60180
-
#38697 És minden egyéb fölösleges. Fizetett a játékért, fizetett a játékidőért, játszott a karakterével hogy elérje a szintet és cuccokat. Ezt mindet bukja. Ha IP-t bannelsz, akkor a legtöbb ember kihúzza a modemet, 10 másodperc múlva bedugja, és egy perc múlva van új IP-je. Vagy kibanneltél egy egész koleszt egyetlen fix IP-vel. A szolgáltatónak egyik sem jó. -
#38696 ip bannal tényleg az a baj, hogy csak az nem kerüli ki, aki nem akarja - meg ha pl. többen játszotok egy ipről (testvér kutya macska, kollégium, stb.), akkor megint elég szar
account bant csinálnak, és jól is csinálják (már ha foglalkoznak a csalókkal) -
z3d #38695 Az account ban alap ;) -
#38694 IP ban nem jó megoldás hacsak nem fixIP-t használ , dinamikusnál mással is kibaszhatnak. account+credit card bann aztán kész. -
z3d #38693 Dehogynem :)
Én szívesen meghallgatom és együtt érzek :)
Egyébként aki ennyire nyomorult, hogy rendszerhibákat használ ki, az kb azonnal IP ban. -
#38692 Ha csal valaki, azt reportold. Jó esetben soha többet nem kell ellene játszanod. Itt nem tudunk segíteni. :p -
Tyrpak #38691 Tegnapi huttballon egyik kedves játékos olyat csinált, hogy csak néztem.
Labdával magától leugrott a jobb szélső egyenes rámpára, de mivel ott égett a tűz, tovább ugrott, le a gödörbe.
A gödörből felfelé rámpán egyszercsak ugrott egyet, és a rácsos fal túloldalán volt, gól.
Komolyan, mi értelme van ilyen csalókkal szemben játszani?
Egyetlen mentő körülmény, hogy a karakter neve az, hogy Sorry :) -
hawkie22 #38690 Megoldottam. Elkezdtem forogni a karival, és érdekes módon, amikor lenyomtam a G-t, akkor az egyik ponton kijött az elakadásból. Egyébként nem. :D Érdekes bug. -
#38689 keress egy sorcot / saget, és kérd meg, hogy rántson ki
illetve ha tudsz castolni, teleportálj el vagy bind pointra, vagy a fleetre -
hawkie22 #38688 Elakadtam egy dobozban, és nem tudok mozogni a karakterrel, csak és kizárólag egyhelyben. A /stuck parancsot már próbáltam, nem segített. Valami ötlet? -
Bhalage #38687 de -
Pacho #38686 Én nyertem 5 fps-t vele!:D
Amúgy csak a friendly neveket veszem le, az enemy maradhat. -
#38685 Felesleges levenni a neveket, mivel még 0.1 fps-t se nyersz rajta. -
Boncmester #38684 A shadows alapban ki van kapcsolva, a nameplates nélkül viszont nem tudnám, kit kell ölni :)
A WAR kb 5x ekkora csatában is simábban ment. -
MaRee #38683 Nem gép függő. -
Pacho #38682 Hát a te gépeden attól jobban kellene mennie. Nameplates off, shadows off stb.... -
#38681 Ez nagyon szomorú sajnos! -
Boncmester #38680 2-4 közt mozgott kb. -
#38679 Valor farm. :D -
Pacho #38678 Mennyi volt az fps-ed? -
Alienator #38677 Még mindig itt vagytok elakadva? Ez a game mindig is ronda lesz és mindig is szaggatni fog mindenféle gépen. -
Boncmester #38676 Tegnap pl eléggé nagy csata volt Ilumon az Empire és a Republic között. Két hibája volt csak: hogy semmi cél nem volt benne, csak a hentelés, valamint hogy amit ott láttam, annak nem sok köze van az FPS-hez, és nem azért, mert ez MMO :S -
z3d #38675 good catch :) sry :P -
Pacho #38674 -
Tyrpak #38673 A klasszikus sci-fikben, valószínűleg a kor kultúrája, meg a pénz hiány miatt, szinte minden faj near human.
Nem nagyon tudok olyan univerzumot, ahol ne kétkezű, kétlábon járó, egyfejű, kétszemű és egy orrú lények lennének.
Huttok is simán jók lennének, kéz nélkül. -
#38672 tudom egyebkent, csak ugye itt is az van, hogy az "ellentabornak" akkora a hangja, hogy elnyomja azoket, akik csak egyszeruen szeretni / elvezni probalnak valamit
ugyhogy fujfuj manga! -
#38671 ezt csak most csak neked -
sata75 #38670 hát ha már macskaember... -
#38669 Hat en is kedvelem a stilust, bar ha egy mod van ra, a "hagyomanyos" karaktereket es torteneteket, ahol a csajoknak nincs macskafuluk vagy farkuk (aki felreerti, az igy jart), vagy nem mosomedvek jarnak felegyenesedve, humanoid arccal es testtel (mellekkel egy egyeb emberi nemi jelleggel) stb.
Pl SWToRban sem tetszik a Cathar nep, hegyes fog es ful, de egy jobb fogorvos es fodrasz utan siman embernek neznek ki. De ha mar humanoid a test, legalabb a fejszerkezett es a biologiai felepites/szervrendszer legyen egyedi, ne ilyen koztes megoldasu ember-macska szerelemgyerek.
-
Tababo #38668 pont hogy nem ciki manapság. nyomatják ezerrel. -
z3d #38667 Azért egyenlőre nem szándékszom elhagyni az SW univerzumot :)
Ciki, nem ciki, manga style rulez :)
No, most hogy letelt a második hónap is, kíváncsi leszek a populáció alakulására. Valahogy a bolygókon kevesebb ember van, bár lehet, mert mindenki lvl50en fleetezik meg pvpzik.
WZ szinten meg kezd ritka lenni a huttball (Ahto City), a köztársaságiak kezdik komolyan venni a dolgokat :) -
#38666 Főleg ha még az erő is átjárja! -
z3d #38665 Én is azt olvastam, orange armort nem lehet egyenlőre.
Thoracotomia: igazad van, általában gondoltam, és írtam, hogy nem lehet. Kösz a pontosítást, ez jó infó :) Remélem blastert is lehet critelni akkor :)
-
#38664 Igen szép lesz majd ha megjelenik mint játszható faj! :D -
#38663 Csak ki kell másolni és úgy jó.
De ez fegyver, nem armor. -
#38662 hát igen , ez sokkal de sokkal jobb :D
ps : Én sem csipázom a mangát :P -
#38661 Forbidden knowledge? -
#38660 Nem jó a link! -
Thoracotomia #38659 proof -
#38658 Na ez nekem új!