Fleeten álldogálni nem akkora flash ha épp nincs guild cucc, az utazgatás ide-oda meg eléggé lelombozó tud lenni. -
Bandras DaSilva #38767 érdemes azért azt az 50es karit fejlesztgetni mert a HM fpkhez azért nem árt a gear. Az ilumos belsavisos dailyk adnak jó zsetont plusz daily commendationöket amikért lehet cuccokat szerezni.
A sima normal 50es fpk is dobhatnak olyan cuccot ami azért pluszt ad a karidnak. Operationök normal módban nem annyira nehezek, viszont sztem elég élvezetesek. Nálunk nem bugolt be egyik sem eddig, bár az is igaz, hogy ha van egy guild group akkor azzal sokkal jobban megy a dolog. tegnap pl voltam ev-n friss 50es puggal....hát volt gond bőven, guilddel viszont végigszaladunk rajta.
Lehet fpket/hmeket guild nélkül is csinálni, de próbálkozni kell sokat és ha van egy épkézláb csapat akkor velük haverkodni. mekem ez a rész is oké mert sikerült még a szintezés alatt összeteamelni pár emberkével, akikkel azért szoptunk sokat a Hmekkel az elején, de most már megy szépen.
Pvpzni is érdemes, mert a champ bagekből eső centurion meg champ tokenekkel azért relatíve hamar fel lehet öltözködni és azért eléggé érezhető a különbség.
Ilumos napikat/hetiket is érdemes csinálni, ha mákod van belefutsz egy-két kellemes harcba is. Az azért jobb időtöltés mint mocival körözgetni...
-
z3d #38766 Erre nem gondoltam, köszi.
-
#38765 azért volt -szerintem- kevesebb ember a szokásosnál, mert reset volt, és mindenki illumon / operationökben pörgött, nem a fleeten -
z3d #38764 A játék legnagyobb hibája számomra az instancolás meg ez az area chat. Meg persze az engine, bár mostanában nincsenek komoly gondjaim sehol - bár Ilumra még mindig nem mentem, nem akarom felbosszantani magam az fpsen :P -
cain #38763 ritkán mondok ilyet, de ez az egész cset téma alapból el van baszva. az area csetek pont nem támogatják a lvl50 elérése utáni életet, amikor pl. altoznál, vagy dailyket csinálnál azalatt, hogy groupra vársz. sosem értettem, miért így erőltették a dolgot. a community hub ugyanúgy kialakult volna fleeteken a galactic market elérés miatt. rohadtul irritál, hogy kb. advertezéssel baszom el az időt, ami alatt értelmes dolgokat is lehetne csinálni. -
z3d #38762 Igen, nekem is feltűnt, hogy javult az fps fleeten, bár tegnap este 9kor kicsit több mint 100 emebr volt a szokásos 200 felettihez képest. Ezek szerint leléptek az emberek, vagy rerollolt mindenki rep oldalra.
Most én is erősen gondolkodom, hogy az 50es assasinnal keressek valami klánt (van két szimpatikus nem HC magyar klán). Eddig kihagytam a flashpointok nagy részét, még normál módban is skippeltem őket, mert vitt előre a történet. Meg kéne nézni a HM FPket is meg az operationokat is. Meg nem lenne rossz, ha pvpben én is premadekkel tolnám, lehet nem rugnának annyiszor seggbe :P
A másik lehetőség a jugger/merc altom feltolása lvl50-re, és utána keresgélni klánt (akkor lenne már tank/dps és healer/dps lehetőségem is).
Aztán mire ezek meglesznek, jön az 1.2 patch, abban új content, amivel lehet mókolni. Meglátjuk. -
#38761 Én anno ott kezdtem, elmentem szépen 34-ig, erre haverom szólt, hogy ő is elkezdi a játékot ... Na jó, akkor kezdjük újra ... Elkezdtük együtt, eljutottunk 32-ig, erre 3-ik srác is becsatlakozott ... Szuper :) Kezdjük újra megint, de most republik oldalon ...
Ami eddig feltűnt, hogy nincs FPS issue a Fleeten xD
Ami viszont tény, hogy FP-re és Heroic-okra nehezebb team-et találni, plusz Hungarian cset is kihalt. (Főleg guild nélkül ...)
FP-re pedig alacsony szinten a gear-ek miatt érdemes járni, Mandalorian pl: 25-ön, majdnem mindenből esik narancs, ami nem az meg commendation-ökből megvan ... Ráadásul ha bemákolja az ember, akkor a companionnak is esik cucc ...
Persze lehet peches kör is, volt, hogy 2 Smuggler + Jedi kombóval 2-szer végigmentünk, mind a kétszer csak a jedinek esett cucc ... király ... -
Bandras DaSilva #38760 Pedig nem rosszak az fpk. Esnek fasza narancs cuccok/fegyók plusz xpnek sem utolsók ha még szintezik az ember. 50en meg a HM ek viccesek. Nálunk csinálják őket szépen, kicsik is nagyok is. -
sata75 #38759 nyertek nem? az a lényeg:) -
Bandras DaSilva #38758 Nem nagyon healelt senki az impeknél...
Nálunk az impek csinálják void staron azt, hogy bemennek az ajtóba és úgy rakják föl a bombát....ami azért vicces mert elvileg ezt javították már. Nálunk a javítás után kezdődött...
-
#38757 akkor nem csak én nem értem
ok -
Tyrpak #38756 Mármint sok olyanba, ahol 3-an kiléptek, összesen 6 db sith warrior volt benne, és közülük a "legjobb" 20 halált szedett össze, miközben 4 embert sikerült megölnötök? -
#38755 Amióta a Voidstaron nem tudnak a repek cheatelni (remélem ez marad), azóta nem feltétlenül tudják kihasználni a jobb gearjeiket és sok ilyenbe futottam már bele.
Alderaan más tészta, ott esély sincs ellenük, de mostanában a Huttball sem mindig tuti vereség ilyenek ellen ha van healerünk. -
Thoracotomia #38754 Ha fegyverre lehet, akkor nem látom okát hogy armorra miért ne lehetne, de hát sose lehet tudni. -
z3d #38753 Az tudom, hogy lehet craftolni, nekem is esett már pár reci, meg craftoltam is. Csak valahol mintha azt olvastam volna, hogy orange armor craftra nem lehet még augmentelni. -
Thoracotomia #38752 Vissza térve egy szóra a tegnapi narancssárga armoros dologra, este találtam ezt, ahol a sok egyértelmű dolog mellett ez is ott volt:
Armortech/Synthweaving can craft orange armors at low levels. Schematics for these are obtained from Underworld Trading, and drops.
Szóval lehet craftolni narancssárga armort is, és akkor criteltetni is lehet augment szlotért gondolom.
-
Tyrpak #38751 Nálunk tegnap alt nap volt, és a TS hangos volt az anyázástól.
Az 1-49-es bracketben sorra fogtuk ki a tehetségtelen idiótákat, ezzel összehasonlítva az 50-es bracketben tényleg kezd kialakulni az egyensúly, meg jól játszanak az emberek.
Idegileg nehéz lesz altot felhúzni pvp-ben :( -
z3d #38750 Szerintem a kihívás imp oldalon kezd lenni :)
Iszonyat brutál már a rep oldal, tegnap 10 WZ meccsből 3 huttball volt csak, abból 1 volt imp oldal ellen. És elég kemény meccsek szoktak lenni.
Valahogy úgy érzem, sokkal nehezebb egy jó teamet bemákolni imp oldalon (bezzeg rep oldalon 50%ban premade/hentes brigád van :P), mint pár hete, igaz, akkor még nem 50es bracketben voltam. -
Tyrpak #38749 1.) Az emberkék egy része most is azt mondta, hogy nem kell.
2.) Én már akkor is azt mondtam, hogy számomra muszáj, mert 3 év WAR és a Rift után hiányzik, az UI mozgathatósággal együtt.
Egész egyszerűen érzem, hogy elmegy a kedvem a játéktól, mert hiába szép a grafika, meg vannak megcsinálva az animációk, ha egyáltalán nem látom, miközben a szememmel a képernyő alját lesem, hogy mikor jön vissza cd-ről a force charge, deadly saber, rupture, van-e elég rage-em egy annihilate-hez, élnek-e a defensive cd-im. Emellett az, hogy mi történik a képernyőn már mellékes, és az egész szépen átmegy egy gépies button mashingbe, az élvezetes játék helyett. :(((((
Ha szép grafikát akarok nézni, akkor átmegyek a dögunalmas sorcimra. -
#38748 Elfelejtettél átlépni a másik alregedre :D
Egyébként ugyanazok az emberek mondják most is, hogy kéne, akik eddig is :p -
Pacho #38747 Este 8 (magyar idő szerint). Akkor az angolok már, az oroszok még online vannak. -
fakanal #38746 Mostanaba nem nagyon latom a 240+ ot csucsidobe. Mikor nezted? -
Pacho #38745 Tomb-on prime time-ban 240+ a republic fleet-en. -
#38744 Egyszer jó rajtuk végig menni. Utána max azért, h meglegyen a biometric a rakata biochem cuccokhoz. Aztán felejtős. -
#38743 Játékélmény? -
1Darton1 #38742 Senki sem fp-zik, mert minimális értelme van. De leginkább semmi. -
#38741 Haverjaim (-2en ...) kitalálták, hogy rerolloljunk Ahton Republik oldalra, mert az úgy "kihívás" ...
Szóval mi is úgy FP-zünk, hogy ha mindenki bent van épp, akkor valamelyik companion tankol ... -
Phoboss #38740 mennyivel vannak ott többen? lehet akkor oda kellene menni.. -
#38739 egy rakás... (3) hozzászólással lentebb lett linkelve
egyébként Hidden Beks pl. jó -
Phoboss #38738 van olyan szerver ahol sokkal jobb a helyzet? mert átmennék és kezdenék karaktert ott mert ez így egy rakás ...