Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem cancel und goodbáj

anti hero

TDC Geronimo
I7 950, 470gtx, 7- 10 fps ilumon pvp közben. Szerinted...?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

en is inditottam egyet, de semeddig nem jutottam az elso beszelgetesek is nevetsegesek a imperialista startokhoz kepest :d

anti hero

Hihihi Bioware "hogyan kommunikáljunk a fizetõ vevõkkel" kézikönyve újabb szép mondatot produkált:

We're currently investigating potential issues related to the Ilum open world PVP area

A "potential" szó egy pár eddig némán tûrõ embernél is leverte a biztosítékot.

Pár hete indítottam egy jedi consulart és az volt az érzésem, hogy nincs rendesen megdesignolva a republic oldal. Kezdõbolygó után egybõl jön Coruscant, aminél azt mondtam, hogy ha republic oldalon látom elõsször a játékot, akkor sosem csinálok meg egy karit sem 50-re... teljesen felesleges, óriás, üres területek, amin persze fel-alá kell futkorásznod, folyosórendszer az egész, stb. (a város bolygók úgy ahogy vannak rosszak szerintem). Plusz a jedi válaszlehetõségei miatt már az elsõ pár quest alatt kényelmetlenül éreztem magam, olyan mint vmi hitgyüli, force így, force úgy, visszafogottság, miegymás.

Simán rá kéne rakniuk egy létszámzárat ilumra, ami a kisebb oldal maximuma lenne, ez a sorbanállás vagy a bejutási nehézségek miatt egyensúly felé billentené a mérleget, ha az emberek részt akarnak venni, republic oldalra kell rerollolniuk, újonnan érkezõk is inkább oda mennének, stb.
Ezután gõzerõvel el kellene kezdeniük vmi rendes koncepciót kitalálni hozzá, pl. õrtornyok birtoklása, medical center birtoklása, plusz vmi valor rendszer, amin keresztül új abilityket lehet szerezni, stb.

N1ggA
Meg lehet csinálni a dailyt, 2., majdnem üres instába rakott, középen kinyitottam a ládákat, úgy sikerült. De márhogy tényleg nem tudom elképzelni, hogy emberi idõn belül lehet máshogy.

Spread De Love!

DummyBoy
Gonosz mind a két oldalon lehetsz ... (A villám az menõ, ezt aláírom :) ) ... de azt a pár minimális módon inbalance skillt egyszerû javítani ... nem hiszem, hogy valaki azért lett empire mert a Sith szitakötõvadász hálójának szövése 0,001 mm-el sûrûbb ...

A látvány meg erõsen szubjektív, nekem pl. Smuggler szimpibb mint az Agent, de Empire oldalon van guildem ...

Mondjuk azzal meg semmit nem tehet a BW, amit Yoda mester megmondott: "A sötét oldal erõsebb?" - "Nem, csak simább, könnyebben járható, csábítóbb."

Mellesleg az általatok írt megoldásoket lehetne pusholni offisöl fórumon, hátha valami megtetszik nekik ...

Mire odaérek, majd csak megjavítják :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Újabb videó republic szemszögbõl

Jó, az, hogy vannak ellenpéldák, hogy republic is gyõzhet, azt egyelõre nem tudom, hogy reményt ad, vagy csak a "kivétel erõsíti a szabályt".

UI: tetszik a ruhája, megnézem a republic oldalt, és csinálok egy jedi páncélos, AK fegyveres vanguardot :)))
szvsz inkább az lesz, hogy mivel a lázadóknak jelen formában esélyük sincs megcsinálni a daily-t egyszerûen nem mennek oda.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

N1ggA
amit írtál alul, az nagyon emberi megoldás lenne szerintem, azt adom.

Spread De Love!

Torzonborz
+a megfelelõ teszt hiánya.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

N1ggA
Már elõre látom, hogy miután az impek sokkal többet tudnak ölni, hamarabb lesz meg a valor rank 60, és mindenki battlemaster gearben lesz warzoneban, republic meg nem, aztán már az is imbalanced lesz..

Megoldás: PVP zóna limitálása úgy, hogy fix mennyiségû imp és rep mehessen be. Mondjuk ILUM istancokat 50v50-re limitálni. Ha impek majd nem találnak republicot, hát TESSÉK ÁTJÖNNI REPUBLICBA

Spread De Love!

Megoldások:
- kis csapattal is védhetõ helyek, aminek a védelme (és csak ha ellenfél támadja) x idõnként valort ad ala WAR defense tic.
- védhetõ hely guild általi birtoklása, credit költséggel. Jutalomként spéci vendorok ala Outlaw's Den
- underdog jutalom ala WAR AAO - ergo nem fixált, nem bioware által állítgatott, hanem a tényleges helyzeten alapul. Kevés a rep a szerveren - nagy aao - új emberek jönnek miatta (és mennek el amint beáll a balance)
- respawn védelem, 10-15 secig 99% damage immune és cc immune, hogy legyen idõd ritkítani egy picit bûntetlenül az ellent.

Jelenlegi rendszerben, életképes idõtávon belül megcsinálható:
- emiatt sírnának a legtöbben: instance limit, max 40 ember (lásd WAR fort és city). folyamatos insta váltás lenne az eredmény, hogy üresbe juss, republic pedig olyanba, ahol kevés az imp.

- behívott zóna, tehát csak akkor léphetsz be ilum pvp-be, ha már ugyanannyi republic bent van. Eredmény imp részrõl több órás sorbanállás, hogy szembekerülj a végre normálisan felszerelt, szervezett republic-kal, aki szétkeni az imp pugot.
nem tudni. jósolni lehet persze, de vagy igaz, vagy nem. de még az sem biztos, hogy az engine a hibás (optimalizáció, stb.).
én egyre jobban gyanakodom a rossz fejlesztõi szemléletre, mint hibaforrásra.

Me0w
Tukorkasztok helyett tukorparasztok-at olvastam. Argh ;)

Together we'll fly someday...

Ferro_TwL
Ez nem így van. Ha a fejlesztõk az egy oldalt sokkal vonzóbbra csinálják meg, ami sokkal több embernek tetszik (szebb armorok, jobb questek, "gonosz lehetsz" stb. stb-) akkor természetes, hogy több játékos választja azt az oldalt. Tudom itt mindenki utálja a Wow-t, de a Blizzard ebben nagyon ügyes volt, a TBC elõtt sokkal több Ally volt, mint Horda (bár ekkora frakció imbalance ott nem volt), beraktak a Blood Elfet hordának és kiegynlitödõtt (aztán meg elcsúszott Horda irányba:P).

A tükörclass-opkra meg nézd meg amit Johnnyka linkelt, érdekes, hogy mindegyiknél az empire jobb.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

s0n1c
Alapvetõen nem két frakcióval kellett volna kezdeni (amibe a bh és a smuggler egyébként bele se illik, de ezt hagyjuk). De ha már elkúrták, akkor különbözõ bonusok (xp, attrib bonusok stb.) a lowpop oldalon.
DummyBoy
Azt áruljátok már el az inbalance-ért miért a BW a hibás?

Van egy rakás dolog, amiért lehet õket okolni ... De ezért?

Az hogy több Empire játékos van arról a játékosok tehetnek ... Fõleg mivel tükörkasztok vannak ... Arról nem is beszélve, hogy a játék kijövetele elõt volt egy szavazás, aminek az volt az eredménye hogy a playerek 60+%-a Republic lesz ...

Hogyan lehetne ezt megoldani szerintetek gyorsan?

- Merged PVP zónák? Ezt nem hinném, hogy kisujjból fél perc alatt kiprogramozzák, bár lehet ez lenne a legjobb...

- Limitálni a csapatok létszámát? Az meg több okból gáz:
- Vagy túl kicsi lenne a limit és lenne 10 vs 10 "wöldpévépé?
- Vagy mondjuk empire oldalon lenne hiszti, mert a republikosok közül mondjuk 3-nak van kedve játszani, a másik oldalon meg 100-an szeretnének ...

- Erõsíteni a republik oldalon? Akkor mindenki republikánus lenne ...

- Esetleg kevert csapatokat lehetne csinálni, és megoldódna minden? Hááát ... (Mondjuk WoT-ban is csak kis hiszti volt belõe ...)

Szerintetek mi lenne a jó megoldás? És ne olyan megoldásra gondoljatok ami nektek jó, hanem ami mindenkinek ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az viszont érdekelne, hogy ugye gondolom ez az egész az engine problémája. Ezt lehet javítani? Mennyire nehéz kijavítani? Mennyi idõ? Gondolom bonyolultabb, mint egy bugfix.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Új Ilum daily taktika:
A régi, "barátságosan integetünk a republic-nak és forgatjuk a pontokat", helyett...
Megkérjük, hogy nyomjon párszor respawn-t, és mehetünk gyorsan leadni.
Dev trackeren kérték, hogy az 1.1-el kapcsolatos véleményeket ebben a topic-ban osszuk meg a dev-ekkel.

Egyelõre nem nõ olyan gyorsan, mint a nem-hivatalos thread-ek.
És mindenki olyan visszafogott...
Persze, ez is érdekes :D

Torzonborz
"szép lila villámokat szórjatok a kezetekbõl"

puskás vagyok b+ <#nyes>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lehet sok mindenért szídni de...

WAR-ban ilyen esetekre 2 féle graf beállítást is el lehetett menteni, egyet sc-hez, egyet meg zergelésre izé rvr-re használtam.

Na mármost SWTOR-ban ez sem segít, mert ha leveszem a beállításokat low-ra, attól lassul a játék és nem gyorsul...
WAR-ban anno legalább ilyen esetekre vlt egy option, hogy kilehetett kapcsolni az ability animációkat. Az most jól jönne.

N1ggA
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkit, aki imperial oldalon indított karit, b*szódjon meg. Fos Ilum játszhatatlan, mert arra áll a cerkátok, hogy szép lila villámokat szórjatok a kezetekbõl.

Spread De Love!

Ezért nem is érdemes elkezdeni. Tiszta Aion. Majd jön a patch hogy pálcika emberek lesznek.
PVP videóm, im OP!

http://www.youtube.com/v/xO1x5ZSNTlU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

és teljesen más az engine. =] de megnyugtatlak, anno az eve is innen indult. az meg egy pláne más engine.

Ami nem fér a fejembe:
Bioware állítása szerint, a grafikát azért csinálták meg ilyenre, hogy a tömegjeleneteknél is élvezhetõ legyen, tehát azért nem lett valami shooter szintû szuper realista a grafikája.

Már egy 8v8 is jelentõs fps esést okoz.

Egy 40v80-at pedig pont ugyanúgy kezel, 10x erõsebb vassal, mint anno a WAR (akkor 8600-ról 9600-ra erõsítettem, hogy fortnál ne 1 alatt legyen az fps-em)
Rubint
Na megvolt az elsõ 50-es bracket-es pvp meccs élményem is:

Alderaan
Rep: 4 fõs premade (mi), 4 random
Emp: 8 fõ ruscorp...........

Sima gyõzelem itt ;) De mintha lassabb lenne a pvp (nem az ölés gyorsasága, hanem a cd/gcd mintha lomhább lenne... vagy csak túl sok energiaitalt iszok = semmit)

szvsz nem meglepõ, hogy azt a vgat egy 32bites dx9 játék ennyire hajt meg.
szvsz az sem meglepõ, hogy ilum ilyen lett, miután odament egy republic/imperial fleetnyi ember, és nekiállt pvpzni.

Gratz az új signature-höz :)
csokicsiga
Ha nekem ilyen 3-4 fpsm lenne, laggolna mint állat, tuti, hogy egy darabig hanyagolnám a gammát.

\"Hess innen troll.\"

Persze hogy nem, de egy hülyével minek vitatkozol?Csak unatkozik és ide jött trollkodni.

Torzonborz
nem etetem . egyszerûen csak balgaság ilyet mondani hogy akinek szar gépe van az ne játsszon. annyira nem néz ki jól ez a játék hogy egy 4 éves konfigon simán mennie kéne.

csokicsiga
Köcce, hogy betetted a hozzászolásom! <#taps>

\"Hess innen troll.\"

Amirõl most szó van, hogy emberünk gépében van egy 80 ezres proci és hozzá egy 75 ezres videokártya, amin megy Ilumban a játék 3-6 fps-en, amíg egyszercsak crashel.

És közben a kártya kihasználtsága 35%, tehát a játék olyan mértékben nem használja ki, hogy az már bûn.
Ne etesd :D

csokicsiga
Valszeg a BW-nél van a hiba, de arra akarok kilyukadni, hogy a baráti körömnél nincsenek ilyn problémák.

\"Hess innen troll.\"

Torzonborz
na még egyszer : mi a xar gép ?

az hogy i5 meg i7 van vkinek az karcsú.

Ja mindannak a tetejében, hogy újabb rossz koncepcióval orvosolták a meglévõt, még "legálisan exploitolni" is lehet ami még tovább billenti a mérleget? Ezt az amatõrizmust.

csokicsiga
nekem i5-ös van, és nincs fps problémám, 4 cimborám is kb ilyesmi gépjük van i7 stb, semmi gondjuk.

\"Hess innen troll.\"

Öööööööööööööööö <#pardon1>

Torzonborz
definiáljuk : mi a xar gép ?

csokicsiga
Troll vagy max te, ha xar a egy kövér disznó vagy, nemlessz egy finom csúcs barátnöd, ergo ha p4-ed van, nemfog menni a über gamma ennyi.

\"Hess innen troll.\"

csokicsiga
Ez van , mindenki tudta, hogy többen szeretik a "sötét" oldalt, csak akkor tudják orvosolni a problémát, ha ingyen karitranxfer lenne például republikosoknak! <#eljen>

\"Hess innen troll.\"

Hess innen troll.

Amúgy az új Ilum legalább egy dologra jó, valort leechelni. 1 óra alatt meglett a daily kb, azalatt most lépem mindjárt a 4. valor szintet.

Rubint
Jé, ezek az arcok a "mi" szerverünkün vannak. Párszor kaptak már huttball-ban. :D RUSCorp meg szimplán bekaphatja, bár 4v4 õk is verhetõk, még a minimum 18k healthes (tank 23k+) csapataik is. Sajnos a zerg ellen nincs orvosság, annyian vannak, mint az oroszok. :D

csokicsiga
Egyszerü, ha xar géped van, ne evvel játssz.

\"Hess innen troll.\"