60373
  • wedge31
    Nekem nagyon tetszik Lucas is elismerte mint egy lehetséges folytatást söt asszem ez az egyetlen hivatalos folytatás , Mara Jade meg az egyik legjobb SW karakter lett szerintem.
  • gibson9
    ez nekem is kimaradt valahogy az életemből, de már rá is találtam az alexandrián. Izgalmasan hangzik az ismertető, szóval esélyes, hogy bekerül a gyűjteménybe, annak ellenére, hogy én a Jediket jobban szeretem :P Csak sajnos az első rész nem kapható már :S Legalábbis most nincs raktáron.
  • N1ggA
    A havidíjat támogatom, mert az minőséget jelent(het)
  • wedge31
    Én tavaly nyáron olvastam ujra mindhárom részt.
  • Legend Killer
    nem olvastam, de majd utána nézek és köszi infot.
  • Enosh Chan
    Az elnne jo ha ugy csinalnak meg, mint az EVE online-ba, hogy a jatekbeli penzeddel is tudod fizetni a havidijat, vagy legalabbis csokkenteni az osszeget :)
  • xido
    te..erre én se emlékeztem,hogy van benne ilyen "Heroes-Haiti" figura,pedig olvastam őket vagy 15 éve:)
  • wedge31
    Vazze nem olvastad a Thrawn triologiát ? ezt azonnal potolnod kell ha igazán tökös sith akarsz lenni.
    Az ysalamiri egy olyan lény amelynek közelében nem használható az erö képességek.
  • Legend Killer
    az nem tudom micsoda :S.
  • wedge31
    Egy ysalamiri fog a hátamon csücsülni ugyhogy nem lesz semmi villám csak a csontok roppogása
  • xido
    Toydarian seftelő leszek,a havidíjamért cserébe ülök majd a poros Mos Espa-ban és nem moccannok semerre,mert a bolt az első..csak egyszer kell betöltenie a gépnek a pályát,még forgolódni se fogok
  • gibson9
    sebaj.. ha a pénzemtől lesz boldogabb :D Mondtam, hogy ezért a játékért (ha nem cseszik el), akkor hajlandó leszek fizetni.
  • BlackShadow
    az én véleményem a havidíjról, h egy alap összeget megér.. ugye sokan dolgoznak alatta.. fejlesztenek, segítenek stb.. azokat az embereket fizetni kell vhogy! az én szememben a játékot magát kéne ingyen adni, és akinek tetszik az áldoz rá havi pár ezret (egy szombat este többet költök :))
  • Legend Killer
    oké.

wedge... mielőtt egyet bömbölhetnél a vúkiddal, meg fojtalak és villámokkal hátra repítelek, majd beléd vágom a kardom :D.
  • wedge31
    Lucastól ? igen sokat elöbb szurná magát tökön minthogy valamit is ingyen adjon.
  • gibson9
    23:40 - A fejlesztők azt szeretnék, ha minél szélesebb réteget érne el játékuk, így nem terveznek brutális gépigényt. - idézet a cikkből

De mondjuk ezt mégjobban el lehetne érni, ha mondjuk ingyenes lenne a játék.. Sokat akarok? :D
  • BlackShadow
    jah, mert sok embernek elérhetővé akarják tenni.. elnézve az eddigi képeket, tartják is hozzá magukat rendesen :)
  • wedge31
    Én meg wookie bounty hunter aki sith nagyurakra vadászik és a börüket ágyelöként hasznositja.
  • Enosh Chan
    Aztmondjak pedig, hogy nem lesz egetrengeto hardverigenye
  • Legend Killer
    én meg mint mondtam, Sith. Sith Nagyúr :D. addig remélem összedobok1ütős gépet is hozzá.
  • gibson9
    na az nagyon jó lenne :D És még kiegészíteném: Bioware, SW, Kotor, SG Guild együtt csak jó lehet XD
  • BlackShadow
    én egy rakghoul leszek akko má :D:D:D
  • N1ggA
    zabrak doktor, healer. ez az én célom :P Majd majd ha megjelenik tolhatnánk együtt valami jó kis sg-s guilddel. Jó lesz ez! Bioware, sw, kotor. Ez a 3 együtt csak jó lehet
  • Legend Killer
    :DD... vagy mint kotor2ben a twilek ikrek :PP.
  • gibson9
    én egy tisztességes Twillek csaj kereskedő lennék.. :D
  • Legend Killer
    és, ha twilek csaj kereskedő lennél? és beletennének szex jeleneteket is :D.
  • gibson9
    Hát ha így lesz, akkor csak úgy lesz értelme másik kasztot választani, ha csapatban akarunk játszani, mert egyedül leabálnának nagyon :/
    De remélem is, hogy több kaszt lesz, mert nekem még mindig furcsa, hogy belépek a játékba és több millió erőérzékeny ember ugrál majd körülöttem.
    Ami bizakodásra ad nekem okot: 1. Bioware
    2. Kotor
  • wedge31
    Állitolag több kaszt lesz a gond csak az hogy a userek kb80% jedi vagy sith akar majd lenni és ez egyoldaluvá teheti a játékot lásd SWG.
  • N1ggA
    Amúgy szerintem úgy lesz hogy mindenki force sensitive lesz az elején, és mellé lehet választani rengeteg kaszt közül. Végülis ha jól megcsinálják, akkor nincs baj.
  • gibson9
    Ha csapatban játszanék, akkor én egy orvgyilkos droid szeretnék lenni :D Egy HK tipusú! De szívesen lennék egy Twillek kereskedő is :D
    Jó lenne ha nem csak Jedi vagy Sith-ként lehetne kezdeni a játékot.
  • Drephis
  • Legend Killer
    dáj dzsedáj :D.
  • Enosh Chan

Remelem nem igy fog kinezni a kard markolata mert ez rohejes
  • lerboy
    Rohadjanak meg az mmo-jukkal együtt.
  • [HUN]Crassus
    http://pc.ign.com/articles/922/922115p1.html
  • N1ggA
    Nagyon félek ettől a kezdetektől is lehetek Jedi dologtól, és remélem nem lesz kötelező. Ha lehet mást választani valószínűleg doktor leszek, a jó oldalon :D De már megdumáltam pár sráccal hogy játszunk együtt, majd mindenkinek meg lesz a maga kasztja. Remélem nem egy wow lesz vagy egy NGE SWG...
  • BlackShadow
    vhol azt írták, h elejétől lehet használni az erőt
  • Kazagor
    Azért ne felejtsd el, hogy abban a korban amikor a játék játszódik, tényleg ezrével rohangáltak a Sithek és a Jedik. De még egyáltalán nem biztos, hogy a játék kezdetén lehet majd választani Jedit. Lehetséges hogy ugyanúgy meg kell érte "dolgozni", mint SWG-ben PreCU elött.
  • Legend Killer
    Én nekem is velük kéne dolgozni, lenne asszem pár ötletem és akkor kapnék sok zsét és nem lenne gondom új gépre :DD.
  • Legend Killer
    Igen, én tuti Sith leszek, beeee :P :D.