60180
  • picket
    A) Nem ati specifikus hiba (nekem is volt geforce-al, de csak ha high-on volt az AA)
    B) Szerintem azért csinálják, hogy ezzel is fenntartsák az érdeklődést: minden peccs után beloggolsz, hogy most mit rontottak el a javításokkal
  • Tyrpak
    A) Javították a patch-ben azt a hibát, hogy egyes ATI driverekkel (pl 12.2 preview) alapesetben látszanak a holo-k, de ha átvált a beszélgetésre, ott már nem látszik, a levegővel beszélgetsz.

B) A javítás mellékhatása, hogy ha előveszed a holodancer nevű bónusz tárgyat, az alapból egy táncoló twilek holo-t csinál, ehelyett most kapsz egy szép világoskék bőrű Vette utánzatot, aki táncolás helyett egyhelyben ácsorog.

Erre írtam, hogy nekem Vette-en dancer social ruha van, és amint elővettem a holodancert, hirtelen lett 2 db alulöltözött Vette-m :D
  • a.carkey
    Légyszi, ezt írd le magyarul is, hogy mit is írtál, mert nem értem! :D
  • j0nNyKa
    epic :)
  • a.carkey
    Voidstar a patch előtt egy kb ilyen rep csapat ellen volt 3-4 perc, nekik. Ez megszűnt. Megj. nem imp csapatok mentek anno át pár perc alatt az egész pályán ...

Gear. Akik az elején turbó sebességgel felszívták magukat, azok közül kb. 60-70% dobbantott imp oldalról. A mi klánunkból a kezdeti rohanósok közül, akik egy hét alatt (max. kettő) lettek L50 szinte fel se lépnek. Egyik altjukkal sem ... Úgyhogy most lassan pont a fordítottja van, ráadásul, az Ilumon is 50-50 a helyzet, ami jó. (Nekem már csak egy jó gép kéne, mert lassan három éves gépen játszom. Van hogy a skillt nem tudom elnyomni wzben ...)

Alderaan.
    Nem, de egy ilyen rep csapat ellen, mint a képen, az esetek 80-90%-ában olyan arcokkal megyek, akiken max. egy-két centurion van, néha egy-két pve darabka ...

Az az imp csapat, amiről beszélsz, abba kb. a 2. napi győzelem (ez néha egy óra, néha négy) után másfél órával szoktam bekerülni, és Alderaant pl. még 1x se nyertem velük.
  • Bigblind
    LOL..... ne már!
  • Tyrpak
    Ez mááár fáááj :D
    De azért kapsz egy pluszot érte. :)
  • Witcher
    [IMG][/IMG]
  • Tyrpak
    Tegnap vagizni akartam valakinek a holodancerrel, erre megkérdezte, hogy hogyan van nekem 2 Vette-m. És nézem, hogy nem holo a dancer...
    (Vette-men dancer ruha van, mert közös a ruhatára Quinnel)

És akkor veszem észre, hogy végre megint vannak holo-k cinematic módban is, khm lehet hogy mégse ATI driverrel volt a baj khm. :)

Fontos dolog javítva, nemfontos elrontva, így megy ez. :D
  • ANDAXINx
    Hogy? Olvasom a general meg WZ chat-et. Iszonyat bunkó állatok vannak, komolyan mondom, úgyhogy azokat egyből ignore, és probléma megoldva.

De valószínű az lehet, hogy empire oldalon több a magyar, és a nagy számok törvénye alapján többször futunk ilyen "intellektuel" arcokba. A nevek meg, hát birodalmi oldalon van pár nagyon elborult, de legalább ők nem csetelnek.

Kis Wz statisztika a mai napról (ez amolyan bad luck series kategória):
    Empire lvl50 alatt: 10/3 win
    Republic lvl50: 6/1 win

na jó, komoly statisztikusok most majd jól kihozzák, hogy én húzom le bármelyik csapatot :)
  • Nephin
    A HB rep oldalon Global a közös csatorna neve.
  • Forrest Tomee
    Mindkét oldalon van lfg csatorna. Simán /cjoin lfg
  • Marfy
    PH szerint K53 nem ajánlott, a Toshiba viszont jó gép, de hogy hogy fog rajta menni nem tudom. Túl sok jóra ne számits.
    Biztonság kedvéért kérdezz rá itt.

Toshiba teszt
  • MaRee
    OFF

Valami laptopos hardverguru segícccccsen légyszi,ez vagy ez lenne jobb játékra? Főleg swtorra meg mmo-ra.
  • darth devil
    Nem tudom h csinálod, nekem még soha senkit se kellett ignorálni. :D Amúgy empire oldalon kicsit több magyar játszik.
  • TormentDeath
    :)
  • McKalton
    mennek a szerverek
  • picket
    ...nyomtam "pár" WZt a valor rank 60ig...
    ...második karakteremmel hobbi szinten játszogatok valor 55 környékén...

Nem tudom eldönteni, hogy irigyeljelek vagy sajnáljalak a ráfordított időmennyiség miatt.
  • sata75
    OMG most jövök rá biztosan rep oldalon van:(
  • sata75
    HB-n van LFG csatorna? lemaradtam...:( elmondod mi a pontos neve? LFG?
  • Kiado
    Köszi értem, több kérdésem már nincs. :D
  • QuippeR
    semmire se mész a kód nélkül. gyakorlatilag a kód a termék, minden más meg egy kis extra.
  • Kiado
    Nagyon sokan árulják csak licitesben és 25-30 dollár környékén állnak, de van amelyik rögtön megvehető, viszont sokhoz nincs registration code. Gondolom ők is megvették dobozos változatot, elhasználták a kódot és utána eladják enélkül. Ezért kérdeztem, hogy mindenképp olyat nézzek-e, amihez van regisztrációs kód.
  • picket
    Nem igazán értem, hogy mit szeretnél. Kerestem egyet gyorsan ebay-en, és nem találtam ilyesmit. A legolcsóbb bontatlan doboz pedig 15k magyar pengőre átszámítva, miközben boltba bemész és 10k-ért viheted.
  • ANDAXINx
    "Amióta a Voidstaron nem tudnak a repek cheatelni (remélem ez marad), azóta nem feltétlenül tudják kihasználni a jobb gearjeiket és sok ilyenbe futottam már bele."

Hi!

Nem nagyon szoktam hozzászólni a fórumhoz, de most megteszem, mert annyira nem értem amit mondani akarsz. Másrészt úgy látszik ezen a WZn éppen én is ott voltam, megjegyeztem, mert nekem is egész tűrhető dmg/protection érték jött össze és a klántárs is jól gyógyított.

Nem tudom miért kell ezt így kijelenteni, hogy a republic cheatel void-on. Jó, vannak cheaterek elismerem (pl. még decemberben az Easy Mode klán állandóan hackelt valamit), de ráhúzni ezt az egész republic oldalra, nevetséges.

Amit meg mi tapasztaltunk korábban állandóan, hogy birodalmi (közte magyar, "server first meg hunfirst" klántag) játékosok az ajtóban állnak, és megszakíthatatlan a bombatelepítésük. Nem is lett volna zavaró, de egymás után több WZt is így nyertek meg, így nekünk kicsit tovább tartott a napi 3 győzelem bezsebelése. úgyhogy mindkét oldalon megtalálhatók szerintem a szándékosan az expoitot kereső emberkék.

A jobb geart meg inkább hagyjuk. A játék kezdetén sokkal több volt az imperial játékos, gyorsabban jött nekik a valor, jobb gearjeik voltak, hamarabb gyűjtötték ki a BM geart. Utána a táskás rendszert is megváltoztatták a random helyett a gyűjtögetős faktort előtérbe helyezve. Az első karakteremmel (sage) még a "rakétás Ilum" idejében nyomtam "pár" WZt a valor rank 60ig, de aztán a remek Ilum változtatással minden arra vakarózó birodalmi a populáció inbalance miatt gyorsan felszívta magát.

"Alderaan más tészta, ott esély sincs ellenük, de mostanában a Huttball sem mindig tuti vereség ilyenek ellen ha van healerünk."

Most azt akarod beadni, hogy mindent a republic nyer? Hát nem tudom, második karakteremmel hobbi szinten játszogatok valor 55 környékén, és mikor Alderaan középső tornyánál nekem esik 5 War Hero a tempest klánból, abban nincs sok köszönet. Republic oldalon elég sokan abbahagyták a játékot azok közül, akik nevét ha megláttad a WZ OPs groupban, akkor úgy érezted, hogy végre van esély.

Lehet, hogy most már jobb a republic, nem tudom, de kétlem, hogy mindent nyerne. Jelenleg birodalmi oldalon alapítottunk egy friss klánt, altozunk elsősorban a játék meg a sztori miatt, majd lvl50en ismét véleményt mondok. Egy azért már most látszik, hogy republic oldalon nem került fel annyi magyar az ignore listámra, mint empire oldalon. Elképesztő arcok vannak néhol :)
  • Kiado
    Értem, tehát elég, ha olyat keresek ahol csak magát a regisztrációs key-t adják el!?
  • picket
    Ilyenkor nem "ingyen hónap" nincs, hanem semmi sincs. Az account aktiválásához (játékba belépéshez való jog) kell a kulcs, nem az egy hónap miatt. Ennyi erővel használt lyukas óvszert is vehetsz.
  • picket
    Már átvilágítom az fórumozókat mielőtt válaszolok, és nem találtam gyanúsat... Paranoiás vagyok!
  • PiszkosFred
    Ne dolj be! Meg most sem mennek a serverek, es lassan peregnek a percek.
  • picket
    Ebay-en kulcsot? Fogadok internet explorert használsz!
  • Kiado
    Sajna legtöbben úgy csinálják ahogy nézem, hogy a cd kulcsot, elhasználják acc készítéshez és utána eladják anélkül, azért ilyen olcsók. :(
  • Kiflix
    Elméletileg járnia kell hozzá :)
  • Kiado
    Értem, köszi.
    Ebayen hogyha veszek cd kulcsot hozzá, azzal tudom aktiválni és az 1 hónap ingyen játék is meglesz?
  • cain
    nincs. és sajnos azt sem tudni, hogy mikor lesz.
  • Kiado
    Hello!

Trial lehetőség van a játékhoz?
  • cain
    grillsütő ftw.
  • j0nNyKa
    ne viccelj már, a kenyérpirító epicebb az összesnél :D
  • GAthersw
    lol

A hűtő, meg a babzsák jópofa, no meg a must-have Lando álcaszett :D
  • Forrest Tomee
    Hidden Beks-en, de tudtommal több szerveren is van LFG csatorna létrehozva, hogy ne kelljen a fleeten álldogálni. Néha szokták angolul reklámozni, hogy minél több ember csatlakozzon rá. Szoktam is látni raja csapatkeresést. Persze ez elég 'barkácsmunka' és szégyellje magát a BW, de ez van.
  • a.carkey
    Maraudernél is főleg a pvp centurion néz ki jól. A többi ugyan csak színben üt el, de a sorrendnek fordítva kellett volna kinéznie.