Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Na most hol vannak azok az emberek akik minket le "sírós kurváztak" ? Én egy hónapot maradok még de csak azért mert
pont meló van és nem tudtam lemondani elõfizetést... Valami nagyot kell alkossanak hogy tovább maradjak :(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

N1ggA
Amúgy elég nagy csoda, de a Karagga's Palace operation nem bugos. Illetve normal módban a loot el volt kicsit baszva, mert a névre szóló lootban vanguard cuccot kaptam Jedi Consularként, de a fightok teljesen bugmentesek voltak.

Spread De Love!

1 - The over-represented side now gets even more powerful gear and rewards
2 - The overpowered side starts murdering the underpowered side in record numbers
3 - The underpowered side gives up.
4 - The overpowered side gets ridiculous queues because nobody on the underpowered side wants to bother anymore
5 - The overpowered side gives up, and pvp dies down
6 - People that enjoy pvp quit the game.

http://www.swtor.com/blog/design-notes-game-update-1.1

Tudjátok meg láttátok tõlem, hogy nagy protector-a voltam (vagyok???) a játéknak, de ha itt nem történik változás 2-3 napon belül ennek a játéknak lõttek. Hagyja ám, hogy grafikailag tökéletlen motor mûködteti, mert nálunk nyugatra nem nagy kunszt olyan gépet venni, ami pörgeti, de ezzel az Illum patchel vége a pvpnek. Ugyanis történt az az exploit, hogy 1 republicos killért 150 valor járt egy torony killért 500-600, imp-esek fél nap alatt lettek battlemasterek, ami azt jelenti, már most elõnyben vannak. PvE-ben, pedig a battlemaster gear a legjobb eddig ami teljesíthetõ. Szóval, ha itt nem lesz valor rollback, és Illumot nem gondolják át sürgõsen nem lesz republic oldal aztán lesz polgárháború a birodalomban. Én nem rollolok imp-re leszarom cancell. Az hogy a Bioware mindezek ellenére (10211781012 millió post a hivatalos fórumon, hogy kelljenek már fel) a saját f*szát szopja, hát komolyan mondom. Elnézést Christõl és akinek neki ugrottam igazuk lett.

Tafaya
Én is cancel-t toltam, de a haverok miatt lehet betolok még 1 hónapot. Nagyon alapszinten van elkúrva az engine, nincs egy tigris gépem, de egy sima párobjektumos space combat közben ne forrjon már fel a CPU és legyen 3-4 FPS. Ami gyanús, hogy más 3D játékoknál ha mondjuk a földet nézem, akkor felmegy az FPS, itt meg semmi hatása, sõt néha még rosszabb is lesz.

cancelled

Jockey
bementem, megneztem ilum-t es ment is a cancel acc, meg 19eig aktiv..de feleslegesen.. olyan szintu engine hiba van, amibol sosem lesz semmi jo, egyszeruen nemt ud ennyi embert kezelni, az, hogz ezt meg ki adtak igy a kezuklbol meg rontja a helyzetet, kar erte..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sáska
nekem is ugyanez.
hirtelen felidulasbol nyomtam is egy cancel sub-ot; majd ha lesz kedvem, ujra befizetek. pont holnap jart volna le.

Ez a COG:) cooperative online gaming:) nem rendelkezne SW univerzummal kb most fejezõdne be...

a.carkey
Brutál, hogy mennyire elqurták az imp stationt. Megyek, erre putty, elkezd tölteni, bejön a töltõképernyõ. Eddig picit belassult, ha sokan voltak, de leszartam. Viszont így most ez játszhatatlan.

Hallottatok valamit, hogy a Bioware átvett embereket a SOE "Hogyan qurjunk el egy jó játékot?" részlegétõl?

A medve nem játék.

Ferro_TwL
A patch másik újítása, hogy az UI-n az ellõt ability nem elsötétedik, hanem csak az a része lesz sötét amennyi idõ még vissza van (remélem érthetõ:P). Na ezzel aztán az összes olyan ability aminek nagyobb a cd-je (1+ perc) az utolsó 5-10 mp-t nem látod, mert kb van egy-két miniméter sötét csík a többi világít, így azt hiszed tudod használni, közben meg még várni kell X mp-t. Komolyan mondom katasztrófa.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Rubint
Instance-olódik az már magától. Átnéztem oda is, sehol senki, 2-3 doboz szétdobálva, néhány óra alatt meg is lett volna a 30 darab cucc, de már semmi erõm nem volt hozzá. Szomorú ez a nap, Black Wednesday (BioWare... BW/BW).

Egyébként akik amellett kardoskodnak, hogy instanceolni kéne Ilumot meg stb, ajánlom itt Drakaris hozzászólását. Kb annyi a lényeg, hogy a játék egyszerûen nem hajlandó a CPU-t és a VGA-t kihasználni, 1-2 fps mellett is 30 és 20%-ot használ ezekbõl, tehát a létszámstop és az instanceolás ezen nem segít.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hát igen, elég gáz. Sokak szerint rollback lesz belõle, majd meglátjuk. Egy-két hónapra mindenesetre én is visszatérek a jól bevált gémemhez, aztán meglátjuk összeszedi-e magát a Bio :) Én nagyon remélem, nagyon megtetszett a játék, imádom a Star Wars-t is.

Torzonborz
na én most nyomtam rá a cancelre. vhogy nem érzem a késztetést hogy tovább folytassam :(

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Rubint
Hát ezt rohadtul sajnálom... hogy ilyesmi megtörténhetett. Nekem baromi sok játékórám benne van a "szimpla" 62-mben, és most semmit nem ér az egész. Kár. :( Az meg méginkább, hogy van egy 2 hónapos kártyám is beregelve.

<#taps>

<#taps><#taps><#taps><#taps>

Már fixelték, de csomó valor rank 100-as karakter lett belõle. Tele vannak ezzel a fórumok.

Rubint
Tényleg igaz, hogy ad egy rakás valort a base turret ilumon? és hogy az empire agyonfarmolja magát?

Witcher
Ez így igaz, mert maga a játék tényleg remek! De a pvp-nek is remeknek kellene lennie, és ez ügyben sürgõsen tenni kell valamit!

PiszkosFred
A jatekot nem, maximum a pvp reszet - amely a premier napjatol halott es egy rakas vicc kevereke (foleg a mai nap utan) :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Witcher
Sõt jelen helyzetben az egyetlen megoldás! Mert ez az unbalance gusztustalanul elbassza a játékot!

n+1 szerver?

Witcher
Ezzel én is egyetértek! A korlátozás szerintem is jó megoldás lenne!

Több szerveren raidelik a bázisokon a turreteket, nincs rajtuk diminishing returns, csomó ember szaladgál valor rank 100-zal. Rollback várható, szerintem 140%.

"Ha oda nem tudnak menni jatszani imperialkent, mennek a kovetkezo, meg "szabad" szerverre." És ki a tökömet érdekli! Menjenek! Majd jön olyan aki republicos karit akar indítani! Aionba ez nagyon jól mûködött!
nem megoldás az ilyen szintû korlátozás. sokan ott hagynák játékot és jogosan, hiszen fizetsz.
teljesen "átkéne" dolgozni sõt kitörölni a picsába ezt a moslék ilumot és valami tisztességes pvpt csinálni.
a 3 pvp wz map jó...gyerekeknek játszani.<#rolleyes>

az swtor egy fantasztikusan jó single/coop játék lett, de mmonak kevés.

PiszkosFred
Hulye az otlet, bar ertheto, hogy mit akar a kollega. Ha van egy maximalis populacio (4000) amelyet elbir a szerver, akkor attol, hogy maximum 2000 imperialig engedi krealni a jatekosokat, az nem jelenti azt, hogy a tobbiek be fognak regelni republicra. Ha oda nem tudnak menni jatszani imperialkent, mennek a kovetkezo, meg "szabad" szerverre. Talan 1-1 serveren jobb lesz a balance, sot, urambocsa' akar 3-4db 50-50 koruli full server is lehet, de a tobbiek ugyanugy aranytalanul szetoszlanak a tobbi serveren. Ha valaki nem akar republicot jatszani, azt nem fogod tudni kenyszeriteni ra.

Idovel, amikor az eddig csak hangoskodo es accuk lemondassal fenyegetozo emberek vegre meg is teszik ezt es elvonulnak, (nem csak fenyegetoznek jatekbol alttabolva), akkor majd letisztul a kep. Akkor, a megmaradt community megkapja a transfer lehetosegeket (ingyen, fizetett, stb) es jobb lesz az arany.

Érdekes 10 évvel ezelõtt a Daoc-ban több 100-an pvpztünk egyszerre egy helyen minden gond nélkül.
Server crush csak akkor volt amikor 800!!!!-an mentünk relic raidre egyszerre. Akkor sem a 800 ember miatt ment le a server hanem mert kijött védeni még 800.
Ez 10 éve volt!
Leszaladtunk az új instába (Kaon City) Hardon. Kb 1.5 órát trasheltünk összesen, elsõ boss annyi volt, hogy jött 3 percig a trash és ölni kellett. második és harmadik tank and spank... Dög unalom volt az egész. Két részes (mint pl Taral V - Maelstorm Prison, vagy ennek a párja Empireben) de a második rész még nem elérhetõ.

Eternal life; endless torture.

Amennyiben nincs tûrés, igen.
Szemfüles a kolléga nagyon, elismerésem!

PiszkosFred
Vagyis, lezarnal egy servert akar 1 imperial jatekos es 1 republic jatekos, osszesen 2 db jatekos utan, mert megvan az 50-50?

És amikor pont te nem mehetsz oda ahová szeretnél mert az tetszik, vagy a barátaid már ott vannak, akkor csak megvonod a vállad ugye?

Minden szerón korlátozni kellene hogy mennyi imperial és mennyi republic lehet! Ha eléri az 50%-ot az egyik vagy a másik, azon a szerón nem indíthatsz több olyat oszt jóccakát!
Érdekes, nekem 48xx-on se kapcsol be. Ráadásul még rosszabbul fut a játék, mint azelõtt.

Mai napra a korona. Én itt fetrengek a röhögéstõl:

Just in case you missed it, we added the following to the Known Issues thread earlier today:
Anti-aliasing is currently disabled for ATI 6900 series graphics cards.
Holograms will disappear during conversations if players modify their preferences to turn off bloom while anti-aliasing is on.

To give you all some more insight, the ATI issue is due to a severe graphical glitch and we are in discussions with ATI to resolve this. Thank you for your patience.
Ferro_TwL
Na megölték a Pvp-t, ha nem lesz rollback nálam is cancel. Röhej, hogy pár óra alatt battlemaster lehetsz, arról nem beszélve, hogy ami Illumon megy az nem játék, 3-5 fps 100-150 player lõ a nagy lagban, de a valor jön, mint állat.

Me0w
En canceleztem tegnap, majd meglatjuk mi lesz 1 honap mulva :)

Together we'll fly someday...

Az mekkora lenne! <#eplus2>
Ferro_TwL
Megcsináltuk az új raid-et elég ötletesek a Boss-k, van benne megint egy "Puzzle" Boss harc, az nagyon jó, és az uccsó boss az beszarás:) Viszont a loot az full bugos, ugye normálon névre szóló loot van, na kaptam egy offhand pisztolyt, amint nemhogy én (powertech) de még a társak se tudnak használni, a fõboss meg dobott egy inkvizítor ches-et:P

Most meg megnéztem Illum-ot, hát katasztrófa, tényleg sajnálom a republic-ot esélyük nincs. Most az megy, hogy vagy 100 imperial áll benn republic base-n és lövi a tornyokat (fps 2-5). Ha nagy ritkán érkezik speederrel egy republic le se száll már halott...

Ferro_TwL
Nekem a frakció választás egyszerû volt, ahol lesz BH ott leszek. Én aztán nagyívben leszarom a Sith-ket, dolgoznék a republic-nak is de azt nem lehet:(

PiszkosFred
En beletennem pvpben a friendly fire-t :)

A 100 ember csatája szarul van leprogramozva. ennyi.
nekem meg legyutt a peccs, megyek is villamokat szorni, mert az jó

anti hero

TDC Geronimo
Hát februártól az lesz úgy néz ki :(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

komolyra forditva a szot komolyan erdekelne mi okoz ekkora performanszia eset emlitett helyeken/esetekben

anti hero

Aláírásomban láthatod a megoldást a problémádra.