60268
-
arcosharcos #2110 Mondjuk számomra ez nem olyan egyértelmű.Gyakran guilden belül rátalálnak olyan kasztra/kasztokra ami nem túl népszerű vagy éppen kevés van belőle de mondjuk nélkülözhetetlen instába,questhez,akármihez.
Havercsávó belogol az ilyen karijával és rögtön elkezdenek irányába "helpelni",ha nem megy akkor rögtön fejéhez vágják,hogy csak oda megy ahonnan neki is kell valami.
Lehet,hogy tényleg csak akkor megy valahova ha megéri neki de az ilyet gyorsan ki lehet szűrni.Viszont néha a "helpelők"is magukba szállhatnának,hogy miben kérnek segítséget.
Pl: 5 altja után még a 6ik altját is vigyem le instába öltöztetni, farmoljak neki bosst amíg ki nem dobja neki cuccot,quest láncokat toljak neki,magamhoz képest 30szintel kisebb instákba járjak...
Main karinak segítek,altnak nem.Kivéve ha olyan kasztot indít amiből hiány van guildben és kell a haladáshoz.Tudom,hogy sokan több kasztot is ki akarnak próbálni és mindig lesznek lemaradók akik segítségre szorulnak,ez egy örök dilemma.
Ezzel kapcsolatban is lesz TOR-ban újítás.Lesznek úgynevezett social pontok amiket akkor gyűjthetünk ha csapatban vagyunk,segítünk másoknak.Nem tom mire lehet beválltani ezeket a social pontokat de azt mondták,hogy majd megéri csapatban nyomulni,segíteni stb... -
arcosharcos #2109 #2108: no problemo
#2104: régi szép idők,mikor a pap elvitte a nyilat a hunter elől,mert van egy warriorja és az tudja használni mikor lövöldözik:)
Itt talán ezzel nem lesz gond.A tank warrior nem mondhatja,hogy elviszem a DPS fénykardot majd jó lesz a DPS cuccomba mikor át talentolok DPS-re.A heal ágra fejlesztett agent sem fogja elvinni a DPS agent sniper puskáját,mert használni sem tudja és AC ágat sem válthat. -
#2108 Illetve mielőtt valaki megsértődne, lehet, hogy már szarul lett megfogalmazva eredeti nyelven... -
#2107 Ez szarul lett lefordítva szerintem. Most olvasom, hogy realtime 3d-ben... Nyílván a rongy animációra gondoltak ami tényleg macerásabb, de csak basznak rá valami fizikát, akkor meg megint csak egy szinte gépiesített folyamatról beszélünk... -
#2106 Ezek az emberek előre kapják a conceptesektől a rajzokat, ha az alapján nekik még mindig kihívás egy robe-ot vagy egy maszkot megcsinálni, akkor még amatőrnek sem nevezhetők... :) Had tudjam már én is modellezzek. Az amatőrt egyébként nem komolyan gondoltam, csak nyomatékosítottam, hogy ez valami hülye népbutítás... -
arcosharcos #2105 grafika
7ik bekezdésben olvashatod.Mi ebben olyan hihetetlen?Hadd tudják már,hogy
számukra mi jelent kihívást."amatőrök"? hááát peeerszeeeeee,na ez a no
comment
-
gatyo #2104 A lootkurva nem azt jelenti amire gondolsz, azaz sokat pvezik, instat farmol stb. hanem azt aki csak akkor megy el bárhova is ha esik ott neki valami. Ha dönteni kell egy lootnál akkor nyávog ha nem ő kapja... -
arcosharcos #2103 A loot nagyon fontos része minden MMO-nak,ennek is.Nagyon nem mindegy
hogy milyen felszerelésben rohangálunk.
Mondhatjuk,hogy na mi aztán a lore,story és SW univerzum rajongásból
toljuk gamét és nem csak a cuccolást látjuk benne.De még az ilyen
játékosok is egyszer csak szembe találhatják magukat egy olyan zónával vagy instával vagy akármivel ahol iszonyat felszerelés táp kell ha talpon akarnak maradni.
Az éppen aktuális top felszerelés megszerzése után bejuthatunk
olyan helyekre ahová különben nem.Csapatban megkönnyíthetjük társaink
feladatát.A healer is csak akkor képes életben tartani másokat ha ők
is elkövetnek mindent,hogy talpon maradjanak,ebben a gear,set-nek is
fontos része van.
PvP-ben is legalább ennyire számít a felszerelés,ha nem akarunk
percenként a medic centerben dekkolni.
Lemegyek 86szor ugyanabba a pvp scenarióba és 20szor lecsapom insta
bosst mire meglesz az a felszerelés amiben lavírozhatok.Ettől nem leszek lootqurva,csak megkönnyítem saját és csapattársaim dolgát.
Ha nem teszem olyan mintha szabotálnám magam és másokat. -
#2102 "Felszerelésekkel kapcsolatban,grafikusok elmondták,hogy számukra egyik
legnagyobb kihívás elkészíteni egy Jedi köpenyt vagy Sith maszkot
3D-ben"...
No comment... Ez valami faszság amivel a népet akarják etetni, vagy valami amatőröket alkalmaztak... :D -
#2101 Szerintem itt a pvp rendszer inkább a wowhoz hasonló lesz mintsem a Conan vagy WHO hoz. Persze ez nem zárja ki az open pvp területet ami jó dolog és remélhetőleg a pvp valami értelmet is kap nem csak pvp ruci farmra lesz jó. -
Tababo #2100 Nem volt kötelező pvp szerveren játszani. Lehetőség volt pve szeróra menni. Nem értem mit hisznek azok akik elmennek egy full pvp szeróra...ott még özvegy Kovács Etelka néni zöldséges boltjába is a káposzták közt egy 80-as assasin lapult.
Amúgy meg senki nem mondta hogy full gank open pvp-t akar, csak ne merüljön ki abba a pvp hogy "ezen az x bolygón üthetitek egymást 1 kicsit mindenféle tét nélkül" -
Warden #2099 Nincs gondom a pvp vel igaz abszolute nem vagyok pvp orientált.Az viszont nem pvp hogy agyatlan idióták 10-20-30 szintkülönbséggel gankelnek, a conanban pedig ez volt.Abban a játékban is sok lehetőség lett volna de félkészen adták ki el is tünt a süllyesztőben.Amennyiben conanoztál a fury nevű zömében magyarok által is játszott szerveren pedíg ez volt az ész nélküli gank mert az biztos jó.
A wowban a rogue altom direkt pvp re készült az első két aréna szezont még a bc ben elég jó eredménynel is zártuk igaz qrvára nehéz volt priestel meg mageval kiegészitve.Most már bg szinten sem játszom vele és azt hiszem utoljára a tavasszal mozdult ki dalaranbó.
Azt pedíg fentartom hogy egy alapértelmezésű pve játékban nincs helye ez open pvp nek mert az kontrolálhatlan főleg ugy hogy a fejlesztők szerint a questlineban alakíthatod a karaktered jövőjét.
A játékosok pedíg mind egytől egyig lootqrvák és ahonnan könyebb gearelődniük azt játszák.Amikor a wowban free lett az s2 mindenki bg zett, most hogy az instancekből egyszerűbb öltözni mindenki onnan gearelődik.Hozta is ez magával hogy külön pve és pvp gear kell.
Meglátjuk milyen lesz ez a játék, tavaszig rengeteg idő van még sokminden változik úgy is hogy szinte semmit nem láttunk még a játékból nem beszélve a játék endgame részéről.Amennyiben pedíg nem lesz endgame(lásd conan-aion-who) akkor pénz kidobás volt a voices npck, az űrcsata no meg a játék megvásárlása is... no de ez a jövő zenéje. -
celgene32 #2098 Sok MMO-val toltam, de eddig a Lineage 2 PVP-je volt a legjobb. -
Tomy Lee #2097 Éveken keresztül játszottuk Conan-t többen magyarok.Ahogy látom neked magával a pvp résszel van gondod mert talán nem megy.
Biztos lesz GvG része is tehát mindenképpen érdemes lesz minden guild-nek foglalkozni ilyesmivel,hogy pl,részt vehessünk az adott társasággal bizonyos Event-en is.
Legyen World pvp,anélkül számomra csak kis ideig lenne érdekes ez a játék sőt K/D ratio bevezetése,pvp szintek mint ahogy azt leadta infóba nekünk Arcosharcos itt és soksoksok pvp reward!!
-
arcosharcos #2096 A TOR-ban is megtartották az MMO szent négyesét(én így nevezem),vagyis
itt is a tank,healer,DPS,RDPS felállás fog működni és azt is elárulták,
hogy lesz beépített agrometer.
Felszerelésekkel kapcsolatban,grafikusok elmondták,hogy számukra egyik
legnagyobb kihívás elkészíteni egy Jedi köpenyt vagy Sith maszkot
3D-ben.A külsőségekben látványosabb felszerelésekért jobban meg is kell
majd dolgozni. -
Bhalage #2095 vérfürdő lesz
és vérgőz-fürdő!
-
#2094 :D -
#2093 nyom egy headshotot aztán reszeltek a máguskának :D
-
#2092 stílus... -
gatyo #2091 Hogy ez most hogy jött ide az nem tudom. Bújj vissza warba és ott beszélgess... ja, hogy nincs kivel? -
#2090 Hagyjad rá. WoW... instából instába teleportál kb :d Ki se kell dugni a képed a fővárosból abba a játékba már -
#2089 Nahmeg vegyünk pl. egy fantasy game-et, ha azt nézzük, hogy egy varázsló is "erőt" használ, milyen esélye lenne ellene pl. egy mezei íjásznak? -
#2088 Mondták, hogy a trooper pl. csapatban lesz erős. Biztosan megoldják majd, hogy bizonyos classok fölénye ellenére élvezetes legyen más classokkal is játszani. -
#2087 Egyébként én is szkeptikusan állok ehhez (swg miatt főleg) :), de a devek nagyon hangoztatják, hogy nem lesz egyértelmű az erőhasználó karakter indítása. Meglátjuk. -
gatyo #2086 off: arenaban fotm class csapatok vannak inkább amik remekül kiegészítik egymást és más csapatoknál erősebbek ebben egyetértek.
SWTOR: igen de amikor egy jedi lovagot választ valaki akkor nem hiszem, hogy ne gondolna valamelyik "ikon" karakterre, azaz majd hasonló képpen várja el a főlényét is. Nemtom SW loreban volt már egyáltalán olyan, hogy pl. egy trooper sith lordokat öl? :-) -
#2085 Off: nagyon nem értek egyet, pont arenaban jön ki az fotm classok erőssége
SWTOR: a filmbeli hősök ikon karakterek, tehát "noname" sith warrior józsef nem lesz egyenlő darth vaderrel -
gatyo #2084 Mint irtam azonos gear, skill, és megfelelő talentezes mellett van balance wowban ami viszont max arena bajnokságban jöhet elő. Abban egyetértek veled, hogy mindig van egy aktualis fotm class amivel kevesebb erőfeszítéssel lehet ölni a nubokat akik aztán sírnak nerfért. Na de tényleg ne wow offoljunk ide.
SWTOR: nemhiszem, hogy a questline részen engedve lenne a pvp max ha kimondottan erről szól a quest azaz olyan területre küld el, de akkor nyilván számít rá az ember. Class balanceot meg azért nehéz most elképzelni mert a jedik, sith lordok ugye mindenkinek a fejében a filmbeli szereplőkre asszociál amik mellett egy agent vagy egy trooper háááááát :-) -
#2083 Az a másik fele de a PvP instát mind 2 nek csinálták -
#2082 múltkor még azt írtad hogy a casualok miatt :D -
#2081 Ja amit mára teljesen ki nyírtak a PvP fasz huszárok miatt!!
Ezért is hagytam ott 6 év játék után! -
Warden #2080 lol.A wow az aztán tényleg ki van balanecolva wazz.A vanillában és a bc ben a retri paladin volt a free hk majd a 3.0 után mikor kicsit túlerős lett ment is a jajgatás hogy a szellemi fogyi józsika nem tudja egyhitelni pedig ugy megszokta a 3 év alatt.Esetleg próbáj akármivel most megölni egy disc papot vagy egy afli lockot.Azt ugye te sem gondolod komolyan amit írtál miszerint minden class minden class ellen ugyanakkora eséllyel nyerhet.
Félő hogy a pvp itt itt is majd nem kívánatos útra tereli a játékot.Tegyük fel hogy a sith warrior a képességeivel valamivel erősebb lesz mint teszem azt a többi class, ezért majd a darthpistikehun páldáját követve a józsika meg a gézuka is darthjózsikagézukahunt indít mert micsoda jó móka open szétvágni valakinek a questline-át.Amennyiben a fejlesztők ennyire jól kidolgozzák a pve részt elég lesz pár retard (és az mindíg minden játékban lesz) hogy jópár játékost elkedvetlenítsen az egésztől.Akkor meg marad a pisteke meg a józsikahun és gankelhetik egymást napestig, viszont kár lenne a játékért.
Tababo nem tudom mi lett a conannal végül is, otthagytam a francba kb 2 hét után nagyon bugos volt akkor még az egész viszont, aki adott neki legalább félévet az is otthagyta mert nem volt mit játszani max szinten csak pvp zhettél ott is "jól balanceolva".
A wow nem azért lett akkora siker mert a józsika szarrágankelhette magát stv ben hanem mert teljesen újszerű pve tartalmat hozott a piacra. -
#2079 wow meg a pvp egy mondatba? Kicsit erősnek érzem -
#2078 a star wars galaxies flag rendszere nekem nagyon tetszett, ahogy feljebb lépkedtél a faction ranglétrán úgy váltál egyre inkább támadhatóvá, ha jól emlékszem bizonyos rang elérése után állandóan pvp flagged státuszba kerültél -
gatyo #2077 Hát pedig ezt mondtad. :P "Engem a pvp content érdekel elsősorban mert utálom a PvEt. Én szeretnék open world pvpt." Ez számomra azt jelenti mint AoC, vagy WoW, azaz bárhol barmikor fejbe kólinthatnak.
Ami megoldás lehetne, hogy warhammerhez hasonlóan lenne fix frakció terület ahol csak PvE menne illetve lockolható bolygók ahol mehetne ORvR, illetve különböző ritkább nyersanyagok, bónuszok stb. járnának azzal ha a te oldaladé éppen. Itt lehetnének akár nagy űrcsaták is a bolygó körül.
Warden: "A wow open pvp je (meg ugy az egész) is azért nem működik mert képtelenség annyi féle classt kibalanceolni nem beszélve az egyes szerverek frakcióinak a százalékos megoszlásáról" Ez hülység. A wowban vannak a legjobban balanceolva a classok, nem véletlenül ugyanaz a 2 oldal class kínálata is. Ugyanabban a gearben ugyanolyan skillel a megfelelő talentezéssel minden class ugyanolyan eséllyel győzhet, de mivel ez az eset soha nem áll fent ezért megy a sok QQ meg NERF NERF. Nem véletlenül lesznek a nagy változások cataclysmben is e téren. Nade nem offolok tovább wowról itt. -
Tababo #2076 Szerintem nem csak dísznek lesz két oldal. Ha nem akarnának komoly pvp-t rakni a játékba akkor nem erőltetnék ezt az egész frakciót...szerintem.
Aoc-ban nekem semmi gondom nem volt a pvp-vel. Volt pvp és pve szerver.
Különösebb magyarázatra nem szorul. -
#2075 Nem azt mondtam, hogy csak pvp legyen, hanem azt, hogy szeretnék normális pvp contentet is és ne merüljön ki annyiban, hogy lesz 2 scenario azt csókolom. PvE megint más tészta lesz ebben a játékban, mert ugye itt jön képbe a "bioware storytelling". A szintezés itt olyasmi lesz, mint amiket eddig megszokhattunk a bioware single player rpgkbe, azokat pedig imádom. Főleg amik elhangzottak a comic conon, hogy több lesz benne a story conent mint a kotor, DA, meg ME sorozatban együttvéve és minden classnak a külön storyja hosszabb lesz, mint maga a kotor. Így azt hiszem a storys PvE tartalomra panasz nem lesz és talán az első MMO, amiben nem lesz gond a PvE contentel megjelenés napján. -
arcosharcos #2074 -
Warden #2073 Ami pvp re volt kihegyezbe az a warhammer és az aion.Úgytudom egyik sem lett túl népszerű pont azért mert nincs más lehetőséged mint az hogy más játékost próbálj valamiben gátolni.A wow open pvp je (meg ugy az egész) is azért nem működik mert képtelenség annyi féle classt kibalanceolni nem beszélve az egyes szerverek frakcióinak a százalékos megoszlásáról.Ez ugy tudom a warhammerben is probléma volt hogy egyik szerveren csak az akármik a másik szerveren meg a bármik voltak jóval nagyobb töbségben.A conan nem tudom mire volt kihegyezve nagyon bugos volt mikor játszottam vele de az is sokat dobodt a hangulaton hogy 30 szintel magasabb baromarcok azzal foglalatoskodtak hogy gankeljenek nem is huzta nálam 2 hétnél tovább.Az open pvp pedig egyenlő a gankeléssel.A játékosok zöme már pedig idióta, de joguk van idiótának lenni hisz azért fizetnek.
Ebben a játékban igensok lehetőség rejlik, nagyon sokan várják a bioware nagyon nagy név és a kotor után remélhetőleg egy teljesen történet vonalú jól kidolgozott pve játékal rukkolnak elő.A pve és a pvp két külön műfaj nagyon de nagyon el lehet vele szúrni ezt a játékot és tartok is tőle.Akkor pedíg ez is a warhammer meg az aion sorsára jut hogy marad annyi elöfizetője hogy menjen pár szerver de nagy durranás nem lesz belőle. -
arcosharcos #2072 A PvE tiszta óvoda kiscsoport,10-20 játékost terelgetni,hogy te itt állj meg,te meg ott és ne menj tovább,mert behúzod őket és wipe lesz,te azt a skillt használd először,te meg mért azt ütöd mikor a másikat kéne...
Mégis ez adja meg a játék igazi ízét.
A PvP sem csak a hentelésről szól,legalább minimális csapatmunka ott sem árt ha eredményesek akarunk lenni.
Kifizetem a havidíjat és lemaradok a játék kb 35%-áról,mert én csak pvp vagy csak pve vagy fúj űrharc és így nem ismerem amivel játszom.
A szelektív gondolkodásnak is biztos megvan az előnye,mert amit csinál abban biztos jó meg gyorsabban eléri de érdemes széles skálán mozogni legalább lesz viszonyítási rendszerünk.Nem tanács volt csak bíztatás -
arcosharcos #2071 Az űrharc egy külön kategória lesz,rengeteg lehetőség rejlik benne.
Talán lesz lehetőség szakértelmeket fejleszteni hozzá,mitomén űrhajó
lézerágyú vagy hőkövető rakétakilövő készítő mesterség(crafting)
Az űrhajó PvP reward meg lehet,hogy nem karinkra hanem űrhajónkra
aggatható felszerelés lesz.De kitalálhatnak akár kariknak is űrcsatához
geareket,setek-et és ezekben a gearekben megnő a képzettségünk űrharchoz
Esetleg lootok űrhajónk fejlesztéséhez,gondolom NPC hajók is lesznek
Lehet,hogy valaki a felszíni harcokban egy nulla lesz de rá áll a hajó
fejlesztésre és nonstop ezt tolja és űrharcokban meg egy Ász lesz.