Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Witcher
Hát úgy már problémásabb, gyakorold sokat a pvp-t és menni fog!

Sáska
Sir Quno Jedi
Nemhiszem. Sokkal lassúbb vagyok mint õk (nagyságrenddel).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a.carkey
Egyszer vki írta, hogy milyen jó itt a térkép, meg hogy talán az eddigi legjobb. Nos, nagyon nem így van. A borzasztó még egy elég gyenge szó rá.

A medve nem játék.

Sáska
mekkora a defense cap?
egyelore e fontossagi sorrend szerint probalom a cuccaimat osszeszedni, nem tudom mennyire lovok melle Darkness Assassinnal:
Endurance>Armor>Def rating>Willpower>Absorption rating

Azt sem tudom pontosan, hogy a Power illetve az Alacrity mennyire kene nekem?

j0nNyKa
összegyûjtöttem nektek pár érdekes linket.
SG fórum - Lineage 2 topic
SG fórum - Dark Age of Camelot topic
SG fórum - Star Wars: Galaxies topic
SG fórum - World of Warcraft topic
SG fórum - DC Universe Online topic
eve-onine.hu fórum (ezt sgn nem találtam)

kihagytam valamit?
csak mert a tank téma például érdekes, és még köze is van a dolgokhoz, de már most elveszett a fenti témák forgatagában

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

a.carkey
És az a röhej, hogy még így sem volt tökéletes. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Remélem szavazni nem szoktál! 😄

A medve nem játék.

Sáska
jah, emlekszem lineage2-ben sem volt semmi quest, meg insta sem, megis milyen jokat lehetett pvp-zni, elvenni illetve megtartani egy-egy teruletet, vagy egy dungeon melyebb szintjet a jobb dropok remenyeben!

Witcher
Nagyon könnyen ki lehet védeni, egyszerûen kezdj el folyamatosan hátrálni, és közben folyamatosan skillezz, azt rohangálhat körbe körbe, mindig elõtted lesz! Hidd el mûködik!

Djuree
miwa?<#mf1>

Waaaaaagh!

Nálam a tank a nagy böhöm fickó, akire lõnek. Lehetõség szerint én sem török cc-t persze, mert nem nehezítem a healer életét. De az ilyen ügyeskedések, nálam nem képezik részét a tankolásnak. Ha ügyeskedni akarok, csinálok egy smugglert, ahhoz illik.
Az, hogy más a véleményem, ezt csak személyeskedéssel tudod megoldani, gz.
Nem most kezdtem tankolni, és még soha nem volt panasz, az meg pláne, hogy vérpistikéztek volna, mert soha nem szolgáltam rá és a jövõben sem fogok.

s0n1c
Na ez is megnézem!!!!mint Darjani lakos😊))))))

Vagy pont Õ volt az <#zavart2>
Torzonborz
ha nem ismered akkor ne nyilatkozz róla.
a régi swg profession/craft rendszere köröket ver mindenre.
a pecázásról már nem is beszélve.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Liio
Ez most kb. ilyen volt: Ide lõjjetek! Én vagyok a tank!
Aztán ha odalõnekm akkor meg csak gyõzze valaki healelni...
Kezdem azt hinni, hogy valami rokonságban állsz alul nevezett Vér Istvánnal.

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Torzonborz
az hogy PreCU vagy CU változhat . többen is szeretnének EMU servereket futtatni köztük vagy Magyar csapat is ( darjani.org õk CUbõl is akarják a jóságokat ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Djuree
nem ismerem az SWG-t csak hallomásból hogy nagyon szar. gondoltam olyasmi lehet mint az EVE.

Waaaaaagh!

<#idiota>

Na veszem elõ az install cd-ket!!! rakom fel az emut olvasgattam ez már használhatónak tûnik😄DD

a.carkey
Ilyen volt az SWG, majd Smedleynek hála olyan lett, mint WOW prealfa. 😊

A medve nem játék.

s0n1c
Közelében nincs, mivel teljesen más stílus.
a.carkey
Jaj istenem. Két tök különbözõ játékról beszélsz. Azon kívül, hogy mindkettõ MMO, sok hasonlóság nincs bennük és sajnos már nem is lesz.

A medve nem játék.

Mert szimplán sandbox elemeken nyugvó dolog volt, mint pl. Eve is, a pvp-t viszi a hátán a nyersanyag birtoklás, a nyersanyag birtoklást viszi a hátán a remek craft rendszer, a remek craft rendszert viszi a hátán az itemek javíthatatlan romlása, amit meg visz a hátán a pve és a pvp. A kör bezárult, remek hosszútávú motivációs rendszer.
Egy ilyenbe már csak egyéb jó ötletek kellenek, meg néhány lerágott csont, mégcsak újítani sem kell nagyon és kész a wow verõ mmo.

Torzonborz
muahahahahaha

ne az NGE fost hasonlítsd az EVE-hez...

Djuree
SWG kell? EVE 10x olyan jó legalább, közelében nincs az SWG, semmiben...

Waaaaaagh!

Rácuppanok a srácokra, nem pedig ügyeskedek. Ez jópofa becsalogatás egy csapdába, vagy ilyesmi, de nem tankolás.

a.carkey
De az Pre-CU lesz, nem CU. 😞

PvP battlefield pl. 2003 októberéig pl. adott rewardot, csak beváltani nem lehetett. 😄

Questek voltak, csak - pár kivételtõl eltekintve - nem beszéltek az npck, max. az ûr résznél és a tutorialban. Theme parkok (imp, reb, neutral (Jabba), mellett rengeteg hasonló quest volt, csak fejlõdni lehetett lassabban. Viszonylag lassabban.

PvP meg király volt. Megjelent 20-30 reb/imp player, majd a horda további része (80-90 player), és ment a PvP ezerrel Theedért vagy Coronetért, ill. más egyéb városért.

Igazából az igazán ütõs rewardokat azért kaptad, ha végigcsináltál egy baromi hosszú questsorozatot. Itt nem. Sajnos.

Na mindegy. Szórakoztató az SWTOR is, de nem olyan MMO amilyen akár lehetett volna.

A medve nem játék.

Sir Quno Jedi
AZt de utálom. Kiccsávók futkosnak, mint a csík, körözve, rá sem lehet támadni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Liio
Nem tudom hol olvastad, hogy bárki is erre alapozott volna... Ez mindössze ranged mobok elleni alternatíva arra az eshetõségre, ha nem akarsz kiszedni mindent CC-bõl.

PiszkosFred
Akkor definiald pl a tankolast, te hogy kepzeled el? Hogy kellene, hogy tortenjen?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
wat

&#3237;_&#3237;

Erre alapozni meg példaként, megoldásként felhozni, fõleg kifinomultnak nevezni? Ez ám a tankolás. Majdnem annyira élménydús, mint amikor rohangálnak az emberek egymás körül késelgetve és ez a melee pvp.

picket
e! (gugli elsõ találat)

&#3237;_&#3237;

Liio
A 'hûbelebalázs' módjára történõ vakvilágba csörtetésnél mindenesetre kifinomultabb módszer. 😊

PiszkosFred
Nem kotelezo hasznalni, nyugodtan dogoljon a partyd millioszor, ha az jobban szorakoztat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én is nyomtam, bõven van olyan szinten, mint fénykorában a hivatalos volt. Sajnos housing nem mûködött még akkor amikor nyomtam. Játékosokkal, pedig tömve van.

kk😊))

Torzonborz
swgemu.com regelsz , launchpadot leszeded az oldalukról ( persze swg kliens sem árt ) update-el , , belépsz , liberator szervert kiválasztod és indul a nosztalgia 😊
elég jó állapotban van gyk majd' minden müxik már

Djuree
remélem semmi. mass effect nagyon semmi, közelében nincs a kotoroknak...

Waaaaaagh!

google: elsõ találat swgemu-ra

Van valami oldal ahol lehet olvasgatni valamit errõl? ha lenne egy mûködõ SWG😊) hát mehetne kapálni minden más😊

Az igen, ez ám a játék. Lospull.

Liio
Bár nem írtam oda, de úgy gondoltam, hogy amikor kivitelezhetõ, akkor érdemesebb ezt használni. Azért ez alap, nem? 😛

Az eternity vault negyedik eventje egy 1vs1 szituáció.Minden player kap egy npc-t 2 perc alatt kell mindenkinek a sajátját levernie.(Nagyjából ez is free loot nightmare fokozaton is akárcsak az elötte lévõ pylon event.)A marauder warrior a hc flashpointokban simán lehuzza a tankról a bossokat én asassinnal sosem.Nincs dps vagy threat meter viszont ennél az eventnél 39 másodpercel elöbb verem le az ugyanolyan fajta npc t mint õ.Akkor szerinted kinek van nagyobb dps e?
Torzonborz
na látod ezért várom SWG EMU-t csak jönne már a "végleges".

Omlás
los pull is van a világon könyörgöm 😛....

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nagyon láma kérdés (tudom), de mit jelent:
- aggro
- CC
- Guard
- AH?

Az AoE-re már rájöttem magamtól is. 😊 Soha nem játszottam még MMO-t és az Old Republic-ot is inkább egy KotOR 3-ként szeretném játszani. Csak PvE történetjáték, semmi PvP, Huttbal, stb.. Ez a magyarázat a tudatlanságomra. 😊

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Valószínûleg az SWG közelébe már nem fog egy MMO sem érni... sokan azt sem értik mért jó dolog egy játékban a craft😊 mert WoW/Tor stb-bõl indulnak ki..
De mivel semmilyen tárgy nem romlik pl. tök egyforma minden.. a crafterek csomó dolgot csak maguknak tudnak gyártani.. ezért nincs mûködõ gazdaság sem..

Vicces higy nem voltak insták!! nem voltak jóformán questek!!nem voltak szintek!!😊 mégis végtelen számú órát el lehetett tölteni a játékban...
És azt is hozzá tenném hogy semmit azaz semmit nem adott a PVP mégis óriási csaták voltak😄

pl. mekkora feelingje volt egy Jedi üldözésének több órán keresztül egy BH-val és segítõ csapattal...
remélem lesz még a világtörténelemben egy tökös csapat aki mert innovatív MMO-t fejleszteni és nem wow klónokat gyártani...