Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kosz ez jol hangzik. most minden pozitiv v negativ erzes nelkul termeszetesen realisan el kell szakadni a swtor motorja szarsagaitol, de valoszinu azert ott is szamit egy jobb vga, megha cska 1 nyulfaroknyit. de azt mondod 560 mar istenes. akkor szerintem 580nal 2-3 evig nem kell szarakodni.

anti hero

TDC Geronimo
de, AA sort írtam be, de patch elõtt direkt kiszedtem így olyan, mint volt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rubint
SWTOR-ra felejtõs (legalábbis 1920x1200-on), de minden másra jó kb. Én i7-2600k mellett használok egy gtx580-at és hát szörnyû, amit engine címen összelapáltotak (ld. még szar) a BW háza táján.

Liio
Zombieland is megnyitott már? :o

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Akinek ilyen UI-villogások stb. vannak, nem volt esetleg egy kis .ini-varázslás korábban? Nekem sem ilyen nincs, sem fps-gondok, pedig vacak a gépem.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Jeffjohnson
Mostantól szabad a pálya <#wink>

Hivatalos fórumról, hátha ez megoldja:

C:\Users\"userneve"\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings
könyvtárból mozgasd át máshová az

client_settings.ini és
graphics_mirror.ini

file-okat.

Elvileg utána már nem fog villogni, és állítólag fps is jobb.
aki kérdi. mindig aki kérdi. 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Bárcsak oylan lenne, ott kb keep ostromnál nem volt ilyen lag mint itt 50 embertõl.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

És az ki lesz? 😊
Remélem Laroa vagy Toxikus! 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Jeffjohnson
Sziasztok! Sajna mostanában nincs sok idõm a játékra és így az sg-re sem. Ezért lemondok a házigazda jogomról. Sok sikert a köv. házigazdának!

Szerintem meg nem, szépen várnának ez van ez így játszhatatlan egy oldal ki van zárva konkrétan a napi questbõl ez a nevetséges és a felháborító is egyben.

Bigblind
Hát ez az! De látod az ilyen hülyegyerekek még mindig azt élvezik hogy Empire túlerõben gankeljük a Republicot! Marha nagy élvezet!

TDC Geronimo
alderaan, fos fps, kép random bevillan, ui töltõképernyõ random bevillan (nem csak itt),hangok bugosak, de a hajam még mindig tart!

Írtam vagy 5 percig egy wall of textet ami eltûnt a mehet gomb után, na mindegy. A lényeg a mai pecs után köszönthetjük a Warhammer Online II-öt.
LSC
nekem 560ti van és nincs játék ami megszorongatná jelenleg, persze kivétel swtor, de annál is 50%-on megy a vga és szaggat mint állat bizonyos helyeken...

2.7, most 3.1

mekkora volt a freki alapjáraton, és mekkora most?

LSC
hova menne? Mindenhol Empire túlerõ van mer az kúl.

én is megijedtem a darkvös kopasz nigger sith sorcom jackoarcát meglátva maszk nélkül... de mostmár tudom, miért hordtak maszkot. =]

LSC
egy ideig, aztán megunod...

Bigblind
Majd rázizzensz öreg! Mikor majd nem lesz egy darab republicos sem mert mindenki elhúz másik szeróra az iszonyatos unbalance miatt, akkor majd te fogsz a legjobban hisztizni, mert uncsi a játék nincs republic OMG!

van vkinek GTX 570 580 590ese?

580asban gondolkodeek, kene megerosites (nemcsak swtor de allecuzammen performanszügyileg)

anti hero

Huttball nekem megjavult mióta felhúztam a procit, nekem is 30-40 fps szerencsére, most nem néztem még. Többiek alderaanos wz-röl irták ezt az elõbbit.

Sáska
"rothadó arcú sith" errol pont az jutott eszembe, hogy tegnap lecsereltem a sisakomat, amit az elmult 2 hetben hordtam. mar eleg reg lattam a karakterem arcat, igy teljesen meglepodtem, hogy a sok dark pont hatasara tudo szinu lett a fejem, gondoltam, WTF?!

DummyBoy
Szvsz a limit lényegesen több gondot hozna magával mint a jelenlegi rendszer.

A jelenlegi rendszer baja az, hogy kevés a republic játékos, ez pedig a játékosok miatt van.

Ha lenne limit, akkor nem jutna be mindenki illumra, random válogatna, valamint ha megvan a 30 republikánus harcosnak megvan a napi kvesztje akkor a maradék 70 empirikusnak nem jut semmi, stb ...

Teljesen jogos a felháborodás a túlerõ miatt, de szvsz lényegesen nagyobb balhé lenne, ha egy limit miatt a játékosok nagy része lenne korlátozva ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

darth devil
Hutball 40fps stabilan..,

War, war never changes.

"Ha imp vagy nem nagy fun legankolni 3* túlerõvel"

dehogynem 😄 legjobb 😄 period 😄

anti hero

Azért jó, mert a jelenlegi aránnyal is játszhatatlan a játék, ha mégtöbb republicos lenne akkor már minuszba menne szerintem az fps.

Egyébként most írják guildchaten, hogy warzoneokban az fps még mindig szar, és már a képernyõ is villog mellé, a hang is bugos, meg az ui reloadol állandóan és semmit nem látni.

LSC
miért jó hogy ennyire nem egyenlõek az oldalak? Ha imp vagy nem nagy fun legankolni 3* túlerõvel, ha rep akkor meg nem fun esélytelnül játszani. Max annyit tudsz tenni hogy 1-1 leszakadt báránykát lecsapkodsz.

darth devil
Az miért lett volna jó? Ez a jó a nagy mass pvp, én pl republicra akarok rollolni, mert unalmas az empire..,

War, war never changes.

Arra, hogy legyen limit, és csak annyit engedjen be, amennyi a másik oldalon is van? Mondjuk, hogy ne ez legyen a hozzáállás, hogy én is rerollolok impre. Én nem akarom, se rothadó arcú sith lenni, se tracer missle spammelõ dagadt mercenary, csak erre kényszerítenek/kényszerülök ezekkel a változtatásokkal.

Hát én jelenleg örülök, hogy nem egyenlõek az oldalak, plusz már nem lehet Ilumon companiont használni, ez is jó.

LSC
mióta mennek a szerverek amúgy?

LSC
a 10v10 inkább meg 10 v 30...

Ez egy kúva nagy bolygó, ahol folyik az open pvp az egy nagy terület amiben két bázis áll szemben egymással, jó messze persze. Most az imperial zerg próbál benyomulni a republic bázis oldalsó bejáratán, sikertelenül, mert senki nem lát semmit. Kb 100+ ember nyomja egyszerre.

5 pont van a bolygón, amit el kell foglalni... És nyilván ha meglátják, hogy az egyik helyen harc van, akkor mindenki odamegy.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

darth devil
Most komolyan mire számítottál? Hirtelen elõjön a bokorból pár száz republicos? Majd lesz reroll.

War, war never changes.

Sáska
nekem meg messze az 50, szoval nem tudom: mekkora ez az Ilum terulet, hogy egy helyen all a tomeg? en ugy kepzeltem el, hogy ez egy bolygo, ahol eloszlanak az emberek, es kisebb (mondjuk 10v10) harcok alakulnak ki.
De amit irsz, abbol inkabb az jon le, mintha egy WZ-ban lennel?

Azta szégyen de elk*rták ezt.... Konkrétan az Illum játszhatatlanul laggol, tudom nincs egy mai gépem, de eddig nem volt nagyobb gond... Republicosként Ahto City-n lehetetlen az Illum napi, úgyanis 4:1-hez az arány kb. Értem én, hogy egy pvp zónában pvpre akarják az embereket ösztönözni ez tökéletesen jogos, de nem ÍGY. Kellene egy limit, mint pl a 3 betûs játék pvp zónáiban, ha 30 republicos van 30 imperialost engedjen be, mert ez a 4/5:1-hez azt eredményezi, hogy eszméletlen lagg van még Nasa Pc-ken is + a republicnak jövõhét csütörtökre lesz meg a mai napi. Az 50-es bracket bg viszont jó ötlet volt, mind lefele, mind felfele sokkal élménydúsabb és talán a lagg is kisebb egy leheletnyivel.

Pedig már most is veszik el a jogokat a játékból, mert nem lehet han solo nevü karaktered, söt én azt hallottam hogy a következö pecsben kivesznek majd minden olyan npct is aminek a nevében a han vagy a solo szótag bármilyen formában elöfordul. <#eplus2>

Na jó viccet félretéve
Nem lesz mass effect mmo, mert abból multiplayer fps lesz, havonta új 10dolcsis map packokkal. <#idiota><#idiota>
Látom te is szövegértelmezési problémákkal küszködsz cirmi. Nem mondtam, hogy ha pvp-zni kell, az baj. Az a baj, hogy ebben a formában NEM lehet pvp-zni, mint Quigglez is írta lentebb. Áll a tömeg, villog a képernyõ és a laggtól meg a 2percenkénti UI újratöltögetéstõl semmit nem látsz, nem hogy pvp. Majd logolj be és nézd meg, idióta.

Majd csinálunk nagy csapatot, és lehet csapatni. Gondolom partykill-t számol.

darth devil
Te szegény. Pvpzni kell, már az a baj. 😄

War, war never changes.

Hát ööö nem tudom mit értelmezel így ezen a képen, de amúgy én fél óra alatt 8 killnél járok, nem túl kellemes.

PiszkosFred
Mint a regi SS-TM csatak, 5 fpssel random gombokat nyomkodva, bizva benne, hogy valaki belehal valami spelledbe, mielott te halsz bele valaki spelljebe 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nah, a 6.5 fps az több, mint 1 😊))))

És ha jól értelmezem a képet, akkor mindenki 1 perc alatt akarja letudni a 30 killt 😊
Kabbe, neked jó a kép 😞

TDC Geronimo
Játszhatatlan, viszont elkapott a waros zerg fíling 😄

Ja és végre javították az sct-t és látni rangebõl a dmg számokat.

Kúvaanyád. Na.