60268
-
Ne mááááár!!! :S
Nekem kell Kotor 3!!! Akkor csináljak magamnak mi???
Pedig jó lenne egy Kotor 3, nemhogy Kotor MMORPG! -
lerboy #132 Lehet, hogy nem lesz. :(
Lucasarts elbocsátások -
nah akkor lesz vagy sem?
Ugye már majdnem egy fél éve bejelntették hogy a Lucasarts és a Bioware dolgozik 1 játékon...Még honlapja is van de azóta se mondtak erről egy szót se:S
http://www.lucasartsbioware.com/ <--- honlap -
campy #130 addigra már METRO 4 is lesz:D:D -
campy #129 várhatunk rá még egy évtizedet sztem:D -
matee100 #128 Remélem hamar jön már a 3... Nagyon várom már... -
adammmmmmm #127 Ki tudja lehet hogy kamu de lehet hogy nem:itt -
Zóanagyvarázsló #126 Azért azt nem jelenteném ki az Empire at Warról, hogy annyira tetszik, lévén csak kipróbálni volt alkalmam és annyira nem is nyűgözött le, demodokkal és kiegészítővel látok benne fantáziát, ilyesmit várok már régóta. (A Rebellion sajnos kimaradt nekem.)
Bár nem vagyok fan, valóban ismerek egy pár SW témájú játékot (ha jól rémlik, talán a Dark Forces volt az első FPS, amiben lehetett normálisan le- vagy felnézni, jó kis játék volt), és a KotOR szerintem is a legjobbak közé tartozik, sőt nálam állja a versenyt a régi filmekkel is. -
Ezis egy vélemény. Tiszteletben tartom h neked az Empire at War tetszett. Gondolom te is követted a 10-15 éve kijött star wars gameket. Emlékezz vissza mik voltak régen... Én pl mai napig előveszem őket...
és a KOTOR I. is köztük van. Remélem ebben egyetértesz velem hogy a star wars játékok között a KOTOR egy örök darab. /SZVSZ a legjobb/
a Hsz. 2. felével tökéletesen egyetértek -
Zóanagyvarázsló #124 Speciel engem az Empire at War jobban érdekel, mint a Dragon Ball szintű jediskedéssel előálló Force Unleashed. Ettől függetlenül a 100% az kissé erős, számos konzol-exkluzív cím jelent, jelenik meg idővel PC-re. Például a KotOR. Majd elválik, hogy ez esetben hogyan lesz, én biztosan nem leszek türelmetlen.
A gépbővítés egy más kérdés, azt is lehet racionálisan csinálni. Manapság konzolokon is van elég probléma és kompromisszum, hogy ettől a generációtól ódzkodjak. Akinek 16x AA kell és very high midnen játékban, annak valóban sokba kerül a bővítés, ráadásul rendszeressé válik. Ugyanakkor ezt a teljesítményt egy konzol sem tudja nyújtani, bár tény, hogy jobban optimalizálnak rájuk, és célhardver lévén olcsóbban jeleníti meg ugyanazt a látványt, mint a PC. Ha csak konzolra jelennek meg a számodra érdekesnek tűnő játékok, akkor azt kell venni. Ez ilyen egyszerű. -
köszi a javítást 2005 v 2006 ra gondoltam csak nem akartam hülyeséget mondani. jaahj kiegészítőőő... nehogymár annak kelljen örülni hogy kapunk egy kiegészítőt egy amúgysem valami jó játékhoz? ( lehet szidni engem de akkoris egy jó sw game szvsz nem ilyen.. ha csata kell ott a battlefront I. és II.)jah és Force Unleashed nem lesz PC-re. 100% hivatalosan is be lett jelentve.
PC-s játékoknak vége lesz. Előbb vagy utóbb....
És higgyétek el hogyha kiadnának későbbiekben gameket, olyan gépigénye lenne hogy amellett hogy beszerzi/megveszi az ember a játékot, mellé legalább a gépe felét újírani kéne.. Évről -évre.. Hol érné meg??
Tavaly újítottam be a gépet évek után. És már most tapasztalom hogy idén majdnemhogy megint kéne újítani.... -
Zóanagyvarázsló #122 Mindig felhozatal alapján érdemes dönteni. Én is érzem, hogy laposabb a kínálat a 15, a 10 vagy akár az 5 évvel ezelőttihez képest (ennek persze sok egyéb oka is van, manapság már a fejlesztési idők is hosszabbak és drágábbak), de nem látom ennyire sötéten a helyzetet. Az engem érdeklő játékok tekintélyes hányada még mindig PC-only, összesen néhány cím érdekel konzolokról. Ha ezt nézzük, az említett Empire at War is csak PC-re jelent meg.
Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy a konzol nem jó alternatíva, aki az akciódúsabb játékokat szereti, és nem RPG-kkel vagy TBS-ekkel szüttyög, nem RTS-ekben akarja kommandírozni a csapatait, az talán bizony a konzollal jár jobban. Én nem vagyok a kapkodás híve, ki tudom várni a Mass Effect pletykált PC-s megjelenését is (ha tényleg bekövetkezik), nem muszáj nekem jászanom vele a megjelenésének a napján. Időm sincs rá. Még a jelenleg stagnáló PC-s piac is több engem érdeklő játékot termel mennyiségileg, mint amennyivel játszani tudnék. Tudni kell megtalálni a jó játékokat. -
zbundy #121 Sajnos a warezben igazad van!(na jó a többiben is :D) De ha mindenki így gondolkodna akkor már dobhatnánk is ki a szg-ünket! Én megértem a Lucasartsot, de remélem azért majd kiadnak valamit nekünk is pc-seknek! De szerintem lassan tényleg veszek egy konzolt, mert sok jó játék jön ki arra is! -
Zóanagyvarázsló #120 A LucasArts főleg az új SW filmekből készült játékok PC-s bukása miatt óvatoskodik. (Az utolsó már eleve csak konzolon jelent meg.) Persze azoknak a minősége is megkérdőjelezhető volt, de ettől függetlenül a PC-sekre nézve kedvezőtlen tanulságot volnat le belőle. Majd most a Fracture és a Force Unleashed kapcsán elválik, hogy tényleg hanyagolni akarják a PC-t az ilyen stílusú játékaikkal, vagy csak időleges konzol-exkluzivitásról van szó. Ha jó lesz a fogadtatásuk, talán kevésbé fogják sajnálni a pénzt a PC-s portolásra.
"Valószínűleg máshol is várják vagy várnák a folytatást!"
Ez így van, máshol is sokan várják, aztán letöltik szépen ingyen. Ebben a műfajban a PC jóval kisebb piac, mint a konzol (bár szerintem is nyereségesek lehetnének), és több cég is azért késlelteti a PC-s megjelenést, hogy legalább ne legyen mit lewarezolni addig is, konzolra minél többen vegyék meg. (Persze konzolon is van warez, de tőlünk fejlettebb országokban jóval kisebb arányban, mint PC-n.) Nem biztos, hogy ez a legjobb üzleti modell, de a korábbi üzleti sikerekhez való visszatérést talán ettől remélik. -
zbundy #119 én nem csak erre a fórumra gondoltam! Amúgymeg nemhiszem hogy magyarország lenne majd a potenciális vásárlóközönsége a Lucasartsnak! Valószínűleg máshol is várják vagy várnák a folytatást! -
Zóanagyvarázsló #118 Mi az, hogy ennyien? A topikban fellelhető potenciális vásárlókkal "kereshetnék magukat hülyére"? :)
Ha a következő - mellesleg valószínűsíthető - lépés a KotOR MMO, az biztosan lesz PC-re. Ez a Force Unleashed érdekes lehet, de engem a szuperhősősdi kifejezetten taszít, akár a KotOR, akár a Jedi Knight közelebb áll hozzám. Idővel talán bejelentik PC-re is.
A Star Wars: Empire at War pedig nem jó pár éve jelent meg, hanem 2006-ban, míg a kiegészítője tavaly. -
zbundy #117 Pedig érdekelhetné őket..... Hiszen ha ennyien akarnak valami új sw játékot, akkor valószínűleg megint hülyére kereshetnék magukat! De mind1! Ha már tényleg nagyon behal a pc-s játék kiadás, akkor szerintem beruházok egy konzolra....... -
N1gga: Ez így van teljesen egyetértek veled;) csak akartam h valaki még kimondja.
zbundy: NAigen télleg megjelenhetne valami... Csak ezzel az a gond h a Lucasarts nem azt fogja nézni h X meg Y mit szeretne... Ami nekik tetszik azt fogják véghezvinni. -
zbundy #115 Hát valami jó kis új SW játék megjelenhetne már pc-re! Vagy legalább egy folytatás! Please lukasarts please.... -
a pc-s játékoknak leáldozott :) -
Hát srácok én nagyon nagyot csalódtam Lucasartsban. Én már kb nem is számítok arra hogy megjelenik a kotor 3... elég régóta volt róla pletyka aztán hol van?? sehol... MMORPG??? tiszta száánalom. olyan jó gamet ha akarnának sem tudnának csinálni mint a KOTOR 1. Nameg nemtudom mennyire látogatjátok a Lucasarts hivatalos oldalát.. az a másik amin felvágtam az agyam. Force Unleashed. na végre mondom vmi jó kis game... erre only konzol. PC-re tudjátok mit ad ki a kedves Lucasarts????? LEGO Indiana Jonest . namost ezek után még reménykedjünk jó dolgokban??? színvonaltalan... Hol vannak a jó gamek?? mért nincsenek ma már Jedi Knight-ok, vagy battlefront-ok??? Komolyan tiszta röhej. az utolsó PC-re megjelent sw game az Empire at War volt jópár éve. Azóta semmi....
-
Hat akkor ennyi erovel nemreg jelent meg a kotor 2 is :) -
nomeg egyenlőre angol lesz csak... szóval nem lesz előrébb az aki nem tud egy erős középfokon angolul -
Ha bejelentik -
campy #109 mikor is jön a Harmadik rész? egy linket be tudsz ide dobni? -
Superhamster #108 kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor -
bgabor #107 Már miért lenne mmorpg a KOTOR3? Singleplayer lesz, természetesen, ahogy az elődök is.
Az megy hogy más néven milyen online SW szart adnak ki, nem érdekel.
Csak a KOTOR3-at várom, már nagyon. -
Ez mikor jön ki? -
Na szerencsétek van, én is olvasom, hogy a kotor 3 már karácsonyra kijöhet, de ez nem az mmo, hanem a sima kotor3, de remélem lesz mmo is. Mert igazából lehet Lineage 2 jó, de én inkább olyanra vágyom, amibe az elejétől tudok belekapcsolódni :) -
Inquisitor #104 Ha most a Bioware ráállt a Mass Effect szériákra, van egy Fanbtasy RPG tervük és ők csinálják az új SW MMO játékot, akkor mekkora esélye is van normális KOTOR3-nak? -
Lineage 2? Az már kijött nem? :) -
Ha jo MMO-ra vagysz jatsz Lineage 2-vel :) De most nem ezt jottem reklamozni, hanem olvastam, hogy lehet mar karacsonyra kijon, szerintetek igaz? -
lerboy #101 Én sem játszom sokat, de a KOTORI-II-t többször is végigvittem. A Team-Gizka féle kiegészítésket is alig várom. Szeretném ha a KOTORIII ezeknek méltó folytatása lenne egy hasonlóan lebilincselő történettel.
Aztán felőlem lehet mellette Star Warsos MMORPG is dögivel, csak legyen egy "sima" verzió is. -
Én igazából másfél éve semmilyen játékkal nem játszom (SWG óta), mert egy jó MMORPG-re vágyom. Ha Star Warsos lenne, az nagyon jó lenne. -
lerboy #99 Ne legyen MMORPG! Vagy legyen, de legyen külön normál játék is. -
az nagyon jóóó lenne régóta vágyom egy MMORPG-re, mióta ugye SWGt elbaszták :) -
Doma #97 Érdekes pletykák keringenek a GameSpot.com-on miszerint a KotOR 3 elképzelhető hogy MMORPG lesz. -
campy #96 most nézem mikor jön ki PC-re a harmadik rész? nekem mind2 játék bejött talán a 2. része a Sith Lords látványosabb, de a játékmenetben és a történetben az 1. rész volt jobb! -
adammmmmmm #95 Nem a Force Unleashed ez egy másik játék .(ha tévedek javítsonki valaki) -
Roman #94 én nem revant akarom keresni.. revan akarok ismét lenni xd de mondjuk ki a faszt érdekli én mit akarok?:D